PDOL Fredag

Det blev party och utgång för mig på området igår. Älsklingen passade och var hemma och såg film. Han passade på att se de filmer jag inte vill se :P
Var hos Thomas och Kicki men gick inåt stan strax efter nio. Man blir ganska snabbt mättad så vi åkte hem redan efter tolv. Käkade en langos innan vi for och den blev en fin klump i magen. Usch vad god men aj så ont!!

Nu har vi i alla fall sovit lääänge och återhämtat oss. Älsko är fortfarande förkyld så han blir hemma ikväll med. Jag får se vad som händer...har faktiskt ingen förfest att gå på idag så jag kankse blir hemma också.

Kryper Närmare

Helgen är snart här. Jag ska sluta lite tidigare än jag är schemalagd. Sweet!! Tar helg 16.45 istället för 17.30, att 45 minuter kan göra så stor skillnad!
Middag med mams och paps på stan ikväll innan vi förhoppningsvis ska orka dra iväg på förfest hos Thomas och Kicki. Jag känner mig rätt så bra nu, är alltid sämst på förmiddagarna och bäst på kvällarna. Kan straffa sig i morn dock om jag är för livlig ikväll. Får se hur älsklingen mår och om han orkar dra på fest. Men jag är taggad så jag vill ;)

Två arbetsdagar kvar innan jag är ledig för att åka till Göteborg!! :D


Runway Nolia

Nu är det klappat och klart.

Jag kommer i sammarbete med en salong i Luleå medverka i en modevisning under Nolia veckan här i Piteå. Jag ska sminka modellerna som ska visa upp olika snygga håruppsättningar. Det kommer att vara många modeller och många timmars förberedelse. Det gäller Torsdagen den 12 Augusti så alla som är närvarande i stan tycker jag ska komma och kolla in dessa snygga modeller och mina sminkningar :D


ELF One More Time

Japp idag har jag beställt lite mer saker från Elf.se.
Kommer hela tiden nya saker som jag vill ha men nu behövde jag lite påfyllning av rouge och everday cleansing borstarna. Passade även på att beställa två läppstift i nya färger, transparent puder som man aldrig får för mycket av och så slank det ner två mineral ögonskuggor också :)

Perfekt med fraktfritt ibland om man är medlem hos dem på FB så då brukar jag passa på om det är nått jag behöver :)


Forsatt Inte Frisk

Känner mig sämre idag än igår. Varför det? Jag har ju bett till gud att få bli frisk. Jag vill ju ha roligt i helgen, inte ligga hemma och sjuka mig.
Är i alla fall på jobbet men halsen gillar inte samtalen. Får se hur länge rösten håller.

Bajs tråkigt att vara sjuk under sommarens bästa party helg i Piteå :(


Nedräkning

Jag har verkligen nedräckning. Jag kommer på mig själv att jag kollar på klockan 511 (femtioelva) gånger och räknar minutrarna sen sist jag kollade. Nu är det bara si och så länge kvar av denna arbetsdag innan jag får gå hem. En dag kvar i morn och sen rolig helg framför oss innan två arbetsdagar och sen ledigt och Göteborg. Som att jag är less just nu fast jag gillar mitt jobb. Måste få lite ledigt då det var såå länge sen. Har ju jobbat konstant i snart ett år.

Efter jobbet ikväll ska jag dra till kusin Lisa som inte glömt mig så hon ska frissa mig och sen blir det baske mig sängen. Inte bara soffan utan sängen. SATC boxen är i sovrummet så jag har kvällsunderhållning fast jag tror jag somnar ifrån ganksa fort :P
Har en ännu krassligare karl hemma. Han drog hem från jobbet tidigare för han hade fått feber och skit. Fy vad dålig tajming vi har!! Men vi låter inte det sinka oss i helgen.

Vart blir det förgalej på Lördag?


Sooovmorgon

Kvällsjobb idag innebär att jag börjar 12.30 och har hela förmiddagen till att göra sånt jag vill. I dag innebar det att sova. Jag hade ställt en väckare på halv nio för jag tyckte att nio timmars sömn skulle räcka men så fel jag hade. Då jag vaknade så låg jag på telefonen, jag har alltså stängt av larmet och somnat om. Inget minne att väckarn ens har ringt. Steg i alla fall upp strax före klockan tio och kan medge att jag fortfarande skulle kunnat sova vidare. Min inlinestur igår kankse inte var det smartaste. Jag kände mig pigg och kry och tog en lugn tur men det straffade sig med dåligt i halsen idag och snudd på feber. Knapra knapra vitlök är nu mitt andra namn :P

Ska nog frissera topparna på mitt nötta hår ikväll. Jag hoppas min kusin har minnet med sig idag och kommer ihåg mig :P Brukar vara lite kärvt med minnet ibland, för många gärn i elden kankse.


Dagens Makeup - Lätt Brons

Dagens makeup blev en lätt brons. Känner mig mest bekväm i lätt smink på jobbet på banken. Nu får ni se den nya hårfärgen också. Färgen är brun med röda nyanser. Hårfärgen jag satte i var Natural & Easy 576 Kastanj. Är nöjd men främst tror jag mormor är nöjd. Hoppas hon får komma hem från lasarettet i morgon så jag får visa henne det bruna håret :)






Dagens Shopping






Indiska Festival

Jag har fyndat på lunchen. Jag sprang in på Indiska för att kika om de fått in halsbandet jag vill ha men icke. Istället hade de fått in en lite annorlunda klänning och en lång tischa som jag föll för. Kommer nog att bära båda dessa plagg under festivalen om vädret tillåter. Alla kvinnor ska tydligen ha en randig tee i garderoben och nu har jag då det :P Haha nej men randigt är fint :)

Lovar en uppdate med bilder senare idag efter jobbet. Klänningen var ganska rolig. Små axelvaddar och en dragkedja mitt på magen...a Kika in senare så får ni se :)


Växthus

Igår på eftermiddagen och kvällen så blev det fuktigare och fuktigare i luften. Det var galet varmt och ja var tvungen att klippa den skyhöga gräset. Aldrig har det vart så fuktigt och svettigt att klippa gräset. Jag hatar små kryp och när man är så blöt så fastnar allt på ens kropp. Jag var full i gräs, mygg och små flugor. Blää!!

Blev en dusch och färgning av håret och sen krasch i soffan med en krasslig karl. Inte bara jag som är krasslig nu. Skit verkligen skit!! Ingen av oss har tid eller lust att vara minsta lilla krasslig. Jag försökte tvinga i han lite vitlöks thé igår men han fick kankse i sig två ml och två stora korvbitar för att försöka dölja smaken. Drick bara drick så du blir friskt karl :P Men icket. Han ville bara kräkas. Jag älskar vitlök men kan hålla med om att thé vatten som man pressar ner en solovitlök i inte är speciellt gott men rackarns vad det gör susen för halsen och förkylningen. Har pimplat tre solovitlökar i thé de senaste två dagarna så jag är ganska pigg igen. Bara lite trött på mornarna men det kan bero på att jag har tagit ledigt i huvudet redan :P Varje dag räcknar jag ner tills vi åker och jag längtar galet mycket!!

Idag är det ett växthus här i piteå också och PDOL drar igång idadg. Hoppas vädret håller i sig hela helgen :D


Inspo

Sitter och kollar massa bilder. Behöver lite inspiration till ett litet event framöver. Väller över med bilder och jag vet hur jag ska göra allt :) Redo för en semestertripp till göteborg utan att behöva tänka på detta och sen är jag redo :D

Begärt ledigt två till dagar nu. En dag längre i göteborg och en dag två dagar senare ;)


Jäkla Blåst

Igår kväll då vi gick och la oss så plockade jag bort myggfönstret i sovrummet då jag tror det kan ha bidragande orsak till att jag känner mig lite krasslig. Vill inte ligga i draget så därför så plockade jag bort fönstret och upptäckte att hörnet på det vanliga fönstret har nött hål i vår markis. Jävla blåst som har gjort att markistyget nött och slagit mot höret på fönstret. Det var inge roligt men inget att göra åt nu i efterhand bara att beklaga!

Känner mig faktiskt piggare idag än i går och halsen är inte lika sträv. Alla koppar honungs thé gör nog susen och en och en annan vitlöksklyfta skrämmer iväg förkylningen :)

Arbetsdag med åska och spöregn.


PDOL Helhelg

Som att jag har kännt mig negativ till årets PDOL. Tycker det är ett vagt utbud av bra artister och alldeles för dyrt inträde men det har löst sig. Vi som bara hade tänkt gå ut en kväll lär nog vara där hela helgen ändå :P De artister vi vill se spelar på fredag men de flersta av våra vänner ska ut lördag så vi har haft lite beslutsångest tills ikväll. Underbara svägerskan Kicki har fixat en helhelgsbiljett för priset av en halv kväll ;) 200 kr för en helhelg och en kväll kostar ca 340 kr eller nått sånt. Det kan inte bli bättre :)

Så det lär bli en helhelg ute i vimlet trots allt :)

Mollsan Mys

Har inte kunnat hålla mig hemma och på soffan hela kvällen. Jag mår alltid bättre på kvällen så då när jag känner mig bra och rastlös måste jag göra nått så det blev att vi lastade bokhyllan från vardagsrummet på pickupen och körde de 150 metrarna ner till kusin Louise och Molly. Har fått pussa och krama på mitt älskade kusinbarn Molly och druckit två koppar kaffe med Björn. Alltid lika trevligt att umgås med dem. Det är så otroligt uppskattat att ha släkt som är som bästa vänner som grannar. Idag så blev Molly extra glad då hon fick en bokhylla i hennes nymålade lekstuga :)
Lillfialottan blev dock rejält trött vid 20 tiden så bums i säng med henne och hemgång för oss och intag av soffläge igen.

Vaknade Upp Däckad

Jag är inte pigg och inte 100 % frisk idag. När väckarn ringde i morse så var jag däckad. Jag vaknade men orkade inte röra mig ur fläcken. Älsklingen märkte hur dåligt jag mådde så vi låg kvar ett tag men sen var det bara att pallra sig upp för att gå på jobbet. Jag har svårt för att stanna hemma och sjukanmäla mig om jag inte är helt klubbad i 39 graders feber. Visst kan man vara sjuk utan feber och just nu så känns det som att jag är det. Är trött som en gnu, fryser som jag vet inte vad och har ett sandpapper i halsen.

Jag har lunch om 30 minuter så då kankse jag återfår lite enrgi efter det. Blir en till kväll i soffan med täcke och film idag. Ska inte lyfta ett finger utan bara sova i timmar.


SöndagsMyyys

Nu har vi landat i soffan äntligen. Helgen har vart fullproppad med aktiviteter. Vi har bara vart hem för att vända eller sova men nu har vi landat i soffan under täcket och ser en film som inhandlades på hemmakväll.

Seya :)

Helgen Är Här

Nu har helgen kommit och som att det är efterlängtad. Var länge sen jag var så här jobb trött efter en vecka eller trött överhuvudtaget.. ska bli så skönt med ledigt i två dagar =)

I morn ska det vara strålande sol också så det blir att ta med badenbaden dynan i båten så jag kan ligga och pressa samtidig som vi kollar skotercrossen. Så härligt det ska bli!!
Nu får det verkligen inte bli dåligt väder i morn för jag har verkligen ställt in mig på sol. Blir sur om det inte är det :P


Inbjudan

Har bjudit in oss själva på grill middag hos mams och paps i husbilen idag. Sände iväg ett sms i morse med texten
- Motorstadion idag? Visst ska ni grilla ikväll och vill ha sällskap?!:)

Så då var vi bjudna på go middag och vi ehövde inte ens ta med något. Lyx kallas det :D
Älskar att mysa i husbilen så det blir en lugn fredakskväll ute på motorstadion med myggspiror och filtar. Kanke en öppen eld och en korvsnärt också :)
Laddar inför morgondagen som bjuder på Skotercross på vatten och fest hela kvällen med hårdrockskväll på Sjöbodan och förpimpling hos Emma och Marcus.


Efter-Jobbet Surprice

Slutar om ca 30 minuter och då har jag planerat att knata iväg ner på Hemmakväll och hyra med mig en film hem och köpa ett rör med pringles. Såg ett tips om en action film som skulle vara bra så jag tänkte hyra den och krypa ner i soffan med min babe. Lockar med han med pringles röret om han skulle vara i garaget :P

Har a bit of huvudvärk ikväll så det ska inte göras många knop resten av denna torsdag. Blir helt enkelt en mys kväll i soffan med hjärtat ♥ Det vet han bara inte om ännu :)



My Baby Is Gone

Nu är jag en BMW fattigare. Ringde till älsklingen men han var upptagen och ville ringa tillbaka... så brukar han säga om han står med nån kund på jobbet men ja fick ett puss nu så jag förstod att han inte var på jobbet. Nu ringde han tillbaka och meddelade att vi har en parkeringsplats mer på gården. BMWn är nu såld men stannar i Piteå :)

Jag är goode så nöjd faktiskt då jag fick det jag ville ha för bilen. Det som den låg ute för. Alltid brukar folk vilja pruta flera tusen men icket. De fick istället med draget som vi aldrig har monterat på bilen. Min pärla kommer alltså att vara borta då jag kommer hem från jobbet så det blev ingen "sista" tur för mig i den :P

Grattis till de nya ägarna!! En fin bil har de skaffat sig :D


Naken Känsla

Igår var jag och älsko förbi på stan och lämnade in våra ringar. Vi har förändrats lite genom åren sedan vi förlovade oss, båda två har gjort det. Jag har minskat i omfång runt fingrarna och han har ökat :) Så nu var det på tiden att fixa till storlekarna på ringarna. Min förlovningsring ska förminskas så pass mycket som 1½ nummer, från 19 1/4 - 17 3/4 så det kommer bli stor skillnad. Nu kommer jag snart kunna göra hastiga rörelser utan att tappa den :P

Men fram tills vi får tillbaka ringarna så känner jag mig alldeles naken. Jag har haft en ring på förlovningsfingret ända sedan jag konfrimerade mig. Det är alltså många år och jag har aldrig vart utan så nu går jag och letar ringen på fingret hela tiden och kommer på mig själv att den inte är borttappad.

Innan jag fick förlovningsringen på mitt finger så hade jag en ring som jag fick av min farmor vid konfirmationen och jag är så sjukt rädd om den ringen att jag får panik om jag inte har den på mig.
För nått år sedan hade lyckats få av mig ringen i sömnen en natt och märke det inte förens jag kom på skolan efter att vi hade bowlat och jag var så rädd att ringen hade fastnat i ett klot så jag fick personalen på bowlinghallen att kolla vartenda klot efter ringen men de fann ju ingen för den låg så fint mitt i sängen när jag kom hem. Det är en speciellt ring för mig på flera sätt, både att jag har fått den av min farmor men även att det är min farmors mammas förlovningsring som hon fick på sitt finger den 12/12 1915. Ringer är snart 100 år gammal men fortfarande som ny :)

Nu kommer jag att vara ringlös i nästan tre veckor :(


Blixtar Och Dunder

Fy fasen vad det har åskat här på morgonen. Vi steg upp strax före sju och då frågade älsklingen om jag hört att det har mullrat lite men icke hade jag det.. men två sek senare så öppnade sig himlen. Åskan var verkligen rakt åvanför. Nästan så att mullret kom före blixten. När den är så nära kan jag tycka att det är lite obehagligt och inte mysigt längre. Så det var bara att dra ut alla sladdar och sitta i ett tyst hus och bara lyssna till Tors hammare som slog. Katterna var smått galna. Baggis ville ut, trodde han, men då han kom ut på bron och det small till flög han i luften och var snabbt inne igen :)
Åskan har i alla fall dragit förbi nu och solen börjar tränga igenom molntäcket. Kvällsjobb för min del idag så på morgonen har jag hunnit vara och träna på gymet. När jag kom tillbaka så tyckte grannen att jag var nu morgontidig. Men ska man hinna nått så kan man ju inte sova bort halva dagen. Jag har blivit alldeles för lik min pappa kände jag då :P


Hairdooo

Mitt hår börjar vara goode så frissigt och nött igen. Det börjar vara dags för en topp klippning men jag vill som inte. Vill inte ta av nått på längden då jag bara vill att det ska spurta och tvär växa en decimeter till. Men för att det ska växa och bli fint så måste man juh klippa det.
I förra veckan då jag satte i min färgbomb från Revlon så insåg jag att det verkligen måste göras snart... all färg satte sig nämligen längst ner i topparna, nästan ingenting uppe på skallen så nu har jag ljust röd/orange hår på hjässan och jätte eldigt i topparna. Ser lite knasigt ut så det blir ett telefonsamtal till min kusin.
Vet bara inte hur jag vill göra. Jag vet att jag ska klippa så lite som möjligt men hur ska jag göra med färgen?! Jag trivs bra i det lite röd/orangea men samtidigt så skulle jag vilja ha en lättare färg som man inte behöver underhålla lika mycket. Börjar vara lite less på att alltid behöva färga eller tona håret. Jag är ganksa ljus i mig själv men passar mycket bättre i mörkare färger och då får man tyvär den effekten att en ljus utväxt i ett mörkt hår = tunnhårig. Jag är verkligen inte tunhårig men det kan se så ut. Det är inte så snyggt!!

Har ni nå tips eller förslag hur jag ska göra mitt hår?





Såhär har jag sett ut genom tiderna. Har vart riktigt riktigt blond också och nästintill svart och lila men de bilderna har jag inte kvar ;) Eller så får ni bara inte se hur gräsligt det var :P
Den nedersta bilden tillsammans med Patricia är från nu i lördags så att så ser jag ut just nu. Ni kan se där att topparna är aningens mer röd/oranga än håret uppe på skallen.



Modevisning

Fick just ett telefonsamtal av en kär familjemedlem. Kan meddela att det kankse kommer att hända lite roliga saker snart!!
Kan inte säga så mycket just för jag vet inget mer egentligen annat än att det rör sig om en eller två ganska så stora modevisningar. Håll tillgodo. Jag kommer med mer info då jag vet nått mer! :)


Roberto Cavallis


Swedish Grand Prix 2010

Nu har vi äntligen bokat våra biljetter till VM deltävlingen i C1 Offshore Racing i Uddevalla!!



Igår kväll gjorde vi bokningen så idag har jag printat ut biljetterna här på jobbet. Nu är det verkligen snart vi åker ner till västkusten :D
Jag längtar så ofantligt mycket. Det ska bli så roligt att äntligen Crille följer. Han har aldrig vart i Göteborg och jag som älskar den staden vill visa han hur fin den är. Sen så ska jag juh få träffa min älskade Paulina och hennes Filíp och så massa andra vänner som bosatt sig där nere. Som jag längtar nu!!

Hade bara vart ett stort plus om vi hade hunnit få vår nya bil innan vi åker. Eller rättare sagt älsklingens nya Pickup. Men men det kommer bli att vi åker ner i den gamla ska ni se så det blir en liten 1 ½ hytts pickup, utan farthållare och stötig fjädring istället för en dubbelhyttare men dubbla klimatanläggningar, farthållare och sprillans ny. Ni ska se att den nya levereras medans vi är borta :P

 


Rösta På Min Blogg

Jag har blivit utvald av Caroline Eklund att vara med i en tävling om finaste bloggen och är alltså bland det åtta "finalisterna" så nu tycker jag att ni ska hjälpa mig lite här. Tycker ni att jag har en fin blogg så gå gärna in och rösta på mig. För att rösta så lämnar ni en komentar till hennes inlägg.

Caroline är en ny blogg stjärna som snabbt hamnat bland de mest besökta. Hon är en super söt tjej så kolla även in hennes blogg och jag tror ni tycker om den :)

Klicka HÄR för att komma till inlägget för att rösta på MIG


Kyckling Middag I Värmen

Tänkte slänga in ett snabbt recept på en god middag som inte känns allt för tung att äta dessa sommarkvällar i värmen. Snabbt och enkelt och inte allt för onyttigt :)

Kyckling i pitabröd
6 portioner

Ingredienser:
1 förpackning Pitabröd (6 st)
300 gram salladskyckling
1 burk Cremfraise franska örter eller vitlök
1 kruka bladsallad

Gör så här:
Tina bröden och kycklingen. Stek kycklingen snabbt, bara så de inte ska kännas sladdriga efter upptiningen. Sätt i cremfraisen i stekpannan ocg vänd ihop med kycklingen. Behöver inte vara många sekunder i stekpannan, precis så den ljummas upp lite. Skölj och skär bladsalladen och blanda ner i kycklingröran. Vips så är det klart för att ätas i pitabröden.
Röran kan man variera massor. Man kan tex göra på krossade tomater och lite vanlig cremfraise, bara låta fantasin flöda :)

Super gott, snabbt, enkelt och lätt att äta i värmen som sagt :D


Fruntimmers Veckan

Ingen har väl missat att det är fruntimmers veckan i veckan hoppas jag.
Jag själv har ett av mina namn under denna vecka, kan ni gissa vilket, vilken dag jag är?? :)

Måndag = Sara
Tisdag = Margareta
Onsdag = Johanna
Torsdag = Magdalena, Madeleine
Fredga = Emma
Lördag = Kristina, Kerstin








Herr Hackspett alias Törrförruvedagock

På bonskan så heter alltså Herr hackspett Törrförruvedagock och idag på morgonkvisteln har jag legat och lyssnat till hans knackningar. Jag vaknade av att jag trodde det knackade på dörren men insåg snabbt att det var något annat. Har sett att grannens hus haft påhälsningar och inte så lite heller. De har flera stora hål i vindskivorna på huset. Det är varken roligt eller bra då hackspetten ger sig på huset så jag hoppas den som håller till i vårt område håller sig till träden eller grannens hus :P Den behöver inte börja hacka hos oss :)

Hackspettar är väl fridlysta fåglar vad jag vet... Hur löser man då egentligen ett sånt problem om de skulle börja hacka på fasaden till huset?!
Min farfars metod är inte laglig längre men den var effektiv. Medans han levde var han så förbannad på att de varje år hade hackspetter på fasaden utanför sovrummet så han satte upp råttfällor för att bli av med eländet. Grymt och olagligt men det fungerade.
Kan man sätta ut kära eller liknande eller gillar den det bara mer?

Fina fåglar är det men inte alls populär ibland :P


BMW 525 Touring -96

Nu är den verkligen till salu. Min BMW ligger ute på blocket.se. Det är verkligen en super fin och bra bil bara aningens för stor och dyr för oss nu då jag cyklar till jobbet. Städade ur den helt och hållet igår. Det blev dammsugning och dammtorkning och ut åkte allt godispapper från dörrarna. Det har verkligen en förmåga att samlas godispapper och parkeringsbiljetter i "skräpkorgarna" i framdörrarna. Ganksa äckligt för det är sällan man tömmer dem men nu är bilen skinande ren :)




Klicka på bilden för att komma till annonsen.


Waka Waka

 

Shakira - Waka Waka (This time for Africa)

Så skön låt - Så glad man blir


So Little Time

I några dagar nu har jag känt en panik känsla sköljande över mig. Sommaren är verkligen snart slut och jag har inte hunnit göra nått som hör sommaren till känns det som. Jag har legat på stranden en dag, 1 ynka dag bara. Jag vill göra så mycket men det är så få helger så man hinner så lite. Jag vill ha semester som de flesta andra så man kan njuta av en båttur mitt i veckan och slippa klämma in allting under helgens få timmar. Man sover bort halva helgen vilket inte gillas!! Tänk om kroppen skulle orka vara vaken hela helgen utan sömn och ändå fungera som valigt igen på måndag :P

Ulvö regattan var i helgen så inte blev det nån tripp ner till Kramfors och Anneli och Nicklas.. Blir det nån annan helg istället? Vilken helg då? Nästa helg är det PDOL...ska vi dit eller ska vi skita i det?! Helgen efter det är vi i Göteborg på vår lilla semestertripp och sen är sommaren slut :( När ska jag hinna ta mysiga cykelurer i kvällssolen, en picknick i parken, årliga trippen till Storforsen, årliga trippen med mams och paps husbil.... ja det kommer vara mycket som inte hinns med denna sommar, får nog bara finna mig i det :/

Jag vill ha sommar året runt och nära till en vinterort så man bara kan åka dit en dag eller två om man är sugen på snö aktiviteter ;)


Sminkningar Och Hårförlängningar

Brudmakeup - Från 800 kr
Balmakeup - Från 600 kr
Kvällsmakeup - Från 300 kr
Teoretisk makeup - 500 kr
Frans och Bryn färg (plockning ingår)- 200 kr
Plockning av bryn - 80 kr

Hårförlängning Nagelslingor 100 st Raka - 1500 kr
Hårförlängning Nagelslingor 100 st Bodywave - 1800 kr
Hårförlängning Nagelslingor 100 st Deepwave - 1600 kr

Brudmakeup
Denna dag är brudens och hon ska vara i fokus under dagen. Vi börjar några dagar (ca tre) innan bröllopet med att plocka ögonbryn och lägga en prov makeup. Här kan vi bolla ideer och önskemål, färger och tekniker. När vi är färdiga ska vi ha klart för oss hur vi ska lägga sminket och i vilka färger på självaste bröllopsdagen.
På Bröllopsdagen kommer jag till bruden om så önskas för att göra henne fin för dagen.
I sminkningen ingår även trebens lösfransar.
Pris från 800 kr men kan variera beroende på brudens önskemål. Ska tärnor sminkas, ska mer lösfrasar sättas på, vill bruden ha en lätt ansiktsbehandling på testdagen och så vidare.

Balmakeup
Innan balen pratas vi vid om ideer, önskemål på färger, tema osv. Vid behov ses vi och plockar ögonbryn tre dagar innan balen.
I priset ingår trebens lösfransar.


Kvällsmakeup
Ska du på bröllop, dop eller fest?
Här lägger vi en snygg makeup för kvällen eller dagen om du ska ut på fest och vill vara fin.

Teoretisk makeup
Det innebär att vi tillsammans lägger en makeup där jag visar hur man gör och så får du testa själv. Vi pratar om färger och vilka som passar dig bäst, vilken skuggteknik som passar din ögonform bäst och allmänt om det vardagliga sminket.  Det är meningen att du ska lära dig, prova på och fråga allt du har funderingar kring.

Hårförlängning
Det finns många olika sorters hårförlängningar. Jag kan även göra hårförlängning med mickroringar, tejp och trens. Priserna varierar mellan de olika varianterna men det är bara att fråga så kan jag ta fram ett pris.
Vanligaste hårförlängningen är nagelslingor och 100 slingor är en normal tjock förlängning. Beroende på om du har tunt eller jätte tjockt hår kan man änvända mer eller mindre slingor. Vanligast är 100-120 slingor. Håret beställs av Rapunzelofsweden.se och jag har en färgkarta så passande färg beställs.

Fotograferingar
Tillsammans med Christina Lindén kan fotograferingar göras. Kicki fotograferar och jag sminkar. Välj ett eget tema eller låt oss hitta på något. Prisförslag tas fram vid intresse.


Bara att maila eller ringa till mig för att boka.


Landat I Soffan

Nu är vi hemma och har landat i soffan. Det har vart en rolig helg men lite tid hemma. har bara vart hem och sovit och sen iväg direkt igen :)
Dragracingen har gått sisådär i helger...lite körning fredag, körning lördag men inget idag medans vi var där :( Tror i alla fall att det blev så att Lars vann och Roffe blev femma i street :)

Jajja nu ska vi mysa i soffan. Ha en bra kväll!

Fällors Dragracing

Idag har dragracingen i Fällfors dragit igår. Älsklingen och William har vart där och kollat och älsklingen ska tillbaka dit ikväll för att festa med Hemi Racing teamet från Norge. Jag partar med tjejerna i stan ikväll men drar ut till Fällfors i morgon på morgonen. Det blir förmodligen att stanna kvar där i morn kväll och festa med Normännen en till kväll och sen en natt i deras trailer :)

Känns som att det kan bli en tung helg :P

Nu går jag hem om exakt 10 minuter :)


JumpIn OnePiece

Som att jag vill ha en såda. Så grymt fult men förstå så fruktansvärt mysigt att krypa in i en sån på kvällen när man ska mysa i soffan framför tvn eller varför inte i vinter att ha under skoteroverallen. Jag är fast!
Tror att min familj kommer skratta gott åt mig men jag längtar till att krypa in i en NU!! :D

De finns att beställa HÄR




Vad tycker ni? Skulle ni vilja ha en sådan dress? :)


Dålig Sömn

I natt har vi inte sovit bra! För det första så blev det sent i säng då älsklingen var fyllechaffis åt Hedavistar´n ute i fällfors inför dragracingen, men när i väl kommit oss i säng och somnat så vaknade vi rätt så snart av ett telefonsamtal. Yr vaken svarade älsklingen med ett Hallå, vilket han aldrig gör annars utan säger alltid sitt namn. I luren var det larmcentralen. Det gick ett inbrottslarm nere på marinan så det var bara för älsklingen att hoppa i kläderna och åka iväg. Tro inte att jag kan sova nått förens jag vet att inget hänt. Gillar inte riktigt att de ska åka ut själv och kolla larmen, tänk den dagen det verkligen är inbrott och de överrumplar tjuvarna, vad händer då?! Men men det var falskt alarm i natt så han kom hem och vi kunde somna om. Sen dess har jag som bara vilat känns det som. Har hört allt runtomkring och vaknat och tittat på klockan flera gånger men när väckarn väl ringde hade jag tydligen somnar hårt och ville inte stiga upp.

Nu en hel dag på jobbet och sen en kväll med rosé och tjejer... dragracing och fest i morn hela dagen...som att min kropp kommer skrika efter vila efter denna helg!! :P


Skoter Ägare

Japp igår var det dax igen för min älskling att impuls handla. Han är bra på detta!
Han meddelade att vi skulle åka till Roknäs och kolla på en sak, en skoter. Mitt i sommaren, jajja det är då det är billigt att handla vintersaker. Nej men jag ska inte klaga alls. Han gör bara bra affärer och det är ju inget skrot han köper som bara blir stående utan han rustar upp och säljer eller så använder vi det. Nu blev det i alla fall en skoter som är ombyggd lite för att den ska gå bättre att köra med på vattnet. Framdämpare är borta men medföljde. Vi får se vad som blir av denna. Antingen ska den bara köras på vatten eller så sätter han tillbaka framdämparna och så har vi en skoter i vinter. Time will tell :)


Försäljnings Redo

Ikväll ska jag och älsklingen vara i garaget och fixa BMWn min. Den ska göras klar för försäljning. Ska städa ur hela bilen, dammsuga och dammtorka och kankse att det blir en vända med polermedlet och lite vax. Vill att bilen ska vara fin vid en försäljning. Hatar att titta på bilar som är full i skräp och det första man måste göra då man köper den är att städa hela bilen. Dåligt i mina ögon!
Nu blir det mer och mer allvar... den ska säljas, den ska bort, den har blivit ersatt av en billigare mindre bil. Vemod i mitt hjärta!! Hahaaha jag har verkligen varit färst vid den, den går ju som en klocka och är snygg men men nu har jag juh Mini istället :D

Får se hur länge det tar med BMWn med om det inte tar allt för lång tid så kankse det blir att skruva ihop lite mer grejer till Mustangen. Bakaxeln är nu på riktning så vi får se när den kommer tillbaka. Blir så roligt att börja sätta dit framvagn och bakaxel så vi kan ställa ner bilen på hjul igen och denna gång för gott, nu ska det inte plockas av delarna nå mer, nu ska det dit allting istället :D


Nya Satsningar På Marinan

I dagens Pite Tidning var det en stor artikel om min älskling och hans företag. Låter alltid lite töntigt då man läser artiklar men jag tyckte ändå att den var rätt så bra.
Den nya Frodé 32:an fick vara med på en bild i alla fall och svärfar såg mer än nöjd ut i sin Tidemankryssare ;)

Här kan ni läsa artikeln.

Glöm inte att kika in på deras hemsida Storforsvarv.se


Proffesionell Makeup





 

Som ett litet barn på julafton. Att man kan bli så glad och lycklig av detta. Nu är jag verkligen super nöjd. Nu har jag det mesta samlat på samma ställe. Rymmer inte riktigt alla hårsaker osv men det viktigaste är ju att sminket är samlat på ett ställe och inte ligger utspralat över hela huset. Nu har jag en snygg och prydlig plats att ta hem kunder på. Har hängt upp mitt Diplom och mina betyg så alla ser hur duktig jag är ;) Titta noga på bilden så kan ni se betygen ;)

Så är någon intresserad av en proffesionell makeup är det bara att höra av sig.


I Can Feel The Heat

Just nu måste det vara nått fel på ventilationen här på jobbet. Det är varmt för en gångs skull!! Vi som sitter i nya delen på Sparbanken Nord brukar alltid få pälsa på med filtar, även mitt i sommaren med ryss värme, för att inte frysa. Idag tog jag på mig shorts och en tee för att det var så jäkla varmt ute och glömde att vi har kallt på jobbet, men inte just idag. Som att jag är nöjd! Visa andra sitter och tror de har feber men det är bara ovanligt varmt på kontoret.

Idag ska Gandalf få flytta :)


Rhythm Is A Dancer

 

Nostalgi

Mellanstadie disco :P

 


Mormors Födelsedag

Ifag fyller min kära mormor år. Jag måste erkänna att jag vet inte hur mycket hon blir. Förut höll jag alltid koll på vad alla fyllde men nu har det blivit för mycket att komma ihåg :P
Hon blir ca 86-87 år tror jag min söta mormor :)

Jag ska springa till henne snart, på lunchen. Har med mig min matlåda och en liten present till henne. Då hon redan har allt hon behöver så har jag slagit in lite gott fika till henne. Hon brukar uppskatta att få mat eller fikabröd så idag ska hon få chokladrutor med hallonströssel :) Senast fick hon Hallonmuffins med glasyr :)

Jag tycker om att baka med hallon... gillar det lite syrliga tillsammans med det söta. Nog för att jag väldigt, väldigt sällan äter fikabröd numera men då det händer så får det inte vara för sött. Idag ska jag nog faktisk smaka en liten kaka eller tårtbit :) Har vart ute på morgonpromenad före jobbet och sen cyklat till jobbet också så det har jag råd med ;)


Lägenhet Andrahand Centrala Piteå

Nu har jag hjälpt mitt hjärta Misa att lägga ut hennes Lägenhet på Blocket.se. Är det någon som är intresserad av att hyra den så hojta till. Är en 1.5 på 42 kvadratmeter som ligger i det nybyggda huset på Nygatan 34.

Period för att hyra kommer ni överens om men det är från hösten och framåt. Misa babe överger Piteå för att arbeta i Stockholm igen :/


Mayhem

 

Mayhem - Lorentz & M. Sakarias

 

Sommar. Umeå. BMW. Mayhem. Snyyyt.

 

 


Sötaste lilla Rebecca!

dsc00077 (MMS)

Älsklingens lillasyster gillar att åka vagnen. Denna bild fick jag nyss och den gjorde hela min kväll :) Hon är bara så söt! Har aptråkigt på jobbet ikväll, ringer inget :(


Omslag

Idag är det väderomslag!

Jag låg ute i solstolen och halvslummrade ena stunden och andra stunden spöregnade det. Tack och lov så hade jag vaknat och tittat på klockan så jag hade gått in och vikt lite tvätt i källaren. När jag kom upp stod det spön i backen. Jag tackar för min fina förmiddag och håller det inte alls farligt att jobba nu ;)

Har hunnit klippa gräset på morgonen och insåg efter att ha klippt halva gräsmattan att jag kankse började lite väl tidigt. Många av grannarna har nog semester, tänk om jag väckte dem?! Startade nämligen gräsklipparen kring kvart i åtta i morse. Jajja det var ju lika bra att fortsätta när jag redan hade börjat :P

Kvällsjobb till 20.15 ikväll och sen ska jag och Misa göra annons. Hon ska lägga ut sin lägenhet på blocket så jag har lovat att hjälpa henne. Ska försöka hinna klart så fort som möjligt så jag får åka hem och förhoppningsvis hinna träffa en vaken man hemma. Han har vart så trött de senare kvällarna att han knappt haft ögonen öppna :P Mitt allergiska lilla hjärta ♥


Bubbleroom Delivery

Idag har jag fått min leverans från Bubbleroom.se

Var på ICA på förmiddagen och hämtade ut paketet och var på Posten innan jobbet och skickade tillbaka paketet. Nejdå inte allt men hälften ungefär. Hade beställt en Sommarklänning ala balongmodell vilket inte passade mig så den fick åka tillbaka. Sen hade jag beställt en annorlunda blus som också var knasig, alldeles för mycket tyg som även den fick åka tillbaka. Resten behöll jag och det blev då två bikinisar, leggins två pack och strumpbyxor svarta och beiga.

Denna skönhet fick åka tillbaka. Satt knasig på framsidan och det blev överflöd av tyg :(


Efter Helgen

Nu är sommrens Midnight Sun överstökat. Det blev en helg med både bar och dåligt Dragracing väder. Lördagen började bra med sol och värme men blev sämre och sämre och tillslut kom regnet. Då regent kom insåg vi att det inte skulle sluta förens på många timmar så det var ingen idé att vara kvar på Långnäs tryckande under ett paraply hela tiden... så jag fick min vilja igenom och bilen åkte mot IKEA :)
Det blev en jätte snabb visit då vi ville hinna tillbaka och se lite dragracing när regnet hade slutat. Vi anlände 16.00 i Happaranda och åkte 16.55. Bra jobbat!! :)






Vädret blev desto bättre under gårdagen så då bänkade vi oss på läktaren i nån timme. Solen låg på och stekte men älsklingen blev jätte allergisk av allt höggräs som var runt omkring så vi kunde inte stanna och se alla finaler utan begedde oss till apoteket. Mer dragracing blir det till helgen istället då det är i Fällfors.



Nu har jag alla saker jag behöver och vill ha till min sminkhörna så idag har jag monterat klart byrån och börjat ställa i ordning i den och väntar på att älsklingen ska orka hjälpa mig med flytten av Gandalf. Sen så ska jag pyssla färdigt :)
Kusin Louise ska ta vår vita hylla som nu står i vardagsrumet, den blir överflödig. Måste bara hitta en ny plats åt allt som är i den bokhyllan just nu :P Det blir en stor städning av allting helt plötsligt. Välbehövligt!

Camaron På Blocket

Camaron på blocket.

Jag och älsklingen har ju då som pratat om att kankse sälja Camaron och med säkerhet sälja BMWn. Jag har som lite ångest nu då den verkligen ligger ute på blocket till salu. Kommer rätt köpare och vi får det pris vi vill ha för den så är alltså tanken att den ska säljas. Just nu sitter jag med en oroskänsla i magen, innerst inne vill jag nog inte sälja den ändå... men vi kör ju så lite med den och vi har så många andra leksaker. Leksaker som ska byggas och som ska läggas ner massor med pengar på. Inte för att vi behöver pengarna men det är bara denna sommar vi kommer att ha tid med Camaron och sen har vi leksaker som är ännu roligare. Märker ni hur jag försöker övertala mig själv att detta är något bra?!

Det har i alla fall redan hunnit ringa en person på Camaron och det är det som ger mig dålig mage. Jag tänkte igår kväll då annonsen kom ut att vi får behålla bilen till nästa sommar, det gör inte mig nått...men nu har det alltså redan ringt en Lule-bo. Återstår att se hur detta blir! Var i alla fall och gled med min älskling till bil igår kväll. Blev en tur till hamnen med en glass i kvällssolen :) Myys!


Mops Korvarna

Alltid sega jag på att få in bilder i datorn. Nu har jag i alla fall satt in lite bilder och tänkte bjuda på lite bilder på de underbart söta Mops valparna Brollo och Jeanette hade med sig en dag. Ni får ha överseende med mitt röda fejs på bilderna... hade precis kommit tillbaka från 40 minuters löprunda :P








Midnight Sun Dragracing

I dag har dragracingen på Långnäs dragit igång. Vädreta har väl inte varit det bästa idag så vi hoppas på toppen väder resten av helgen så man slipper alla tråkig pauser på grund av blöt bana.
I morn ska vi dit som vanligt och kolla och hålla tummarna för våra bekanta som ska köra.



Lär bli mycket bil åkande och körande i helgen, får se omd et blir nå party i morn nån stans :)

Är det nån av er som ska på Dragraingen?


Makeup Hörna

I morse fick jag klartecken av älsklingen för att göra lite omstrukturering hemma. Jag måste verkligen få en fungerande sminkhörna där jag kan ha allt samlat på samma ställe och slippa ha som nu. Jag springer runt som en yr höna för att hitta allt som är på helt olika ställen, har inget ställe där allt rymms. Mend et ska det bli ändring på!

Vår söta "lilla" leguan står nu på den bästa platsen i köket. Det är fönster från två håll så det är jätte ljust där. Visst ska han ha ljust men han har ju UV lysrör i terariet så han ska få ge plats åt mig :) Gandalf han ska få flytta in i vardagsrummet och stå mot murstocken. Tror faktiskt att han kan må bättre av det. Han kommer att ha mycket mer rörelse runt omkring sig och då blir han inte lika skygg.

Har redan en bild i huvudet hur jag vill att det ska bli och har nu hittat saker som jag ska ha. Allt från IKEA. Vet bara inte när jag ska ta mig dit och handla dessa saker... Kankse att jag flörtar med mamma och pappa som befinner sig i kramfors att de ska "passera" sundsvall och packa husbilen full åt mig ;)

Så de här sakerna vil jag ha till min sminkhörna.



Finns det någon vänlig själ som ska förbi IKEA och har ett litet utrymme över till mig så får ni gärna säga till ;)

Elf Delivery

Paketet jag hade på ICA igår var från Elf.se. Det var alltså mitt smink :) Wihoo vad nöjd jag är med det! Jag hade beställt dessa saker:

Eyeshadow Primer

 

 

 

 

Small Angled Brush

 

 

 

 

Cream Eyeliner Ivory

 

 

 

 

luscious liquid lipstick NEW - Strawberry

 

 

 

 

Mineral Infused Face Primer

 

 

 

 

Eye Shadow Brush

 

 

 

 

Professional Shine Eraser

 

 

 

 

Eyeshadow C Brush

 

 

 

 

Cream Eyeliner Coffee

 

 

 

 

Brush Shampoo

 

 

 

 

Cream Eyeliner Black

 

 

 

 

Small Precision Brush

       
     

Primern för ögonskuggorna verkar vara toppen. Får se idag efter en hel arbetsdag om skuggan fortfarande sitter på plats men den kändes bra i morse då jag satte på den. Den är väldigt lätt att använda då man slipper peta med nå fingara eller ha en spatel för att inte få baciller i burken. Denna sätter man direkt med penseln på ögonlocket och stryker ut. Konsistensen var skön, ganska flytande så den var lätt att stryka ut på locket och att få ett tunt lager.

Strawberry Lipstick luktar smasken och var superfint i färgen. Jag brukar ha lite svårt för vissa läppglans som blir väldigt kletiga men detta är superskönt. Det klibbar inte ihop läpparna, man känner närstan inte att man har det förutom den lilla stickande känslan i början iom förstorings effekten.


Har även hunnit prova Face primern och den kändes skön den med. Har inte blivit blank än och det är ett bra betyg då jag oftast blir blank bara efter en timme framför datorn på jobbet. Väldigt flytande och lätt att applicera i ansiktet. Känslan av sammetshud gillar jag :)



Ögonskuggs penslarna jag beställde var helt otroligt sköna. De svarta har jätte mjuka och sköna strån, den vita lite hårdare men väldigt skön. En snedskuren pensel och en liten är aldrig fel att ha och mina gamla börjar vara slitna. Har haft billiga från DollarStore men i äkta mårdhår men stråna har börjat släppa från dem så nu fick en ny komma till samlingen :)



Cream eyeliner och jag är första gången jag testar så än är jag lite ringrostig men det kommer nog bli en favorit inom sin tid. Väldigt stark i färgerna så det är bra och att det är vattenfast.


 

 

 

 

 


Paket Att Hämta Ut

Fick nyss ett mess av älskligen. Han meddelade att jag har ett paket att hämta ut på ICA 200 meter från oss :D Yeeey vad roligt!! Undrar vilket det är?! Kan vara från Bubbleroom eller Elf. Spelar faktiskt ingen roll vilket av dem det är jag blir glad ändå :)

Shoppaholic tror jag det kallas :P

Lovar att uppdatera med bilder på vad det kan vara för nått spännande :)


Förvirrning

Inatt har jag sovit så jäkla gott alltså. Det är sjukt länge sen jag sovit så bra. Jag somande direkt huvudet nådde kudden och har sovit genom hela natten, inte vaknat till en endaste gång, ingen Baghera som har skrikit och det har vart lagom temperatur då myggfönstret är på plats :)
Jag har sovit så hårt att jag var alledles förvirrad när väckaren ringde. Jag dum förklarade mig själv som ställt väckaren på halv sju en lördaag...låg några sekunder och så ringer älsklingens klocka och ja inser att det faktiskt är torsdag och jag ska jobba idag :P
Kvällsjobb har jag idag så jag har hunnit vara duktig på förmiddagen och njutit av det fina vädret. Mor och far är på sem med husbilen så då måste ju nån se om deras hus så idag har jag vattnat blommorna och klippt gräset hos dem. Sen hant jag med en löprunda i den gassande solen, vilket var as jobbigt idag!! Har lite ont i skallen vilket inte var det skönaste då man sprang! Har sovit så hårt att jag har ont i huvudet :)

Har cyklat till jobbet idag trotts den hemska motvinden. Hoppas att det är lika varma vindar då jag ska cykla hem med mina bara ben och att vinden inte har vänt för då har jag jätte mycket medvind ;)


Duffy Sandaler

Nu har jag hittat dom!!
Men inte riktigt som jag helst hade velat ha dem...

DinSko hade exakt samma sko som skopunkten, en Duffy sandal, och i min storlek i mörk brun nyans men den fanns i kamelbrun som jag helst av allt hade velat ha men det var såklart bara size 40 kvar i den färgen så det fick bli de mörkare skorna.




Nu är de mina i alla fall och jag är nöjd :)

Var på busstationen nu på lunchen och hämtade ut mitt lilla paket från Modekungen.se. Har inte hunnit prova shortsen ännu...så vi får se senare om jag kan ha dem. Hoppas hoppas!!
Det är mycket beställningar just nu. Väntar på en leverans av ett rätt så innehållsrikt paket från Elf också. Det borde egentligen ha kommit igår men icke så jag hoppas på idag istället :)

Lovar att jag ska bli bättre med uppläggning av bilder....

 


Mygg Natt

Det är olidligt varmt inomhus så i natt hade vi fönstret i sovrummet öppet. Jag tyckte att vi skulle sätta in myggfönstret  men älsklingen tyckte att det kommer ju aldrig in nå djur så det behövdes inte. Nu tror jag att han ångrar sig. Vaknade starx efter två i natt av att han låg och vred och vände på sig, han suckade ljudligt..precis som att han ville att jag skulle höra han och vakna och tycka synd om honom. Han hörde myggen, det var därför han inte kunde sova. Han hade blivit biten på armbågen, stortån och höften...Han måste vara allergisk för det var inga små blaffor. Det var alltså bara att tända lyset och sitta i sängen och invänta myggan. Jag hittade den och slo ihjäl den och vi la oss igen. Det tog inte lång stund förens han suckade likadant igen och det slutade med att jag jagade myggor till klockan var tre. Då hade jag hittat fyra stycken. Fönstret stängdes och värmen slog till istället.

Kankse att min sambo sätter in myggfönstret idag ;)

Jag som inte bryr mig om myggen, som kan sova i ur och skur blev ganska irriterad då han bara låg och suckade och blev förbannad. Gör nått åt saken! Döda dom, det blir inte bättre för att man suckar :P

Love u babe♥


Stram I Pannan

Nu har jag kommite hem från stranden. Det blev Hemlunda med Misa. Vindstilla och strålande sol :)
Har dock fått aningens mycket färg i pannan känner jag, det stramar lite just nu :P Men lite aftersun på det så går det bort. Jag har verkligen världens underbaraste aftersun som jag älskar. Den luktar helt makalöst gott och så är den naturlig, inga mineraloljor eller parabener som täpper till porerna. Jag handlade denna aftersun av Fritidsresor solexpert på Gran Canaria då jag var där med Misa. Synd som fan att den inte finns i Sverige! Vet att den ska gå att köpa på nätet, måste ta reda på vart bara :)

Middagen har landat i magen och vi svettas i soffan ett tag till innan duschen och Nodo med Misa. En riktig heldag med henne blir det :) Älsklingen ska till garaget ikväll och kitta det sista på Mustangen och spackla lite.

Jag vill ha en Iphone... jag har blivit mer och mer sugen på det då min Nokia aldrig verkar komma tillbaka och vara fungerande :/

Iväg Och Lyfta Skrot

Nu ligger jag i soffan och myser de sista sekunderna innan jag ska sätta mig på cykeln över till öjebyn för ett pass i gymet. Ska träna överkropp idag, så jag orkar cykla hem i motvinden ;) Frågan är bara hur jag ska orka klippa gräset sen!? Mina armar brukar vara som gele efter träninigen men det får lov att gå. Lite taskigt med grannarna om jag skulle starta gräsklipparen nu :P

Baghera vaknade 04.23 idag och tyckte att det var dags för oss att stiga upp. Han fick sig en utskällning i form av argab licken och han blir verkligen minst på jordewn då, han skäms så mycket att han lägger sig ner på golvet och vill inte titta på mig.  Släppte i alla fall ut han efter det så vi fick fortsätta sova två timmar till :)


Garaget Några Timmar

Efter middagen drog jag och älsklingen ner till garaget. Jag hade egentligen tänkt hjälpa han en stund och sedan gå på en kvällspromenad men timmarna bara flög iväg så strax efter tio var vi klara. Jag har dammsugit all sand som vart kvar efter blästringen och sedan har jag kittat. Mina händer är alldeles ömma efter att jag nypit på sillikonsprutan så i morn har jag säkert blåsor. Har hunnit kitta under bilen hela delen bak, hjulhusen och fram till mitten av karossen.. två tuber gick åt och nu kankse det bara är kvar tre tuber att göra. Det får bli nån annan kväll :)
Älsklingen har hunnit måla hela motorrummet och inre framskärmarna så nu börjar det verkligen ta sig. Så roligt!! Snart sitter bak och framvagn där igen och denna gången för att stanna, den behövs inte tas ner nån fler gång :)

Här ser ni vad vi arbetat med ikväll :)



Promenaden får jag ta i morn istället. Det blir gymet direkt från morgonen och klippa gräset sen innan stranden med Misa. Alltså en tidig morgon :)

Ledig Dag

I morgon har jag en ledig dag för att jag jobbade gårdagskvällen. Ska bli så skönt och jag hoppas verkligen att vädret blir bra så jag och Misa kan ligga på playan. Jag verkligen längtar tills denna arbetsdag är slut så det fortare blir tisdag. Har inte legat på stranden en enda gång denna sommar och heller inte tagit något dopp. Känns hemskt att halva sommaren har passerat och jag har inte badat nått ännu. Det ska vi ändra på i morgon tycker jag :)


Why Why Why

Varför är alla skor som jag gillar slut?

Nu på lunchen hittade jag typ tre olika par på Skorett men alla var slut i min storlek. Ett av paren fanns i skellefteå men då skulle jag måsta betala 150 kronor extra i postförskott. Lite surt tyckte jag... så jag vet inte hur jag ska göra.
Vill verkligen ha ett par nya sandaler som jag kan ha varje dag om jag så skulle vilja, ett par som man klara att gå i i flera timmar utan att få ont i fötterna men som är snygga. Jag får fortsätta leta helt enkelt men snart är ju somaren förbi :P


Bo Zolland Hot Rod

Bo Zolland är en väldigt duktig designer som hela tiden överraskar med nya helt makalösa saker. Han ritar båtar och bilar och nu senast så är det en Hot Rod han har skapat.

Han har gjort många jätte fina ritningar och bilder över min älsklings marina. Bland annat så har han gjort detaljplanen över marinan. Ulf och Christian har alltså hela tiden vetat hur de har velat bygga på marinan och då gjorde Bo en detaljplan för många år sen. Nu fullföljer de den planen. Sista byggnaden är påbörjad för någon vecka sedan så i slutet av sommaren står det ett till förråd men plats för båtar längst ut på udden.

Det jag ville med detta inlägg var i alla fall att ni ska få se lite av den nya Hot Roden som Zolland har gjort. Sjukt snygg och sjukt duktig!!

Hela artikeln och dessa bilder finns på Aftonbladet.





Riktigt fränt om bilen verkligen skulle byggas!


Riks Bakis?!

Idag känner jag mig verkligen riks bakis. Jag kan inte vara det men jag känner mig så. Förmodligen solen, brist av sömn och en låång gårdag utan allt för mycket vatten.
Helgen i Umeå har vart skoj och härlig. Vädret har vart underbat!! Njutit som bara den av solen och ätit mig en glass faktiskt :) Har syndat på matfronten i helgen, blir så då man är borta...så det har slinkt ner ett skrovmål och en hemma grillad hamburgare men det ordnar sig i veckan. Träning.nu :)

Wheels var likadan som alltid. Trevligt med andra ord. Mycket fina bilar och mycket roligt folk.

Jag hittade inget på min lilla tripp på stan däremot. Trisst som fan men kan it hjälpas. Eller jag hittade ett par sandaler på skopunkten som jag vill ha men det fanns inte min storlek i färgen jag ville ha så det kanske blir att beställa dem istället. Ett par bruna gladiatorsandaler i size 38 tack :)

Nu jobbar jag kväll här på banken och det innebär en ledig dag i veckan. Som att jag ser fram emot tisdagen!! Just nu vill mina ögon bara falla igen och de grusar som attans men det är bara att bita ihop. Hemgång klockan åtta.


Delivery

Fick et sms tidigare. Det var en sms avisering där det stod att mitt paket från Nelly.se nu finns att hämta på Ica Bergsviken. Yeeey jag som verkligen ville hinna få det idag hade tur så efter jobbet ska jag direkt dit och hämta ut det. Är så nyfiken på om byxorna och heelsen ska passa :)

Mina spetsshorts är också skickade och påväg till mig. Synd bara att de inte är framme samma dag som de skickas :P


Wheels Internationals Umeå 2010

I kväll åker jag och älsklingen med Marcus i släptåg till Umeå för sommaren Wheels :) Alltid lika roligt! Och vädret verkar ska bli underbart så jag packar med shortsen och bikinin :)
Planen är att åka så fort som möjligt idag så vi får se när vi tar oss iväg, jag jobbar dock till 16.30 så efter det blire. Hade lite för mycket inplanerat igår kväll så jag han dess värre inte packa nått utan har frsökt samla ihop saker nu på morgonen men jag var ju tvungen att göra mig i ordning för jobb så jag hant inte så mycket :P Blir att snabba sig sen!

Ska bo hos Peter och Emmy som vanligt och denna gång Emmy är hemma för en gångs skull så det ska bli skit skoj! Hoppas bara att hon mår lite bättre efter sin feber i veckan... Kan bli en eller två cider under helgen kankse ;)
Ska hinna på stan i Umeå i morn också. Ska smita från utställningen en timme och kolla på lite skor, en jeans jacka och ett halsband.

Är det någon fler som ska på Wheels i helgen?


Corvette Z06 Wheels utställningen 2006


FärgBomb 740


Nu har jag lyckats ta mig iväg på lunch från dagens kaotiska arbetsplats. Värst dagen hithills verkligen!! Men men det får gå det med. Banken fick bjuda på lunch idag i form av sill lunch som var kvar från en kundträff, mums!! :)

Jag inhandlade på lunchen en ny eyeliner från Lumene, en ögonskuggsborste från Lindex att ha i min åka iväg samling och en ny pinnkamm då min gick av härom dagen. Sen så handlade jag färgbomben från Hårstudion. Det blev i färgen 740 Copper. Nu längtar jag hem till duschen så jag får kleta i bomben och se resultatet. Hoppas verkligen att mitt löshår fortfarande ska smälta in efter denna behandling. Ska så klart kleta in det med färgbomben också.



Ska försöka att inte få så mycket färg på mig själv bara och komma ihåg att ta av mig det vita armbandet som mamma gjort. Det blev lite rosa sist jag färgade håret :P

 


MysMys

Igår efter jobbet åkte jag hem och möttes av älsklingen och David halvt liggandes i soffan och glodde båt filmer på datorn. David fick stappla upp och sätta sig i frisörstolen speciellt framställd så han kunde vila sitt ny opererade ben på tv bänken och så frissade jag honom. Sen så mös vi i soffan resten av kvällenf ramför Sherlok Holmes och en tallrik med vattenmelon. Skön kväll men blev rätt sen så idag är jag trött. Kan bero delvis på vädret också dock!

Både Baggis och Tiger har sovit i sängen i natt, för första gången på jätte länge, så det har vart lite trångt och knivit at vända på sig. Baghera ska alltid ligga på mitt täcke och han är ju för söt så jag näms inte flytta på han utan jag flyttar mig istället...Bortskämda är de små liven verkligen! Jag och älsklingen delar på halva 180 sängen och två katter får den andra halvan ;)

Idag är det i vanlig tur och ordning jobb som gäller och på lunchen ska jag försöka hinna på en salong och inhandla en färgbomb. Mitt hår behöver lite fräschör. Efter jobbet hade jag egentligen velat åka lite lines men då vädret pissar på oss idag så blir det nog ett pass i gymet. Ska köra lite mer ben och biceps tror jag :)


RSS 2.0