Snart helg!

Då var den här arbetsveckan snart slut...Jag har då praktiserat min första vecka och det känns rikigt bra!
I morgon ska jag sitta och medlyssna med Peder hela dagen och det ska bli rikitgt skoj, både för att det är roligt att ta emot samtal men även för att det är roligt att sitta med han och Patrik...de var två riktigt skojiga typer =P Haha!!!

I morgonkväll blire fest hos E&M. Innan förfesten ska vi ut å käka med "allihopa".

Blir nog en lugn och trevlig helg sedan....om man inte är så bakis! =P


ByeBye

Praktiken

Nu har äntligen praktiken börjat. Det är den som man har gått och väntat på ända sedan man började denna utbildning =P Är riktigt skoj och utbildningen går bra, än så länge i alla fall =P

Fick veta resultatet av hemtentan idag och det var väl bra...ska nog försöka orka kompletera upp en uppgift så jag får en 5:a. Skulle vara rolet...då har jag 75 av 80 poäng och det känns helt OK! =)

Nu har jag precis kommit hem från BodyPumpen och skakar lite i mina armar, men träningen gick riktigt bra idag..inge blodsockerfall =)

I morn ska vi försöka hinna vara med Tina & Crille ett tag och så blir det självkart en promiss =)

Nu orkar jag inte spänna mina armar mer så jag ska stänga av dumburken =P


ByeBye

Helgen...

Ja då har alltså den här helgen också löpt förbi. Den har vart rolig och ganska händelserik.

I Fredags morse satte jag mig på komfortbussen upp till Boden för att hälsa på. Efter att jag stått i kylan i typ 20 min och väntat på att bli hämtad när jag väl kommit till Boden så åkte vi till Jonas & Annikas nya lägenhet. Den var betydligt bättre än den gamla men de hinner inte bo där speciellt länge. Annika hade blivit sjuk under natten så hon låg däckad och sov hela dagen...detta gjorde att jag fick se lite bra sidor hos min bror...han kan faktiskt diska, laga mat och sköta dottern =P Han imponerar!

Åkte med den alltid så snälla Dick hem till Piteå och på Fredag kväll blev det impulsfest för mig och Patricia.
Satt hemma i Roknäs och surrade om allt och inget, som bara kvinnor kan, sedan blev vi hämtade av Jeanette och då blev det Valdino för mig, Jimmy, Daniel, Christoffer, Mattias, Patricia och Erika. 
Skit skoj!
Det var så länge sen jag festade med storebror Jimmy och Daniel...man kan aldrig ha så rolet som man har med dem!! Röjde på dansgolvet hela kvällen och självklart blev det ett litet lyx på sunes innan det var dags för hemfärd.

Lördagen var lite trött men mådde betydligt bättre än vad jag trott...hade nämligen fått i mig lagom mängd öl men sedan blev det en 75:a champange på det...skumpan har en förmåga att hamna i benen och sedan världens huvudvärk dagen efter men jag kände ingenting..det var bra!! =)

Åkte ut en sväng på stugan och mös med Crilles mamma, Bocke och William. Sally var såklart med =)
William tog några turer med skotern men det var så pass kallt att han kom in igen efter 20 min och la sig i soffan med mig och Sally...det är så avkopplande att bara vara, och inte göra nått, när man är på stugan....ligga i soffan framför kaminen och se lite tv.
På kvällen var vi ut och käkade på Hawaii tillsammans med Emma, Markus och Mike. Bio sedan...såg det inte allt för bra filmen, och definitivt inte min smak, I am Legend....det som var bra i filmen var när Will Smith tränade...=P

En påhälsning hos Daniel & Katta i deras nya lägenhet blev det sedan....kom och störde dem i golvläggandet =P
Att man kan ha så roligt med några pappersbitar som killarna hade igår är förundransvärt. Eftersom de fick nycklarna till lägenheteni Fredags så har de inte satt in några möbler eller tv så vi satt på golvet och vek flygplan...lite roar små!! =)

Idag äre Söndag och det är min Söndag att ha middag. Klockan 17 kommer mor & far samt Jimmy & Jeanette för att käka lite Lasagne. Hoppas att det duger!

Nu måste jag läsa Swedbanks hemsida inför praktiken som börjar i morgon...


ByeBye

Snöstorm och plusgrader

Jag vet att det har blivit mycket skrivande om vädret nu, men det är som det som jag är upprörd över! =P

Det var egentligen tänkt att jag skulle åka till Boden idag och hälsa på allihopa igen. Jonas och Annika har som hastigast flyttat nu medans jag vart i Göteborg så då måste man ju se den nya lägenheten =)
Men på grund av det här skitvädret som är idag så tror jag inte att jag vill köra till Boden... det kommer att gå sakta och vara svindålig sikt! Tar det nog en annan dag.

Istället ska jag försöka ta mig i kragen och packa upp väskorna från gbg och sedan åka till stan med mamma...måste köpa lite nyttiga saker idag, men det är inge roligt! Köper hellre skor eller kläder än toa papper och sån shit! =P

I helgen äre fest...vet bara inte vart, när och hur....det ska planeras idag! =) Lutar åt att det blir på Djupviken hos Dick och sen utgång på Valdino eller stat..beroende på vilken dag som ska förberedas! Lite lasergame tror jag också att det blir innan festen sätter igång! =)

ByeBye

Piteå vs Göteborg

Måste säga att jag verkligen inte ville åka hem i går....

Vädret var helt underbart i Gbg och här hemma i Pite är det verkligen tvärt om. Det är massor av snö och kallt här uppe i norr, medans det var vår i gbg. Innan jag åkte till gbg var vädret ännu sämre här hemma...det är ju skönt att det är snö och minusgrader i stället för regn och plusgrader.  Just nu äre - 19 grader på mätaren.

Men men, nu är jag hemma och jag saknar verkligen värmen!

För Paulina var det en dålig dag att "förlora" mig.... =P Hoppas det går bra för henn idag!!

♥ Håller mina tummar för dig tussen ♥

Nu har jag räddat min mamma från en nervös vecka...har säkerhetskopierat företaget, som hon inte lyckades med, och så har jag installerat ett nytt löneprogram åt henne! Som tack ska vi nu få en god middag i form av fyld lövbiff i gräddsås och potatis =)

ByeBye

Söndag och inget att göra..

Paulina jobbar till kvart över fem idag och Josefina hon  jobbar till klockan åtta så jagligger fortfarande i lägenheten i bara pyamas och slöar. Har inte planerat in något under dagen och det är riktigt skönt för en gångs skull. Har hunnit läsa hundra sidor i min nya bok som jag fick i julklapp av svärmor =)

I går var vi på La Sombrita och käkade tapas och tog en öl. Dert var riktigt trevligt. Efteråt var det tänkt att vi skulle på Sticky fingers men vi kände inte riktigt för det så vi tog oss en promenad hem och sen låg vi bara i sängen och mös och surrade.
Innan middagen var vi på city spa här på Johanneberg och bokade in oss på Måndag. Det blev kurbad eftersom det var det enda som det fanns tid för. Det ska bli riktigt skönt!
På Hotellet/spat träffade vi två intressanta personer....nämner inga, kan bara säga att det blev lite spänd stämning! Haha, riktigt rolet hade vi åt det efteråt. Paulina med sina fördomar som hon egentligen inte har!

Det enda som jag har tänkt idag innan Paulina kommer hem är att gå och inhandla lite matvaror för att kuna laga lite middag och så att det finns till frukost i morgon. Sedan ikväll blire en långpromenad och bara titta på alla vackra husen runt omkring. Kanske blire en gudstjänst ute på Hissingen före, det återstår att se!

Nu ska jag ställa mig i duschen så att jag "vaknar" til liv nån gång idag...Det  börjar vara god tid för att klä på sig åxå!


ByeBye

Helt underbart...

Vädret här i Göteborg har vart helt underbart idag!
 
Trodde att det skulle bli ett helvetiskt väder efter  det att alla sagt att en ny Gudrun var på väg...det märkte vi dock igår kväll när vi var och hyrt film...När vi kom ut från Kiosken så började det spöregna och blåsa som bara den...Vi hade en bit hem så när vi väl var framme så var vi genom sura av regnvatten så vi hoppade ur de blöta kläderna och in i mjukiskläder...satte oss i soffan och såg den dåligaste filmen detta år..."Cash Back" är ingen film som behövs lägga ner pengar ochtid på för att se...helt knasig film!!
Hyrde även två "nostalgiska" svinbra filmer, "Hitch" & "A Walk to Remenber".

Jag skulle komma till vädret var det...Idag har det alltså vart helt molnfri himmel och jätte mycket vårkänslor. Natten var stormig och regning men det slutade frammåt morgonkvisteln. Visst har det blåst lite mer än vanligt idag men det har var sol =) Jag blir så glad och upprymd av den!

Ikväll blir det att gå på sticky fingers på en konsert och förmodligen insupa några ÖL =)

Nu ska jag bädda ner mig på soffan, läsa en bok som Lia Marklund skrivit och samtidigt ha på "A Walk to Remember" i bakgrunden....Kommer förmodligen att gråta en skvätt...gör det varje gång jag ser denna filmen! =P



På återseende... ByeBye

Ett kort och litet....

...hastigt och snabbt inlägg är vad det får bli nu.

Om bara nån minut kommer Paulina hem från jobbet och då ska vi gå å handla så att vi kan äta nån middag idag. Jag sitter just nu med en turban i håret och mjukiskläder utan stil över huvudtaget...tror inte att jag är så välkommen in på tempo i denna utstyrsel så jag ska hinna byta om innan Pao kommer hem också!

Idag har jag vart på stan och handlat upp 2000 kr. Har dock fått jävligt mycket för pengarna:
2 Bh:ar
2 Korta Tunikor av samma modell.
2 Långa Tunikor, en svart och en randig.
En väska ala 60-tal
Ett par strumpbyxor som är stickade.
En svart&vit randig vardags tröja
En Mörkturkosa t-shirt från Carlings
En t-skirt till älsklingen
Och så blev det två regn jackor i en rolig modell....behöver inte regna för att man ska kunna bära dem...en är till mig och den andra till Paulina. Köpte även en 25-års present till Josse på Lush. Det blev 3 olika tvålar till olika ställen i hemmet.

I morgon klockan 13.00 ska jag träffa Mattias och Louise för en fika på stan. Det  blir ett fik i Kopparmärra, skabli så mysigt! =)

Nu plingar det på dörren...Pao är hemma!


ByeBye

Sista inlägget...

...innan planet till Göteborg lyfter.

Kommer nog inte att blogga nått mer nu förens på Tisdag när jag kommit hem. Paulinas dator eller snarare internet, är lika segt som långfil...Ids nog inte sitta i ca en timme för att få igång datorn och ta sig ut på internet och sen börja blogga! Men vem vet, det kanske har ordnat sig med uppkopplingen så helt plötsligt kankse det kommer ett inlägg från väst kusten. =P

Kommer då inte att sakna vädret här hemma det minsta...det är flera plus grader och en jävla massa regn. Det tillsammans gör att den snö som ligger på vägar, infarter och broar blir till en sjukt halkig is med vattenpölar överallt. Man vill verkligen inte ramla för då får man både ont och blir dyblöt!
Vädret i Gbg kommer väl säkert också att regna men där ligger det i ala fall inget lager med is på marken, förhoppningsvis =P
Hela gårdagen höll jag på att städa här hemma. Tog bort julen och så satte jag fram alla nya saker jag köpt till vardagsrummet. Sorterade och slängde massa skräp från alla skåpar också. Jag höll på till 22.10 igår med allting, men nu äre rent och fint =)
Kommer att sakna mitt nya vardagsrum...det blev en total stilförändring...från brunt och turkosa till Indiskt/Marockanskt med varma färger. Lite inslag av orange, guld och trämaterial. Resultatet blev super bra, är riktigt nöjd över det! Crille tyckte inte att det var så dåligt heller =)

Ska nån utav dagarna jag är i gbg att besöka min Kusin Mattias och hans Lousie. De har ganska nyss kommit hem från en lång resa på Nya Zeeland där de förlovade sig på nyårsafton. Såklart har jag med mig något till dem =) Men jag kan ju inte skriva vad det är innan de har fått det, vem vet Mattias kanske hinner läsa detta före! =P

Nu ska jag ta och skölja ut färgen ur håret och sen bär det av!


Love Elin

Trött

Just nu sitter jag ju och bloggar men samtidigt är jag så sjukt trött.

En heldag på IKEA med mammsen och direkt hem, stressa i sig mat och iväg på Bodypump.

Mina armar och ben skakar!!

Ska boka biljetterna till GBG =)

Orkar inge mer nu...lite kvällsmat och sen sängen!


Love Elin

Klar!

ÄNTLIGEN!

Jag har läst färdigt ALLA kurser på universitetet och gjort alla ordinarie tentor...nu återstår att se hur bra tentan idag gick eller om jag kommer att måsta göra om den...hoppas inte det!!

Nu ska jag boka biljetter till Göteborg senare i veckan och sen blir det sängen =)

Har för första gången i mitt liv fått migrän ikväll...har aldrig haft så konstig huvudvärk att jag spytt....USCH!

I Morn blir det IKEA med lilla mammsen =)


Love Elin

Långpromenad

Efter att ha suttit ett antal timmar med pluggandet idag så kände jag att rumpan var lite tillplattad och behövde få röra sig lite =P

Tog därför på mig utterkläderna och började promenera in mot stan...till stan äre 5 kilometer men jag nöjde mig inte utan jag gick hela vägen till gubbdagis som ligger på furuberget...alltså drygt 4 kilometer till. Där var det fullt med folk och tur som jag hade så var svärfar där, så jag slapp gå hem =P Det blev en riktigt skön Lördagspromenad på 1,15 timmar!

Nu blire Tacos till middag och sen en rulle eller nått lungt ikväll.

Igår käkade vi middag hos Älsklingens mamma och Bocke och sedan var vi med Emma & Markus.
Såg den aldrig bortglömda och solklara tjejfilmen "Tio orsaker att hata dig". Jag älskar den filmen =P
Heath Ledger är inte den fulaste skådespelaren heller, så han förgyller det hela ännu mer!


image102


Love Elin

Kaffepaus

Nu har jag den första kaffepausen i dagens/helgens pluggande.

Är redan spyless!

Vill åka till Gubbdagis istället och hjälpa älsklingen med Imants Camaro, men det är bara att sitta ensammen här hemma och fundera på vad som skulle behöva göras här...kommer alltid iväg på en massa sidospår när man sitter och läser! 
Man kommer helt plötsligt på att vi har mycket tvätt och att jag måste tvätta, och att det var oförskämt dammigt i fönstrena =P ....kan komma på hur mycket som helst som jag hellre gör istället för att plugga!

Men marknadsföringen är en kurs som jag själv har valt att gå och det är ju rolet, men det finns inget mer depprimerande än att vara fast i skolböckerna på helgen. Då skulle till och med fordonsteknik eller nått annat sånt rolet läsämne vara tråkigt!


Love Elin

Fredag men ingen ledighet

Kommer inte att bli så rolig helg eftersom det är tenta men i morse fick jag desto roligare besked...
Min praktik ska egentligen börja den 21 Januari men nu har den blivit framflyttad till den 28 Januari.
Detta betyder att jag är ledig två veckor!!

Vad ska jag göra all den tiden?!

Kommer att klättra på väggarna om jag ska vara hemma hela den tiden så det blir nog nån liten resa...hälsar kanske på i sthlm! =)

Ska bli så skönt!


Love Elin

Då var den Torsdagen över

Nu har Jonas, Annika och Fabienne åkt hem till Boden. Det har vart här hela dagen, det har vart riktigt skoj! =)
Den snälla lilla Youpee har fixat till min dator en hel del...hade tydligen en massa skit i den! Det är ju ett tag sen Anneli Näs var hemma och fixade den =P Jag är helt handikappad när det gäller datorer, kan ingenting annat än word, dreamweever, photoshop och internet =P
Har joinat nått nätverk också så nu kan han sköta om min dator från Boden...det är bra, för min del...han får bara mer att göra! Hehe =)

Nu är klockan halv tio och det är Las vegas på tv...ska se slutet på det och sen blir det nog en tidig kväll i säng.


Love Elin

Finbesök från Boden

Jag har inte träffat min "bror" på ett och ett halv år...inte sett dem sedan deras söta dotter Fabienne föddes, inte heller pratat med honom.
Vet egentligen inte varför men kan ha nått att göra med att de fick en dotter och hon tar upp lite tid.
På senare år har vi inte träffats lika mycket som vi gjorde förut men vi har i alla fall försökt hålla kontakten via telefon. På nyårsafton skickade jag ett Gott Nytt År sms till nästan alla i min kontaktbok och Joppe var då en av dem som fick ett sms...några dagar senare ringde han upp mig och allting var som om vi sågs igår...det är skönt när man står varrandra så nära!
Hela gårdagen tog han upp min tid som jag egentligen skulle plugga marknadsföring på. Han och Annika tycker som att det är dags för mig och Crille att åka upp til Boden och hälsa på dem, men eftersom jag har tenta på Måndag så vill inte jag åka upp till Boden och "slösa" värdefull pluggtid, så jag tyckte att vi kunde åka upp till veckan istället....Men Joppe i ett nötskal, =P ska alltid få det han vill på direkten...så de kommer ner till Piteå idag för att hälsa på =)
Så nu gäller det för mig att hinna plugga hela förmiddagen innan de kommer och därför har jag suttit med pluggböckerna senad 07.30 i morse, och då tyckte jag att det var dags för en välförtjänt paus nu, för att skriva ett litet blogginlägg. =)

För er som inte känner mig så väl och vet vem Joppe är, när jag skriver att han är min "bror" så kan jag försöka förklara....Han är en gosse som setts på folkracebanorna i alla år tillsammans med olika andra Bodensare och så är han samma åldersgrupp som min äkta storebror Jimmy.
Dessa två killar blev bästa kompisar och var med varandra varje helg...oftast i Piteå tills Jimmy började lumpen. Eftersom jag och Jimmy haft så mycket gemensamma vänner så blev även Joppe det och vi tre, Jimmy, jag och Joppe har blivit som syskon för att vi har umgåtts och bott med varran så mycket.
Har även en "Boden pappa" som på ungefär samma sätt blivit det...han är bara ganska mycket äldre än mig och har varit lika beskyddande som min egen far så då började han kallas för "Boden pappa" =)

Komplicerat är det hela och väldigt tjorvigt!!


Love Elin

En dag i Luleå

Då var första dagen på skolan, efter lovet, över. Konstigt att man alltid ska vara så trött efter den dagen fastän man inte gjort så mycket annat än det man gör hemma..man gör till och med mer saker hemma än på skolan fast man är tröttare efter en skoldag, i alla fall jag!! =P
Vi träffades alla i vår grupp i marknadsföringen och gjorde färdigt vårat arbete och sen vbar det dags för redovisning av det...gick faktiskt rätt bra...hade en snygg PP-presentation som Isabell hade påbörjat och så var det bara att prata lite! Nu återstår bara tentan på Måndag och sen är marknadföringen klar =)

Jag och Sofia har det betydligt skönare denna tentaperiod än vad Isabell, Nicklas & Lippo har...vi har nämligen bara en tenta medans de har två...deras andra är till och med i intern redovisning! Usch vad jobbigt!!
Men jag och Sofia "Njuter" av "Friden".

Ska på IKEA nån dag till veckan =) Jippii, det börjar vara ett tag sen nu!
Vi ska köpa en garderob som vi ska göra till Gandalfs nya terrarium. Han börjar bli så stor att det gamla terrariet är för litet för honom, och så blire finare än det gamla =P

Ikväll äre Bodypump som gäller...hoppas att jag inte har lika mycket träningsvärk som i Torsdags och att Lousie kommer ihåg passet! =)


Love Elin

Baby sitting

Morgonen började med att jag gick ner till Lousie och Björn för att vara barnvakt under förmiddagen. Molly är bara så underbar, jag kan vara med henne jämt!
Nu har jag precis fått i mig lite lunch och det är dags för allvaret...måste börja tentaplugga och skicka in hemtentan...det höll jag på att glömma, den ska vara inne om 20 minuter!!

Måste kila nu...


Love Elin

Ytterligare ett tag utan bloggning

Den här gången äre nyårshelgen som har dragit förbi och dagen till ära så ere trettondagsafton. Har, snäll som jag är, ställt upp som chaufför åt mina kusiner hela kvällen...kommer inte i säng förens jätte sent i natt!!!

OMY fetsten på nyårsafton var helt OK faktiskt...aningens trångt när alla 800 personer skulle ut samtidigt vid 00.00, eller i andra ord, 12 slaget, annars var allt bra. Maten var god, dock inte efterrätten, har aldrig smakat nått så sött!  Uppträdanden var bra också, man kan inte annat än älska Åsa Persson aka Berlinda Bengtsson. Haha, en knubbig liten medelålders kvinna i en tajt leoparddräkt med en rosa boa, att det egentligen kan vara så rolet, men det äre!! Dessutom så bor hon i Piteås bästa by, Roknäs =) Patriot jag vet! Och så har ju hennes karl jobbat åt oss... störtskön familj!

I går åkte jag och älsklingen till Långträsk där min mor och far är och campar med husbilen.. Satt vid brasan och grillade nagen korv och spela nalta kårt...riktigt mysigt vare =)

I morgon blire att studera marknadsföring och sen på Camillas födelsedagskals...hon blir 36 år på måndag. Har dock inte köpt något åt henne, men det var ju nyss jul så hon brukar inte få nått =P

Nu har jag bara nio dagar kvar till min sista tenta....sedan äre praktik som gäller! Ska bli skönt =)

Nu har jag bloggat ett lite slätt och tråkig inlägg men jag lovar att jag ska skriva mer och roligare sen när det börjar hända saker igen...har vart lungt ett tag nu! =P


Love Elin


RSS 2.0