Söndag och inget att göra..

Paulina jobbar till kvart över fem idag och Josefina hon  jobbar till klockan åtta så jagligger fortfarande i lägenheten i bara pyamas och slöar. Har inte planerat in något under dagen och det är riktigt skönt för en gångs skull. Har hunnit läsa hundra sidor i min nya bok som jag fick i julklapp av svärmor =)

I går var vi på La Sombrita och käkade tapas och tog en öl. Dert var riktigt trevligt. Efteråt var det tänkt att vi skulle på Sticky fingers men vi kände inte riktigt för det så vi tog oss en promenad hem och sen låg vi bara i sängen och mös och surrade.
Innan middagen var vi på city spa här på Johanneberg och bokade in oss på Måndag. Det blev kurbad eftersom det var det enda som det fanns tid för. Det ska bli riktigt skönt!
På Hotellet/spat träffade vi två intressanta personer....nämner inga, kan bara säga att det blev lite spänd stämning! Haha, riktigt rolet hade vi åt det efteråt. Paulina med sina fördomar som hon egentligen inte har!

Det enda som jag har tänkt idag innan Paulina kommer hem är att gå och inhandla lite matvaror för att kuna laga lite middag och så att det finns till frukost i morgon. Sedan ikväll blire en långpromenad och bara titta på alla vackra husen runt omkring. Kanske blire en gudstjänst ute på Hissingen före, det återstår att se!

Nu ska jag ställa mig i duschen så att jag "vaknar" til liv nån gång idag...Det  börjar vara god tid för att klä på sig åxå!


ByeBye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0