Åre Here We Come

Nu är det bara 30 minuter kvar av min arbetsdag och sen har jag helg. En lång sådan :D Wihooo vad skoj det ska bli att åka till Åre med goda vänners sällskap!! Som det kommer att vara annorlunda från vårt lilla Vallsberg eller skapliga Kåbdalis :)

Uppdateringen kan bli lite kass under helgen men jag ska försöka bjuda er på lite fina bilder :)

Åre Here We Come!! :D


Rainbow Cupcakes



Muffins

100 g smör
 3/4 dl mjölk
1½ dl strösocker
2 ägg
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
 2 ½ dl vetemjöl

Frosting
100 g naturell Philadelphia ost
50 g rumstempererat smör
3 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
+ Bakformar, karamellfärg (röd, gul, blå och grön) och strössel. Jag dubblade receptet då muffinsformarna jag har är lite större.

Gör så här: Vispa äggen och sockret poröst. Smält smöret och tillsätt mjölken. Rör försiktigt ner de torra ingredienserna som mjöl, bakpulver och vaniljsocker i äggblandningen. Tillsätt därefter margarin och mjölkvätskan och rör till en slät smet. Nu har du en muffins-smet och det är dags att sätta ugnen på 200°!

Nu till "moment 22". Ta fram 6 skålar och skedar och fördela den ofärgade smeten jämnt i skålarna. Det är dags att blanda färger.
Rosa = röd karamellfärg
Orange = gul och röd karamellfärg
illgrön = gul och grön karamellfärg
Blå = endast blå färg
Lila = röd och blå färg
Gul = gul färg
Var försiktig med färgerna!! Hellre några få droppar från början.. Vissa färger som exempelvis grön ger mycket mer än vad man tror.

Fyll formarna försiktigt en efter en med varje färg av smeten och grädda i mitten av ugnen c:a 12 -15 minuter (beroende på storlek på formarna).

Frostingen: Blanda alla frosting-ingredienser i en bunke, häll i några droppar valfri karamellfärg och ställ in i kylen medans muffinsarna svalnar.

När muffinsen är helt sval är det dags att kleta på frosting samt toppa med lite strössel.. En fördel är om dina rainbow-cupcakes får stå över natten och suga till sig vätskan ur frostingen. Då jag ska frakta mina idag så har jag frostingen i en bunke och inte satt på den ännu.


(uppdaterar med smak och bild recension ikväll när jag satt tänderna i en regnbåge:)

Gandalf The Iguana

Gandalf är för er som inte vet vår lilla leguan som inte är så liten längre. När vi hämtade honom som liten bebis leguan rymdes han i ett glass paket utan att böja på sig. Han var alltså inte mer än 15 cm lång med svans och allt. Han var liten och alldeles illgrön och en illspecko sak. Han piskades med svansen och högg efter fingrarna. En riktig elaking var han allt. Men allt eftersom vi hade haft han blev han mer och mer tam och ju större han blev desto tryggare i sin egen storlek blev han så nu är han en riktig filbunke som äter ur handen, går att bära omkring på utan att få rivsår på kroppen och som kan ligga i soffa och somna när man kliar han. Nu har han blivit lika mysig och fin som Lennart var, vår gamla leguan :) Idag mäter han ca 150-160 cm från nos-svans.



Tänka sig att vi har hållt på att göra oss av med honom... det kommer aldrig att hända igen, han ska vara vår hela hans långa liv :)


GRATTIS PAPPSI

Har bakat lite godsaker igår kväll inför min älskade lilla pappas födelsedags firande i kväll. Har meddelat att jag kommer med muffins men nu kommer jag med en liten till godsak. Hittade receptet igår och var tvungen att testa :)



Det är så roligt att baka, jag kan hålla på en hel dag!! :) Längtar till att få smaka bakverken också ;)

Massor med GRATTIS pussar och kramar till min söta, underbara och helt enkelt världens bästa Pappa Stig på hans födelsedag!! :D I Älsk dä pappsi ♥



Morning Running

Klockan ringde 06.20 i morse och jag hade gjort i ordning allting för att bara klunka i mig en proteindrink och sedan åka till Stepin. Väskan var packad, mat-påsen för hela dagen var packad och träningskläderna var fram lagda. Det var tungt att stiga upp (klockan var ju egentligen bara 05.20 vintertid) men jag lyckades efter två alarm som rinde. Baggis som alltid annars stiger upp med mig ratade mig i morse och låg kvar i sängen, det innebär att det är en tidig morgon :P

Jajja väl på Stepin så blev det 5 kilometers running på löpbandet. Körde på 9:ans hastighet så det tog 32 minuter att löpa. Ett skönt morgonpass som inte var allt för jobbigt då man ska orka med resten av dagen. Har lite ömma höftböjare nu däremot så det blir att sträcka på dem många gånger idag. Hoppas hoppas hoppas att jag slipper ha ont i benhinnorna i morn. Är i STORT behov av nya löpardojjor tror jag... Ett av mina önskemål på önskelistan tror jag ;)

Underbar start på denna Tisdag!


My Short Week


Back In Buisness

Nu är Kåbdalis helgen över och jag är åter hemma och på jobbet. Som det har vart en rolig helg!! :D
Jobbar kväll idag, enda kvällen denna vecka. Har hunnit vara och träna en sväng på morgonen. Blev ett lååång pass och genomkörare av hela kroppen. Sköönt!!
På onsdag fyller lilla pappilappi år så jag måste försöka hitta en present. Varför ska pappor vara så svåra att köpa till?!:/


Packning

Ikweel nögges I pakk veska.

I morn åker ett stort gäng från jobbet till Kåbdalis och blir där hela helgen. Ska bli riktigt skoj att se hur det ser ut där i år efter alla ombygnationer. Hoppas hoppas hoppas att vi får en fräsch stuga som inte är möglig. Jag dör om vi hamnar i en möggelstuga!!
Jag har i alla fall ledig dag i morgon eftersom jag jobbade i söndags kväll så jag tar helg 16.15 idag. Min morgondag är redan fullproppad med saker to do innan vi åker de 13 milen inåt/uppåt landet till Jokkmokks kommun och den samiska Trolltrumman. Det ska handlas all mat för helgen, det ska tränas, det ska fixas ny frisyr och så ska vi packa in oss fyra pers med packning och utrustning i en bil.
Gäller att packa klart väskan och lägga fram allt ikväll för i morn har jag inte tid med mer saker :P


Box Pass

Igår 19.45 drog jag iväg på ett box pass på StepIn. Det visade sig vara ett tufft pass och skit skoj. Fy bubblan vad jag svettades och vad det brännde i halsen/luftstrupen. Tränade verkligen på flåset och styrka samtidigt. Tror att det kommer bli fler box pass för mig :)



Ikväll är det dags för ett pass Afro Power Dance 19.15 oh det vet jag är både roligt och jobbigt. Inte så mycket muskelstyrka så det blir en stund i gymmet eftetåt för att pressa lite axlar och biceps.

Jag älskar träningen nu!! Pepp varenda dag och känslan efteråt kan lyfta mig till molnen :)

 


My New Jackets



 

 


Nu Går Den!!!



Nu är skotern igång!! :D Och min pappers lapp till skoterkort har kommit.. som det hade vart skoj med en helga skoterkörning nu. Dröjer dock några helger då det blir kobban och Åre de närmsta helgerna. Men det blir roligt det med :) Är bara så skönt nu att F7an går så då kan vi "spontan" fara ut en sväng ;)

Cougar nu på tv och sen sängen!

Skidkläder - Check

Jag har som vart i lite huvudbry om hur jag skulle ha löst mitt dilemma med kläder inför Kobdalis och Åre. Jag har kläder sedan tidigare bara det att i helgen då jag provade dem så insåg jag att det inte alls funkar. De är way to big för att jag ska kunna använda dem. Täckisarna var som två stora svarta sopsäckar som bara tjoffsade vid fötterna och gjorde att jag snavade över dem. Fick gå JÄTTE bredbent för att de inte skulle fälla omkull mig :P
Jackan som jag tidigare använt i skidbacken var också på tok för stor. Som en ballong såg jag ut och det är varken roligt eller skönt ha sånna kläder på sig. Det känns på ett sätt onödigt att köpa nya kläder då jag har kläder redan men samtidigt så är detta ett av de roligaste sakerna med att ha gått ner så pass mycket i vikt, att köpa nytt och få en ny start :)

Nu på lunchen fyndade jag i alla fall två snygga jackor och ett par täckbyxor. Allting på halva priset :D Den ena jackan är av märket Didriksons och är en röd och grann vårjacka. Den fick följa med som en bonus för den ska jag inte ha med i skidbacken ;) Den andra jackan är en Mckinley skidjacka i grått/svart/rosa som var riktigt fin. Täckisarna vart en liten specialare av personael på Intersport...de fanns nämligen inga lösa täckbyxor utan bara i paket med jacka men de fixade så jag fick köpa bara byxorna då de skulle reklamera en jacka som var skadad ;)

Jag är så glad nu!! Nu har jag fina kläder att ha i skidbacken och billigt blev det dessutom. Fick allting för ynka 1500kr. Lite billigare än det jag hade sett på Idépoolen igår som skulle gå på över 5000kr, vilket kändes ovärt!!

Uppdaterar med bilder efter jobbet...


Middag - Fyllt Grekiskt Lantbröd

Middagen idag blir Fyllt grekiskt lantbröd. Tror det kommer att bli smarrigt smarrigt men det kommer att bli en gigantisk portion då jag ska göra på 800 gram köttfärs och en hel stor limpa/bröd.
Har passat på att erbjuda mor och far middag så får se om de nappar ;)

Blir nästan hungrig nu bara jag tänker på middagen ;)


Bild från bevemyrs.blogg.se


Morgon Promiss

Steg upp lite tidigare än behövligt idag för att hinna med en promenad innan arbetsdagen. Dock blev det en hemsk promenad. Det var så isigt på vägarna och knöligt att det knappt gick att gå. Jag vet inte hur många gånger jag höll på att ramla, när jag hade kommit över tio gånger orkade jag inte räkna längre. Så nu har jag förmodligen sträckt mig nån stans, det känner jag väl i morn.

Den rundan jag hade tänkt ut blev det inte. Jag uteslöt den redan efter några hundra meter så det fick bli en kortare runda men den tog tid i alla fall. I vanliga fall tar den korta rundan bara 15-20 minuter men idag tog den dryga 35 minuter, bara för att det var isigt på vägarna så det inte går att få kraft och fart i stegen. Jajja jag gjorde lite situps och armhävningar när jag kom hem så lite "nyttig" morgon blev det i alla fall. Ingen träning har jag idag utan efter jobbet och middagen ska jag och hjärtat till garaget för att hjälpas åt och skruva ihop motorn på F7:an.


Activio + styrka

Nu har jag kommit hem från morgonens träning. Åtnjuter en god havregröt med hallon och en varm äggmacka. Såhär skön morgon är sett länge sen jag haft. Jag älskar mornar men denna är underbar. Ska försöka klämma in så mångas möjligt av dessa tidiga morgonpass. Jag flyger som på moln nu av min insatts på morgonen:)

Nu blir det städning av kåken innan arbetsdagen tar fart efter tolv snåret :)


Flowery Turkois Nails

Mina naglar är verkligen hemska nu. Vet inte vad som hänt men de skiva sig och inte bara lite! Ikväll har jag klippt ner allihopa och fixat en liten design för att dölja de gräsliga skivade och tunna naglarna. Detta blev i alla fall designen denna gång :)


Luleå - Skellefteå

Nu är kvällens hockey slut och de vinnande lagen är Luleå och Skellefteå. Dessa två lag kommer alltså möta varandra. Vilken match!!!
Nu är inte jag den mest hockey intresserade med det är nästan en match man inte alls får missa. Som det kommer vara rivalitet i tv sofforna den kvällen ;)
Spännande!





Back At Work

Nu så är jag tillbaka på jobbet för en ny vecka. Jobbar alltså ikväll till klockan åtta och sedan har jag ledig dag på fredag istället. Grymt skönt att jobba söndagar faktiskt då det bara är mellan fyra-åtta och så får vi en hel ledig dag under veckan istället :)

Dagen idag har bjudit på underbart vår väder men tyvär har vi inte skruvat ihop skotran ännu så jag släpade med min karl på en promenad istället. Gjorde dock tabben att säga vart jag tänkte vi skulle gå och vips blev det ännu svårare att få med han men tillslut så gick det och han klarade att gå hela vägen fram och tillbaka. Blev lite mycket suckningar på väg hem bara :P
Destinationen var alltså isen och Annelund så det blev en bra bit för hans "otränade" promenad ben. Helt underbart att promenera på isen. Skoterspåren är stenhårda och solen gassade i ryggen så kläderna åkte av och fick bli burna istället. Nu vill jag vara ledig resten av veckan egentligen då vädret ska fortsätta vara såhär underbart. Tänk om man fick njuta var eviga dag det var såhär. Det skulle finnas nån sort "sol njutar dag" att ta ut på jobbet ;)

Jajja i morn är det kvällsjobb som gäller också och jag har tänkt hinna så mycket som möjligt på förmiddagen. Morgonen kommer att starta 05:50 för mig med en kopp thé och ett stort glas vatten iförd träningskläder och sedan iväg för ett spinningpass som kör igång 06:30. Efter 50 minuter kommer kroppen att vara genomkörd och jag vaken för dagen. Sen blir det hem för frukost och städning av huset och kankse en minuts sittande i solen :)
Pepp och redo för morgondagen!! Får se om jag är lika peppad i morn då väckarn ringer ;)


BÄRÈ SÄ'

Ikväll ska jag och älsklingen till byn Lillpite för att skåda Roknäs Revyn BÄRÈ SÄ' in action. Ska bli grymt roligt att se den!! Har faktiskt aldrig vart och sett vår egen bys revy tidigare. Skämmes nästan!!
Eftersom det är bybor som är med i Revyn och personer som man känner till och har vart mycket hos som barn är det såklart extra roligt att se dem. Hoppas Crille ska tycka om det också, han som inte kan pitmåle/Bondskan alls ;)


Bild från pite-tidningen.se


Portfolio Indian

Lite mer bilder från våran Indien inspirerade fotografering har anlänt. I l♥ve them!!!





Foto: Martin Karlsson
Modell: My Nilsson
Smink/Hår: Jag


Nodo Mys

Strax tränat klart så då ska jag bara hoppa in i duschen och snabba mig till Nodo. Ska ses där strax för kl åtta med några tjejer från jobbet. Vi ska planera lite för näst kommande helg som vi ska spendera i Kobdalis.

Som det ska bli en rolig helg!!

Nu ska bara lite mat planeras och sen blir det nog en kaffe kopp och massor med surr :)


Konditionsträning

Ikväll 18.00 blir det konditionsträning. Ska köra lite styrka först men bara för att kolla av lite på hur förbättrad jag blivit efter dessa 5 veckor och sen blir det ett konditionspass till 19.15. Idag ska här svettas. Är råtaggad på att få upp pulsen och köra lite intervallen. Hoppas bara att det inte är så sjukt mycket folk på StepIn idag så det finns valmöjligheter på maskinerna. Hatar när det bara finns kvar lediga cyklar där man sitter som i en fotölj, på dem får jag aldrig upp någon puls och tycker de är rent ut sagt värdelösa. Jag vill ha en roddmaskin, crosstrainer eller ett löpband, där får jag upp pulsen och kan intervall träna lite :)


Bild från muscles.se


Halvdag

Idag jobbar jag bara halvdag då jag ska fixa kosterkorts körningen och provet på eftermiddagen. Jag ska inte säga att jag håller det farligt att få pälsa på mig skoterkläderna och åka ut till Haraholmen klockan 12 idag för att köra skoter. Vädret är underbart så detta blir en underbar dag!! :D

Senare idag har jag skoterkortet och kan numera köra skoter lagligt ;)


Skoterkort Del 2

Idag klockan 16:00 ska jag sitta bänkad igen för andra kvällen med skoterkorts traggling. Blir en spingande middag idag med då jag jobbar till 15:45. Lite stressigt men det får gå. Är ju bara ikväll och i morn kvar och sen äre klart.
Gårdagskvällen spenderades i soffan med boken och jag hant nästan igenom hela innan mina ögon blev tunga. Har väl kvar en sisådär 12 sidor som jag ska försöka hinna läsa på lunchen idag tänkte jag. Ikväll efter kursen lär jag vara helt färdig och inte vilja läsa något utan bara dö på soffan med hjärtat.

Igår åkte älsklingens Sx 600 till sin nya ägare. Det har jävlats massor med den skotern för honom. Han satte i en annan motor och skotern gick igång och allt men den har bara varvat 7000 varv och sedan tappat all kraft. Vi har provat byta allt känns det som men ingen skillnad har det blivit. Tillslut tappade älsklingen all lust att fortsätta skruva så nu är den såld till en annan pitebo som vi känner och som ska se om han har magiska fingrar och får igång den. Lite bittert faktiskt om han får igång den direkt bara av att fixa nått som vi har missat men men sånt är livet. Man kan inte ha allt och leksamer finns det redan gott om i vårt garage.

Nu hamnar fokus igen på mustangen som förhoppningsvis är igång till sommaren. Vi har mycket leksaker men ingen av dem är i bruk och fungerar kom jag på :P Hahaha
Båten står så stor och fin men utan motorer... Mustangen står på pallbockar, bara en kaross än så länge med alla delar utspralade på hyllorna runt om... F7:an står med öppen motor just nu och en paj cylinder, ny cylinder är inköpt men inte kommit med frakten ännu. Nu kom jag på Camaron är ju faktisk hel och går som den ska..men den ska vi sälja till våren :P (när mustangen är igång)


KvällsLektyr



Borde kankse plöja igenom boken i alla fall så man vet om man ska vara 1, x, 2 på provet ;)
Blir vad jag gör ikväll när jag kommer hem från jobbet. Dimpa ner i soffan med en thé kopp, kvällsfika och skoterkortsboken.


Förmiddags Passet

Kvällsjobbande idag innebar träning på förmiddagen. Körde ett låång pass idag då jag inte hade några planer annars på förmiddagen. Så det resulterade i 2 timmar i gymmet. Körde en genomkörare av hela kroppen, verkligen alla delar och sen blev det 20 minuter rodd som avslutning.
Just nu är jag grymt nöjd med prestationerna för dagen och mina muskler skakar fortfarande och lär nog göra det resten av dagen!
Var lite knepigt att sminka mig efter träningen idag dock.. Det där med eyeliner med skakiga armar är inte lätt ;)
Magen skriker efter mat de dagar jag börjar dagen med träning. Jag har ätit massor men just nu är jag ändå sugen på min middag som står och väntar i kylen på jobbet. Korvstroganoff är underskattat!! :)


Skoterkortet

Känns gooode löjligt faktiskt att måsta ta skoterkortet men det är ju då fan bara å ta det så man slipper tråkiga böter om man nån gång skulle bli stoppad. Men jag kan ändå inte tycka att det känns löjligt då man har B-körkort och hade traktor redan som 16 åring och så ska man ta ett simpelt för skoter. Men jajja bara att fälja sveriges rikes lagar och lyda.
Idag 16.00 ska jag alltså sitta bänkad i lektionssalen för min första av tre dagar med lektioner och prov. Så på Torsdag kan jag köra skoter alldeles lagligt :)

Postat 2011-03-14 15:28

O Heliga Helg

Vilken underbar helg vi haft. Vi åkte som sagt upp på stugan på fredag efter jag slutat mitt kvällspass. Blev att hämta lite saker som var kvar glömda av de andra i gänget så vi kom oss inte iväg förens efter nio tiden. Väl uppe på stugan så packade vi in allt i stugan och sen blev det soffläge innan läggdax.
Lördagsmorgon startade tidigat för att hinna njuta av det underbara vädret. 22 minus grader startade morgonen med men efter några få minuter visade termometern noll gradigt och sen blev det bara varmare och varmare. Dagen spenderades ute på en sjö. Vi grillade, pimplade och busade med de små söta troll flickorna Molly och Hanna. Man blir trött av att vara ute men man blir ännu tröttare då man hela tiden springer omkring också ;)

Söndagen bjöd på lika bra väder och ny pudersnö. Dock så blev det inga 10 mil på skotern som det blev på lördagen då den jäveln skar mitt ute på isen. Jag hade vart och kört en sväng på morgonen och sen skulle älsklingen bara fara en liten sväng och då nöp den mitt ute på isen. Tur var att vi var nära stugan och att pappa har en kälke. Brollo fick ta pappsens skoter och hämta kälken och så bärgade de hem vår skoter. *Suck*
Why Why Why?! Nu blir det att riva motorn i veckan och se hur mycket som är traschat. Hoppas att det bara ska vara en cylinder och inge mer!!

Helgerna i stugan är så otroligt underbara och rogivande men de går alldeles för fort!!

Nu är en ny vecka här, vecka nr 11 på året 2011, och jag har som vanligt fullsmockat schema. Denna vecka ännu mer fullbokat än andra faktiskt. Men det ska gå det med och helgen som kommer blir bara mer efterlängtad då :)


Italiensk Buffé



Dagens middag skulle bestå av groddar, kokta ägg, keso och en konservburk med krabbkött. Lyxig fredagsmiddag sådär på jobbet, eller så ett ihopplock i stressen innan man for på jobbet :P MEN jag slapp äta min planerade middag. Istället blev det en super god Italiens buffé ala Valdino. Juristerna på jobbet hade inte ätit upp all mat så det fanns kvar massor till mig och Marina. Inte fy skam :)

Nu står magen i fyra hörn men mitt sug efter naturgodis har ändå inte lagt sig. Måste förbi ICA inna vi åker upp till stugan för helgen :)


Morning Glory

Idag startde inte arbetsdagen förens 14.00 så jag tänkte mig en förmiddag med massa nyttigheter som skulle bli gjorda och njuta av vädret. Vaknade och såg ut på snön som dalade ner, kröp under täcket en timme till innan jag tog mig upp för en morgonpromenad. Halvvägs på en gångväg plumsande i snön upptäckte jag hur förbannat trött jag egentligen var i benen från gårdagens crossfit pass och onsdagen spinning. Huh bara att ta sig framåt då det inte finns nån genväg :P Tog mig till marinan och stannade där. Hjälpte mitt hjärta att sätta ihop skoter motorn, igen, det är nog 5 gången vi skruvar ihop den men nu jävlar har den komp så nu ska den väl baske mig gå!!

Blev bjuden av svärfar på Pentryt lunch idag så det var snällt och sen var min förmiddag borta. Det där med att hinna nyttigheter hemma vart lite stressigt men jag sprang runt med dammsugaen medans håret fick torka lite efter duschen och samtidigt hinna packa allt inför stug mys som blir i helgen. Tur man är av det kvinnliga könet som kan göra flera saker samtidigt...glömde dock äggen 10 minuter för länge på spisen då jag var upptagen med att vika tvätt :P


Portfolio Clown - Pantomim

Fotade med Martin Karlsson och Helena tidigare i år och vår vission var Clown/Pantomim. En riktigt rolig fotning som inte var någon annan lik. Riktigt skoj att sminka något annat ovanligt motiv som man inte gör varje dag :)
Måste tacka Karin, en bekant till familjen, för alla fina handskar och sjalar som jag fått av henne. Kommer väl till pass i mina ägor :)


Foto: Martin Karlsson
Modell: Helena
Makeup/hår/styling Jag


Foto: Martin Karlsson
Modell: Helena
Makeup/hår/styling Jag


Activio

Direkt efter arbetsdagen idag bränner jag iväg till StepIn för ett Activio pass. Är laddad och förväntansfull. Har aldrig testat det förut, bara vanlig spinning och det gillar jag inte då jag är död efter 15 minuter och passet bara har börjat. Med Activio kan man styra passet helt efter egen förmåga och maxpuls så det ska bli roligt att testa.
Lär vara slutkörd ikväll och hugrig då jag kommer hem vid sju tiden...blir nog som igår då jag somnade mot älsklingens mage strax efter klockan nio :P


Bild från Dn.se


Vad Ska Vi Välja?!

Idag är en dag med många benämningar... Vad ska vi välja att kalla den egentligen. FetTisdag är nog det mest självklara för mig men så är det ju Internationella Kvinnor dagen och pannkaksdagen. Det lär inte bli några pannkakor idag men snarare en semla i kväll, en special semla som mami har tillverkat efter mitt tycke och smak. Mandelmassa is no no för mig men om man fyller semmelbullan med blåbärssylt eller drottningssylt istället så kan jag meddela att jag äter den godaste semlan ;)
Några bruna bönor lär inte heller åka ner i min mage men däremot fläsk och korv. Det är stående på middagsbordet denna dag på året. Egentligen en helt vanlig dag som någon har hittat på ska vara en "speciell" dag och en ursäkt till att äta en kaloribomb måltid :P

Ser fram emot arbetsdagen slut så vi får äta kaloribomb och mysa med familjen. Blir såklar åka till Rokan direkt efter jobbet och vara där hela kvällen :)


Fet Tisdag


Internationella Kvinnor dagen


Internationella pannkaksdagen


Möhippa Christina <3 Thomas

I lördags hade vi möhippa för Kicki. De gifter sig på svenska ambasaden i Tokyo den 31 Mars så de kommer få filma vigseln som sedan ska visas på bröllopsfesten som är i Maj :)
Lördagen startade tidigt. Jag hade opackat allting så jag steg upp redan 06.30 och var i stan 08.20. Vid nio tiden åkte vi och kidnappade Kicki som satt på jobbet och trodde att hon skulle jobba hela dagen men det blev en hel del äventyr istället. Första anhalt var Jävre hemma hos Eva och Rolle för en liten tatuering. Om det är nån som kan tatuera sig på sin möhippa utan att veta motivet så är det Kicki aka Twister. Så glassen twister blev ett minne för livet placerat på hennes mage.



Stort tack till Eva för allt gott hon hade fixat till oss morgontrötta tjejer!!

Vid något tillfälle för länge sedan har Kicki sagt till Cissi att hon vill äta på MAX på sin möhippa så det är klart vi tillfredsställde den önskan, en lunch på max blev det innan lite tiggande av Twister glassar på stans kiosker. 4 kiosker gav 4 glassar :) Kvällens groggvirke var då fixat till Kicki ;) 



Sen kom dagens big moment. Det roligaste av allt på dagens överraskningar var då vi åkte till havsbadet för att köra Crosscart. När vi stod nere vid isen och väntade, innan Kicki visste vad hon skulle göra kom det en man med slalomskidor på fötterna och en stor drake i händerna och gav sig ut på isen med vind i seglet. Fort som sjutton gick det för honom och såklart tog vi tillfället i akt och lurade Kicki att det var det hon skulle få göra :) Aningens gruversamt tror jag det blev för henne men då blev hon desto gladare när hon fick se de söta Crosscartarna :D
Vinnare av crosscart körningen blev såklart bruden!! :D



Vilken underbar dag det blev. Kvällen innehöll en massa skratt, sång och lek och allting vart verkigen kanon. Till Cissi vill jag ge en bamsekram som hade planerat allting så bra och kommit på allting. Super!!



 


Fredags Flås

Strax slutar jag för denna arbetsvecka och då blir det direkt iväg på stepin för att få lite fredags flås. Ska köra ett konditionspass idag och sattsar på 40 minuter intervall löpning men pulsklocka (hoppas inte alla är upptagna så jag får låna en).
Efter passet på friskvårdcentret bär det av hem för att avnjuta en god middag med mitt hjärta. La en fläskfilé i marinad i morse så den kommer nog att vara saftig och god. Till filén blir det färskpasta och en ädelostsås. Myspys i tv soffan med Emma och Marcus resten av kvällen är planerna :)

Hoppas blåsten avtar till morgondagen så vi kan njuta av sol och skoter :D


Lunch Handel

Blev en liten shopping tur på lunchen. Inhandlade en jeansjacka som jag testat flera gånger förut men sommaren och våren har kännts så långt bort men idag slog jag till ;) Köpte även ett skärp som jag tror passar bra till en kjol jag fått från min ellos beställning idag.
Nu tror jag det får vara bra med shopping för denna månad :P


FastFive 20110429



Som att jag ska se den på bio. Har sett alla de andra Fast filmerna på bio så det kan inte brytas. Den verkar faktiskt vara gode bra. Hoppas filmen är lika bra som trailern.
Känns lite som att de vill suga ut varenda liten slant med att göra en till film då de senaste två inte vart så där riktigt bra men det verkar som att denna slår de senaste två. Hoppas hoppas hoppas och längtar! :)


Zara Webshop

Idag har Zara öppnat deras webshop där även vi i Sverige kan beställa. Jag har såklart hittat en massa fina toppar som jag vill ha. Min garderob saknar verkligen toppar... har linnen och koftor i mängder men inte så många vanliga toppar.
Skapade mig en shoppingbag som jag nu suktar efter men tänkte att det kan vara nått att önska sig också ;) Pengar till en beställning från Zara :D




Här är min shoppingbag som jag vill ha :)


Halv Försovning

Lyckades stänga av telefonen två gånger i morse och sedan vet jag att jag tänkte att jag skulle dra mig och mysa i två minuter. Vart dock lite längre. Vaknade upp 30 minuter senare och då blev det helt plötsligt en stressig morgon. Mina planer hant jag inte alls utan det vart bara att hoppa i kläderna och kasta i sig frukost. Hant inte ens sätta på mig ansiktet utan bara lite ögon :P Hahaha jag vet inte senast jag gick på jobbet utan foundation eller mineralpuder,  tack och lov har min hud blivit så pass fin så det funkar utan nått smet och klet :D


Mango/Banan Sorbet

Nu är det tv soffan som gäller med en tallrik hemmagjord sorbet. Idag blev den gjord på frusen mango, banan och lite apelsin juice :) Har vart i Rokan ikväll och ätit mammas goda älg köttsoppa. Blev frissering av pappsen och älsklingen också. Kvällen har gått för snabbt... träningen hant jag inte med. Har bara kört lite här hemma, gymmet i morn istället :)



Underbara Morgonpromenad

06.15 i morse ringde min väckare och det var dags att stiga upp för en morgonpromenad. Var riktigt utsövd i morse så det var inga problem alls att stiga upp. Drack mig ett glas citronvatten och gav mig ut i den underbara morgonen. Det är så underbart när det är ljust redan halv sju på morgonen, fåglarna har börjat kvittra och nästan ingen annan är ute. Blev en promenad på 40 minuter innan det var dags att komma hem och äta frukost. Har verkligen njutit av denna morgon och önskar att jag hant det varje morgon. Idag började jag inte jobbet förens 08.30 och hade därför tiden till detta. Kommer bli ett stående inslag för mig de mornar jag börjar lite senare för det är verkligen underbart och dagen kan inte annat än bli bra!




Såhär fin var himlen på morgonen, alldeles rosa och blå :)
 Hade gärna tagit stegen ut på skoterspåren på isen men den tiden fanns inte riktigt :P


Hej Lugg

Som att jag är nöjd. Min nya luft blev skit bra!! Är lite ovant att ha nått liggande i pannan och vid ögonen men det går snabbt att vänja sig:) Har suttit och testat massa olika frisyrer ikväll, som det går att variera nu! Jaja nu blir det dusch och säng för mig men först två bilder så ni får se hur jag numera ser ut ;)




Bokrean

Boken som jag önskar mig som heter Skönhetsbibeln finns nu på bokrean på Coop. Såg den nu på lunchen och som det kliade i fingrarna att köpa den men det vore ju dumt om jag får den sen :P
Jag inhandlade en annan bok istället som heter "Inred lantligt inne & ute" som jag längtar efter att få grotta ner mig i. Krypa ner i soffan med Jumyp och en thé kopp på bordet. Underbart rogivande och inspirationsgivande :)



Jag vill inreda hemmet i vitt, lantligt och romantiskt överallt!


Garmin Forerunner 210 HR



Denna pulsklocka är det jag vill ha. Garmin Forerunner 210 HR. Den har allt jag behöver och säkert lite till ;) Passar lika bra i löpspåret som på gymmet. Jag *blinkar* till mina älskade päron, inte länge kvar till April ;) ;)

Text om klockan: Oavsett om du svettas på ett gym eller springer i skogen, är Forerunner® 210 HR en spännande och givande bekantskap. Med Forerunner® 210 HR har du möjlighet att hålla koll på varje avverkad meter. Har man en gång tränat med en Garmin GPS finns det ingen återvändo - denna super-enkla produkten ger nya, fantastiska dimensioner i träningen. (källa www.outnet.se)


Frissa Tid

Idag har jag tid hos min kära kusin. Idag är det dags att kapa av mitt ansiktshår. Det är alltså min blivande lugg jag snackar om. Jag har bestämt mig för att ge det ett försök :)
Det är som tidgare sagt lite både och med lugg men nu känner jag för att testa. Vill ha en förändring med inte så jätte drastisk. En lugg går alltid att spara ut och mitt hår växer som ogräs så om jag vill det går det nog bra :)

Idag 16.30 smäller det alltså :D


RSS 2.0