Promenix

Ikväll har jag vart ute och gått för första gången på jätte länge. Känner verkligen att jag måste ta tag i den biten nu för att återfå eller åtmindstonde behålla lite energi i dessa mörka tider. Det är verkligen mörkt nu på morgonen då man vaknar och så har det börjat mörkna då man är på väg hem. Det blir en lång period med mörker och då måste man ha energi för att orka =)

Gjorde Camillas löshår igår och det blev verkligen såå fint! Hoppas hon har lockat det som hon verkligen längtade efter att kunna göra =) I dag fyller hon 25 år, Grattis, så i morn ska vi dit och fika lite =)

Har verkligen torka på detta med skrivandet nu. Det brukar ju altid finnas hur mycket som helst att skriva om men jag har inte tid att tänka på det känns det som. Måste ta och skärpa mig lite på den fronten!!

På fredag har vi fest för chefen som har fyllt 50 år. Vi ska ha en lek dr hon ska få gissa vilken pryl som tillhör vem, men jag kan inte bestämma mig vilken pryl jag ska ta med. Står mellan en kolv eller staken eller liknande eller så en budda figur... Får se vilket det blir men det ena är ju ganska uppenbart!
Ska bli skoj att umgås med kollegorna på annat håll än i banken. Trivs med alla såå bra på jobbet och jag tror jag trivs lik bra med alla utanför också. Fredagen kommer med all säkerhet att bruda på många livs förlängningar. Skrattar hela dagarna tillsammans och nu ska lite vin drickas så då lär det bli skratt hela tiden ;)

ÅÅÅ så jag längtar till nästa vecka, då är det utbildning igen. Måste hinna öva mer innan dess. Är det nån som vill sitta modell åt mig i helgen så jag kan öva?? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0