Äntligen!!!

I Tisdags fick Christian äntligen sin älskade bil! Den har varit på lackering sedan 1/7 och nu först är den färdig, dessutom har Crille fått tjata sig till att de ska göra klart jobbet!!
Men nu närbilen är hemma (i roknäs =P) så har han börjat sätta i motorn och allt annat som hör till....I går höll han och westerlund på med eldragningen och kabelhärrvan!
I dag blir det fortsättning med att reda ut kabelhärrvan. Nästa helg ska bilen vara körklar för då kommer Mattias från umeå och mappar =) Ska bli så roligt att köra en sväng innan snön kommer!! =)

Nu har jag pluggat hela dagen fram tills nu, så nu ska jag ta en dusch och klä på mig...nu först!! =)

Hejs!

Långa dagar....

Nu har vi varit på skolan i två dagar och enbart arbetat med ett gruppseminarium som ska vara klart i morgon kl 12. Vi har alltså suttit konstant med tre kassaflödesanalyser och en analys av resultaten från kl 8 på morgonen till 17 på eftermiddagen.... just nu har jag ganska ont i ögonen och är trött i hjärnan!! Ännu är vi inte färdiga men det är inte mycket kvar.

jajja, nu ska jag ta å se IDOL =)

Hejs!

Klippning!!

Idag har jag klippt av mig håret!!
Det är något som jag har drömt om sedan jag var 12 år gammal och äntligen vågat=)
Visst har jag klippt mig och gjort det kortare och kortare men aldrig haft det kortare än till boobsen, men nu är det kortare än axlarna!!! AAA, det blev så bra och jag är glad att jag äntligen har gjort detta =)


image15

Ny bil =)

I går var jag och älsklingen till Luleå och köpte en ny bil åt mig...Det blev en BMW 518. Har länge letat en BMW och nu äntligen hittade vi en snygg och vettig sådan =) Hade vaarit roligare med en 520 eller 525, de går ju fortare men nu fanns den här så det får duga =P den har iaf svin snygga fälgar både på sommaren och vintern. Är en 90:as årsmodell, alltså fem år äldre än min nuvarande bil men den känns som 10 år nyare!!

Hejs!

image11


Lördag morgon..

Det är rätt tidigt  för att vara en lördagmorgon men vi ska åka till Kookkula forsen kl nio med älsklingens företag på en firmafest...jag har inte packat ännu och så maste jag spara en massa artiklar på datorn för att läsa medans vi är borta...skolan har börjat allvarligt =(

I går kväll blev det en snabb middag och sen åkte vi ut till skogen (Hemingsmark) för att lasta Leifs RX7. Sedan åkte vi till skellefteå med bilen, där den ska vinterförvaras och mekas med. Han ska ha bilen i samma garage som Simon och Erik så det finns en hel del annat att titta på i det garaget =) Blev kvar rätt länge i skellefteå innan vi åkte hemmåt igen. Som vanligt somnade jag i bilen och alla tycker det är så skoj att ta bilder!!

Idag bär det alltså av till Kookkula som ligger någerst åvanför Happaranda....där ska vi bo i stugor, bada jaquzzi, basta och äta massor med god mat =) Det ska bli trevligt!!

Trevlig helg!! 

Måndag...

I helgen var det Lule Open som drog igång på lördagen. Hoppades  på att Micke skulle få köra och att det skulle hålla, men han hant bara värma den här gången också...Nu tryckte han en tryckslang så han hade inget laddtryck längre. Pelle vann sin första repa men efter värmningen andra repan så sköt han turbon! Det blev en kall och inte så lång kväll i luleå.

Men men, nu är det måndag förmiddag och jag har varit vaken sedan 06,30. Jag har hunnit med en morgonpromenad och städat en del. Nu ska jag hoppa i duschen innan jag ska åka til luleå för första föreläsningarna i de nya kurserna =) Det ska bli roligt att träffa alla igen men det känns lite bittert att måsta plugga när man kommer hem på kvällarna!
Det blir en dyr dag för mig på LTU idag...måste köpa både böcker och busskort + att jag måste köra bil dit idag!
Blir drygt 2000 kr fattigare idag =(

Något Roligt hände hemma hos mamma och pappa igår.....
Som vanligt äter vi middag tillsammans på söndagar och det var mammas tur den här söndagen. I Torsdags fyllde mamma 49 år och blir då alltså 50 år nästa höst =P
Ända sedan jag och min storebror var små har va alltid sagt att när mamma och pappa fyller 50 ska vi åka utomlands...så blev det när pappa fyllde 50 för två år sedan....det blev en utlandsresa till Egypten i två veckor....dessutom blev vi bjudna!
Nu när det blir mammas tur att fylla 50 år så har mor och far sagt att det räckte att åka när pappa fyllde år men det har inte jag och Jimmy tyckt!
.....Mamma och pappa ska bjuda både mig och jimmy med respektive till turkiet i slutet av augusti nästa höst =) Den enda haken hon har på oss är att vi ska spara 100 kr i veckan till fickpengar =P
Äntligen ska jag få åka utomlands igen...det är drygt 2 år sedan sisst!!

Nu har jag pladdrat på en hel del...Hade bra!!

Hejs!


RSS 2.0