Back At Work

Nu så är jag tillbaka på jobbet för en ny vecka. Jobbar alltså ikväll till klockan åtta och sedan har jag ledig dag på fredag istället. Grymt skönt att jobba söndagar faktiskt då det bara är mellan fyra-åtta och så får vi en hel ledig dag under veckan istället :)

Dagen idag har bjudit på underbart vår väder men tyvär har vi inte skruvat ihop skotran ännu så jag släpade med min karl på en promenad istället. Gjorde dock tabben att säga vart jag tänkte vi skulle gå och vips blev det ännu svårare att få med han men tillslut så gick det och han klarade att gå hela vägen fram och tillbaka. Blev lite mycket suckningar på väg hem bara :P
Destinationen var alltså isen och Annelund så det blev en bra bit för hans "otränade" promenad ben. Helt underbart att promenera på isen. Skoterspåren är stenhårda och solen gassade i ryggen så kläderna åkte av och fick bli burna istället. Nu vill jag vara ledig resten av veckan egentligen då vädret ska fortsätta vara såhär underbart. Tänk om man fick njuta var eviga dag det var såhär. Det skulle finnas nån sort "sol njutar dag" att ta ut på jobbet ;)

Jajja i morn är det kvällsjobb som gäller också och jag har tänkt hinna så mycket som möjligt på förmiddagen. Morgonen kommer att starta 05:50 för mig med en kopp thé och ett stort glas vatten iförd träningskläder och sedan iväg för ett spinningpass som kör igång 06:30. Efter 50 minuter kommer kroppen att vara genomkörd och jag vaken för dagen. Sen blir det hem för frukost och städning av huset och kankse en minuts sittande i solen :)
Pepp och redo för morgondagen!! Får se om jag är lika peppad i morn då väckarn ringer ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0