Mot Gränsen

Off we go... om några timmar :D
Jobb till 13.00 först och sen bär det av till Vougga, Jäckvick och Gränsen. En helg med lite skotercross lördag och sedan en hel del skoterkörning. Kankse blir ett och ett annat glas vin om kvällarna också ;)
Grymt skoj helg sattsar vi på och håller tummarna för vädret!!

Jag ska inviga min nya hjälm :D


Pimped Up

Denna fina pall fick jag av kusin Louise i julklapp egentligen men den vart lite som en födelsedagspresent också ;) Då tapeten vart lite svår att få tag på så tog det ett tag att tillverka pallen, men nu står den i mitt kök och sprider färg och glädje :)





Så himla fin!!

Det är en vanlig träfärgad IKEA pall som hon målat och tapetserat. Sedan tror jag att det är nått varv med lack uppe på tapeten också så den inte ska nötas bort på en gång. Älskar verkligen Pip tapeten!!:D

It Was My Birthday

I fredags var det den 20 April och det innebär min födelsedag. 25 år gammal blev jag.
Hade ledigt från jobbet så jag tog en liten sovmorgon och blev väckt av mamma och pappa strax före åtta. Då kom de och sjöng och jag fick paket på sängen.. som ett litet barn ;) Jag växer aldrig upp! :P

Pappsen satte fart och fick jobba hemma hos oss, han har hjälpt till (han har) satt in kaminen nere i källaren och kopplat på den till värmepumpen och värmesystemet. Mammsen åkte också på jobb med att hjälpa mig att garnera smörgåstårtorna och göra rosor till de vanliga tårtorna. Vid tio tiden kom första fikagästerna som var älskade kusin Louise och trollbarnen Molly och Meja :D Sedan löste gästerna bara av varrandra och de sista gick genom dörren vid nio snåret på kvällen. Med den uppvakning jag fått i helgen kan man tro att jag fyllde 100 år. Har alldrig vart med om dess like!! Tur att jag slog på stort med dubbla tårtor både smörgås och vanlig tårta, annars hade det aldrig räckt. Nästan allt fika blev slut, det sista fikades upp på lördags kvällen tillsammans med lite alkoholhaltiga drycker ;)

Min önskelista som jag tidigare lagt ut här på bloggen var i min hjärna väldigt tilltagen och jag trodde på min höjd att jag kankse skulle få en eller två delar från den, men galen som min släkt är så var det nästan allting som gick i uppfyllelse... helt galet vad paket och fina saker jag fått!! :D

Hela helgen har vart fantastisk och jag har haft en makalöst bra födelsedags helg!! Tusen tack alla inblandade för ert sällskap och för de fantastiska presenterna :D Jag är så lycklig som har så fina runt omkring mig ♥


Mode visning

I tisdags hade banken anordnat en tjejkväll på statt med mingel och modevisning. Jag fick arbetsuppgiften som makeup artist ;) Så det blev att sminka alla snygga modeller aka mina arbetskollegor och hipp som happ blev jag en sista minuten modell också. Iklädd kläder från butiken MG's här i stan... not my cup of the om jag säger så men hon raffsade ihop tre outfits som jag kunde titta på utan att kräkas :P

En helrolig dag/kväll som vi gärna gör om sådär 1 gång i månaden eller så :D

Hoppas att det ska dyka upp lite bilder snart... Tog inga egna bilder då jag verkigen inte hade tid. Väl hemma efter den trevliga kvällen så ömmade fötterna något så det blev soffläge och fotmassage av älsklingen :)


Awesomeness

Som helgen blev bra!!

Det gick galant att köra fyrhjuling i lördags. Vi ställde väckaren tidigt för att ta oss ut från morgonen innan solen och värmen skulle så igenom snön och det var stenhårt överallt. Det gick till en början att köra vart som hellst. Vi var och bojsade lite leder och isar innan vi bestämde oss för att ta en lång tripp upp till Bänker där min kusin och alla barnen var. 

Blev ca 6 mils körning och sjukt skoj var det!! En hel del träningsvärk vaknade vi båda upp med på söndagen :D

Dock blev det ingen körning söndag eftersom det kom ca 1 dm nysnö under natten. Lite slirigt blev det och svårt att ta sig från fläcken :P Vänder snabbt!!


Hjärtvärmare

Igår blev vi bjudna på middag hos min fina kusin Louise och hennes sambo Björn. Såklart var mina trollbarn Molly och Meja hemma och det blev en hel massa barn mys. Älskade ungar!! Det är verkligen en hjärtvärmare att vara med dem ♥ De är så fantastiskt söta och rara så jag smälter.
Att mötas av en 5 åring som ropar ens namn och kommer flygande upp i armarna när man kommer innan för dörren kan rädda den värsta dagen. Inte för att jag hade en dålig dag igår, snarare tvärt om, men det var bildligt talat :P

Fantastiska lilla människor!!

Med mig igår hade jag lite presenter till de små töserna. Gick förbi ett rea ställ på Lindex med barnkläder och fann de sötaste små tajtsen till Meja. Det var regnbågens alla färger på ränderna och små hjärtan som lappar på knäna. Kunde helt enkelt inte motstå dem... och Mollsan som är ett STORT fan av Hello Kitty fick ett par stumpbyxor i det märket såklart :)


Ltz400 & W-tec

Nu sitter isdäcken på båda maskinerna. Vi är redo för en helg på skoterspår och isar med fyrhjulingarna!!
Yeeey som det ska bli skoj!! :D

I morse smsade mamma till pannan i Lånkan och det visade sig vara +1 grad... hoppas att det håller sig kallt om nätterna så att det inte hinner slå igenom så mycket på spåren. Vill ha så hårda skoterspår som möjligt så det går att ta sig.


Här är älsklingens W-tec och min LTZ400 redo för helgen.. med isdäcken på :)


Påsk Roadtrip

Nu är påskledigheten över och tillbaka till verkligheten. Kort vecka dock så det är snart helg igen :D
Längtar till helgen massor då det blir att byta ut skotrarna mot fyrhjulingarna. Vi avbröt vår påsk helg på stugan i lördags kväll och åkte hem till stan och lastade av släpet, packade om väskan med lite andra kläder och satte oss sedan i bilen 04:00 på söndagmorgon. Vi startade färden ner till Norrtälje för att inhandla en ny leksak. Nu har älsklingen fått sig en egen fyrhjuling :D
Med på köpet medföljde en hel massa däck och däribland 2 uppsättningar isdäck så till helgen kör vi varsin fyrhjuling med isdäck. Skoterlederna och isarna i Lånkan är stenhårda så det kommer nog gå galant att köra där. Galet skoj!! :D

Så vi har haft en toppen påsk helg med massa saker som vi hunnit med. Blev två dagars skoterkörning, lite pimpelfiske, goda middagar, familjemys, ca 170 mil i bilen, köp av hjuling, hotellnatt i sundsvall och massor med goda skratt.. livet leker!! :)



Nu har jag suttit och surfat på lite hemsidor som säljer cross kläder och mitt sug efter en ny dress och hjälm har växt en aning!! Bara en liten aning eller en jätte stor :P
Jag fyller ju år näsa vecka så nu har älsklingen fått en alldeles egen önskelista av mig ;)

Kolla bara denna snygga hjälm... Skriker mitt namn :D






Happy Easter!!

Skärtorsdag i dag. Jobbar till klockan tolv och sedan börjar helgens roligheter :D

Direkt efter jobbet idag bär det iväg för skotercross i Kalix. En kvällstävling som börjar klockan 18.00, så kom dit om ni kan :) Tim ska köra så vi åker upp med honom och hejja på :)
Lär komma hem till Pite rätt sent ikväll men då packar vi in oss i bilen, tar med Tiger och de färdigpackade påsarna och krokar på släpet med skotrarna, för att spendera påsken i stugan. Här hemma kan man ju glömma skoterkörningen men bara 6 mil bort finns det bra med skoterföre kvar :D

Hoppas hoppas hoppas att helgen bjuder på soligt väder med kalla nätter!!

Glad påsk till er alla!!


Back To Work

Igår var jag tillbaka på jobbet efter att legat i förkylning sedan i Onsdags. Kunde inte träna mina sista två dagar på FitnessFighten :( Mätte av mina resultat i helgen och de är jag super nöjd med!! Vill inte riktigt ännu dela med mig av bilder och de slutliga resultaten..vill först se vem som kommer vidare till finalen.
När finalisterna är korade kommer ni att få veta mitt resultat ;)

Nu är jag tillbaka på benen med endast en "däpt" näsa kvar som åkomma. Lite hosta men inte nått allvarligt så förhoppningsvis är jag tillbaka på träningsbenen i morgon igen :D Wihoo!!
Snart, riktigt snart öppnar ju nya StepIn också och då ska baske mig både jag och hjärtat vara helt återställda har jag bestämt! Jag bestämmer mycket ;)

Idag firas det en heeel drös med födelsedagar. Inte ens en hand räcker till att räkna in mina vänner som fyller år på just denna dagen. Sjukt att så många är samlade samtidigt. Svårt att hinna med att besöka alla och gratta. Tur FB finns så man an slänga iväg en hälsning ;) Allas våran Mike kommer nog att få sig ett besök ikväll om hjärtat är någorlunda pigg. Back to work för han idag är det som gäller :)

Inte bara kompisar som fyller år idag heller utan min arbetsplats Sparbanken Nord firar 160 år just idag. Första bankkontoret öppnades 3 April 1852. Detta firas med tårta på kontoren :) Välkomna in och smaska på!


RSS 2.0