Hemma på svensk mark igen

Efter två underbara veckor i Turkiet så kom jag hem igår kväll igen. Ville inte lämna värmen men saknade mina katter och älsklingen.
När jag klev ut planet på kallax så tog jag ett djupt andetag av den härligt friska svala luften. Visst har vi en underbar luft här hemma?!

Det har vart två varma veckor med mycket sol...En båttur med den svenska ägaren Annika och en hemsk tur till ett förfallet badland....men vi är ju turister och måste åka på nån nit =)

Allt annat har vart super bra!!
Hotellet var JÄTTE fint och utsikten var havet till horisonten. Maten har vart bra, inga dåliga magar =) Och så hittade vi vår favorit bland alla servitörer på hotellet. En ung kille som var sött skelögd och liten. Han servade oss ständigt och visste exakt vad vi ville ha när vi kom upp från stranden....en ÖL =)

Men nu är man tillbaka till vardagen och kylan. Så fort två veckor kan gå!!

Kommentarer
Postat av: Elin

Så du är brun som en pepperkaka då? =) Nice!

2008-09-18 @ 15:45:46
URL: http://m4rklund.blogspot.com
Postat av: Jonna

Men så härligt att ni har haft det varmt iaf! :) lite brunare än vanligt antar jag?! :D ahha ni vi var med Josef och annica.. (och felicia) De är ju superroliga och det är mysigt :) var med dem 2 ggr sist vi var ner :P Mkt folk denna gång?? Ha det så bra! :) Hopaps jobb går bra sen.. PUSS!!

2008-09-18 @ 15:50:46
URL: http://jonnaan.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0