Trick or Treat?

Halloween fester överallt känns det som och jag ligger i sängen och halvt sover. Mitt huvud känns tomt efter en fullspäckad dag på skolan. Har sminkat oss till gamlingar, lärt oss sår och teater smink och sminkat modeller inför en fest. Är verkligen läskigt hur man kan få ett sår eller skotthål att se så riktigt ut.
Grymt skoj att sitta och kladda och kleta med latex, vax, färg och blod =)
Vid två tiden kom modellerna och det var bara att sätta igång, har hållt på i dryga två timmar med sminknigarna. Min modell hade klart för sig vad han ville vara och det blev en Gene Simons sminkning med ett skotthål i tinningen. Jag blev riktigt nöjd mer resultatet för att vara första gången och det är defentitivt inte sista! =)

Vad gör alla denna kväll då?

Jag känner mig rätt så ensam faktiskt. Hade velat ta mig ett glas vin och en utgång men det ser lite mörkt ut för det :/

I morn ska vi sminka glamour och lära oss alla de möjliga lösfransar. Trebens fransar kan vi redan men hela rader är lite knepigare.

Söndag i morn och det betyder hem till Pite. Jobb på måndag. Ingen ro och ingen vila :)


Första dagen på denna helg med smink

Torsdags morgonen började redan vid sex tiden. Packade det sista och åkte mot Umeå. Har vart på skolan hela dagen och blivit fullproppad redan med saker att öva på. Idag har vi lärt oss att sminka en perfekt mun och det r inte det  snabbaste och enklaste. Har hållt på med läpparna i drygt en timme innan de var klara. Ofattbart att det kan hålla så bra som det gör också. Sitter här i soffan nu med lika knallröda läppar som jag hade då det var klara precis. Tar ganska lång tid att göra dem med det sitter som berget! =) Kan ni tänka er att jag sitter här nu med knallröda läppar, jag med min rädsla för att visa de stora sakerna :P

Jajja vi har även lärt oss lite mer skugg tekniker och en massa annat roligt!
Denna helg kommer att bli såå bra hoppas jag och tror jag =)

En snnabb liten uppdate, nu ska jag äta lite kvällsmat och busa lite med dessa söta små pojkar. Har tre pojkar i 10 års åldern som är väldigt aktiva =)


Pluggat och skrivit

Nu är jag så gott som redo för en till helg med utbildningen. Har renskrivit alla anteckningar, ska skriva ut dem på jobbet i morn och påbörja min pärm. Har pluggat in en massa olika skuggor och namnen på dem allihopa. Färgläran tror jag sitter där även mitt i natten så varsågod Elin, du kan ringa ;)
Nu ska jag ta mig en kopp thé och sedan plocka undan en massa kläder som jag vek för ett par dagar sedan. Ska hinna gå igenom det sista i garderoben innan jag åker till Umeå hade jag tänkt.
Blir så att jag åker på Torsdag morgon istället för onsdag kväll. Vädret är verkligen kasst nu och att köra bil i mörkret då det regnar är ingen höjdare så det r nog lite ljusare på morgonen. Blir en tidig torsdag men så får det bli.

Har vart en hektisk dag på jobbet idag. Tre lediga och en sjukling så då brinner det bakom baken så att allt blir klart. Har ändå gått tok bra =)
Höstlov i veckan är det som ställer till det lite med personalen. Men jag jobbar bara i morn och sedan är ju  jag ledig =)

Halloween är fortfarande lite suddig, vet inte hur helgen kommer att se ut rikigt  men det löser sig alltid. Vad ska ni göra på Halloween??


50 års Fest Med Jobbet

Igår hade vi festen för chefen som fyllt 50 år. Jag hade en tok skoj kväll med allihopa!! Alla hade vi tagit med oss en sak som representerade oss och sedan satte vi alla saker i en låda. Anette skulle då sedan hitta rätt ägare till varje sak, dett visade sig välädigt svårt. Även de mest solklara (i efterhand) var tuffa att komma på. Riktikgt skoj!!Sedan blev det en hel del andra bra lekar under kvällen och tiden den bara  sprang iväg.
Middagen var jätte god, Lax, smörslungad potatis och rom sås..mums.

Sen blev det några glas rosé och drinkar efter det. En och en annan wirre slank  ner också men jag mår prima idag. Ingen bakisdag här inte utan snart blir det en sväng på stan och sedan ett pass på korpen =)
Aningens trött kannkse man är efter att ha jobbat en tuff vecka. Har vart flera sena dagar och igår blev det många timmar på kontoret.

Idag ska jag försöka hinna sminka lite folk...Emma jobbar till tre men efter det ska jag plåga henne lite med mina övningar. Någon annan som vill ställa upp i helgen??=)
Ska till Umeå igen på onsdag kväll så då måste jag ju kunna detta som rinnande vatten, inte ett fel får det bli och det ska jag klara!! Öva öva öva är det som gäller =)

Frukost nu!



Promenix

Ikväll har jag vart ute och gått för första gången på jätte länge. Känner verkligen att jag måste ta tag i den biten nu för att återfå eller åtmindstonde behålla lite energi i dessa mörka tider. Det är verkligen mörkt nu på morgonen då man vaknar och så har det börjat mörkna då man är på väg hem. Det blir en lång period med mörker och då måste man ha energi för att orka =)

Gjorde Camillas löshår igår och det blev verkligen såå fint! Hoppas hon har lockat det som hon verkligen längtade efter att kunna göra =) I dag fyller hon 25 år, Grattis, så i morn ska vi dit och fika lite =)

Har verkligen torka på detta med skrivandet nu. Det brukar ju altid finnas hur mycket som helst att skriva om men jag har inte tid att tänka på det känns det som. Måste ta och skärpa mig lite på den fronten!!

På fredag har vi fest för chefen som har fyllt 50 år. Vi ska ha en lek dr hon ska få gissa vilken pryl som tillhör vem, men jag kan inte bestämma mig vilken pryl jag ska ta med. Står mellan en kolv eller staken eller liknande eller så en budda figur... Får se vilket det blir men det ena är ju ganska uppenbart!
Ska bli skoj att umgås med kollegorna på annat håll än i banken. Trivs med alla såå bra på jobbet och jag tror jag trivs lik bra med alla utanför också. Fredagen kommer med all säkerhet att bruda på många livs förlängningar. Skrattar hela dagarna tillsammans och nu ska lite vin drickas så då lär det bli skratt hela tiden ;)

ÅÅÅ så jag längtar till nästa vecka, då är det utbildning igen. Måste hinna öva mer innan dess. Är det nån som vill sitta modell åt mig i helgen så jag kan öva?? ;)


En Helg Med Förändringar

Sittandes ner i soffan för första gången i helgen. Har verkligen haft ett fullsmockat schema denna helg men den har då också vart tok skoj. Fredagens fest och middag hos Tomas och Kicki var väldigt trevlig.  Blev en hel del vin och massa kort spel och Buzz. Kalles var rätt okey för att vara en fredag =) Crille blev rätt så bakis så lördagen spenderade han med att försöka hålla magen på rätt köl och huvudet intakt. Hahaha hann blev chaufför på lördags kvällen. Utgången på Kalles igår kväll var klart bäst på länge! Skoj hade jag =)

Har nu hunnit göra håret på Sofia och Amanda och jag är tok nöjd. Båda blev jätte fina och det syns inte att det är löshår. Jag hoppas att de är lika nöjda som jag är, men det tror jag. Man kan se på personens reaktion då de ser sig i spegeln om de tycker om det eller inte ;) Deras reaktioner haar bara vart bra :D
I morgoon är det dax för Camillas tur och jag längtar nästan. Är så roligt!

Måste ringa Elin i morn och höra vad det gäller för musik video vi ska få fixa och nr det är. Tre dagar i Umeå för att styla och sminka folket inför en musikvideo inspelning är nått jag ogärna missar =)



Arbetande Kväll

Torsdag betyder lång öppet på banken. Stänger strax, klockan sex. Allt är redan klart så jag är nog hemma tidigare än beräknat =)
Har träffat en och en annan kändis idag på jobbet. Det är ovanligt att jag känner nån som rör sig i Älvsbyn men de jag stött på var väldigt länge sedan sist. Riktigt skoj att se dem var det =)

Barnvakt åt lilla underbara Molyy ikväll. Tänkte kasta i mig lite mat och sedan ut på en promenad innan jag ska till lill tösen. Ska bara sitta och finnas där om hon vaknar för hon har ju redan knoppat in för natten. Blir att ta med baby talken till källaren och sätta sig i bubbelpoolen och glo på tv. Känns inte som att det är så ansträngande att sitta barnvakt, mer avkopplande ;)
Jag vill verkligen ha min kusins källare. Den är helt underbart fin och mysig. Bastun är snart klar och då den är klar så är det lovat en rejäl fest ;)

Min helg kommer att vara allt förutom avkopplande. Fick mitt lugn förra helgen så därför kör vi på i 180 denna helg. Ska hinna ta ner framvagnen på bilen och byta spindellederna som inte gick genom besiktningen och samtidigt passa på att byta de vinda bromsskivorna. Kankse att det ska fixas lite utrost också, återstår att se vad som hinns mellan gångerna jag ska sätta in löshår på folk. Blir att förvandla Sofia på lördag och Amanda på söndag. Bakis båda dagarna dessutom verkar det bli :P

Verkar faktiskt som att middagen som Kicki, Thomas, Cissi och Jocke skulle bjuda på blir av, efter två år sådär :P Ska bli trevligt att sitta och surra och dricka nått gott vin hela kvällen. Sen på lördag så blir det fest med Misa =)

Fredag i morn alltså. För mig känns det som att det är onsdag...


En Vanlig Dag

Idag hände det inget på jobbet. Det var en vanlig dag utan spektakulra händelser. Nu börjar jag nästan tro att Måndagar verkar vara nån sån där dag då allt går fel eller konstiga, hemska saker händer. Får se hur nästa Måndag ser ut :P

Mitt liv leker just nu!!

Verkligen, det leker nästan alldeles för  mycket. Så att man blir lite orolig att det snart ska komma nått major bakslag. Men jag ber varje kväll att det ska fortsätta så bra som det är nu. Jag älskar mitt jobb och det blir bara bättre och bättre. Utbildningen längtar jag hela tiden till =)

Beställde 300 slingor hår igår så nu har jag det jag gör. Ska sätta in det på tre personer, fåår se om alla hinns i hegen =) Ska försöka hinna med allihopa!

Är ganska trött på kvällarna nu däremot så det blir att krypa till kojs nu och krama kudden =)
Dåligt med uppdate för tillfället men det händer så mycket så då blir detta lidande...


The Long And Curly



-91546fadfe95067ef0a2221604af2f0.png

 

Här är nån bild på håret. Tyvär på sniskan då jag inte kan vända dem just nu :P

Beställning av löshår i eftermiddag. Hojta om ni vill beställa också =)


Hemma Vid

Blev ingen tripp till Umeå för mig i helgen. Kändes ganska onödigt men i morse ångrade jag mig, men då var det för sent. Tar ju ändå två timmar att köra dit också. Var tok sugen på fest i Ume ikväll men det får jag ta igen på halloween då vi ska dit. Jag längtar verkligen massor!! =)

Får höra senare vad som hände och hur allting blev idag. Är förväntansfull och hoppas på nån bild =)

Många har velat att jag ska lägga ut en bild på håret men det får bli sen. Har ingen bra bild dr hela håret syns men det kankse kan fixas. Är ju så otroligt långt att det inte ryms på bilderna :P

Ska dra in till stan strax och göra massa ärenden. Ska inhandla lite smink tillbehör till min box och en vin flaska till kvällen. Har vart sugen på fest länge nu så ikväll ska jag dricka vin omän det blir själv hemma i soffan :P

Vad sa ni göra ikväll/idag?


Förvandling

Nu är mitt löshår helt och hållet klart. Elin hjälpte mig att sätta in de sista slingorna i Måndags och sedan var jag hos Lisa igår och fick håret klippt/skuret. Jämnade till så att man inte ser någon kant från mitt egna hår och så tog vi bort några cm nere vid topparna för att slippa ha det nötta. Nu har jag en jätte lång och tjock kaluffs som jag älskar (än så länge). Kommer nog att bli less denna längden för det är rätt så mycket jobb och ivägen ganska mycket men det är ju så fint. Just nu får det vara långt och så ser vi hur det blir i framtiden. Ska verkligen försöka att sköta håret exemplariskt så att det sitter länge. Problemet kommer nog att vara att mitt egna hår växer så fort så limmet kommer att växa ut rätt så mycket. Well se how it goes!

Har fått min första hårförlängnings kund också. Ska förlänga håret på Amanda (marias syster) och det blir nästa helg. Håret ska jag beställa idag, måste bara dubbel kolla med maria om färgen kommer att passa. Är osäker om jag ska beställa nr 2 eller nr 4. Är svårt då man bara sett bilder!

Tjejkväll hos Emma i morn. Blir nog en lugn sådan då jag kankse ska till Umeå tidigt på Lördag morgon. Har inte bestämt mig ännu om jag ska åka eller inte. Skulle behöva vara hemma och byta spindelleder på min bil och balansera vinterdäcken för det är ruggigt mycket obalans i dem.
Det är jag som kör till älvsbyn idag och det viner nästan för att däcken vibrerar så mycket :/

Tuff call :P


Åter På Banan

Nu känner jag mig inte lika trött. Har sovit 8 timmar två nätter i rad så då blir man utvilad. Jobbet är på banan igen efter gårdagen. En hel del åtgärder och genomgångar och samtal blir det en tid framöver men det är nog naturligt när något som detta hnder. Det känns verligen sönt att det gic så bra för alla igår och att det inte var ppå min arbetsplats. Jag har ju bara jobbat en vecka på banken och ska redan få denna erfarenhet. Kanske bra på ett sätt också.

Nog pratat om detta med rånet, nu till något roligare.

Har sminkat Catta ikväll. Hon blev jätte fin men jag tror att det hade blivit bättre med ljusare färger på henne. Men den sminkningen jag gjorde på henne ikväll ska vi göra i svart för att öva på att få lika mycket färg på båda sidorna. Svart är en svår färg att få jämn så därför en bra färg att öva på.
I morn ska jag klippa in löshåret i mitt egna så det inte syns att det är löshår. Ska behålla det lååångt men jämna till kanten. Nu har jag alltså en tjock hårförlägning på 70 cm :) Nice!!

Umeå Fashion week i helgen. Har inte bestämt mmig om jag ska fara ännu. Måste kolla med de andra tjejerna om de ska fara så jag inte blir helt ensammen. Tråkigt annars :P
Har jag nämt att jag älskar skolan och vill att det ska vara helg hela tiden så jag kan lära mig alla tekniker. Elin som är vår lärare är jätte duktig och en härlig person. Trivs med allihopa så bra =)


Påbörjad Erfarenhet

Nu har utbildningen verligen börjat. Dagen har vart fullspäckad och såååå rolig. Vi har sminkat och lärt oss massor. Vi är fyra stycken i "klassen" och Elin är toppen som lärare. Börjar vid nio tiden i morgon bitti så nu blir det faktiskt sängen för mig. Är rätt så trött efter dagen och har fått en äcklig huvudvärk nu så att ta en dusch och krama kudden känns trevligt.

Till mina modeller som stod på kö för hårförlängning har jag tyvär lite tråkiga nyheter åt...Vi ska göra löshårs utbildningen och inklippningen redan nu på söndag och har alltså inte fått detta besked tidigare så det blir inga modeller för den biten. Vi ska själva få löshåret istället =) Vi får göra på varrandra så på söndag kommer jag att ha en redigt lång kaluffs =) Ojojoj vad jag älskar denna utbildning!!
Redan till helgen har vi ett uppdrag. Ska till Umeå fashion week och sminka modeller och se shower. Ska få VIP biljetter till festligheterna på kvällen också...kan inte bli bättre!! =D

Nu var det sängen!


RSS 2.0