Drömmer tillbaka

Just nu äre väldigt kallt här hemma så jag har gått igenom alla bilder från turkiet för att drömma mig tillbaka och kankse bli lite varmare....det funkade =) Blev varm och go innombords.
Här kommer en härlig bild på mig och pappsen....en JÄTTE varm kväll då vi tog en promenad till Migros några kilometer bort. Ett väldigt blankt ansikte skvallrar om hur varmt det var =)

Snart ska jag åka hem till Lisa och färga håret..Blir hemma hos henne då det brunnit under salongen så det är rökskadat. Längtar!!

Berusad av endorfiner

Just nu såå är jag lycklig upp över öronen och är ständigt hör på endorfinerna som produceras i kroppen.

Allt jag har velat ha på väldigt länge har jag äntligen fått....
Bilen som jag länge har drömt om skulle dyka upp på blocket är nu min. Har köpt en BMW 525 touring -96 men all utrustning. Köket är nu färdigmålat och igår ställde vi in möblerna igen....nu ska jag bara pynta och hänga upp de nya gardinerna.
Sen så har jag hittat min matta som jag har i rummet framför sofforna. En naturfärgad lurvig matta passar fint till de bruna sofforna =)
Mina nya gardiner till köket är bara sååå fina.

Och det allra bästa av allt kankse är att jag ska på en arbetsintervju idag för ett jobb som controller i Lule. Håll era tummar och tår för mig idag. Det är nästan omgående tillträde på tjänsten så vem vet, jag kanske börjar pendla till Lule igen snart. Hoppas jag får jobbet!!

Vad ska jag ha på mig?? Nu måste jag gå och vända upp och ner på garderoben...

Hoppas alla ni också kan känna er lyckliga och ha en underbar dag för det är alla värda!


Målning

Nu var det äntligen dags att måla om köket =) Finaly!!

Har aldrig gillat den beiga tapeten som skurit sig mot den gråa köksinredningen så nu ska det bli vitt, ljust!!
Har maskerat allt idag så  i morn äre bara att lägga papp på golvet och sedan tuta och köra.

Tidig morgon

I morse steg jag upp före fan...klockan ringde 05.00 och det var bara att ställa sig upp och torka sömnen ur ögonen.
Hehe, nä snäll vän som jag är så hade jag lovat Catta att skjutsa henne till flyget för hon och Festis ska hem till Uddevalla och hälsa på sin familj.
Var väldigt länge sen jag steg upp så här tidigt men det var inga problem, tur så är jag en morgonmänniska. Har legat på soffan och vilat ett tag nu och nu får jag kaffe besök av min bror.

Tyvärr så blev det inte så att jag satt bredvid Catta på flyget till Landvetter för att hälsa på Paulina. Det får bli om några veckor istället då hennes skola har lugnat ner sig och hon är ledig från Cubus. Men å andra sidan har jag nått att se fram emot istället!! =)

Ska gå å sätta på en kaffepanna nu...ByeBye


Party tonight

Ikväll ska jag festa med Patricia. Det var sjukt länge sen sist vi både sågs och festade. Varför?
Ska då i alla fall bli riktigt trevligt. Får se vart vi hamnar.

Klippte mig lite igår för att få bort de slitna saltvattens topparna =) Ska egentligen färga håret senare idag också men jag tror jag skippar det ett tag...om det nu blir Göteborg på måndag så kan jag använda pengarna där istället =D

Hmmm, ploppade precis upp ett meddelande från msn att jag loggat in på en annan dator?! vem har gjort det?? Dags att byta lösenord kankse.....Strange!!

Hemma på svensk mark igen

Efter två underbara veckor i Turkiet så kom jag hem igår kväll igen. Ville inte lämna värmen men saknade mina katter och älsklingen.
När jag klev ut planet på kallax så tog jag ett djupt andetag av den härligt friska svala luften. Visst har vi en underbar luft här hemma?!

Det har vart två varma veckor med mycket sol...En båttur med den svenska ägaren Annika och en hemsk tur till ett förfallet badland....men vi är ju turister och måste åka på nån nit =)

Allt annat har vart super bra!!
Hotellet var JÄTTE fint och utsikten var havet till horisonten. Maten har vart bra, inga dåliga magar =) Och så hittade vi vår favorit bland alla servitörer på hotellet. En ung kille som var sött skelögd och liten. Han servade oss ständigt och visste exakt vad vi ville ha när vi kom upp från stranden....en ÖL =)

Men nu är man tillbaka till vardagen och kylan. Så fort två veckor kan gå!!

Söt som socker

Sitter just nu hemma hos Dannne och Catta och myser med deras nyss hemkomna Tollar valp Festis. Sååå underbart söt han är =)
Roysan är en anings svartsjuk av sig...Måste komma ihåg att gulla med honom också =)

Jajja, ett kort inlägg blev det nu...ska snart hem och packa, börjar vara dags för det...åker ju i morn =D


RSS 2.0