09-09-09 kl 09.09

Just NU infaller detta. Det är inte många gånger som det händer. Just idag i denna stund är det detta års moment =) Jag har önskat mig något men jag kan ju inte säga vad, då går det ju inte i uppfyllelse.

Har ni tänkt på detta?

Idag ska jag ringa min a-kassa och höra med dom hur det ska lösa sig med skolan. Jag har fått fakturan och vill verkligen gå denna skola men jag måste ju ha en inkomst så jag hoppas att jag får behålla a-kassan och att jag tillslut hittar ett jobb som funkar till skolan.
Förfallodatum på fakturan är 2009-09-27 så jag har några dagar på mig att fixa detta =)

Nu sitter jag och äter frukost samtiddigt som jag läser tidningen och kollar datorn. Många bollar på en gång. Har redan fixat mig i ordning för när jag ätit färdigt ska jag åka till mamma och vara barnvakt åt Nova. Tobbe som jobbar hos pappa behövde barnvakt idag och hans underbart sta 5 åriga dotter är inte till något besvär så det ska gå jätte bra. Vi ska nog mysa och kanske bada i duschpalatset =) Vi ska kankse åka in till stan en sväng med Nova också så jag kan hämta ut min klocka. Jag har ju fått klockan ssom jag lmnade in till polisen i april. Jag fattar det inte, en klocka till det värdet, är min!! hehehe inte helt fel =)


Kommentarer
Postat av: JohannaN

SV: Klart jag kommer och lagar lite middag hehe ;) Hoppas det löser sig med skolan och pengar! Det är så störrigt att pengar ska styra så mycket...

2009-09-09 @ 12:01:19
URL: http://johannaniclasson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0