Jul helgen

Nu har jag inte bloggat på ett par dagar men det har varit fullt upp, har inte ens startat datorn sedan den 23 december... stort för att vara jag! =P

Men men, Julhelgen har iaf vart helt ok!

23 december
Jag och älsklingen har passat på att sova väldigt länge nu över jul och har i snitt stigit upp klockan 12 varje morgon. Steg upp sent denna dag, satt i morgonrock hela dagen framför tv och bara slöade. sen på kvällen var det dags för det årliga julfirandet med Crilles pappa och Camilla. Middagen hade vi hoppats skulle vara nått annat än julboord, men så var det inte! det blev första julbordet + en smarrig Irlänsk potatisgratäng med bacon.
Efter middagen var det daggs för det roliga, julklappsutdelning! =) Fick en stor vas med svart ris av Camilla och Ulf samt 4 ljuslycktor. men det roliga var det Ulf och Camilla fick av oss...en bok om barnuppfostran och stadier barn går i genom...=) Riktigt skoj om Ulf läser den =P

24 December - Julafton
Klockan 12 var det Roknäs som gällde. Firade hela eftermiddagen med mor & far samt all släkt på pappas sida. En folksamling på 25 pers. Missade dock julens höjdpunkt, Kalle! Det var just då som den oerhört sexiga tomten anlände (tomten var alltså min mamma med en kudde på magen och baken, ett skärp därimellan som bildade en gigantisk valk, Haha). På kvällen bar det av till Svartudden till Crilles morbror Robert och kusinerna. Där blev det julbord för andra gången den dagen och en massa julklappsöppnande. Jag fick mig min Ipod och mina älskade skor =) Sen fick jag en snygg tröja/tunika av Kicki, lite parfym, tjocksockar, ett halsband mm. Det blev en lyckad julafton som avslutades hemma hos Westerlunds förälldrar med lite Wii spelande.

25 December - Juldagen
En lång sovmorgon och sedan morgonrocken på tills det bar av till Roknäs för julbord IGEN!! Började vara less redan efter abdra julbordet... Men men, det var bara att trycka i sig det en gång till och sedan blev det fest på Räkstigen hos Thomas och Kicki. Väl där var festen rolig tills älsklingen skar sig på den rostfria diskbänken....en j*vla massa blod och sen blev det för mycket för Crille...klockan var bara kring halv tio när han örjade spy, så han fick skjuts hem och blev nerbäddad i sängen...sen for jag och Micke ut på Normalmia. Det var helt OK där, massa rolig nostalgi musik och många hemvändare =) Tyckte dock att vissa kunde hört av sig....

Det  var min julhelg i korta drag...Nu har jag hunnit jobba två dagar och det är redan helg igen!
Snart ere Nytt år också!!

image80
Mamma (tomten) med kusinbarnen Hugo, Denize och Molly.


    
Hanna, Simon, Hanna igen, Tomten och Molly & Älsklingarna Crille och Leo.

    
De olika ställenas julgranar.


 


Ikväll ska jag, Emma och Linn sitta på Roasters och mysa och surra en hel del! Mysigt skare bli!! =D


Love Elin

Dan före dan före doppare dan

Idag äre Lördag och bara två dagar före julafton!

Man blir som ett litet barn när det börjar närma sig paketöppninen och speciellt när älsklingen har köpt mina presenter...har skakat och klämt på paketen men kommer inte på vad det är...hoppas dock att det är en ipod =D

I morgon har vi julafton med Crilles pappa och Camilla...ska bli rolet när de får boken om barnuppfostran! =D

Nu ska jag se Elf, så sjuk film, men lika rolig varje år!! Haha.

Love Elin

Hemtenta

Jag har suttit hela veckan med min hemtenta nu och den är fortfarande inte färdig....jag börjar vara kräkless på den och känner att jag inte kan hålla på nå mer nu! Svaren börjar bli sämre och sämre för jag ids inte leta så länge.

Jag har kommit upp i 22 sidor nu men det är minst 5 sidor oskrivet.....

Hur ska jag orka

Idag fyller Crilles mormor år så det blir lunch där. Sedan ska jag hinna på stan en sväng och köpa ett par Jeans och nike byxor till Pappa i julklapp.

Äre nån som vet vart det finns nike "prassel" byxor med bomullsfoder i så kan ni gärna meddela mig....Pappa  är så kräsen på sina mys byxor så det måste bli rätt modell och fodret inne i byxorna får inte luggas i håret på benen...Jaja!! Har e bara så rolig!! =D Love him!

image79
(pappa med jesper i sin famn)



"Dan, före dan, före dan, före dopparedagen"


Love Elin

Magnus Betnér

Sitter just nu och ser på kanal 5 där det är Magnus Betnér. Hahaha!!
Så kung!
Vissa saker är så bra =)
Helt enligt min humor!!

Har friserat till Patricias hår ikväll, hon är inte nöjd över vad hon gjorde i sthlm så då fick jag fixa så det blev lite bättre iaf. En liten present fick jag av hennes pappa också, de är så söta =D

Tack för vinöppnaren Thommy! =)

Nu ska jag försöka övertala min älskling att vi inte ska se på Starwars...Jag hatar det!!


Love Elin

Hemtenta

Idag började jag arbeta på min hemtenta som ska vara klar till den 7 Januari. Jag vill helst vara klar med den i veckan eftersom jag ska jobba mellandagarna och på jul och nyår vill jag inte plugga.
Jag ska även jobba efter nyår fram till den 5 Januari och sen har jag tenta den 14 Januari, men det är den sista tentan jag har under min univeristets tid =D

Dock så verkar tentan ta svin lång tid...började klockan 10 i morse och slutade 15.30...hade då gjort två uppgifter! Ska stiga upp ännu tidigare i morgonbitti för jag har 6 uppgifter kvar att göra! Men nog ska jag hinna den i veckan...det måste jag!!

Nu ska jag ta mig en till alvedon och gå å lägga mig...har fått feber och tappat rösten igen!! Inge bra alls!!


Love Elin

Färdigt köpt julklappar

Äntligen har jag köpt alla julklappar..har även hjälp Jeanette idag att köpa nått till min pappa och älskling!

Idag har jag till och med kommit på och fixat, nästan färdigt, vad jag ska ha på mig på nyårsafton...det blir en liten svart, ett guldbälte, guld väska och ett par röda stövlar (om jag får dem i julklapp=) ) annars blire ett par svarta stövlar. Klädkoden säger att det ska vara värdigt en nyårsafton..och vad är det?! Min stil är inte så glammig heller så jag har valt att bära klänning men inte en massa paljetter, spets och glam. Hoppas bara att det duger! =P

I går var jag och älsklingen på stan i Luleå...skulle köpa en massa julklappar till Camilla och det fanns inget i Piteå så då blev det en heldag tillsammans på stan...det var jättelänge sen vi gick på stan tillsammans, förut brukade vi göra det ofta. Då var det till och med Crilles idé ibland =D Men tiderna förändras =P

På Carlings hittade vi en skitsnygg DePalma tröja till Älsklingen men så klart så passade den inte...Medium var för kort i armarna och en Large fanns inte. Den hade säkert blivit för stor i magen istället för min gubbe är inte speciellt tjock =P
Men jag blev kär i tröjan så jag grämer mig...det fanns inte en Large på junkyard heller så jag kan inte beställa den heller!!  Typiskt!!

image78


Nu ska jag snart åka till Roknäs och käka middag, det blir tacos hos broder min =D


Love Elin

Tomtegröt

Nu äre snart dags för tomtegröts middag =)
Har gjort en efterätt nu också, en hemmagjord chokladmousse, som jag provsmakade på ICA idag =D

Nu skare mysas!!

Hälsade på, Lussade, för mormor idag och som vanligt så kom det några tårar!! Hehe =)

Klockan nio i morse var jag på morfars grav och tände lite ljus....Saknar honom!

♥ Harry Karlsson ♥


Love Elin


Lucia kröning 2007

Piteå stadskyrka är väldigt vacker utifrån speciellt, inte så märkvärdig på insidan. Nu i kväll har jag och Emma vart och sett kröningen av 2007 års lucia. En trelig stund blev det i kyrkan och julstämningen börjar komma mer och mer!
I morgon äre Lucia och det brukar vi i vår familj fira väldigt speciellt...min morfar fyllde nämligen år då när han levde men sedan han gick bort så har vi fortsatt att fira denna dag. Kanske inte så mycket lucia utan mer för att få träffa släkten, mysa och må gott. Tomtegröt till middag med en mandel är standard och den som får äran att äta mandeln får också äran att läsa en dikt från en gammal julbok. Sedan skriver vi upp vem som läste vilken dikt vilket år, så nästa år måste en ny dikt läsas!
Men det tråkiga med detta års lucia är att vi inte kommer att fora något i morgon...min mormor fick en tio-attack (hjärnblödnign) idag så vi kommer att hälsa på henne på sjukhuset och fira "Lucia" på Måndag istället. Vi kommer ju att fira men på fel dag.

Sött barnbarn som man alltid är så ska jag i morgon bitti åka upp till mormor med lussebullar och lite glitter i håret. Kanske till och med ett ljus i handen =)


Love Elin

Sista dagen före jullov

Halv sex ringde den första väckarklockan i morse, den andra tio minuter senare...då vare bara att stiga upp annars skulle jag inte hinna med bussen till luleå som går från stan klockan sju. Camilla kom och hämtade mig halv sju och då skulle vi åka med hennes lilla pluto till sitt dagis. (Pluto är en hund och har barnvakt hela dagarna).

Väl på Kustbussen upp mot Luleå så somnade jag som vanligt MEN efter halva vägen vaknade jag av mina egna snarkningar!! Hahaha!! De överröstade till och med Mp3 spelaren!! =D Skrattade för mig själv och konstaterade att det var pinsamt så jag tyckte att det var bäst att hålla sig vaken resten av vägen, så det pinsamma inte skulle hända igen!

Så väl på skolna så började min föreläsning 08.15 med Rickard, som är den segaste föreläsaren någonsin. Han tar 1.5 timmar på sig att gå igenom 6 powerpoint bilder, som man egentligen bara kan läsa och så har man fått all den info som har dragit. Han flyger i väg så fruktat mycke vid varje sak!! Men men, i alla fall så skulle jag komma till att detta var den sista föreläsningen jag har nu innan jul =D Jag har Jullov nu!!
Efter jul äre inte mycket kvar heller...då äre bara en sammanfattande föreläsning, ett seminarium och en tenta...sen har jag inga mer kurser på skolan!! =D Då äre bara praktiken kvar.

Nu kom min kära kusin Lousie till skolan, vi ska å shoppa på TOY´s "R" US till alla små barn på julafton =D


Love Elin

Måndag...

Just nu är min lilla käre far hemma hos oss och han har börjat sätta in våran värmepump som vi köpt. Tror det blir riktigt bra med en luft till vatten istället för att elda olja som vi gjort sen vi flyttade till huset. Dock har vi alltid lyckats få tag på gratisolja så vi har haft en billig uppvärmning i drygt två år =D
Tackar till er alla som bytt bort oljan tidigare =P

Ikväll hade jag tänkt åka på bodypump men så har de ställt in pumpen på måndagar...det får bli ett pass i morgon kväll istället!

Avslutade en kurs idag...nu äre bara att göra hemtentan vi fick med oss. Har sista föreläsningen i marknadsföringen på Onsdag, ska bli riktigt skönt! =D Ska ta mig ett litet jullov!!

Satt och läste i min almenacka idag på en tråkig föreläsning och då märkte jag att det står små ordspråk längst ner på varje sida...Denna veckas ordspråk var helt enligt min humor =)

"Hemma = Den plats där man vet vad pytt i pannan är gjord av"


Love Elin


Jultema

Tyckte att det var dags för en liten julpyntning av bloggen =D

Ett enkelt och snabbt resultat blev det!


Love Elin

Dagens i-lands problem

Äckligt väder!

Just nu är det plusgrader här uppe i det som brukar vara ett kallt Piteå... det regnar som attan också!

Jag kan inte se på kanal 5 eller tv 3.

ARG!


Varför ska regn störa sändningen!?


Inte vill man vara ute i detta väder heller...så vad ska man göra nu!?


Love Elin

Julstämning

Idag har jag fått julstämningen på riktigt.

Har vart ledig idag så jag gick ner till Lousie och Molly på morgonen. Vi har bakat en massa olika sorters julgodis och lyssnat på julmusik. Det har varit riktigt mysigt!
Det finns inget bättre än att gosa med Molly heller, hon e bara för söt mitt lilla troll! =D

Tog en promenad i snömodden när det var dags för Mollsans tupplur, det snöade okså.

I kväll ska vi åka och gratta min moster som fyller år och sen ska vi till Thomas och Kicki för fotografering. Blir enkla julklappar till alla mor och far förälldrar =)


Hade gott!

Love Elin

Trött!

Min Måndag har vart helt enkelt, kort sagt, milt sagt jobbig!
Första föreläsningen började 8,15 i luleå och det betyder att jag måste ta bussen från stan kl 7 på morgonen. Efter den föreläsningen/seminariet följde tre till. Fick inte åka hem förens med 16.30 bussen.
Sedan hade jag ohandlat så det är nu först som jag har satt mig ner och fått i mig lite middag....ingen rolig dag alls!!
Pricken över i:et var att det var plussgrader igår men minusgrader i natt och jag har inte kört min bil på typ en vecka så det var jätte mycket snö på den, och så klart hade det frysit till en enda stor och hård kaka så jag fick kl 06.00 i morse stå och bryta lös iskakor från bilen....det tog mig 25 minuter att få fram en körbar bil!! Eftersom det tog sån tid så hant jag inte fixa min lunch till dagen =(

Vi måste verkligen städa i garaget så jag får in min bil!! =D

By the way....Sisan har kommit tillrätta. Det var nån som hittat henne i en trappuppgång inne i stan så på fredag får Mike tillbaka sin lilla hona =D Så klart har hon hunnit charma upphittaren som helst inte vill lämna ifrån sig katten, men det är ju Mikes så hon nöges!


Love Elin

Äntligen Kobdalis!

Nu har vi blivit någorlunda friska och planerade då in en dagstur upp till Kobdalis. Vädret var helt OK, ca 10 grader kallt, inte så blåsigt och lite snöandde i ögonen =D
Backen var väl osså helt ok för att vara denna tid på sesongen...men tyvärr funkade bara främre backen...på "baksidan" av berget fanns det bara kanonsnö som hade frusit till is och då e re inge rolet alls att åka på det, så vi fick nöja oss med "framsidan". Solen kikade till och med fram en snabbis under dagen!! =)

Självklart blev det en kanna öl på afterskin innan min älskling körde hem.

Idag får vi sota för det roliga igår...har träningsvärk i vaderna och en lårkaka på insidan av vänster ben (efter liften), men det äre värt!! =D


Love Elin

RSS 2.0