Massor Massor Massor

Oj oj oj vad denna dag har vart fullspäckad. Jag sulle så gärna vilja göra nått ikväll men jag orkar inte. Jag orkar knappt gå på toaletten ens :P
Min hjärna har ått på högvarv hela dagen. Har verligen fått stöta på saker jag aldrig gjort förr och har försökt komma  ihåg hur man gör. Men i morn kommer säkert hälften att vara suddigt, jag lär mig först efter jag gjort det några gånger. Men dagen har sprungit iväg och i morn är det redan Torsdag Sista dagen på jobbet för mig. Har "helg" redan i morn men då sa jag ju till Umeå och börja utbildningen s det lär bli en hektisk helg också =)

Har stått hela dagen också så mina fötter är verkligen ömma. Är inte alls van att stå hela dagarna utan tvärt om, på telefonbanken sitter man ju hela dagarna. Omställning kallas det jag går igenom nu, men jag gillar det =)

Nu lite 2 ½ Men och förhoppningsvis lite massage ;)


My New Me

Bjur på lite bilder på mina nya älskade brillor. Är riktigt riktigt nöjd! Har aldrig trrivtes så här bra i några av mina andra glasögon. Sitter som en smäck gör båda paren också =) Hihihi tack mamma för att du gjorde mig sugen på nya brills! Kunde inte bli bättre. Glad att jag inte tog de första paren som jag lånade hem, dessa två par blev mycket mycket bättre. Man ska alltid gå igenom butiken ett varv till fast man tror att man bestämt sig =)Känner mig alldeles sprallig idag, därav de inte så seriösa bilderna :P


Första Dagen På Nya Jobbet

Har kommit hem, Landat, Ätit och nu soffan. Första dagen har vart toppen!
Alla är verligen super trevliga, roliga och snälla. Kommer att samåka med tre killar från Piteå så det blir inte så många mil i egen bil tack och lov =)
Har fått ett alldeles eget stort kontor, en parkeringsplats och massa roliga arbetsuppgifter. Måste bara lära mig en del nya saker och göra lite interna utbildningar så är jag redo för allt =)

Ska skynda mig nu, hinner inte uppdatera mera. Camaron ska få komma in i värmen ikväll så det blir att åka med den innan Idol börjar.

Har by the way hämtat de nya brillorna idag också. Tok nöjd med allt!!!


Första Gången För Allt

Söndag idag och en rejäl sovmorgon. Steg inte upp förens 10.23 för att vara exakt. Hade ställt klockan på 08.00 för jag tänkte åka och simma men sängen var alldeles för skön och nu är det sista sovmorgonen på hela hösten så då måste man ju ta vara på den =)

Har tänkt att höst gräva i min garderob idag så jag hittar nå kläder nu då jag ska börja jobba. Får se när det blir av för jag ska följa min mamma och mormor på bilbingo idag. Har aldrig gjort det förr så det kan bli skoj =) Hoppas på storvinsten som är 75 000 idag. (min mamma har ju speltur och alla delar lika i bilen)

Mina armar är fortfarande möra efter fredagens arbete. De skakar i vissa lägen och ömmar i alla muskler. Att klippa häcken var nog det som tog på mest då man ska hålla armarna högt över huvudet och samtidigt orka trycka och köra maskinen. Ganska stolt över mig själv att jag inte gav upp för jag brukar göra det men jag bet ihop och fixade allt =)

Var i Luleå hos Anneli igår. Vi käkade tacos i vanlig ordning och sedan 1.038 kg godis. Godiset var inhandlat men våra magar sa stopp så det blev rätt mycket över.  Så skoj att ses igen och nu får det fasen inte dröja lika länge till nästa gång. Saknade den tredje parten, Sofia, men vi ses ju snart igen och då är hon med =)

 

Jag börjar jobbet i morn!! =D


Några tusenlappar fattigare

Jag har gjort det. Jag har betalat avgiften för skolan. Nu är det verklighet, jag ska utbilda mig till Makeup artist i Umeå. Jag godkände just betalningen och har en pirrande känsla i kroppen. Kommer att bli en fullspäckad höst med mycket bil åkande. Tur att jag älskar att köra bil =)
Snabba ryck är det i alla trådar nu. Jag börjar ju jobbet på måndag och utbildningen på fredag. Någon som vill ha en inneboende i Umeå nästa helg?? ;)

Kändes ganska hemskt att punga ut med så mycket pengar men det blir tok skoj och bra sen tror jag. Kommer nog att tjäna in de pengarna och så får jag ju en utbildning och MASSOR av produkter :)Bild från google.se


Just nu känns det som att livet leker och det kan inte bli så mycket bättre än i denna stund!

Alla Swedbankare här i piteå kommer nog att få ett besök idag. Tänkte hälsa på då det var flera månader sen sist och det passar ju bra att få säga till Micke att jag nått ett steg närmare  min dröm som han lovade att hjälpa mig med :)

Nu ska jag tassa ut på tomten och klippa gräset och häcken. Tror jag kan vara lite mör i kroppen ikväll då jag har en påtaglig träningsverk efter gårdagens gym pass som uteblivit alldeles för många veckor.

 


Nu Blev Jag Ensammen

Alla åker bort eller hem eller utomlands. Jag är helt ensammen i denna staad i helgen känns det som så jag kankse tar mitt pick och pack och åker ut i skogen, bor i en jakt koja och bara njuter av tystheten (blir bortskämd av mammsen). Verkligen alla är i sthlm denna helg men inte jag. Tina flyttade hem till Göteborg i går, Catta kankse ska åka hem redan i helgen, Patricia är i Spanien, Crille i sthlm, Paulina och Filip i sthlm, Louise i sthlm. Elin Nilsson sitter vid köksbordet i Piteå.
Hahahha
Nej det ska ändå bli en lugn och skön helg. Måste ladda upp inför en vecka på ett nytt jobb och sedan nästan inga lediga helger då jag kommer att vara i Umeå och plugga distans.
Jag har bestämt mig nu. Jag ska också gå utbildningen!! Ska betala den idag =) AAAAA 40 000 kr fattigare men en dröm rikare =D

I mina öron ljuder Coldplay just nu och jag drömmer tillbaka till en underbar vecka i sthlm med Misa. Om man ändå kunde stanna tiden eller backa tillbaka den ibland!

Nu ska jag lyfta luren och ringa arbetsförmedlingen. Meddela dem att jag inte är under deras tvång, att jag fått jobb och utan deras hjälp =) Sköna känsla!

Tack för alla snälla komentarer! Men lämna gärna en länk så jag kan hitta till er och vet vem det är som grattar mig. =)


Spontan Rådgivare Sparbanken Nord

Jag har fått ett bersked för ca 30 minuter sedan. Jag är inte arbetslös längre!! Eller jo tekniskt sett till på Måndag då jag börjar på mitt nya jobb men jag har fått ett jobb!! Jag börjar då som spontan rådgivare på Sparbanken Nord i Älvsbyn. Jag är tok glad just nu. Jag kommer att få så bra erfarenheter av detta arbete att jag studdsar av glädje. Massor av intern utbildningar kommer det att vara men äntligen får jag behörighet till massor av saker. Kommer ju att arbeta som rådgivare!! ÅÅÅÅ jag är lycklig :) Det bästa av allt är att jag inte ens sökt detta jobb, det har inte ens vart ute på annons. Det är dom som har kontaktat mig och så fick jag jobbet inom loppen av en dag.
Chefen ringde i Torsdags och ville träffa mig på fredag men då kunde ju inte jag så då blev det idag istället och nu har jagg fått det. Jag har inte riktigt fattat det än :D

Nya glasögon i morn. Yipiiiii :)


Söndags Mys På Degerberget
En bildbomb blev det från söndags eftermiddagen. Tog oss upp på degerberget där vi grillade fläskfilé, lök och svamp och käkade en jätte god middag. Tack Emma och Marcus för allt!
Var jätte mysigt där uppe synd bara att det blåste rätt så kallt annars hade jag gärna stannat hela kvällen. En otroligt vacker utsikt över en del av Piteås skärgård.

Bild 1. Söta Elin
Bild 2. Elins karl Crille som posar som vanligt :P
Bild 3. Ante, Åsa, Emma och Marcus.
Bild 5. Systrarna Emma och Elin som ska värma fötterna :)
De andra bilderna är bara på den fina utsikten som ni ser.


Kankse Inte Arbetslös Längre

Jag har just kommit hem från älvsbyn. Jag har vart på en intevju som spontan rådgivare där. Jag vill verkligen ha jobbet och jag hoppas verkligen att hon kommer med positiva besked då hon ringer. Hon skulle kontakta mig senare idag eller under morgondagen så håll era tummar åt mig!
Kommer att få pendla till lvsbyn men det funkar ju bra om jag får ett jobb och massa erfarenhet för detta är ju alltså inne på kontoret och inte på nån telefonbank som jag vart tidigare. Ett steg närmare dit jag vill alltså!! Jag är tok glad just nu =)

Sitter och lyssnar på de galet bra bandet Shinedown. Hans röst är så där sexigt hes som jag älskar och låten 45' är så bra. Älskar inledningen av låten, den är sådär sakta inbjudande och lugn sen kommer allt och jag ryser. Bra sätt att vakna varje morgon kan jag lova =D Ni har ju videon och låten några inlägg nedanför...

Snart kommer Catta och Tina hit så vi ska kankse på en lite tripp till Kalahatten. Sitta i solen, grilla lite och bara njuta av den underbara hösten =)

Vad gör ni i veckan?


Fullt Upp

Jag har verkligen haft fullt upp de senaste dagarna. Inte en stund av ro känns det som men jag klagar inte. Därför lite dålig uppdatering här i bloggen.
I morgon ska jag åka till lvsbyn för en intervju på banken. Fick ett samtal från dem i Torsdags så jag hoppas att jag ska få tjänsten som de har till mig =) Tar med mig Catta och Tina så jag har sällskap i bilen.

Fredagen var en tung dag men vi gick igenom den och nu känns det så skönt. Jag sov tre timmar i sträck när vi kom hem och min underbara katt Tiger är alltid så söt då jag inte mår så bra. Han känner verkligen av om jag är agr, ledsen eller orolig. Han la sig på mig direkt jag la mig i soffan och han lämnade inte min arm eller rygg förens jag steg upp igen. Varje gång jag satte mig så kom han och skulle mysa. Det är hans sätt att trösta mig och han är ju bara för söt =)

Har haft mycket oppfostring med min andra katt Baghera som tror att han kan få som han vill bara han jamar tillräckligt mycket. Klockan fem på morgonen har han stårr vid dörren och velat bli utsläppt och jamat i timmar om han så behövt. Han ska fan inte tro att han kan gå ut vilken tid som helst. Han han valt att sova inne så får han gå ut då vi stiger upp. Jag ska inte behöva stiga upp klockan fyra eller fem varje morgon för att släppa ut han. Har inte gett mig utan tryckt han i golvet och sedan lagt mig igen. Proppat öronen med en kudde och hörnet på täcket för att inte höra hans mjau och tillslut har han gett sig men n så är det jobb. Ibland är han verkligen billig men jag hoppas att han ska bli bättre ju äldre han blir.

I helgen har vänner skövlats och många människor blivit förbannade. Ikväll har vart droppen!! Man kan inte beté sig så svinigt mot en människa utan att måsta stå för konsekvenserna. Tro att allting bara ordnar sig om man säger att man ljugit och sen är det bra. Nu hoppas jag att det är över och att människan förhoppningsvis har lite vett i skallen att fatta hur dåligt andra människor mår pga honom!!

Nej nu blir det sängen så jag är pigg och vaken på intervjun i morn bitti =) Natti


Veckan Lider Mot Sitt Slut

Det är redan torsdag i morn!
Vad händer?


Veckorna springer iväg och jag får lite panik. Jag vet ju inte än hur min höst kommer att se ut. Har i alla fall fått iväg alla papper nu så nu är det bara att vänta. Inget mer jag kan påverka utan bara att vänta på andras beslut.

Har städat en till dag. Denna hos mamma då vi gjorde ett sammarbete. Har gått bra. Klirrade bara en vas och en ljuslyckta :P Nu har jag fått pallkragar av pappa också så nu finns det en kompost på gården. Har ju blivit duktig och sorterar och komposterar mycket nu. Har inte brytt mig och gjort nått av det innan utan kastat allt i brännbart och så struntat i resten. Allt brinner vid en viss temperatur men miljön kan ju ta skada och nu är inte soptunnan full efter halva perioden :P

Jag tog just bort en larv från armstödet på soffan. Igår plockade jag upp en snigel från golvet. jag tror att nån av mina katter har varit i lite högt gräs eller nått. Gillar det inte!!!
Går igenom Tigers päls nu för att se så det inte finns fler äckliga djur innan han kraschar på min/sin kudde i sängen. Baggis blev utslängd då han aldrig var tyst. Ibland är han billig :P

Måste komma igång med träningen igen för nu är min förkylning borta. Hade  tänkt träna i morse men jag somnade om då jag stängt av väckar klockan och vaknade strax före nio. Då var det bara att stoppa lite mat i magen och åka till Roknäs för städar dagen. Ska försöka med ett nytt tappert försök i morgon bitti. Tar cykeln om det inte regnar. Hoppas at det inte regnar för det är skönt att cykla =)

Nu sängen, inga fler djur i pälsen!


Shinedown 45'
45"

Send away for a priceless gift
One not subtle, one not on the list
Send away for a perfect world
One not simply, so absurd
In these times of doing what you're told
Keep these feelings, no one knows
What ever happened to the young man's heart
Swallowed by pain, as he slowly fell apart

And I'm staring down the barrel of a 45,
I'm swimming through the ashes of another life
There's no real reason to accept the way things have changed
Staring down the barrel of a 45

Send a message to the unborn child
Keep your eyes open for a while
In a box high up on the shelf, left for you, no one else
There's a piece of a puzzle known as life
Wrapped in guilt, sealed up tight

What ever happened to the young man's heart
Swallowed by pain, as he slowly fell apart

[CHORUS]

Everyone's pointing their fingers
Always condemning me
And nobody knows what I believe
I believe

[CHORUS]

And I'm staring down the barrel of a 45,
I'm swimming through the ashes of another life
There's no real reason to accept the way things have changed
Staring down the barrel of a 45

Höst Städat Huset

Nu har jag höst städat huset. Detta för första gången sedan vi köpte huset. Har faktiskt aldrig städat så här noga nån gång förr och vi har bott här i fyra hår. Det är ganska äckligt :P
Nej men ena veckan har jag tagit fönster och andra veckan har jag skurat så ja har ju städat men inte allt på samma gång. Det hela tog ca 12 timmar och jag vill inte ens tänka tanken hur länge det skulle tagit om inte mammsen hjälpt mig. Hon har puttsat en hel del fönster och jag har sprungit och servat eller dammsugit element.
Skaffa aldrig ett hus med öppningsbara dubbel fönster, det resulterar i att du har 8 sidor att puttsa för varje fönster. Har man då ca 8 sådana fönster plus flera små så blir det många glas sidor att puttsa!
När jag hade skurat som var sista etappen, så stod det en äppel paj i ugnen som en söt sak hade handlat och gjort i ordning medans jag var på övervåningen, och jag sprang runt och tände alla ljus som finns i huset. Det blev verkligen tok fint och mysigt!! Mummsade på äppelpajen till Svenska Hollywood fruar och konstaterade att det finns speciella människor.

Jag är lite mör i kroppen idag. Hade inte de bästa arbetsställningarna igår då jag torgade lister, hängde ut från fönster osv. Mina fötter värkte som s*tan igår kväll men det är borta idag. Ska komma ihåg att ta på mig ett par inne skor nästa gång!

Snart ska jag och mamma in till stan. Ska hälsa på  mommo och springa några ärenden. Är dags för mig att göra mig klar. Sätta på ansiktet och lite kläder =)

Vad händer för er i veckan?


Händelserik tripp i Umeå

Åkte iväg i går morse ner till Umeå och Norrbyn. Hälsade på och lämnade lite prylar hos Erik i Norrbyn och såklart blev det en hel del surr. Kallt som bara den var det i Norrbyn och påhälsningen att hösten verkligen är här fick jag mig. Efter Norrbyn åkte vi tillbaka till Umeå och crashade hemma hos Lars i  Sävar. Blev lite rund vandring i huset och garaget och sedan soffläge framför en film. Sprättade första ölen efter filmen då vi åkte till Holmsund för att påbörja kvällens bravader. Hant bara lämna av väskan i Holmsund hos Peter och sen började en hel kväll i bilar för att kolla på streetracet Umeå Open.
Poliserna var inte nådiga och var överallt. Det var tok mycket folk som skulle kolla tävlingen, flera hundra så det drog till sig ganska mycket uppmäsksamhet. Allt som allt såg vi fyra race under kvällen. Det blev mycket väntande och dålig planering från ledningen. Ex antal mil i bilen tvärs över Umeå flera vändor blev det också men till slut kördes semi finalen på E4an in mot Umeå. Två roddar möttes och de följdes av en Mc polis.
Denna Mc polis fick tag på en av roddarna och har anhållt honom för mordförsök på polis. Detta är så vansinnigt så det är inte sannt!! Polisen körde alltså i motsatt riktning på E4an för att försöka stoppa racet, men det är lite svårt att få stopp på två Roddar som redan har startat så denna polis mötte dem och höll på att frontal krocka. Då fick Patrik som körde den ena Rodden veja för att inte krocka och det är detta polisen grundar sin anhållan på. Det kan inte kallas mordförsök utan ett självmords försök från polisen istället. Är man så dum att man kör mot färdriktningen på ett race så är man ju inte smart!! Patriks avsikt var ju verkligen inte att mörda polisen utan han fick veja och sladdade nästan ut i gruset pga denna polis.

Det är sånna här gånger man verkligen ifråga sätter sveriges rättsväsende. Hur fan kan dom anhålla honom för mordförsök?! Jag kan förstå om de hade anhållt honom för vårsdslöshet i trafiken och beslagtagit bilen men inte detta. Jajja det återstår att se hur pass länge polisen kan fjanta om detta. Det kommer ju aldrig att hålla för dem Det finns väl dryga 100 vittnen och filmer  på polisens agerande.

Helgen har alltså vart mycket bra. Alltid lika skoj i Umeå och boendet är på topp =)

Tack Catta för att du skött om mina katter så de har fått lite mat!


Bloggar Från Mobilen

Har loggat in på Wlan för första gången med min söta mobil. Har faktiskt aldrig surfat på en mobil telefon tidigare men ja må säga att det går ju strålande och snabbt som fasen äre också! Jag är kär i min lilla Nokia E71, eller liten är den inte men tok fin :) Hade ju planerat att åka till Umeå i helgen och hälsa på Peter och hans tjej men de planerna har ändrats. Jag har vart förkyld och är fortfarande inte hundra och nu ligger Holmsunds borna hemma från jobbet idag...kanske äre en släng av nått sving :P Vi får helt enkelt ta det en annan helg! .

Brand New

Fick mina önskningar uppfyllda idag. Jag har många gånger önskat att den dag jag skulle hämta ut min telefon från rep såå skulle personen i kassan säga att det inte var nån idé att laga den gamla telefonen så jag skulle få en ny...Detta skedde idag!!
Jag har alltså en sprillans ny E71 som jag köpt begagnat för en bra billigare slant är en ny ny telefon. Ingen är nöjdare än mig just nu =) Hihihi. Jag får göra de första reporna på telefonen själv och jag får välja då jag ska dra bort skydds plasten från displayen. Så nice!

Blev en trevlig tripp till Luleå med Misa idag. Vi har ju inte setts på två veckor så vi hade en hel del surr att gå igenom =) Snart åker hon utomlands igen och vi ses inte på ett tag.

Idol tittande sen ikväll men nu ska jag göra lite nytta. Tvätta kläder, plocka av bordet från alla mina papper och kankse men bara kanske en lugn promenad. Min hals har vart dålig idag men ingen huvudvärk eller yrsel/feber idag så jag är nog på bättringsvägen.
The Moment People Dans And Sing

Idag ska jag hämta ut min nokia som vart på reparation i fyra veckor. Ska äntligen få en ny mobil. Har haft min jätte gamla nu dessa veckor och jag vill ha tillbaka lite moderniteter =) Det  vore fan om kameran inte skulle funka nu!!

Hade sämre i halsen idag motför vad jag hade igår. Kankse har nått att göra med att jag bar på Nova och busade med henne?! Men jag har börjat om att nysa konstant och det är ett bra tecken för mig. Jag nyser nämligen massor precis innan en förkylning brryter ut och precis innan jag blir frisk igen så nu är det faktiskt andra gången jag har detta nys kalas och då borde jag bli bra snart =) Yeeey tillbaka till träningen som vart vilande alldeles för länge!

Nu ringde Misa mig och jag fick genast planer för dagen. Ska hoppa i kläderna och sminka till mitt fejs och åka till henne. Blir att dra till Luleå för att växxla pengar på forex och handla på systembolaget i luleå. Lite variation och komma ut en stund =)

Har surrat om krångliga förhållanden på morognen och om hur folk ska göra för att inte såra varran och säga fel saker. När det handlar om kärlek kan man fort säga nått som den andre inte uppfattar på samma sätt. Kom fram till att det bästa är att prata med varrandra från första början om allt man tycket, tänker och känner och vara ärliga mot varrandra. Första tiden tillsammans utgör stor betydelse för framtiden! Lycka till!


09-09-09 kl 09.09

Just NU infaller detta. Det är inte många gånger som det händer. Just idag i denna stund är det detta års moment =) Jag har önskat mig något men jag kan ju inte säga vad, då går det ju inte i uppfyllelse.

Har ni tänkt på detta?

Idag ska jag ringa min a-kassa och höra med dom hur det ska lösa sig med skolan. Jag har fått fakturan och vill verkligen gå denna skola men jag måste ju ha en inkomst så jag hoppas att jag får behålla a-kassan och att jag tillslut hittar ett jobb som funkar till skolan.
Förfallodatum på fakturan är 2009-09-27 så jag har några dagar på mig att fixa detta =)

Nu sitter jag och äter frukost samtiddigt som jag läser tidningen och kollar datorn. Många bollar på en gång. Har redan fixat mig i ordning för när jag ätit färdigt ska jag åka till mamma och vara barnvakt åt Nova. Tobbe som jobbar hos pappa behövde barnvakt idag och hans underbart sta 5 åriga dotter är inte till något besvär så det ska gå jätte bra. Vi ska nog mysa och kanske bada i duschpalatset =) Vi ska kankse åka in till stan en sväng med Nova också så jag kan hämta ut min klocka. Jag har ju fått klockan ssom jag lmnade in till polisen i april. Jag fattar det inte, en klocka till det värdet, är min!! hehehe inte helt fel =)


Nu Äre Igång

Nu har idol startat. Har sett ett känt ansikte. Jag tyckte jag kände igen en person och det stämde. En sjulnäsbo i Sthlm. Hahaha fick oss ett gott skratt =)
Är i alla fall skoj att det har börjat. Det är denna vecka som är den bästa. Att se alla knasiga som ställer upp =)

Nu ska jag faktiskt pallra mig i säng så min förkylning försvinner. Har just svept en kopp vitlöks thé så jag kan somna gott =)


Nothing Special

Tisdag idag med världens höst väder. Solen sken genom persiennerna i morse så jag nämndes inte sova vidare. Steg upp vid åtta tiden och har försökt fördriva tiden tills nu. Har bara ugglat dator och donat lite hemma. Min hals är lite rosslig idag så jag har druckit mig två koppar vitlöks thé på morgonen. Nu har jag tagit en liten promenad ner till marinan så nu har jag nån att surra med. Jag blir tokig av att vara hemma utan nått att göra!!

Senare idag ska jag och mamma till kapellet. Det är dags att stålsätta sig för att se farmor en sista gång och det kommer att bli tufft. Men jag vill verkligen se henne!
Efter kapellet så ska jag till arbetsförmedlingen på ett jobbcoach möte som var obligatoriskt. Hoppas det inte tar så lång tid.

Pratade med min Paulina igår och hon är bara för söt. Saknar dig redan tussen!


Vad händer med Inläggen??

Jag har nu vart lite irriterad på blogg.se i några dagar och det verkar inte bli bättre. Varje gång jag loggar in så har det, inlägg och om det kommit nån komentar, försvunnit från första sidan. Jag måste hålla på att gå i arkivet och kolla komentarer och det börjar bli lite irriterande!! Varför frsvinner allt från första sidan??
Är det fler än jag som har likadant??

Måndag idag och jag har faktiskt stigit upp i en någorlunda tidig tid.. Känner att jag håller på att bli förslöad då jag sover men timmar på dygnet än jag är vaken. Nu ska jag ätaa en liten frukost och en kopp vitlöks thé  innan jag ska på träningen. Har smått börjat ana en förkylning då jag nyser konstant och hostade väldigt mycket igår. Hoppas det försvinner med vitlök i mängder och lagom träning. Då brukar kroppen starta på nytt igen =)

Denna vecka ska det tas beslut. Måste få tag på alla papper från mina föredetta arbetsgivare och lmna in till a-kassan. Vill ha lite pengar snart! =)

Ska nog dra och inhandla lite virke senare idag. Ska bygga ihop ett nytt täll till postlådan. Har fått en idé som jag tror blir fint. Det som står här ute nu fungerar även som soptunne hus men det har vi aldrig satt fast ordentligt så det blåser omkull och ut på vägen rätt offta. Grannarna har till och med komenterat att det kommer blååsa sönder snart. Jag är less på det så nu gör jag ett nytt som jag redan har grejer för att sätta fast i marken. En skiss så ni får se =)
Nej nu nått vettigt istället för dummburken :P


Sovvvvvmorgon

Jesus krist vad länge jag sovit idag. Jag ställde väckaren på 10.30 och då var jag ganska pigg. Tänkte snoza lite och det blev nån timme. Hoppade ur sängen då jag  fick en chock av vad klockan var. 12.43 visade den och jag är pigg. Vaknade rätt fort då jag hoppade ur sängen. På med klderna, göra frukost och det enda jag gör nu är att ligga i soffan med datorn på magen. inte så stor skillnad från att sova egentligen. Men om  några minuter ska jag ta och byta bil till Anneli och Bockes och sedan åka till Kallax och hämta hem dem från deras Rhodos resa =)

Det blev faktiskt fest igår, en lugn och trevlig fest men på Kalles var det galet varmt så jag tog en promenad till bowlinghallen istället där mina vänner hade bastat i relaxen. Gick bra att promenera i mina 15 cm höga klackar men alla verkade tro att jag skulle blöda om fötterna. Ett par snygga klackar behöver inte vara osköna.

Söndags pizza hos mor och far idag. Blir en träningsdag i morn!! :P


Slöare Lördag Finns Inte

Ligger i soffan fortfarande, icke påklädd för dagen. Har ätit frukost men inte gjort några mer knop. Vet faktiskt inte vad som händer i dag så jag har inte bråttom någonstans. Ikväll hade jag velaat se race men det regnaar så det blir inte av. Vad ska hända istället?? Umeopen är nästa helg så då blir det Umeå, det var alltså inte i helgen.
Hände inte mycket igårr kväll heller. Var hemma hos mamma och pappa och drack ett glas vin.. Låg i soffan och somnade före midnatt.

Kankse ska ta en promenad nu i alla fall så jag gör nått och vaknar till liv.
Vad ska ni andra göra ikväll?? Jag är sugen på en tok skoj fest...någon som vill haka på??=)


Happy Birthday

Livet känns konstigt. Det känns som helg varje dag. Jag sover alldeles för länge!! Men jag har sovit dåligt dessa nätter så då orkar jag inte stiga upp då klockan ringer vid 07.30. Idag steg jag upp exakt 09.17.  Sitter fortfarande i morgonrocken. Jimmy och Jeanette skulle komma förbi snart. Brollo fyller 26 år idag =) Grattis!!

Himlen gråter idag. Regnet verkligen pissar ner och mina planer på en lång skogs promenad känns avlägsen. Ska jag istället ställa mig på löpbandet nere i källaren på korpen?! Jag tror det för jag har syndat mycket på sistonde :P Hoppas vädret blir bättre i helgen för då blir det kanske lite race. Har ju missat en hel del bil saker då jag vart borta så jag är ganskka sugen på att höra lite gummi brännas mot asfalten =) Umeopen körs i helgen och eventuellt race i Boden. Återstår att se om det blir att kolla nått av dem. Skulle gilla att se Umeopen =)

Ska nog hoppa i duschen nu så jag är lite fräschare då Brollo dyker upp =)


At Home

Nu är jag hemma i Norrland igen. Jag har sovit i min egen säng med katterna på mig hela natten. Hade lite problem mellaan 2-4 tiden då jag mådde illa men sen somnade jag igen och vaknade för en stund sedan. Lite sovmorgon tog jag och Baghera har legat tätt intill mig tills jag steg upp. Älskade djur!!

Mamma och mormor hämtade mig på Kallax igår så jag fick en bra pratstund med momma. Lämnade av henne inne i stan och sedan for jag och mamma hem till Roknäs. Gick direkt in till farfar som hade besök av Anna-Lisa. Kramades lite och svalde tårarna. Farfar var såå söt. Han hade på sig arbetsklädera fast han bara var hemma. Efter middagen kom Farfar ner till oss för att se travet direkt sänt på tv. Roger körde två hästar i v-65 på solvalla så han bnkade sig 1 meter framför tvn och försökte se Roger.

Idag har jag massor jag mste örsöka hinna göra men jag tror jag får solla bort lite och ta det i morn. Ska åka upp på las och se farmor en sista gång också. Det kommer att bli galet jobbigt men jag vill se henne. Brollo har lovat att följa mig för jag klara det inte själv!

Lite uppdate från mig men nu mste jag sätta igång att fixa lite saker.


RSS 2.0