FlyttStäd

Vilken tråkig syssla att flyttstäda. Jag skulle aldrig palla att flyttstäda efter andra människor. Både tråkigt och äckligt :P Men idag har jag och min fina mamma flyttstädat ur vårt gamla hus. Vi hade det lite roligare i sällskap med varran men en radio hade inte skadat heller :P
Nu är det nästan klart. Jag började jobba halv fem idag men mamma stannade och gjorde klart lill toan och köket så nu ska vi bara dit nån kväll och dammsuga ett sista varv och skura. Ner med alla lampor också ska vi. Nu har vi sett färdigt i detta hus och det ska bli skönt att släppa det och lägga all tid och energi på att få till i nya huset :D

Lot's of love till min mamma som stått ut med mig idag och mina miner då det vart nått äckligt. Jag verkligen hatar att rensa avlopp!! Min pappa har inte lyckats föra över just den genen till mig, bara alla andra av hans gener ;)


Sålt

Nu är vårt fina, söta lilla hus på Storforsvägen sålt.
Idag har vi skrivit papprena och nu vågar jag säga det och hurra :) Ska hem nu och öppna skumpa flaskan med mitt hjärta. Fira att vi slipper sköta om två fastigheter i vinter med skottning och allt där till.

Skönt med stora bokstäver!! :D


Välkomna InHela väggen rakt fram när man kommer in har vi satt upp lagerhyllor och rör för att kunna hänga kläder på galge.
 Valde även att sätta in två trådbacks "hyllor". Än så länge har vi inte fyllt alla hyllor så jag har ju faktiskt plats för att shoppa mer ;)Drapperiet för lagerhyllssystemet.På väggen mitt emot alla hyllor har vi var sin IKEA byrå där alla underkläder och sånt får plats.Ovanför byråerna har jag plats för delar av mina skor. Kommer att vara mina finaste skor som får äro plats på hyllan och på byråerna. Stövlar och kängor och sånt vill jag inte se hela tiden så de hamnar i grov skrubben. Kommer ju faktiskt att ha ett till rum som "garderob" för alla ytterkläder, skoterkläder, crosskläder, hjälmar, skridskor mm. Allt samlat i två rum brevid varandra i källaren :) 


Nu är min garderob så när som klar, fattas bara en matta, men den har jag köpt idag så den ska få ligga till sig. Hatar  när mattorna är så ihoprullade i förpackningarna att de bara rullar ihop sig är man lagt ut dem :( Blev en orange rya matta för att få in lite färg. Lite svårt att ta bra bilder dock eftersom det inte är det största rummet men här ser ni i alla fall ur lite vinklar hur min garderob numera ser ut :)


Finska Gränsen

Igår bar det iväg till IKEA för att inhandla en massa hyllor och gardinstänger. Nu har vi kommit så långt att halva min WalkInCloset är klar. Ikväll färdigställer vi den andra halvan så sen kan jag börja hänga in alla kläder och ställa upp alla skor :D Alla tjejers dröm slår nu in för mig :D Det kommer bli så bra!!
 
Inhandlade även 6 meter tyg igår så det blir ett besök hos älsklingens mormor någon dag framöver ;) En enda jätte stor gardin ska det bli till vardagsrummet. En kappa på 5,5 meter så jag hoppas hon inte har så mycket att göra för det lär hon få nu ;) Tur att vi har världens bästa och snällaste sömmerska i familjen!! Alla skenor i taken till gardinerna ska också upp nån dag framöver. Känns som att vi har det vi gör i helgen och det i bakis tillstång blir det dessutom :P

Gårdagens ikea tripp är den första och troligtvis sista som jag inte har inhandlat så mycket pynt. Blev endast två ljuslyktor ala retro stil och två soffkuddar. Det var det enda, resten av notan stod för funktionssaker. Inte fullt lika roligt att packa upp påsarna när man kommer hem :P Men det blir bra när alla funktionsgrejer är uppsatta :)

Kankse att ni får se nån bild på min mysiga och praktiska garderob snart :D


Ihop Byggnationen StartadMustangen har som tidigare nämnt blivit klar på lacken och nu står den åter i garaget. Det är alltså dax att börja bygga ihop bilen till en bil igen. Nu har det vart under byggdation i några år men planen är att till sommaren köra den för första gången. Ska bli grymt skoj!! Min fina sambo är så grymt duktig och den blir så grym. Inte många bilar som kommer att se ut som denna, inte en enda :P Ska bli så roligt att åka till garaget i vinter och se den bli mer och mer klar istället för mer och mer isär plockad.
Som ni kan skymta på sista bilden så står den stora gula båten i garaget också. Planen är även där att den ska vara klar för sjösättning till sommaren.. det innebär att det finns en hel del things to do i garget i vinter!! Bara att ligga i om vi ska lyckas :P Men skoj ska vi ha till sommaren!! :D


Moving boxes

Jaaa nu är vi inflyttade i vårt nya hus :D
Vi har åkt fram och tillbaka med pickup och släp, vi har burit och burit, vi har glömt av att äta och dricka och vi har sovit två nätter.
Vi hade visst en hel del saker ändå :P Lite mer än vad jag trott.. eller så är det bara så att vi har mycket roliga hobbys som tar lite plats och kräver lite utrustning ;)

Hur många vändor det har blivit har vi inte räknat med det är många och ett STORT tack till våra fina vänner som har vart och hjälpt till och till familjen som har givit oss lite mat i magen och en stor hjälpande hand!! 

Älskade lilla pappsen hade farsdag igår och som present fick han en stor skål fylld med bara hans lakrits favoriter innan han satte igång å jobba i nya huset :) Ingen ro och ingen vila :P Vattnet nere i tvättstugan till tvättmaskinen skulle dras om då jag gjorde en liten om möblering och då har jag ju världens bästa pappsi som fixar allt :D

Har kommit in ganska bra för att bara ha hållt på en helg med det är mycket kvar ändå. Kartonger lite var stans och kläderna huller om buller. Blir en tripp till IKEA i veckan så vi kan göra iordning garderoben och få upp alla kläder från säckarna :P

Lovar att bjuda er nyfikna på lite bilder men lite senare när vi har fått undan lite mer kartonger. Inge roligt att se allt bråte juh så ni får hålla ut ett tag till ;)


It's Happening!!I morse överraskades jag av min söta lilla pappa som helt plötsligt stod i köket medans jag körde smoothie mixern. Hörde aldrig när han kom utan där stod han plötsligt :) Med sig hade han ett litet paket.. till oss :D Fick denna söta ljus "hållare" av dem. Vi har nämligen fått besked nu om huset att det är städat och klart och det innebär att vi flyttar i helgen!!! :D

Jag har verkligen de sötaste föräldrarna ♥


Färdig Lackad

I morse var jag och Älsklingen förbi Lackeringen och kollade på Mustangen som var klar. Nu är det ett STORT steg på vägen till en färdig bil. Har tagit lång tid men det blir så bra!! :)
Färgen är lite svår att se på dessa bilder med den är Silver/grön med matt klarlack. Riktigt läckert med den matta lacken. Var lite skeptisk till en början men nu när resultatet är klart så vart det grymt snyggt!! Racing stuket kommer att komma till sin rätt :)

Ikväll är det storstädning av garaget som gäller för att kunna ta hem snyggingen och starta processen att bygga ihop bilen :)


Neulash Före & Efter

Före:

Inte de kortatse fransarna men jag hade inte många. Väldigt få, glesa, ljusa och tunna fransar men idag ser det ut som nedan :)

Efter:


Efter tre månader med användandet av Neulash har mina ögonfransar inte bara blivit längre utan även ofantligt många gånger fler än tidigare, de har blivit tjockare, börjda i sig själv och mörkare. För mig har neulash fungerat enormt bta och det är den första skönhetsprodukt jag kan säga jag aldrig komer att sluta med! Vem vill gå tillbaka till de första bilderna när man en gång testat att ha som de nedre bilderna?! :P
Jag är såld och fast! Testa ni med om ni önskar mer fransar:)Beställning av Naulash kan göras på många olika hemsidor från sverige som tex Neulash.se. Här i Piteå finns det att köpa på Cau & Co och den stora flaskan kostar ca 1600 kr och räcker i ca 6 månader. Jag beställde min Neulash via Ebay och fick betala 800 kr för den stora flaskan med frakt och allt. 1600 kr kan svida lite i plånboken men för 800 kr och då det räcker i ett halvår så är det så värt det!! :D

Coffecup Makeup

Dagens makeup blev guld/brun/skimmer. Har endast använt mig av Elf mineral eyeshadow på basen NYX jumbo pencil milk. Som alltid just nu Isadoras flextip eyeliner (som jag verkligen gillar) :)
Tog lite bilder på mina fransar i morse också så nu ska jag leta upp de gamla bilderna innan jag började med Neulash så ska ni få se dem makalösa skillnaden. Kan i detta inlägg avslöja att jag aldrig någonsin kommer sluta med Neulash!!

RSS 2.0