Så Får Man Inte Göra...

Fick nyss ett telefonsamtal av Gustav som har semester. En lång semester dessutom. Han var jääte glad och vill svalka sig. Hmmm jag jobbar ju så jag kan inte följa å bada men jag vill såååå gärna!!

Så får man inte göra Gustav!! Nu ska jag sitta här hela kvällen på jobbet och bara vara avis på dig som har semester och får njuta hela dagar av detta underbara väder. Det blir ett kvälls dopp efter jobbet =) Hahaha, kallt och uppfriskande =)




Fler än jag som önskar att man kunde förpassa kontoret till en strand dessa varma dagar? Tänk att få stoppa tårna i sanden istället för i filten. Det är så varmt och härligt ute men inne på jobbet blåser AC'n en rakt i ansiktet och på kroppen så här sitter vi med långbyxor, kofta och filtar. Helt fel tycker jag! =P

En Varm Förmiddag Med Överraskning

Jobbar kväll idag och jag har då hunnit njuta av denna sköna förmiddag. Vaknade klockan sju och var ganska pigg men jag tänkte då att jag har ju sovmorgon så jag somnade om till 08.20. Steg upp och gick ut på en promenad på en gång innan frukost. Sen har jag vart och cyklat en sväng och legat i solen och njutit.
Sitter på jobbet nu fram till 20.15 idag. Ska nog bara hem och inte göra nått ikväll. Ska försöka komma i säng lite tidigare för en gång skull, har inte blivit nått före 00.00 den senaste tiden och då man jobbar och stiger upp halv sju för det mesta så behövs lite mer sömn. Tråkigt om man ska måsta behöva ta igen sömnen under helgerna, det är ju då man ska vara vaken länge och hitta på roliga saker =)

Fick en överraskning idag. Gansak roligt och jag känner mig speciell men jag tackade nej. Det var The Phonehouse som ringde och erbjöd mig ett jobb. Stationerad i Umeå men på resande fot rätt mycket. Jag har ju mitt jobb nu som jag älskar så det blir inget. Killen som ringde ville att jag skulle höra av mig till honom om jag nån gång i framtiden skulle bli intresserad, då skulle han fixa en tjänst åt mig =)
Känner mig smickrad att någon vill ha en så mycket och så skönt att kunna tacka nej =P

Det Gör Så Ont

Jag vette fan vad jag råkat ut för men jag har ont som fan i armhålan, fram mot bröstet, bak mot skulderbladet och upp mot axeln och nacken. Hittar ingen speciell öm punkt utan det gör ont då jag rör mig. Gör som ondast om jag lyckats hålla armen/axeln stilla ett tag och sen då jag rör det så vill jag bara skrika. Sitter här på jobbet och försöker hålla armen låst vid sidan av kroppen men det funkar inte hela tiden. Kollade nu på lunchen och då är jag alldeles svullen...
Ringde till vårdcentralen bara för att kolla om jag ska oroa mig eller om det bara är att strunta i. Hon frågade mig en massa frågor....sånt jag redan frågat mig själv.....såsom om det finns nån knöl, öm punkt, om jag gjort något speciellt, tränat, lyft tungt. Den bästa frågan tyckte jag var om jag blivit stucken av en geting. Hallå då hade jag väl själv fattat varför det var såhär, då hade jag aldrig ringt dig!!!
Jajja, hon ordinerade mig inflamations hämmande piller som heter Ibumetin och finns på apoteket. Tack det visste jag inte redan...har käkat det sen igår såklart för att få bort smärtan men inte känt någon skillnad!

Ska jag röra armen lite hela tiden och ha en överkommlig smärta hela tiden eller ska jag försöka hålla den stilla och ta den hemska smärtan då jag väl måste röra armen??!

Wheels vs. 30 Års Fest

Helgen har bestått av sol och en otrolig värme. Det har vart underbart skönt!

Hade många saker på schemat och jag hade svårt att bestämma mig. Hade helst av allt vart överallt men det skulle ju inte gå. Så för mig blev det alltså att stanna hemma i Piteå, inte åka något till Umeå på Wheels Internationals. Jag stannade på hemma plan och firade min kusins 30 års dag men familjen. Det blev massor med god mat, roliga lekar och många skratt. Det var den roliga biten, vi glömmer alla myggen, de trevliga regnskurarna och det gigantiska haglet =P

Men bara för att jag inte var på Wheels så var inte min bil det =) Crille och Marcus körde Camaron och Danne och Jenny tog PVn. Det hade vart varmt för dem på väg ner. Jenny och Danne hade klätt av sig plagg efter plagg tills de satt i bikini och de höll ändå på att flyta bort. Stackarna hade ingen kupé fläkt, ingen AC så klart och så gick inte fönstrena att veva ner. De satt alltså i en kuvös men hörselkåpor på hela vägen till Umeå. Tror de gruvade sig för hemresan!

Gårdagen (söndag) spenderades på ryggläge i solstolen hela dagen. Vi åkte till småskärsudden på Mikes stuga och solade och badade. Det var så otroligt varmt fastän vi låg vid havet så det blev nått dopp i det blå =) Somnade nere på stranden och vaknade upp då det var matdags. Kvällen bestod av ett kvällsdopp bland myggen med Catta, Emmeli och Jenny. Vill ha fler av dessa dagar!!

Nu är det måndag igen och en vecka med jobb. Jag vet inte vad jag har gjort men jag har så fruktansvärt ont i min höra axel/nyckelben/skulderblad. Idag har det börjat värka i sidan av nacken också. Knaprar alvedon och hoppas det ska gå över fortast möjligt!!


Beat Me, Hate Me, You Can Never Break Me

Vår generations Elvis har gått bort.

Som så många andra skrivit idag så skriver även jag om Mikael Jacksons död. Under alla hans år som artist har han hunnit med mycket knasigheter också men man kan aldrig ta ifrån honom musiken. Visst kankse han har konstiga tankar och betett sig knäppt men hans musik är otroligt bra och det är så synd att det inte blir någon turné nu.
Jag som många andra har haft honom som idol då man var liten. Jag hade affischer på väggarna och lyssnade hela tiden på hans musik. Bara för några veckor sedan hittade jag en kartong med gamla Cd skivor och däribland alla hans album. Nostalgi känslan att lyssna på hans musik och sjunga med i alla låtarna gav mig gåshud. Att drömma sig tillbaka till före tonåren och tidiga tonåren. Allting man gjorde och alla minnen.

Det är otroligt tråkigt att en musik legend som Mikael har gått bort och att han inte hant påbörja turnén. Hans musik är och kommer att vara kvar precis som kungens. Han kommer aldrig att glömas bort!!




Lovely Afternoon

Det blev en middags dejt med Misa igår. En sen middags dejt.
Gjorde lite ärenden på stan efter jobbet och åkte sedan till Pitholm hem till Misa. Där låg vi i solen, badade i poolen och njöt. Vid klockan 20.00 började jag varea vrålhungrig...vi hade inte käkat nått då så vi stoppade i oss en frukt och fortsatte att njuta av den underbara kvällen. Först vid 22 tiden fick vi mat i magen och dukade av bordet efter 23. En sen middag men god var den. Misas pappa bjöd på grillat och potatisgratäng =)

Var en sväng till Degerberget och kollade in deras stuga. Blir nog fest där någon helg i sommar. Helt underbar plats!! En gigantisk egen sand strand och havet ut i horisonten. Längst där ute ser man fartygen gå förbi påväg till hamnen. Soluppgången måste vara något helt fantastiskt vid stugan.





Kvällsolen ligger bakom träden och skymtar. Solen stiger upp rakt ut till havs på bilden.

Min utsikt...

0-38c3d1215b1fda2355507f3bd5a92c9a.png


 

Min utsikt just nu :)

Mobilbloggen Verkar Inte Funka

Mobilbloggade på lunchen men det har inte dykt upp nått så för 30 min sedan skickade jag samma igen men det verkar inte funka. Helt plötsligt kankse det finns två prick likadana inlägg men det gör inget =P

Satt ute i solen på lunchen och det var otroligt varmt. Jag är alldeles för påklädd. Termometern visade på 26 grader i skuggan och här sitter jag med byxor och tee. Hade vart nice men en klänning eller ett par shorts och ett linne, i alla fall utomhus. Här inne på jobbet är det kallt som fasiken så jag sitter med en filt över benen och en kofta. Jag tycker inte om AC just nu!

Ska äta middag ensammen idag.
Tråkigt!
Vad ska jag äta?
Skickade just ett sms till Misa om vi ska middags dejta =)


---------------------------------------------------------------------------------------------

Ugnskorv var egentligen dagens mat på schemat.
Snitta en korv till drygt halva.
Spruta i senap och ketchup i springorna
Varva sedan med lök och äpple i springorna
lägg massor med ost över korven
Sätt i ugnsform
200 grader 20-30 min

Tips: Att samtidigt göra en liten brockoli gratäng som tillbehör i samma ugnsform.
Brockoli, ost, tomater och lök i en blandning. Mums

Till kan man servera brockoligratängen eller potatis av något slag.

Lunch I Solen

Nu ska jag gå på lunch och det blir att ta med den ut och sätta sig i solen och njuta av värmen i 45 minuter. Önskar att jag var ledig dessa dagar!! Men det ska fortfarande vara sol i helgen så jag hoppas på otrolig värme så jag kan ligga och sola =)

Kollade in en bild på Blondinbellas blogg och väntar på ett svar.... Kan det stämma?!

Brollo känner du igen killen eller ser jag fel?!


Otäck Mardröm

Hade ganska svårt att somna igår. Var rätt uppe i varv efter cykelturen hem från stan. Sprang runt och gjorde lite saker hemma innan jag skulle knoppa in så det gjorde inte saken bättre heller. Men jag somnade i alla fall tillslut men vaknade ganska snabt kändes det som. Klockan var 02.50 då jag vaknade av en hemsk mardröm.
Drömde att jag var något slags hembiträde i ECs hus men det var en annan familj som bodde där nu. Det var sent på kvällen så alla låg och sov förutom jag och en gubbe. Det såg förjävligt ut i köket så jag skulle precis stöka undan massa disk då gubben kom springande rakt på mig och började slå mig med en stekpanna i huvudet. Sen var stekpannan helt plötsligt utbytt mot en motorsåg. Usch det var en hemsk dröm!!
Jag brukar inte komma ihåg drömmarna så bra som denna. Ser alla bilder klart och tydlidligt och det är otäkt. Kunde nästan inte somna efter drömmen, jag såg abara allt blod och äckel så jag låg och stirrade ner i kudden samtidigt som jag föreställde mig hoppande får över ett staket. Tillslut somnade jag men jag vet inte hur lång tid det tog.

Hoppas det var en engångs dröm och inte en sån där hemsk som återkommer varje natt. Jag brukar drömma väldigt mycket strax innan fullmåne men nu ser man ju aldrig månen, det är ju ljust hela tiden.

Är någon som vet om det snart är dax för fullmåne??

Nu Blir Det Dejt

Nu slutar jag jobbet och ut i den härliga varma luften ska jag. Ska placera min rumpa på en bänk på Nodo och sippa på en underbart god latte med hasselnöts essense. Jag ska dejt min underbara Misa =)

Sen blire cykel hem ikväll och bränna bort lite av allt det söta jag stoppat i munnen idag. Usch ganska dåligt samvete, det är ju bara onsdag och jag har ätit två kakor och en choklad bit. Inte likt mig att frossa mitt i veckan på detta sätt!


Jag Har blivit Kär

Bilden taget från google.se


Det finns till salu Prazsky Krysarik hundar i Piteå. Har aldrig hört talas om denna ras men det är en "Mini Pinscher". Jag har myst med en sådan här hund i helgen som var på 13 veckor. Det är min kusin som har skaffat en och de är helt underbart söta. Jag är ju förälskad i rottweiler färgerna black and tan också så den här lilla rasen tog tag i mitt hjärta. En lite långhårig skulle inte sitta helt fel...gillar verkligen långhåriga hundar. Inte allt för håriga utan lagomt =) Den på bilden är perfekt och underbart söt!!

Har en stor önskan just nu!!

Drömmen är att få ha en vacker Rottweiler tik men nu börjar jag fundera på denna. Skönt med en liten mindre hund men samtidigt är ju en Rottis alltid en Rottis =) Har ett öga för den Ryska långhåriga Toy terriern också. ÅÅ vad svårt att veta vilken ras jag vill ha!! Jag vill ha en NU men det funkar nog inte så bra då jag jobbar heltid. Måste få med mig en viss person på min sida och lite hjälp om dagarna =P
Känn dig träffad!!

SOOooOOL

Jag på altanen i förmiddags.
Redo för att cykla iväg till jobbet.


Idag är det ännu varmare än igår. Jag har njutit av solen och värmen hela förmiddagen :) Jobbar kväll idag men det gör inget. Har ju fått njuta av värmen på förmiddagen. Tog en lång promenad före frukost och sedan en god frukost på altanen. Har legat i solstolen och pressat lite så brännan blir bättre. Synd bara att jag inte kan sola ryggen...blir en vit Elin bak och en brun Elin fram =)

Ska dejta Misa ikväll =D

Du & jag på Nodo.
Kärlek
Mys

Varför Skulle det Ske?

Jag som hade så stora planer för kvällen. Ville verkligen fixa hemma och få lite sommar fint. Men då börjar det åska och verkligen ös regna. Ja ni som bor i pite vet ju att himlen verkligen öppnade sig. Så klart så var jag ju ute just då oxå. Hade lunch och sprang på stan. min klädsel i dag är inte den optimala för vädret.
Har virkade skor, blommig hög kjol från Gina och en vit tee....Blev aningens blöt och kall då regnet dundrade ner!

Nu kan ju inte jag måla då allting är blött och fuktigt. Får helt enkelt planera något annat.
Vad ska ni göra?
Vad ska jag
göra?

Misa babe jag ringer dig då jag slutat =)

Önskan

Jag vet någon som har en önskan. En dröm just nu och en plan. Jag är extremt båträdd om det är en liten och snabb båt. Detta är en stor men snabb båt.

Ska jag våga?
Jag måste våga!


Det är ju bara vatten och jag har ju flytväst. Men vattnet är ju svart och jag ser inte mina fötter!! Vi får se hur det blir. Snart kankse jag sitter i bakstolen på en lust katamaran. Hjälp =P



Bild tagen från google.se

Tisdagens Middag

Tänkte börja med något nytt här i bloggen. Skriva någon rad om vad det blir till middag idag och recept om jag går efter något sådant. Är detta nått ni vill veta eller ska jag skita i det?? =)

Testar i alla fall

Kyckling Red Curry
1 förpackning kycklingfileér
1 burk red curry blandning
Ris till servering


Skär kycklingen i små bitar/strimlor och stek dem.
Koka ris samtidigt.
När kyklingen är färdigstekt häller du över red curry burken och låt det puttra ett tag så kycklingen blir saftig och god.
Servera med en grön sallad.

Snabbt enkelt och gott. Vardagsmiddagar ska inte vara så avancerade att det tar timmar att tilllaga. Min tid för middagstillagning får inte överstiga 30 minuter på vardagarna.

Värmen Är Här

Nu har sommaren kommit och jag hoppas den är här för att stanna väldigt länge. Lite molnigt idag och inte så mycket sol men vad gör det då man sitter innomhus på jobbet. Det är i alla fall varmt, ca 22 grader =)
Nu ska det fixas och donas hemma ikväll, jag är taggad. Hoppas det håller i sig resten av dagen.

Ska måla färdigt på altanden. Ganska mycket vindskydd och sidospikning som ska målas. Sen så har jag kvar att olja den där jäkla bron så nu blir det av. Har funderat och fantiserat lite igår så nu har jag ett litet projekt för framsidan. Ska göra en liten fyrkant vid väggen (där det är en uppgrävd blombänk redan) med stenplattor och ha ett litet bord och två stolar. Vill kunna sitta ute på tidiga morgonen och äta frukost men på altanen kommer inte solen förens vid tidigast 9 tiden. Tror det blir jätte fint och väl använd när det är färdigt =) Bättre än en uppgrävd blombänk som är vildvuxen.
Ska inhandla lite blomster efter jobbet. Dags att fixa i krukorna som ekar tomma. Vill införskaffa lite nyheter till altanen också, så den blir lite mysigare. Någon ljuslykta..kankse en stormlampa och lite småplotter =)


Bilen Är Äntligen Helt Klar

Idag var sista dagen för ombesiktning på Camaron innan körförbud. Igår kväll var vi i garaget och böt bromscylindern och fixade positionsljusen. Det var det som det var anmärkning på så i morse 09,20 var det ombesiktning. Såklart så gick den igenom nu. Känns otroligt skönt att bilen äntligen är laglig och den är det ett helt år till =) Har vart en lång procedur att få igång bilen, den är ju trots allt helt renoverad och ombygd en del!!

Blir nog att den rullar till Umeå i helgen på Wheels Internationals utställning och sedan trevlig badtunne fest med Holmsundarna. Hoppas på lite båt åkning med Peppe om inte han ska till Dyvik och köra tävling. Jag tycker om Ume stad...njuter alltid extra mycket då jag är där och jag känner mig till freds =) Haha!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Jobbar eftermiddag idag så jag hade en lång och mysig förmiddag. Tog en morgon promenad på 60 minuter och sedan njöt jag av en god frukost på altanen. Solen lyser så jag njuter som bara den!! Efter frukosten så gjorde jag mig i ordning och cyklade in till Annelund. Min kusin från Göteborg har kommit hem och han hade såklart med sig frugan Louise och dottern Meja. Jag hant aldrig åka nått till gbg i vår och träffa mitt kusin barn men i dag har jag myst med henne. Så otroligt söt hon är!! Jätte lik Linas pojk Jesper och sin pappa =) En liten tjej som bara är ca 4 månader gammal. ÅÅ så mysig hon var =) Alltid roligt att träffa Mattias också. Är inte allt för offta man gör det!


Passerat Midsommar

Nu är Midsommar helgen över och jag sitter på jobbet igen. Tillbaka till verkligeheten och vardagen. Usch!
Helgen har vart jätte bra. Riktigt mysig och ganska lugn. Blev en lugn och rätt så tidig midsommar afton. Vi åt hos Lindberg och var där en stund. Sedan åkte vi vidare till Danne och Catta i Vitsand. Där kördes det lite lekar och några blev doppade i poolen. Var hemma vid 00,30.
På lördagen mös vi hemmavid på förmiddagen, frukost på altanen i solen innan vi åkte till skellefteå för att se på trevet. Stod som vanligt i stallkurvan med husbilen och satt och mös hela kvällen. Inga vinster för Roger och Ingela men ändå rätt bra placeringar. Grattis till hemingsmarkarna som fick en vinst med "Mon amie". Sov som en stock i husbilen men solen var ganska varm frammåt morgonkvisteln så det blev lite bastuliknande i kuvösen i framrutan =P
På söndagen vart det ju rallycross såklart men min närvaro räckte inte detta år. Danne Loggert blev stående i sanden i finalen så det var lite tråligt men desto bättre för Pite föraren Pettersson som vann 2400 klassen. Även en pite förare vare som vann 2150 klassen så vi visade våra framfötter =)

Solen har gassat verkligen hela helgen och jag har njutit. Läktaren i skeå vid banan är i toppenläge så vi satt med solen i ansiktet hela dagen. Ränderna har infunnit sig igen och solbrännan från Gran Canaria kommer tillbaka =)

Min Midsommar helg har vart toppen. Jag tycker det är skönt med lite lugn men ändå fest =)


Bellme Beställning

Jag gjorde min första beställning på Bellme.se idag. Det blev den omtalade tandkrämen så nu hoppas jag verkligen att den funkar. Ville köpa den förra gången den fanns men då hant jag inte med. Idag var turen på min sida så nu är det påväg ett paket hem till mig =)

Var väldigt simpelt och smidigt att beställa från sidan och sen kan man enkelt följa beställningen. Se när det är skickat osv. Än så länge bara positiva åsikter =)

Är det någon som har provat Bellas tandkräm som vet om den funkar?

Midsommarhelgen

Nu är det Midsommar på riktigt. Känns ganska konstigt, känns inte som midsommar. Det är för kallt och inte sommar än! Men nu ska vi vara positiva och det är roligt med Midsommar =) Massor med god mat, förhoppningsvis sol, mys med familjen, trav och rallycross. Har ganska mycket på agendan denna helg..har som en tendens att bli så kring mig nu, mycket jag vill göra och hinna med!

Sitter på jobbet än så länge och fram till klockan åtta men sen har jag lång helg. Ska hinna lägga köttet i marinad och baka en cheescake ikväll hade jag tänkt och sen sussa gott. I morgon väntar Midsommarafton och då hade jag tänk åka till stugan på dagen och mysa...gör det varje år så det kan jag inte skippa detta år heller =P Se när midsommar stången reses på Mohems Camping och när William kör cross.
På kvällen ska vi, som så otroligt många andra, åka till Marcus Lindberg. Det blir grillning, surr och skratt. Ska försöka ta det varsamt med alkoholen då jag ska köra ner till Skellefteå på lördag. Kan ju inte missa travet och en natt med mor och far i husbilen =) Blir en nykter lördag (bara nån öl kankse) då jag ska se Rallycrossen i Klutmark på söndag. Danne vann ju i fjol då jag var och hejjade på så då har jag fått order och direktiv att infinna mig på i princip varje tävling detta år. Danne vann nämligen alla tävlingar som jag var och kollade på men ingen annan =P Tror jag skrivit detta förr. Det är nått med mig...min närvaro ger Danne tur =D

Solen strålar som bara den här idag. Det skulle egentligen regna men nu får man hopp för helgen, kankse blir det kanon väder i alla fall! Sov ut i morse till strax före nio och sen har jag hunnit med mycket trevliga saker. Tog ett varv med gräsklipparen så det är bortgjort och sedan har jag hunnit ligga i solstolen, springa en runda och vikit en massa kläder. Åt lunch i solskenet och mös på =)
Kan inte alls klaga på min förmiddag, önskar varenda en vore lika skön!

Förbannad På Blogg.se

Igår kokade jag bokstavligt talat. Jag var så frustrerad och förbannad på Blogg.se att he rännd mä!!

Jag hade suttit och skrivit ett långt och roligt inlägg och sen då jag ska publisera det så försvinner allt. Provade att göra om det och jag provad alltså fyra gånger utan framgång. Jag var så less och förbannad så jag gav upp!!

Det inlägget kommer ni aldrig att få läsa för nu skriver jag inte om det igen.

Vad är det för fel på Blogg.se då man ska publisera?? Är det fler som har detta problem eller är det bara jag??
Inläggen brukar ju bli sparade som utkast om man inte publiserar dem men igår fanns bara halva första meningen med i utkasten. Strange!

I Roknäs...

0-388c8bf86ea8edf2df0bf20f311a2da5.png


I Roknäs kommer tomten i juni, bara två dagar innan midsommar :)
Mamma och pappa är snällast!!
En midsommar present till mig :)

Det var en spikmatta...nu kan jag kanske återgå till min normala sömnrytm och må skönt. Tusen tack!!

Hahaha ser ni Bianca bakom Tomten?! Alla hundar rusade precis iävg till korna och då fångades Bianca på bilden =)


Jean Seberg - Mode

Hittade en rolig bild på Jean Seberg idag. Det är en väldigt vacker kvinna som vart modell och skådespelare. Finns hur mycket fina bilder som helst på henne men just denna hade ju lite humor i sig också =)

Älskar verkligen hennes kläder och de är inne igen. Jag skulle aldrig kunna gå omkring och känna mig bekväm i dem men de är söta. Den marina/feminana looken är inte jag men georgeus =)
Den höga svarta kjolen är tok fin! Lite sommar inspiration kanske för många...hoppas värmen kommer snart så man kan gå mer lättklädd =)




I Älsk Dä Brorn Men

Hade fått en komentar av min storebror på en av bilderna på tatueringen. Vi ses inte allt för ofta nu då min Jimmy jobbar veckovis i Aitik gruvan men i morgon ska vi grilla tillsammans och det ser jag fram emot. En kväll med familje mys och god mat =) När vår familj är tillsammans så finns det en tendens till att bli ganska mycket dialekt och med farmor och farfar så är det bara bonschkan som gäller.

Så här bjuder jag på komentaren...

"ja du söstra miin den blev ju riktigt bra =) din pelefant =P"

Vi ses i morn =)

Samla Ihop Till Present Kort.

Bli medlem på Gratis5.se och tjäna fort ihop poäng till presentkort. Gå via Bannern eller Här så blir du medlem genom mig så att jag får några poäng av dig. Du får 50+25 poäng om du blir medlem via mej och 50 poäng om du blir medlem direkt på deras hemsida...Mer poäng via mig alltså =D

Poäng tjänar du fort ihop genom värvningar och besök på olika hemsidor. Snabbt och enkelt!


Gratis5.se

Nodo Med Misa

Slutar om 30 minuter och då ska jag springa till Nodo för en kväll med en good latte och kankse någon sötsak. Lär bli en hel del surr och kankse lite planering inför sommaren =) Vi har stora planer för sommaren 2009 som redan är här. Kall och regnig för det mesta men sommar i alla fall.
Coldplay är ju redan spikat sedan ett halvår och det ser vi fram emot men nått mer skoj ska vi hinna göra i sommar =)

Måste besikta camaron i veckan, annars går ombesiktnings perioden ut. Måste hinna annars blir det genast lite mer besvärligt!!
 
See Yaa

Sköna Måndag

Morgonen började med sovmorgon tills jag vaknade av mig själv. Det blev dock inte längre än till åtta men då jag sovit hela helgen så var det bra =)
Åt en god frukost och åkte sedan till korpen för att återuppta träningen som legat nere i tre veckor. Det har vart tre slappa veckor kan jag lova, knappt någon promenad eller springtur och def ingen styrketräning. Men nu har tatueringen läkt ihop och skorporna är borta så då kan jag börja om. Oj så skönt det känns i min kropp nu. Man blir direkt så mycket piggare och allert. Träffade på underbara Emma och Fredde på gymmet, det var bara vi som var morgonpigga =)

Har hunnit med en del nyttiga saker hemma också på förmiddagen. Tvättat två maskiner kläder, vattnat blommorna, plockat undan alla kläder i sovrummet.... Hant även in på systemet och handlade för midsommars helgen =) Är nöjd med min måndagsmorgon, den har vart riktigt skön!
Vad roligt för er att veta precis vad jag gjort på morgonen =P

Gårdagen spenderades i soffliggande läge. Regnet öste ner och jag var helt slut i kroppen. All sömn och vila jag haft i helgen har vart välbehövd och nu känner jag mig som en ny människa. Hyrde en film igår och köpte lite godis. Det blev "Taken" och den nya Jordgubbs chokladen från Marabou. Båda var en hit =)
Min underbara Dick och hans tjej Jess kom förbi så det blev lite surr. Efter vi sett "Taken" så var det Austin Powers på tv så vi fortsatte att glo film och skrattade en hel del =)

---------------------------------------------------------------------------------------

Dagens dilemma - Vart ska vi fira midsommar och med vem??

Det finns många bud och jag har ångest vilken jag ska välja. Kluven kallas det!

En Nykter Helg

Har haft min första nyktra helg på väldigt länge och det har vart så skönt. Ha inte gjort så mycket annat är att legat påå soffan heller så nu ska jag förhoppningsvis vara lite mer utvilad och orka med en vecka på jobbet.
Renet öser ner idag så det blir inte många knop nu heller. Har sovit väldigt länge och sedan bara hamnat i soffan med dumburken på magen =)

Ska väl iväg och veckohandla lite senare men så tänkte jag faktiskt he mig iväg till gymmet. Det var några veckor sedan sisst men nu är tatueringen klar och de flasta skorporna har släppt så då kan jag börja träna igen. Mycket att ta igen!! =)
Träningsverk punkt nu i morgon!!

Körde en hel del Camaro igår kväll. Var förbi mamma och pappa på campingen så pappa och Roger ville ha en tur. Vet inte varför men vid stadskörning blir den lite väl varm, den var upp på 98 grader igår och det är ju inte ultimat. Kankse får tömma kylsystemet och försöka rengöra om  det kommit mycket skit. Annars så går den fin fint =)

På väg till Öjebyn igår blev jag stoppad av snuten för första gången sen jag tog kortet. Körde om Danne på timmerleden och såklart racade vi mot öjebyn.....gasade på rätt så mycket och helt plötsligt såg jag en bil stå med varningsblinkers på och någon som stod mitt på vägen. Min tanke var såklart att de tagit mig med lasern men tack och lov så hade både jag och Danne världens tur. Det var bara en kontroll av körkort och nykterhet!
Ingen av oss kör helt lagligt och så gick det en anings för fort på 70 sträckan....Har aldrig vart så nervös på så kort tid, mitt kort klarar jag mig inte utan!! =)
Danne såg mina bromsljus och fattade på en gång vad det var så han hade ju mer tid på sig att bromsa in men han körde desto mer olagligt än mig. När vi fick åka så tog jag på mig bältet och allt i så fin ordning, sakta och lugnt....tittade i backspegeln och såg paniken i Dannes blick så då vare bara att gasa iväg. Frågade varför han såg så panikslagen ut och det var för att polisen gått bakom hans bil och då ville han åka fort så de inte skulle kolla reg nr och se att den är obesiktad och att det är vinterdäck på den!

Tur ska man också ha =)

Volbeat - I Only Wanna Be With You



I Only Wanna Be With You


I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

It doesn't really matter where you go or what you do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
It's crazy but it's true
I only want to be with you

I don't know what it is that makes me love you so
I only know I never want to let you go
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you

You stopped and smiled at me
And asked me if I cared to dance
I fell into open arms
And I didn't stand a chance

Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care
Cause you started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you
No matter what you do
I only want to be with you

Känns Som Att Sitta Av Tiden

Sitter på jobbet och det ringer nästan ingenting. Har kankse tre fyra samtal per timme. Har redan hunnit gå igenom hela internet så nu börjar jag vara rastlös. Tur är i alla fall att vi är två så man har nån att surra med. Vill bara sluta NU så jag kan ta cykeln och ila iväg till Bryggargatan där mor & far ska käka middag. Jag ska också hinna dit =)

Vad ska alla göra i helgen??

Har torka idag. Vad ska jag skriva??
Idag är det studenten för Strömbackas elever. Stort GRATTIS till alla er. Det är en dag man aldrig kommer att glömma. Vilken känsla det var att springa ut genom dörrarna och mötas av en folkmassa som alla vill samma sak, Gratta sina nära och kära och dela ett av livets ögonblick.
Det finns många ögonblick i livet men några är större än andra. De ögonblick jag inte glömmer och de jag ser fram emot är:

Den dagen man blev 18 år.
Den dagen man fick körkortet.
Den dagen man tog studenten.
Den dagen man förlovar sig.
Den dagen man gifter sig.
Den dagen man får barn.....


Det finns många dagar och jag hoppas att jag får uppleva allihopa plus många många fler =)

Jag hade visst nått att skriva i alla fall....nu vill jag avsluta med att önska alla studenter en underbar kväll och att ni ska ha tok skoj!! Strunta i bakfyllan i morn, njut av denna dag!!
Vi andra kan känna oss gamla och fundera om vi ska gå ut på krogen eller inte bland alla er mössbärare =P



Underbara Molly...

0-1fd9e023f1fc2b4a8b837f93a37ac7cb.png


 

Underbara Molly äter frukost.
Det första hon frågade i morse var vart kusin Elin var.. Gullungen min :)
Mamma Louise blev nedröstad :P

Glöm Inte Dig Själv

För att man ska må bra i kropp och själ så måste man komma ihåg att ta hand om sig själv. Stressa mindre och ha kdagar då man inte gör något alls, bara mår skönt och tar dagen som den  kommer.
Detta har jag inte unnat mig själv på väldigt länge. Jag har stressat och sprungit fram som en raket. Det har vart så mycket på kvällarna att jag vart stressad hela dagen.
Det har blivit för mycket. Jag har inte hunnit höra av mig till mina förälldrar och vänner. Jag har inte hunnit pyssla om mig själv och vårda min kropp. Träningen har blivit lidande!! Jag har inte ens hunnit klippa och fila naglarna =P

Nu äre ändring på detta.

Jag ska sluta boka upp mig för veckans alla dagar.
Jag ska ta dagen mer som den kommer.
Jag ska inte göra nått vissa dagar.
Jag ska njuta och ta vara på min familj.

Livet är inte oändligt och man vet aldrig hur morgondagen ser ut.

Igår hade jag en ensammen dag. Jag lagade mat efter jobbet, klippte den långa gräsmattan och kraschade sedan på soffan. En lugn kväll med dator, film, glass och mys. Jag filade och målade naglarna. Hade ansiktsmask och bara njöt. Sååå skönt det var och såå länge sen!!
Crille var snäll och dammsög och så skurade jag en snabbis efter. Nu är det fräscht hemma, det luktar gott och är inte så mycket katthår. Det är något som jag verkligen blir stressad över. Ett skititgt hus med katthår i näsan hela tiden. BLÄ vad det är äckligt. Men då tiden tryter så blire fort så!

Nu har jag lättat på trycket lite. Ledsen om jag vart disträ på sistonde.


Tatueringen Är Klar

Nu är min Ganesh klar och jag har tagit någon bild. Men i morse då jag tog bilderna så var tatueringe inte mer än 12 timmar gammal så den är väldigt svullen och röd. Färgerna blir bättre sen =)

Jag älskar den!!

En milstolpe i mitt liv är avklarad =)


Ganesha by Fredde Edin. Lefthandtattoo.se

Vad Hände Egentligen - AAAA

I måndags kväll då jag kom hem från ansiktsbehandlingen så hade jag gräsklippning på agendan men det blev avbrutet då jag hittade min Bengal alldeles blogid och sårig. Han hade vart i slaggsmål med någon annan katt, Vilken vet jag inte, men han var i alla fall alldeles blodig.
Han bara skrek och skrek tills jag plockade upp honom och då ser jag till min fasa att han har världes äckligaste och djupaste sår under ögat. Han hade flera små riv och bit sår på benen och så det stora under ögat.
Jag kastade mig på telefonen och fick tillslut tag på en vetrinär i luleå som hade jour. Han tyckte att jag skulle fixa en tratt till Baghera och vänta till på morgonen med att åka till vet.
Följde hans råd och fick tillslut tag på en tratt hos Jeanette, TACK!!
Började gårdagsmorgonen med att försöka få tag på Vet i öjebyn men efter två utkastningar från deras telefonkö fick jag nog och satte mig i bilen och åkte dit. Där möts jag av en kvinna som inte var otrevlig men nonsalant (hur nu det stavas) och hade ingen tid förens om någon dag. HALLÅÅ han behöver ju fixas på en gång så inte ögat ploppar ut!! Blev hänvisad till Grans vet men där hade det heller ingen tid och då rännde det mig.....åkte tillbaka till Djurkliniken och tog med mig Baghera in, ställde upp han på disken och 30 minuter senare hade vi en tid.

Varför måste man bli arg och vara en jävlig "kund" innan de ska fatta allvaret??
 
Höll Baggis bebisen min i famnen tills han somnade och de bar iväg honom för en operation. Sedan ilade jag iväg in till stan för att göra klart tatueringen.
Satt framför Fredde i 6 timmar!! Jag var helt död efteråt och de sista två timmarna var lidande. Det gjorde så jävla ont då han gick tillbaka på de ställen han vart tidigare under dagen och jag var så sväld och öm. Min nacke mår pyton idag av att ha suttit helt knasigt igår. Jag fattar inte att vi pallade men vi hade ställt in oss på att bli klara idag och då kämpade vi.... 6 TIMMAR fy fan!!

Tack som fan Fredde, den är helt underbar!!

Nu är den klar, nu kan jag snart sola och bada igen och visa min rygg utan att behöva förklara att den inte är klar. Jag är så nöjd så jag kan inte beskriva det!! Vill i princip visa hela världen den men det går ju inte. Fredde är verkligen super duktig och trevlig att surra med =) Blitt en hel del båtsnack ;)
Ryggen är fortfarande väldigt svullen, öm och röd så det blir lite bilder om någon dag. Tog några i morse men de gör sig inte förtjänta av färgerna så det blir nya sen =))

------------------------------------------------------------------------------------

Min gräsklippning är fortfarande ogjord och det MÅSTE göras idag. Möttes av ett bombnedslag hemma igår när jag och Misa kom från balen också och det måste tas om hand idag med. Baghera hade levt rövare med sin tratt så han hade kattsand i hela huset som kletats fast på golvet och i soffan pga att han vält ut ett vattenglas, gått i vattnet och sedan i kattlådan. Han hade även kraffsat ut alla hårdknallar från tornet och vält blöt-maten upp och ner. Allt detta har han förmodligen gjort för att försöka få i sig lite mat men det går inte så bra med tratten på min lilla stackare. Den tar i golvet innan han når till maten och så äre svårt att lirka tratten precis över skålen, blir offtast snett =) Han är bara för söt men pain in the ass tyckte jag igår.

Var helt död efter dagen så jag var inte på humör för nått. La mig på soffan då vi kom hem och bossade runt de andra. Orkade inte ens hämta mitt eget vatten. Då äre illa =P
Men men det var gårdagen, idag är en ny dag med nya krafter. Har sovit som en stock inatt tack och lov =)

Sköljdes Över Av En Längtan

Jag fick en känsla i kroppen påväg till jobbet idag. Det kändes som en känsla av längtan.

Vad längtar jag till?

Det finns så mycket roligt att se fram emot så jag vet inte vilket jag längtar mest till...kankse det närmaste som är midsommar men vad händer egentligen då?? Ska vara hemma i Piteå tror jag, en sväng till Skeå på Travet och Rallycrossen kankse det blir. Stående inslag varje år.
Sen har vi ju snart Midnight sun i Långnäs och samma helg är det Gatebil på Våler. Vad ska man välja?? Kankse blir en roadtrip till Norge och ser på Gatebil =)

Långnäs har vi ju sett förr...

Det finns en massa etapper för sommaren och den avslutas bra med en Coldplay konsert i Sthlm den 22 augusti =D
Jag är ledig på PDOL detta år...Då äre fest!! Vilka kommer hit då??

Drabbades dock av ett bakslag i helgen. Kom underfun med att det krockar två saker helgen efter midsommar. Jag bara måste på den ena och jag vill verkligen på den andra. Vad att göra??
Jag kommer alltså att missa Wheels Internationals 2009 i Umeå. Jag är ledsen för det men det är Poker Run 7 juli i Umeå, så jag kommer nog ner en helg senare. Då blire att åka båt hoppas jag =)

Sömnlösheten Tär På Mig

Gårdagen spenderades i princip hela dagen i liggande ställning på soffan. Steg upp sent för att vara mig och gjorde inget under dagen så jag var inte trött när det var dags att gå å sova. Har vridit och vänt mig i sängen hela natten och tittat på klockan var tionde minut. Hade tänkt stiga upp vid sex i morse för att njuta av en morgon promenad men sista gången jag tittade på klockan var den 04,27 och jag har nog somnat in, men väldigt lätt bara, så när klockan ringde var jag inte redo för någon promenad.
Jag är inte redo att sitta på jobbet nu heller. Mitt huvud bankar, mina ögon känns som bly och jag svettas hela tiden. Denna sömnlöshet tär verkligen på kroppen och jag är en person som älskar att sova och inte brukar ha några problem med det alls!! Hoppas som fan att det bara var för en natt. Blir att lägga sig vid åtta tiden ikväll så jag orkar tatuera ryggen hela dagen i morn!

Frustration

Det enda jag lyckades åstadkomma igår var att handla lite mat och säga grattis till Elin som tagit examen och är sjuksköterska numera. Köpte en pizza och käkade i soffan framför tvn. Vissa dagar måste få vara såhär men jag har dåligt samvete för det var soligt och fint hela dagen och jag hade hunnit göra så mycket här hemma. Måla måste göras, olja in bron och altanen, plantera lite blommor och puttsa fönster.


Nattlig promenad

Gårdagskvällen hade sina up and downs =)

Det blev grillning hos Mike och Lollo. ycke folk i en väldigt liten lägenhet men det var skoj. En massa ume bor var på besök. Utgång blev det på 1906 och det är verkligen Piteås bästa krog! Varför bara öppet på sommaren?!
Crille och David blev utslängda efter ett tiden då de dansade för hoppigt så vi åkte hem till storfors och hade efterfest. Junior prövade gäst sängen men alla andra Ume bor promenerade de nästan 5 km in till stan vid 4 tiden....Maten som de var ute efteer hade hunnit stänga innan de var i stan två timmar senare. De orkade inte gå tillbaka så Coop parkeringen har haft nattligt sällskap.

Någon klagade på träningsvärk idag.

Gårdagen på EDPS var växlande. Kom hagel och regn så det blev inte allt för mycket köra. Mike tappade fästet totalt sista repan så han gav upp. Blev ingen kanon tid men ändå en 10.59 sek. Pell har fortfarande den lägsta tiden, men det finns fler tillfällen =)
Kallt som fan vare men det är som det brukar första tävlingen. Orkar nog inte åka ut dit idag, är inte körklar heller!!

Mike linar...

09bd45581e655000af0bb4b57fe790b0.png

Mike linar igen efter punkteringen :) En kort hagel paus men torken är på banan så snart åker vi igen!!


Uppdatering från...

0-44e7866e1d911b6b0874d64485f1bad1.png

Uppdatering från EDPS.... Mike har fått punka men är strax tillbaka. Lundmark kör höga tior, hoppas på en låg:) Tyrens nova står på utställningen...


Första gången...

0-7548c01bb1e727bedfadefcddf460fe4.png


Första gången jag mobil bloggar. Måste lära sig nått nytt varje dag:)

Bilden på mina nya jeans. Har ingen bättre men man ser tvättningen i alla fall =)


Man Hinner Mycket Då Det Inte Ringer

Sitter fortfarande på jobbet. 40 min till innan stängning. Det ringer nästan inget. Kilade nyss iväg och hämtade en kopp thé och innan jag gick så hade jag suttit 34 minuter utan samtal. Det är rekord. Vart har alla kunder tagit vägen?!

Men jag ska inte klaga alls. Har hunnit göra nyttiga saker medans jag "väntat". Har hunnit fixa ut en ny blankett och fyllt i den så jag kan sätta in pengar på Coop Medmera kortet. Postat den blanketten och en annan som ska till kommunen, vattenavläsningen för året. Har skrivit ett CV och Personligt brev också och sökt tjänsterna som finns här på jobbet. Vill ju även ha jobb till hösten och lämpligt så kom det ut två tjänster ;) Som gjorda för mig en av dem i alla fall.

Nu äre bara 30 min tills telefonerna stängs av och då äre äntligen helg!!

 

Jag Är Tydligen En Dink

Maja sa något roligt på rasten nu. Vi satt och surrade hus och renoveringar och att pengarna tyvär inte räcker till allt. Mitt i alltihopa sa hon att jag har det ju bra som är en DINKare.....Hahaha frågetecknet Elin såg säkert dum ut. Vådå DINK??

Double Incom, No Kids

Det var vad det betydde... Roligt uttryck tyckte jag =)

Gelé Naglar Jag Vill Ha

Mina naglar ser verkigen för hemska ut nu. De är frasiga och har gått av i olika längder. Jag har inte haft någon egen ork att fixa till dem så de skulle verkligen behöva en manikyr och det skulle inte vara helt fult med lite gelé naglar. Har funderat på att göra det så man har fina händer till midsommar i alla fall för om jag känner mig själv rätt så kommer naglarna bara att se ännu mer förjävliga ut efter denna helg. Jag kan inte hålla fingrarna borta då jag är i garaget eller på Långnäs så det brukar bli en hel del smuts under dem och några avbrutna.

Nu nalkas det tårta hörde jag nere i stora fikarummet. Blir nog en liten bit bara, det är ju strax middagstid =)

En Obehaglig Känsla

Dicken var online på msn tidigare idag. Vi har inte setts sen valborg och då blev det inte många minuter vi sågs. Jag är van att träffan han varje helg och surra med han nästan varje dag.

Vart är min vän?
Min vän är i Boden...
Är vi vänner?
Jag saknar dig!!
Du är verkligen en fin vän!


I helgen kommer han till Piteå igen och då ska jag äntligen få träffan han. Han har aldrig tid längre då han har sin nya tjej och ett hus i BODEN. Du vet vad jag tycker om det. Kasst!! Vill ju ha dig i Pite =)

Snackade om att hålla huvudet åvanför vatten ytan, händerna på strandkanten och tårna mot botten. Då klarar vi livet. Känner mig inte riktigt hundra i kroppen...

Längtan? 
Ångest?
Förvirrning?
Glädje?
Sorg?


Ärligt talat så vet jag inte. Händer så mycket runt omkring just nu. Är nog en smula av varje.


Det Var Den Förmiddagen

Hade stora planer för min torsdagsförmiddag men tiden bara springer iväg. Det jag hade på agendan var att träna, städa, plocka ihop massa kläder som ligger överallt och tvätta dessa. Men jag har inte hunnit mycket av det, jag fastnade vid datorn istället och så var det ju så fint väder.
Det blåser en hel del men solen lyser så då man sitter på altanen vid vindskyddet är det riktigt härligt. Där har jag suttit med två datorer framför mig. Haft musik och surfat på den ena och satt in bilder från mobilen och börjat spara på USB på den andra datorn.
Den stora, gamla bärbara datorn tror jag inte håller så länge till. Den har börjat pipa jätte konstigt, högt och ilande och så är den sååå otroligt trött. Tar 5 minuter innan man har startat den och då har inte ens internet kommit igång! Såklart aså är det ju på den stora datorn som jag har alla mina bilder då min lilla blogg dator inte har så mycket minne. Så nu har jag då köpt ett USB på 8 GB som jag hoppas räcker till alla de bilder som jag inte vill förlora. Menh vilken tid det tar att bara kopiera in mappar till USB....jag har suttit hela morgonen känns det som och det är ändå inte klart.

Jag hant ut och springa en sväng med den blev tok stressigt då jag var tillbaka. Började jobbet 12.45 och jag kom hem svettig och hungrig 12.05. Sprang genom duschen, drack några klunkar fil och käkade två mackor i bilen. Nu sitter jag här och försöker stressa ner mig för vi har jätte lite som ringer nu men jag är ändå uppe i varv hela tiden. Pratar fort, går fort...Lite smått jobbigt!!



Bild från google.se


Blir att fixa allt det andra som jag hade tänkt efter jobbet istället. Ska försäka hinna puttsa lite fönster på insidan så kankse jag kan ta utsidan i morn. MÅSTE verkligen tvätta kläder osså för det börjar sina i tros-lådan :P

Frissa på kvällstid

Har blivit en hel del klippningar nu på sisstonde och ikväll blev det tre till. Är ganska död i kroppen just nu så det blir sängen strax. Farmor och Farfar är bara för söta =) De små gamlingarna har rantat runt idag så det blev sena klippningar av dom.

Mini åker hem på fredag, Tråkigt!! Hön är så söt =)


ÅÅÅÅ sängen!!

Hur Ska Livet Levas För Att Bli Till Det Bästa

Att skratta är att riskera att verka löjlig.
Att gråta är att riskera att verka sentimental.
Att sträcka ut handen mot en annan människa är att riskera att bli involverad.
Att alltid sträva efter en dröm är att riskera att missa nuet.
Att hoppas är att riskera att bli förtvivlad.
Att försöka är att riskera att misslyckas.
Att inte våga är att riskera att ångra sig.
Att älska är att riskera att bli älskad.
Att älska är att riskera att bli sårad.
Att leva är att riskera att dö.


 

Bild från google.se



En risk är något som måste tas, för det största risken man kan ta i livet är att inte ta några risker alls.
En människa som inte riskerar någonting, gör ingenting, har ingenting och är ingenting.
För att lära sig, förändras, växa, känna, älska och leva måste en risk tas. En människa som vågar ta risker är en fri människa och blir aldrig en slav utan mod.
Att våga ta en risk kan innebära visst lidande men vilket lidande är det sämsta, att inte våga eller att våga?!


Jag Saknar Er MASSOR!!!!



Mina underbara, söta och goa vänner. Jag saknar er sååå mycket. Jag hade verkligen velat komma och hälsa på er med det ser ut som att tiden inte riktigt finns till. Massor av Grattis kramar till Filip, glömde att ringa på din födelsedag så det blev en dag sent =/
Ni är verkligen finast och jag sköljdes över av en enorm längtan då jag såg denna bilden. Hadet underbart bra så ses vi förhoppningsvis i sommar!! =) Kisses and Hugs

Farligt Farligt Farligt

Det är farligt att jobba inne i stan och ha så pass lång lunch att man hinner ut på stan och gå i butiker. Hade kusin Lisas jeans i Ume i helgen och jag bara älskade dom så nu var jag in på Vera och de fanns kvar ett par. De var lite tajta men de går ut sig massor så jag köpte dem...860 kr fattigare!! Får ha dem på mig hemma ikväll så tror jag de sitter absolut perfekt i morn =)

    

Måste försöka hålla mig från stan nu för jag har som köpt allt som jag har "behövt". Det sista på min vill ha lista var ett par sommarsnygga jeans och nu har jag ju hittat dom så då måste jag lugna ner mig men det är ju så skoj med nya snygga kläder. Min sista wish är en Hummel jacka från Junkyard som är såå fin så det blir nog att beställa den snart =) (nu när jag satt och kollade på junkyard för att hitta bilden så fann jag en snygg Carhartt jacka osså...HJÄLP)






Hant att träffa mormor och moster Harriet på stan och sedan sprang jag på Kusin Lina och hennes underbara barn Fannie och Jesper. Måste åka och hälsa på dom nån dag...söt ungarna!!

EDPS I Helgen

Det är redan tisdag. Veckorna springer iväg.
Längtar dock till helgen men samtidigt vill jag hinna njuta av veckorna. Ikväll ska jag vara med Misa gumman. Har en hel del att surra om....Har inte surrat nått sen vi kom hem från Gran Canaria.

I helgen är det EDPS i Långnäs (en dag på strippen) och Mike och Danne ska köra. Många fler ska köra också men det ska bli tok skoj att se hur det går för dom. Danne bromsar bilen i bänk på torsdag så då får vi se hur mkt den går för, tippar strax över 500 hk =)
Piteås brännbollsYra på fredag, tjejfest på fredag och EDPS lördag....blir en fullspäckad helg och hoppas den blir riktigt rolig. Vädret får gärna lysa med solen och inte nått regn!

Gråt Aldrig Över Någon Som Inte Skulle Gråta Över Dej



Så sant!!

På hemmaplan igen

Kom hem från Umeå vid fem tiden igår. Det har vart en tok bra helg och jag ville verkligen inte åka hem!! Har vart otroligt mycket folk eftersom det var en rock festival och yran. En blandning av både gamla och unga.
Sov inte mer än 5 timmar lör-sön. Steg upp för att hinna med hotell frukosten och sen så hade jag inte samvete att lägga mig igen då solen lyste och det var otroligt varmt. Det blåste en aning men det var skönt. Gick en snabbis på stan, käkade glass med några holmsundare och låg i hamnen och njöt. Det kan inte bli så mycket bättre än så =)

Lördagen blev väldigt sen så jag var en slagen hjälte igår kväll. Var förbi Tina (äntligen) med hennes födelsedagspresent och klockan nio var jag helt död, somnade nästan när vi satt och surrade =P

Värmen i sovrummet hemma var inte trevlig igår, inte nån stans i huset var det behagligt så jag har sovit med vid öppet fönster och stängd dörr. Katterna har vart som tokiga att få komma in i sovrummet men då skulle de ha hoppat genom fönstret. Var 13 grader varmt i skuggan på morgonen och 26 grader inomhus. Jag ska inte klaga men en AC hade vart fint =)

Nu är jag åter på jobbet och ser faktiskt fram emot en arbets vecka. Måste hinna rätt mycket hemma idag dock. Det är så äckligt dammigt så jag måste verkligen dammsuga och vaska golven och så såg jag att gräsmattan blivit väldigt lång. Någon som känner för att hjälpa mig med detta?? =) Hade velat hinna springa en runda också så vi får se hur mycket jag hinner...


RSS 2.0