Hundvakt åt Leo.

Det var väl nån dag i förra veckan som Kikki och Thomas behövde hundvakt för en kväll. De har precis skaffat en Amstaff hane på 2,5 år och så skulle båda iväg på ranten en kväll. Leo är så pass ny hemma hos dem att de inte vågar lämna honom längre än en timme. Snäll som jag är så ställde jag upp =P (Jag älskar den hunden så jag var inte så svårflörtad).
En lite skeptisk Tiger (min katt) kom hem samtidigt som älsklingen och det första han mötte var då en föredetta kamphund....men det hela gick jättebra! Vi höll fast hunden och katten fick fritt nosa och gå fram och hälsa på Leo. Efter att de nosat på varrandra brydde de sig inte om varran. Tiger låg och sov i soffan och Leo nedanför, eftersom han inte får vara i soffan...men han hade nog gärna velat hoppa upp och lägga sig bredvid Tiger =P
                  

Konbana ute i skogen..

I går var det dags för konbanekörning ute på flygfältet i Fällfors. Äntligen fick Micke provköra BMWn
med nya motorn i. Det gick ju inte  så bra för honom i helgen på långnäs!
Men tyvär så gick det sämre för Andreas med sin supra....Det började smattra som FN i motorn...förmodligen är det nå vevlager som pajjat!

Det blev en promenad för mig och Emma i går kväll.. tog en sväng till solariet där Emma glömt sina örhängen, men så klart var de borta!! På väg hem gick vi förbi huset som Emma och Markus vill köpa...De har varit intreserade av det huset i typ ett år nu och äntligen ska gubben som äger det (men som bor i boden) sälja =)

Nu ska jag äta lite lunch, ta mig en promenad och sen fortsätta plugga till tentan i morgon.

Hejs!

image5

Emma och Marcus =)

En liten rolig en...

En kväll nere på baren så kom det in en anka genom dörren.
Bartendern frågade:

-Vad får det lov att vara?
Då frågade ankan:
-Har du bröd?
-Nej svarade bartendern.
-Har du bröd?
-Nej!
-Har du bröd?
-Nej!
-Har du bröd?
Vid det här laget var bartendern rätt så less på att höra ankan fråga om bröd och han sade då:
-Om du frågar efter bröd en gång till så spikar jag fast näbben i baren!!!!!!
-Har du spik, frågade ankan?
-Nej!
-Har du bröd?

Jag tycker den är så rolig, speciellt när Micke drar den!! =)


Dags för tenta igen...

Så nu var den tråkiga och regniga helgen över och det är dags för mig att ta tag i pluggböckerna igen.

Både Lördag och Söndag var det tänkt att vi skulle se på dragracing ute på Långnäs men det har regnat nästan hela tiden i helgen.
På Lördagen hann de köra en runda men så klart gick det sönder för Micke. Det är så typiskt när killarna har hållt på å skruvat i flera veckor och så håller inte drivlinan en repa ens.
Söndag skulle det vara uppehåll från regn men så vart det inte...Kl 12 ställdes tävlingen in =(

I Dag är det Tisdag och på Fredag har jag en tenta att göra....har inte riktigt lust att plugga eftersom läraren är så knasig...men men, har två dagar på mig att printa in allt i huvudet!!

Hejs!

En sen Lördagskväll på förrådet.....

Just nu sitter jag på Pite energis förråd och tittar på när mina små gossar skruvar i Mickes BMW.
Till helgen är det Långnäs och då ska det köras dragracing för fulla muggar!! =)
Min Lördag har varit ganska lugn och skön. Har suttit på Roasters med Emma och Elin och bara surrat bort en masa dötid, sen så har jag varit chafför till min kära svärmor och svärfar =) och just nu skulle jag vilja åka hem och sova men jag ska skjutsa hem folket också!

I går var det fest och utgång med min gumma Patricia =) Dock var det ganska lite folk ute och inte så många man kännde. Dessutom suger Kalles!! Det är så jävla äckligt där nere i källaren!! Men men, det var ändå skoj för Patry fick vad hon väntade på........

Haha, på radion sattes det precis igång Patrik Larsson (Mammas nya kille) =) Han är så jävla bra!!
"Klartt å betartt"
För er som aldrig hört han kolla in denna länk :
http://www.sr.se/cgi-bin/P3/kanalarkiv.asp?ProgramId=2399&NrOfDaysInArchive=30

Jajja, nu ska jag gå å peppe dessa små gossar,

Hejs!

Efterlängtad semester!!

I Fredags åkte vi i väg med husbilen men vi stannade redan i umeå eftersom vi inte orkade köra längre! Väl i ume så blev det s att vi stod på en nolia camping för att det var fullt på Nydala. 
Under hela helgen har det varit en massa artister ochh öltält i umeå hamn och vi var självklart där =) Det blev en Fredag och Lördag kväll ute på kajen tillsammans med peppe och hans kompisar och lyssna på rix fm festivalen.
På Lördagen ficka jag shoppa hela dagen =) men hittade inte så mycket =(
På söndag åkte vi upp till skelefteå och ställde oss på vitbegscampingen. Där har vi stått till på tisdag. I skellefteå shoppade jag ganska mycket däremot =)

Det har varit en lugn men skön helg i husbilen. Har cyklat en hel del, samt vurpat 2 gånger... HAHAHAHAHA!!
Nu när vi har kommit hem så har ÄNTLIGEN sommaren kommit till Piteå. Har legat i solen hela dagen i dag och i morgon blir det ut med båten till Tallskär =)

Nu njuter jag =)

Hejs!


Sista dagen på SCA.

Idag är det sista dagen som jag arbetar på SCA, för den här sommaren. Jag hoppas verkligen att jag får fotsatt jobb sen när jag pluggat färdigt!!
Det har varit skit skoj att jobba här... Man har  kontakt med så många människor och företag runt om i världen och man lär sig att förstå alla möjliga dialekter och språk.
(Det är speciellt svårt att förstå kineserna)

När jag fick jobbet tänkte jag att det skulle vara tråkigt och bara sitta och lösa andras problem, men när jag var på intoduktionerna så såg jag att Kundservice på Munksund sågverk inte alls var vad jag förväntat mig.... Tjänsten borde egentligen kallas för Försäljning eller Marknad.Det mitt arbete har gått ut på är att sälja virke till olika företag i sverige och världen. Lägga upp nya kundkontrakt, skapa leveranser och transporter.
Man skapar alltså ett kontrakt med en kund och sedan ska man skicka varorna med Lastbil, Båt eller Järnväg.
Det kan vara ganska trixit att pussla ihop så att man får in så mycket varor som möjligt på ett tåg eller en båt.
Man skickar stora fartyg lite varstans i världen...bla Kina, Japan, Algeriet, Danmark, Egypten mm.
Tack för en rolig sommar!!
Nu blir det camping semester med husbilen =)

RSS 2.0