"If I were a boy"

If I were a boy
Even just for a day
I'd roll outta bed in the morning
And throw on what I wanted then go
Drink beer with the guys
And chase after girls
I'd kick it with who I wanted
And I'd never get confronted for it.
Cause they'd stick up for me.

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted
Cause he's taken you for granted
And everything you had got destroyed

If I were a boy
I would turn off my phone
Tell everyone it's broken
So they'd think that I was sleepin' alone
I'd put myself first
And make the rules as I go
Cause I know that she'd be faithful
Waitin' for me to come home (to come home) 

If I were a boy
I think I could understand
How it feels to love a girl
I swear I'd be a better man.
I'd listen to her
Cause I know how it hurts
When you lose the one you wanted (wanted)
Cause he's taken you for granted (granted)
And everything you had got destroyed

It's a little too late for you to come back
Say its just a mistake
Think I'd forgive you like that
If you thought I would wait for you
You thought wrong

[Male]
You know when you act like that
I don't think you realize how it makes me look
or feel


[Beyonce]
Act like what
Why are you so jealous
It's not like i'm sleeping with the guy

[Male]
What


[Beyonce]
What

[Male]
I said yo
Why are you so jealous
It aint like I'm sleepin with the girl


But you're just a boy
You don't understand
Yeah you don't understand
How it feels to love a girl someday
You wish you were a better man
You don't listen to her
You don't care how it hurts
Until you lose the one you wanted
Cause you've taken her for granted
And everything you have got destroyed
But you're just a boy

Fast på min hjärna

Jag behöver bara höra Beyonces lån "If I were a boy" en gång på dagen och sedan sitter den där resten av dagen. Första gången jag hörde låten tyckte jag inte att den var så bra men nu sitter den hela tiden påmin hjärna. Den är ganska bra men inte den bästa jag vet.

Måste vara en väldig enkel låt att komma ihåg och sk "trallvänlig" då den hela tiden fastnar.

Det sitter så pass mycket att jag går runt och sjunger den högt till och med....Inge bra för min sångröst är inte den bästa vill jag lova. Stackars er som hör mig hela tiden!

Återseende med sis och pojkvän

Idag har jag hunnit vara och handla och sedan tillagat efterrätter till morgondagen. Det blev min vanliga Cheesecake som alla tydligen tyckte var jättegod =) Gjorde även för första gången daim-mouse....bara en bonus som jag var sugen på att prova.
Jag köpte en förpackning grädde och tre daim. Sedan hackade jag daimen och smälte den i grädden. Lät aldrig grädden koka utan bara värmde den till daimen var helt smält. Nu står den flytande smeten i kylen till i morn då jag bara vispar den som vanlig grädde. Är riktigt smarrigt då det smakar daim. Hoppas det också blir en hit =)

Ikväll sitter jag på jobbet till 23.15 och sedan blire att sussa åp en gång. Ska ju orka med att bada en hel dag och sedan festa en hel natt så det lär behövas mycket sömn i min kropp.

Innan jobbet åkte jag och mamma förbi klubbgärdet och hälsade på våra sis. Kicki är mammas och Erika är min =P
Riktigt skoj att se tösen för det var länge sedan och en pojkvän som passar som handen i hansken har hon hittat. De är så lika varran att det är perfekt =)
Alla ombygnationer som händer på klubbgärdet var även trevliga att se, blir så mycket bättre än vad det har vart förut. Kickis stil är bara för underbar. Inget stilrent där inte utan en massa söta saker, mycket färg och udda saker. Älskar verkligen hennes stringhyllor som hänger i köket. Jag vill verkligen ha en vit stringhylla....

Vart kan jag hitta en sån?? Nått förslag?!

En tung dag på jobbet

Idag har jag inte haft nån ork på jobbet men nu efter fikat så satte vi igång radion...och shit vad mycket en sån liten sak kan göra.

Istället för att sitta i en stor tyst lokal, bara höra sina närmsta kollegor och ventilationen gör att man blir fort trött. Men nu med lite Lugna favoriter i bakgrunden så känns det mycket bättre. Nu orkar jag nog de sista 75 minutrarna =)

Ha en bra kväll alla =)

Tisdag men egentligen Måndag

Eftersom jag jobbade igår så känns det som att det är tisdag idag men det är bara måndag. Denna vecka kommer att kännas lång fastän man är ledig två dagar i mitten.

Gårdagskvällen spenderades med Paulina, Filip, Alexandra och Jimmy. Vi surrade en hel del, spelade lite kort och garvade åt Filip och AUs kamp mot varran. Sedan blev det lite charader med meningsuppbyggnad. Haha, det var en toppen kväll som förlängde livet med många minuter tack vare alla skratt. =)

Ni är underbara människor och jag älskar er!

Nu sitter jag på jobbet och allt har legat nere sedan jag kom...nu fick jag mitt första samtal så nu verkar det funka igen.

Söndagsjobbande

Nu har det tyvärr blivit söndag. Ledigheten går alldeles för fort!!
Jag jobbar idag, månda och tisdag kväll...det suger verkligen hur mycket som hellst! Jag vill vara ledig och kunna umgås med de vänner som är hem till Pite för en gång skull. Men jag får försöka ta det på dagen innan jag börjar jobbet. Måste hinna ta en fika eller nått med "syrran" och hennes kille som är hem från söder, kommer inte ihåg sist jag träffade henne. Ganska hemskt att det blir så sällan då man förut var med varran konstant.

Det är just nu super lungt på jobbet. Ringer inget så det känns därför ganska meningslöst att sitta här och bara fördriva tiden med att surfa på de tillåtna sidorna. Tack och lov så är aftonbladet och bloggen tillåtna. Vad skulle jag göra utan dem?! =P

Har inhandlat spriten inför nyår...Två flaskor skumpa och en massa god glas-öl =) Den öl som finns i både flaska och burk smakar helt olika, den i glasflaska är så mycket godare. Hoppas bara att älsklingen blir lite friskare så han kan festa med oss och att jag slipper bli förkyld. Vaknade med halsont i morse och så nyser jag ovanligt mycket...det brukar vara ett tecken på en förkylning men jag käkar rosenrot och en massa mandariner så jag håller alla mina och alla andras tummar att jag slipper förkylningen. Träningen fortsätter jag med också för den motverkar förkylning innan man har fått en men om det blir värre symtom då måste jag ta det lungt.

Ikväll är det planerat att vara med Paulina och Filip då jag slutar jobbet. Blev inget Valls igår så det kankse blir idag istället. Gårdagen spenderades med Mike och Marris på bowlingen. Lollo (Mikes flickvän) jobbar på bowlingen och om de inte har fulla banor så ringer hon till oss så vi får komma och bowla. Igår fick vi två banor på fyra pers så vi hade fullt upp. Hant aldrig sätta sig ner utan bara att köra på. Fyra set hans med och jag losade =( men jag blev bättre för jag vann över älsklingen de två sista omgångarna men totala resultatet vann han med 11 poäng. Typiskt =) Kan lova att träningsverken har trätt in i mitt vänstra lår. Jag vet inte vad jag gör då jag bowlar, tror jag niger som attans för det blir ju bara det vänstra låret som tar stryk. Sedan har man ju alltid en blåsa på insidan av tummen. Men trösten är ju att det är roligt att bowla. Kan dock aldrig mäta oss med Lollos klass som tävlar i bowlingen....hennes poäng på en omgån är ungefär tre gånger så höga som mina =/

Nu bvlir detta ett långt inlägg med egentligen onödigt vetande för er. Babblar bara på för att ha nått att göra mellan mina 12 samtal på 79 minuter. Dessa samtal brukar egetnligen ligga på nästan 30 vid det här laget då det ringer.

Ska nog gå på en rast snart för magen börjar kurra.....

Lördag

Nu har det hunnit bli lördag och vi har inte gjort nått sedan Julafton....idag har jag tänkt springa och slåss på systemet och sedan besöka kupan. En sväng på Korpen ska också bli av idag för nu har jaag vart lat under mellanagarna.

Kikade förbi Paulina och Filip igår och surrade en snabbis. Ska nog åka en sväng på Vallsan ikväll....en presenning i full fart nedför backarna =) Hoppas Staffan och hans tjej förljer också för det var verkligen år och dar sn sisst.

Nä nu är klockan mycket, nu ska jag dra!

Juldagen

Nu är julafton över. Det varr en super mysig dag med mycket mat och julklappar. Tomten kom förbi en sväng också =)
Jag och älsklingen packade upp allt vi fått då vi kom hem och sedan la vi oss i sängen och såg lite filmer som vi fått...Det blev gatebil i natt men nu hade jag tänkt sätta igång SATC eller Mamma Mia =)

Nu på morgonen har jag lyssnat på Seal- Soul som jag fick...super bra =)


Ikväll blir det fest och utgång på statt...hoppas jag tar mig in, det skulle tydligen vara 23 där men jag vill inte på Norrmalmia där det är 18 och en sjuhelvetes stor lokal. Var inge skoj där i fjol =(


Puss och Kram på er alla och en god fortsättning!!


Lyckan återses
"Efter en tid i mörker med sorg och tråkiga tankar
Tiden vänder och för ljuset åter
Den lilla ängeln vi alla saknar har gett oss hopp om nytt liv
En lycka så stor för far och mor att återse ett ljus i natten
Den ängel som en gång lämnade oss kommer alltid att finnas i våra hjärtan
Men nu den platsen delas av en liten ängel till.
De nio månaderna vi får vänta men då dagen äntligen är här skall gud denna gång gråta av lycka."


En bättre julklapp går inte att få.

Dan före dopparedagen

Just nu sitter jag på jobbet men snart har jag jul. Idagär egentligen inte dopparedagen men för oss känns det som det då vi firar med älsklingens pappa och hans fru. Istället för att ränna runt på miljoner ställen på själva julafton så delar vi upp och firar i flera dagar istället =) Inte mig emot då julen blir längre och många paket varje dag =)

Min Kamera blev kvarglömd i Boden i helgen och igår infann sig paniken i min kropp men jag har sån tur att kära lilla Dick kommer hem till pite idag och han har då med sig min kamera och mina örhängen =) *pust*

Måste springa in på systemet efter jobbet idag. JOBBIGT för det lär inte gå att hitta nån parkering och så lär det vara smocklat med folk över allt....Men älsklingen kan inte handla vin till mig, då blir det fel =P

Ett konstigt oljud

I natt när vi just hade somnat in så vaknade vi alla i huset, inklusive katterna av ett konstigt skärande ljud. Jag och älsklingen satt i sängen och försökte förstå vart det kom ifrån men vi fattade inget...det var bara att kliva upp och börja följa ljudet. Det kom från nedervåningen men när vi passerade hallen så blev det mindre....tillslut hittade älsklingen att det kom från byrålådan i hallen och det var den jävla GPSn. Då jag såg att det var den som lät kom jag på att den har gjort så en gång förr också. Tror den gör så då den håller på att få slut ström eller nått. Högt låter det då och ett skärande jävla ljud.

Det var skönt som fan att lägga sig i den varma sängen igen efter att ha sprungit näck genom ett nattkallt hus. Har sovit som ett litet lamm retsen av natten. Riktigt skönt =)


En Lång kväll

Kvällen i Boden blev lång...vi var där vid tre tiden och det börjades redan då. Kvällen var händelserik och trevlig. Jag somnade så klart först vid tre tiden tor jag och resterande somnade vid fem tydligen.
Frukosten kom levererat till dörren strax efter 14 tiden idag och den bestod av pizza....den har som lagt sig som en härligt hård klump i magen nu =/


Ska slå in de sista klapparna nu och lägga dem under granen...sen kankse det blir lite efterrätt =)


Nu börjar det smälla för fullt utanför vårt hus.......massor!! Det är ju inte nyrsafton nu, vem smäller raketer en vanlig söndag?! Eller det är ju ingen vanlig söndag egentligen, det är ju fjärde advent =)


Dan, före dan, före dan, före dopparedagen.Julbord i magen

Nu har jag vart på Furuborg och ätit min jullunch som fastighetsägaren till jobbet bjöd på. Det var inte så märkvärdigt men ändå gott. Skinka och revbensspjäll går alltid ner =)

Älsklingen han är på Lindbloms i all trängsel och stor handlar. Han hade hittat en massa mössor (han nöter flera per vinter) och bälten, täckbyxor, skoterglasögon och massa roligheter. Skönt när det år 50 % på allt.

I morn bär det av till Boden och såklart så fyller ju Crille Falman också år så det är ju fest där med...men men man kan bara vara på ett ställe och så ska vi ju vara med Crille och Elin på nyår. Tror att älsklingen hellre hade vart kvar i Piteå men nu får han lov att åka till Boden med mig =)

Måste jobba vidare nu...Josse ringde nyss, Anneli är hemme nu så vi ska nog hitta på nått ikväll =D Längtar efter att se storstads-tjejen!!


Ingen stress

Ikväll har jag egentligen inget planerat och det känns så skönt. Blir ofta att alla veckodagar är fullproppade med saker att göra men idag har jag bara tänkt göra det som faller mig in. Just nu sitter jag såklart vid datorn och sedan ska jag nog bara mysa framför tvn, ta en lååång skön dusch efter träningen nyss och sedan sova tidigt. Börjar att jobba 06.45 i morn också. Det är en otroligt skön tid att jobba då man slutar 15.15 har man ju som hela dagen kvar känns det som.

Ser på unga mödrar samtidigt som jag sitter här och det såg helt underbart ut. Jag fick ro i kroppen ara jag såg de ligga där i en lerinpackning och bli ompysslade på SPA.
Jag ska på SPA när jag är i gbg har jag bestämt =) Blir nog samma som förra gången, på panoram hotell, nära och bra.

Snart äre jul =D

Löshår på träns

Igår var jag juh och köpte lite löshår och ikväll äre dags för att slinga det så att det passar mitt slingade hår =)
Hoppas att det passar bra sen...kankse provar att ha det i morn. ska definitivt ha det på  jul och juldagen.

Var förbi Statt idag och köpte förköp inför juldagen. Det ska bli så rolet...det är alltid mycket hemvändare och supertrevligt på juldagen =) Detta år ska älsklingen däremot inte skära sig p en jäkla diskbänk och börja spy av allt blod....för det var inge trevligt!

Nu har vi just ätit en jäte god hemmagjort skinksås och lite brockoli. Älsklingen har ju så klart ätit pasta till, idag ville han ha tortellini. Jag försöker att dra ner på kolhydraterna och upp på fettet  =) LCHF metoden är riktigt gott och det syns bara på en vecka =)


Traditioner varje jul

Ikväll har jag vart i Roknäs och klätt julgranen hos mamma och pappa. Det är något som jag alltid har gjort tillsammans med min pappa...han ger mig ljusen och jag placerar osv. Det är verkligen super mysigt, och medans vi klär granen så fixar mamma glögg och gotta =)

Efter att granen var klädd så åkte jag till Johanna i Sjulnäs och köpte löshår på träns med fastsydda klips. Det var en super trevlig tjej med söta hundar (Valpar). Färgen var mellan brun...perfekt till mitt hår, måste bara göra lite ljusa slingor i det sen äre perfekt =)

Har inhandlat det sista julklapparna idag och ett linne till mig som jag ska ha på juldagen hade jag tänkt. Nu ska vi käka Ben & Jerrys och se lite TV.

Mysstund med familjen

Har kommit hem från Jävre efter en dag med släkten. Vi var 20 personer som träffades hos moster Gudrun för att äta den årliga tomtegröten med mandel och  klämma och känna på julklappar.
Jag kom precis på att jag glömde min vinst....gissade rätt på ett durkslag =)

2008 var det mormors tur att få mandeln och få läsa en jul dikt ut boken. Hon valde en som hette "Högsommar i juletid" och den var jätte fin. Det är sånna här tunder som kankse inte är så märkvärdiga nu men sedan, då det tråkiga händer att mormor inte finns längre, så kommer man att komma ihåg våra stunder tillsammans och uppskatta dem så otroligt mycket. jag önskar hon kan finnas bland oss för alltid. På ett sätt gör hon ju det men i det fysiska livet. Morfar har vart med oss idag...

Det har vart såå mysigt. Fannie har legat i min famn på soffan nästan hela dagen och Jesper har skuttat runt med sitt sockerrus efter allt godis. Ellen var mest mamma kär då Lisa vart borta i två veckor. Det var också riktigt trevligt att Fredde kom fastän han och Lisa har separerat.

Jajja, nu ska jag se klart Miami ink och sedan börjar Wallander. Blir nog att krypa ner i sängen och se den filmen där och förmodligen göra en tidig kväll =)


En dag i Kåbdalis

På lördag morgon ringde klockan 07.00 och då vare bara att stiga upp och börja packa bilen....när vi första gången öppnade ytterdörren och fick se hur mycket snö som hade kommit och vilken plogkarm vi hade på gården fick vi utesluta att åka bekvämt till Kobban. Det var bara att glömma att köra BMWn utan det fick bli pickupen med fyra pers och en jäkla massa packning.
Plogkarmen var drygt en meter hör till vårt hus så när vi hade gjort oss klara för att åka så tog vi oss knappt ut med den fyrhjulsdrivna pickupen ens, det blev motorstopp och en massa gasande för att ta oss över. Min bil skulle ha blivit täckt av all snö.

Vi hämtade upp Jonas och Markus och sedan ar det av. Färden till kobdalis gick problemfritt men färden hem var desto mer spännande. Såklart somnade alla förutom föraren som efter ett tag tvärbromsar och säger "vad fan". Jag tror inte att jag vaknat så fort som då, jag trodde ju att det var nån ren eller älg då det brukar vara det, men denna gång var det ett TRÄD. Det var så mycket snö i träden att de hängde som en gloria över vägen och ett hade till och med gått av pga den tunga snön och låg då tvärs över vägen. Tur att vi hade stor bil så vi körde bara över det och fortsatte. Alla somnade igen tills nästa inbromsning och denna gången var det en bil men 4 utlänningar som hade kört av vägen. Förmodligen hade föraren somnat då det var en rak och fin väg, inga kurvor, ny plogat och inga djur och deras bil stod långt ut i skogen. Den hade till och med passerat diket som var bakom plogkarmen och sedan stannat i skogen. En annan farbror som också var på väg mot Pite hade stannat och han skulle skjutsa dessa utlänningar till Vidsel för att försöka hitta nån som kunde hjälpa dem upp med bilen....Ingen rolig resa för de killarna!

Vi fortsatte hem och vi stötte inte på några fler bravader, tack och lov! Jag var helt död när vi kom hem så  jag la mig på soffan och somnade från 16.30-19.15 då Patricia ringde och väckte mig. Jag skulle ha vart hos henne kl 19 men det blev en timme senare.
Måste skryta över mig själv faktiskt...jag vaknade då 19.15 och hoppade i duschen, fönade håret, plattatde håret, klädde mig för fest, sminkade mig och åt middag och ändå var  jag hos Patricia 20.10. Jag klarade alltså allt det där på under en timme =)

Nä nu har jag skrivit en hel del, dags att skriva handlarlistan och handla innan det bär av till Jävre för luciafirande och tomtegröt med släkten. Längtar faktiskt efter dem =) Mina älskade kusiner och mostrar. Lisa kommer hen från Thailand idag också så det ska bli kul å höra hur hon har haft det =)

Lev & må

HELG

Nu är det fredag och äntligen helg. Den här veckan har i och för sig gått väldigt fort men jag har aldrig vart med om en segare fredag. Jag har vart så slö och dåsig idag så strax före lunch ville jag bara att dagen skulle vara över. Jag har stått ut resten av dagen och nu sitter jag i soffan hemma och slöar, maten står på spisen och snart ska magen stillas =)

Kanske blir en sväng till öjebyn på godishuset innan Idol börjar för då ska vi bänka oss.

Nu måste jag gå och börja steka filén..

Mysigt som bara den

Igår var första kvällen som vi somnade med en tv i sovrummet. Vi hade missat en strömkabel till boxersändaren så det blev en film bara för att inviga....Ice age =) jag somnade på tv röda så i morse då jag vaknade slog jag igång allt igen och dvdn började där den slutade igår...hi-tech =)

Nu sitter jag i soffan med  min mindator och surfar Helt underbart med en bärbar som inte är sån tung att den är som en stationär och en där batteriet håller mer än 20 minuter. Nu fattas bara att det börjar funka bättre med mobilt bredband så kan man ta ett sånt och surfa vart man vill =)
Snart är bilen varm och då bär det av till korpen för ett pass i gymet och sen på stan för att inhandla julklappa. Undrar vad jag ska kpa till min familj, crilles är klar.
Börjar inte jobbet förens 16.15 idag så jag hinner förhoppningsvis mycket =)

Nu ska jag stänga av denna sötnos...


   

Shopping för tio tusentals kronor

Idag har jag och älsklingen vart och shoppat i luleå.....Jippiii =)

Det blev en liten mini dator på 9" och en snowboard till mig och sen köpte vi en tv och dvd till sovrummet. På väg hem sa vi till varran att man kan tro vi platsar i lyxfällan om man skulle kika in i bilen =P Tack och lov att det inte är så, det känns så skönt att kunna göra sånna här köp utan att behöva låna eller vända på slantarna.

Nu ska vi gå upp och lägga oss i sängen och se en film på den nya 32" LG LCD tvn....och somna fort =)

Jag fastnade...

Efter middagen idag åkte jag först till Louise för att se deras julgran och hur det såg ut i källaren då de fått i bubbelbadet...sen var det tänkt att jag skulle åka in till stan och träna på korpen, men jag fastnade. Passade på att mysa med underbara Molly som bara växer och växer....Vi läste lite böcker, böt om till nattlinne, drack välling och nattade henne vid sju snåret.

Underbara trollunge...upptäckte ikväll att hon är ganska lik Stina i Saltkråkan =)

Efter att vi nattat Molly så fastnade vi på soffan med en stor och god the kopp i handen. Vi har surrat om allt och inget. Gett varandra inspiration på vad man kän äta till middag, sett inredningsprogram och kritiserat dem och drömt oss iväg i hur vi vill ha inrett hemma =)
Det är så skönt att kunna umgås med sin egen kusin på detta sätt fastän hon är drygt 10 år äldre än mig. Vi är så lika varrandra =)

Nu ska jag lägga mig på golvet i vardagsrummet och träna lite armhävningar och mage, kan inte vara helt "lat" idag...

Makeupartist och frissör

I går extraknäckte jag som makeupartist och frissa...Jag älskar juh att hålla på med sånt och har lärt mig en del under åren så nu når svärmor skulle ha firmafest så passade på att anlita mig. Det blev fem stycken som jag fixade och de blev så fina. Hoppas att de trivdes i det hela kvällen =)

Sen på kvällen blev vi med barn.....

Inte jag =P Vi var barnvakt åt William då Anneli och Bocke var på fest. Så det blev pizza träff på Hawaii med Race i Norr och sedan en liten godispåse och en film. William och Sally (hunden) låg och mös på den ena soffan och jag och älsklingen på den andra....självklart så såg vi Brittan- for the record också.

Nu ska jag baka lite pepparkakor innan det är dags för middag hos oss idag =)

Knackningar på dörren

Har sovit såå gott hela morgonen och ville aldrig stiga upp. Jag hade ställ klockan på 11 men 10.58 bankar det på dörren...jag frågar Christian vem som  kommer, han vet inte utan drar på sig kallingarna och går ner. Jag kände först inte igen rösten men sen blev den mer och mer bekant, det var ju min bror Jimmy och vovvarna som stod där.
Han hade vart i Furulund och tittade förbi på väg hem....han fick ett glas mjölk och en lusse bulle, sen fick han åka =P

Nu ligger gubben bakom mig och slöar, det är nog dags att börja göra nått och kankse byta om från pyamas..


Mysdagen är kommen

Idag är det fredag, jag är ledig, det är helg och jag ska snart iväg på ansiktsbehandling. Ska bli spännande och se hur jag ser ut efteråt....om jag törs gå ut =P

Fortfarande pissar regnet ner och töar bort den fina snö vi hade fått hittils... nu börjar det bli alldeles grått och smuttsigt överallt igen istället för det fluffiga vita täcket.

Shoppingen men mammsen igår resulterade i ett köp som jag inte hade planerat men som jag bara var tvungen att göra. Jag har ju letat ett par snygga slimmade svarta stövlar och så hittar jag demi äkta skin på wedins för 30 % rea då de ska byta namn på butiken =) Yeey, men jag behövde lite övertalning av mamma.
Självklart ska jag ha dessa skor på mig idag!
Förvirrad och tankspridd

Idag har jag vart med mammsen en sväng på stan men innan vi åkte iväg så åt vi lunch hemma hos oss.
Då vi hade ätit klart så var det dags för mammas sedvandliga rökpaus ute på bron.... Jag dukade av bordet och hörde bara ett jäkla liv i från hallen, där står mamma dubbelvikt och asgarvar.
Hon surrade med mig samtidigt som hon plockade upp cigarettpaketet och märkte då hon gick förbi spegeln i hallen att hon hade stoppat in två cigaretter i var sin sida av munnen.

Ut spretar två canserpinnar och mamma gråter av skratt. Självklart åkte kameran fram =) Bilden kommer kankse sen för nu sitter jag på jobbet.

Haha, då är så söt mamma =)

I´ll be your angelI'm Your Angel - R.Kelly and Celine Dion


It fixed it self

Yey, jag behöver inte ta några "egna" beslut om helgen. Det har löst sig självt =)

Joppe och Fabienne har fått den hemska vinterkräksjukan, tur för mig men synd om dem, så det blir inget i Boden. Än så länge har det inte kommit några toppar till ume så då åker vi inte dit heller denna helg.
Så jag kan vara med mina underbara tjejer och mysa på fredag och sedan hinna fixa alla "tanter" som ska på fest på lördag. Så skönt =)

Nu sitter jag och surrar men sötaste Emma på msn...lite planering inför nyåret är på gång och det kommer att bli super trevligt tror jag. Lite traditionellt och mysigt.
Nu börjar det bli planering inför morgondagen...vad ska du ha på dig, vem hämtar upp vem osv. Tjejer kan jag ibland säga till mig själv. Så typiskt oss =P

Ska bli en skön fredag i morn. Först hade jag tänkt gå å söka lite jobb på sparbanken och sen blir det ansiktsbehandling 11.30. Träning om jag inte kör affron idag och sedan mys med tjejerna =) Längtar nästan, ganska mycket faktiskt =)
Det var länge sen jag kände den här längtan inför en helg och tänk att det kan ändra sig av bara ett sms. Från att känt
hopplöshet till en härlig längtan, vilken tur jag har =)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu fick jag ett telefonsamtal på hemtelefonen. Det är så ovant att det ringer på den nu. Vi har haft den i tre år men aldrig fixat så att internet kan vara i samtigit..men nu när vi skaffade IP telefoni så funkar det juh  =)

Detta blev ett hattigt inlägg, handlar inte om nått egentligen men ändå om allt...

Allting samtidigt...

Varför ska det vara så att ena helgen har man ingenting planerat och man gör heller inget, men då nästa helg är det alldeles för mycket att göra. Jag är sån som helst (kan inte) säga nej också så det blir lite jobbigt ibland.

Har planerat att gå ut och äta med tjejerna på fredag och sitta och surra över en god drink. På lördag ska jag sminka och fixa håret på några människor. Vi ska eventuellt hinna till Ume och hämta lite delar till mustangen.
Och som att det inte var nog så fick jaag en inbjudan av storebror från Boden att det är inflyttningsfest/födelsedagsfest på fredag också....Jag vill ju dit med. Han fyller ju faktiskt 25 den 5 dec.


Usch jag hatar att det blir så här!!

Men men, nu ska jag gå å fixa mina lussebullar.

Kanske stänger in mig helt denna helg så jag slipper välja vad jag ska göra..

Dagens skratt

Hade just en kund på jobbet som förgyllde min dag. Personen satt förmodligen i bilen och lyssnade på väldigt hög musik.

KASS musik

Han hade så hög volym att han inte hörde då jag svarde utan jag fick höra på nått som lät som indisk rappmusik. Tillslut hörde han mitt rop och stängde fort av musiken.

Tack för ett gott skratt bland mig och mina kollegor som också hörde musiken från deras platser =)

Änglavakt

Nu är det snart ett år sedan den hemska dagen hände. Den slutade otroligt nog lyckligt men man blir rädd sådana här gånger. Med det jag ska berätta för er nu, vill jag visa på att alla har änglavakt och någon som skyddar en. Det finns en mening med ens liv och om det inte är tänkt att man skall dö när det händer något så är det alltid någon som ser till att man överlever...

-Det var en vanlig vinterdag i den lilla byn Roknäs. Snön yrde ner och det hade snöat hela natten så det var ju klart att traktorn skulle tas ut på hästgården. Med barnbarnen sittandes i traktorn började skottningen. Plötsligt kom den lilla pojken åt hantaget till dörren på traktorn så att hans lillasyster som bara var ett år gammal ramlade ut. Eftersom skopan sitter fram på traktorn så hade farbrorn redan skottat undan all snö som hade vart där den lilla flicka ramlade ut....och farbrorn fick ju inte stopp på traktorn på en gång så det hemska som kunde hända hände. Den lilla flickan blev överkörd av det stora bakdäcket på en flera ton tung traktor, men hon överlevde!!
I ilfart åkte flickan till sjukhuset och där kunde man konstatera att hon hade ett blåmärke på ena armen, inga brutna ben!!


Läkarna förklarade det som att snön måste ha dämpat trycket, och visst det köper jag men så mycket snö var det ju inte så det är helt otroligt att flickan överlevde och att det inte blev fler skador. Detta är ett bevis på att mitt lilla kusinbarn inte skulle lämna detta liv utan hade mer att utföra i livet och därför hade hon änglavakt. Jag har ingen annan förklaring än att alla har en skyddsängel med sig överallt.
Hon är en ängel i sig självt denna underbara sockertopp =)

RSS 2.0