Aspirin Facemask



Ska börja göra mig i ordning för fest ikväll så jag startar med en ansiktsmask och sen duschen. Ansiktsmasken är gjord på 3 aspirin 500 mg, några droppar vatten och en tesked honung. En ultimat mask för fet hy. Fungerar på samma sätt som en aha mjölksyra behandling.

Mirakel Nudlar Leverans



Igår hämtade jag ut ett paket från proteinbutiken och paketet innehöll 15 paket mirakelnudlar. Nu ska vi käka wok och andra smakiga nudelrätter :)
Ska dela med mig av några paket till min kära mor också så vi får se hur långe detta förråd räcker :P



Im Dying Waiting For It

Har just skickat iväg en beställning på Sleek makeup. Blev en ganksa stor beställning, 10 produkter. Däribland några paletter, lite läppglans och massa andra godsaker.
Just nu vill jag att det ska stå en budkille utanför dörren och leverera min beställning men eftersom sleek.com ligger i London så får jag nog vänta några dagar eller en vecka.
Jag vill ha allting nu!! :D


Så skoj det ska bli. Lite mer sminkningar fram mot hösten då jag tycker om att bära färger igen. Nu under sommaren är jag knapt sminkad alls. Idag har jag bara mascara på övre fransarna, inte ens mineralfoundation. Så skönt att bara vara brun och fräsch och inte en massa smink som irriterar i sommarvärmen. Just nu står mätaren på 28 grader i skuggan.

Och vet ni vad... Väderfolket har ändrat prognosen för helgen och det ska vara sånt här väder hela hela helgen istället för regn!! *BIG Smile*

 


PDOL Veckan Är Igång

Idag startar 2011 år PDOL.
Fest i dagarna fyra.
(PDOL=Pite Dansar Och Ler för er icke vetandes)

Massor med folk på stan idag. Skulle på systemet och jag hade flrberett mig på att boxa mig fram men där var det faktiskt förvånansvärt lugnt. Istället verkade alla slåss om festival maten och glo i försäljningsstånden som har hunnit komma upp. Samma saker varje år, till och med på samma plats.
Lär nog slinka ner en, kankse två langos under helgen men den andra festivalmaten är jag inte så förtjust i. Jag är såklart förtjust i langos som är den flottigaste maten :P

Hoppas nu att väderfolket ändrar prognosen för helgen så att det blir sol!!!


Inbjudan Till Dop

Igår hälsade vi på några vänner som vi inte träffat sedan i början av sommaren. Det första vi möttes av när vi kom in var ett framsträckt litet kuvert och i det fanns det en inbjudan. Det var en inbjudan till lilla Angelicas dop.
Så roligt :D


Söt tjejen har gått och blivit jätte stor över sommaren och fått världens sötaste röda kaluffs :D

Crazy Day

Med två ord summerar jag denna arbets dag, Crazy Day!!

Lönings måndag och semester tider. Klingar stressigt :P

Har vart en galen dag och det ska bli skönt att åka hem och ta en lugn kväll utan några som helst planer. Kanske ett bad och en bra bok :)
Vet att jag ska ta det lugnt och inte stressa :P

Kolla på resor ska jag nog också ta mig tid för. Ska utomlands i hört och nu börjar det bli tid att boka :D


Åsk Värme

Idag har det varit fruktansvärt kvavt i luften. När man har andats så har det vart obehagligt varmt men nu har himlen startat sin process att förändra vädret. Regnet öser ner och åskan mullrar. Dock är åskan inte alls i närheten av stan just nu. Är så mysigt med åska!

Tur att jag hant ta in sänkläderna innan jag drog på jobbet, annars hade det blivit en blöt natt i natt :P
Söndagsjobb idag och ledig på fredag, PDOL :D


Drogad Sömn

Igår fick jag en hemsk hosta som inte ville ge sig vare sig med thé eller halstabletter så innan läggdax tog jag en dubbel dos Coceliana (hur nu det stavas) och jag har sovit så gott i natt. Inte varit vaken en enda gång och kände mig faktiskt utvilad i morse då jag steg upp.
Kankse är det psykiskt eller så är denna hostmedicin världens bästa! Man blir nog lite drogad av den :P

Dagen bjuder på arbete och sedan middag hos söta svärmor. Tjejfest ikväll också men blir en lugn sådan för mig :) Härligt med fredag!!


Happy Face

Idag är mitt hjärta glad och jag såklart också.

Nu är motorer till Frodén inhandlade :D
Wihoo ett STORT steg närmare sjösättning!!
Nu ska vi bara åka och hämta dem nån helg framöver också.. Umeå en vända till i sommar :)

Som det ska bli skoj att åka den båten. Hinns inget i sommar utan siktar på nästa sommar och då med dunder och brak. Har kankse lite små lömska planer som vi får se om vi fullbordar ;) ;)



Två stycken Mercury 250sx kommer att hamna på akterspegeln på gulingen.

 

 

 

 


Gandalf Is A She

Vår yberfina och underbara "lilla" Gandlaf har gett oss huvudbry i några månader nu. Han har betett sig konstigt och vi har trott att han har vart förstoppad då han bara legat på marken, inte ätit något alls och haft en sprängfylld mage. I förrgår när han var ute och spatserade orkade han inte ens hoppa upp på soffan längre, vilket är väldigt lågt motför vad han brukar hoppa upp på. Diskbänken och fönsterbrädor är i normala fall inget problem.

Jag har vart orolig och tänkt att nu måste vi till Vet med honom. Vår fina ♥

Men idag har vi blivit stumma av förvåning. Gandalf har bevisat sig vara en HONA inte en HANE som vi alltid trott. Han/hon har haft så pass stora knölar på bakbenen så vi har tagit det som att han/hon är en hane då man kan se det på dem.
Igår kväll så började han bete sig riktigt knasig och skottade allt bottenmaterial i ena hörnet i en stor hög och bökade omkring en massa. I morse när jag steg upp och skulle ge honom vatten och mat så möttes jag av en massa ovala saker i barken. Han har lagt en herrans massa ägg i natt!! 20-60 stycken är vanligt att de lägger så det blir att räkna hur många det är som gömmer sig i allt bottenmaterial.

Inte konstigt att han vart spänd om magen då alla dessa stora ägg har vart där inne. Han/hon har vart i brunsten i cirkus två månader och därför har han/hon aldrig ätit något. Jassi förvånad är man just nu :P
Gandalf kommer han såklart att fortsätta heta men nu ska man vänja sig med att sig hon till honom :P
Obefruktade är äggen såklart så det blir inga små leguan juveniler men tanken på att skaffa henne en manlig vän har slagit oss nu... när det visar sig att Gandalf mår så bra att hon till och med kan producera denna mängd ägg med perfekta skal så vore det ju ganska skoj att försöka få nästa omgång ägg befruktade ;)

Nu verkar det som att vår vanliga Gandalf är påväg tillbaka för idag har jag fått i henne massor med vatten, sallad och så har hon börjat klättra omkring i sina träd igen. Dessutom har hon tagit alla de konstigaste vägarna upp på stocken, nästan hängt upp och ner så krafterna och energin verkar komma tillbaka :D



Gandalf hänger runt en stock igen, alldeles jordig och skitig av allt bökande i bottenmaterialet. Blir ett bad för skönheten nu! Men äntligen lämnar hon marken och klättrar igen.


Mitt Hjärta

Fick nyss ett mms av min älskling. Han har vart snäll och fixat min Fyrhjuling. Jag inhandlade nya gatdäck, nytt styre och nytt baklyse till den under semestern och han har installerat allt idag. Dessutom har han fixat mycket snyggare kring styret, själva plåten som alla lampor och hastighetsmätaren sitter på är numera inte en fyrkantig och vass plåtbit. Han är så duktig min älskling och sötast i världen som överraskar mig med att ha fixat allt utan att jag vet om det :D





Idag ska jag allt köra min fina fyris :D

Du är bäst mitt hjärta ♥ älskar dig


Polaroid Pics

Ååå jag har blivit så sugen på att införskaffa en Polaroid kamera!!

Har hittat en kamera som verkar bra. En Fujifilm Instax 50's piano black. Finns på Bildverkstan.com så jag ska klura lite till men det blir nog ett köp så småningom ;)

Finns så mycket roligt man kan göra med alla bilderna!!





Är det någon som har erfarenhet av Polaroidkameror och kankse denna modell?


Wheels Weekend Umeå

Vårt allra första stopp med husbilen under semestern var Umeå och den årliga Wheels bilutställningen. Campade ute på Brännölandet hos några vänner och hade en super rolig helg.
Blev en hel del skruvande som vanligt då det skulle köras båt in till stan på lördagskvällen. Tillslut hade killarna lyckats få ihop Arrowen så vi tog plats i en Arrow 830 och en V24. Älsklingen blev den lycklige som fick åka med Peter i V24:an :) Synd att den bara har två stolar... jag får åka en annan gång kankse ;)
Blev en super trevlig lördagskväll/natt vid kajen i Ume och på Vita björn intogs det några drinkar. Vid 1 tiden var det dags att styra båtarna hemåt Holmsund igen men festen slutade inte där. När båtarna var på land igen åkte Görans wirre fram och vidare in till stan igen för fortsatt fest. Var aningens trött och sliten på söndagen och vår husbill fick stå pall lite längre än vi hade tänkt oss :P

På kvälls kvisteln söndagen drog vi vidare neråt mot Kramfors på vår semester tripp :)



Peter och Hjärtat i V24:an




Vår Helg I Kramfors



Lastade bakom bilen och redo för sjösättning.




Spegelblankt vatten och Sandöbron. Tydligen ovanligt vindstilla denna helg.




Tyvärr så går ju raceleksaker sönder ibland och det hände denna gång, halvvägs ut till Ulvön tog det stopp och vi fick invänta bogsering.




Bron från undersidan. Första gången från denna vinkel men förhoppningsvis inte sista :)




Härligt ute på havet, massor med öar runt omkring.




Vi tog oss tillslut till Ulvön fast i en lite mindre och lite söligare båt. Några 108 knop gick det inte med fischerman som det gick tidgare med skatern :P




Metsadels pinnbåtar ute på regattan :)









Jag skulle hemskt gärna kunna ha en stugapå denna vackra ö :)

Vi har haft en härlig helg i Kramfors med fina vänner. Helgen blev inte som vi från början hade tänk oss med tält övernattning och mys på Ulvön men vi är van att båtar kan gå sönder och planer ändras men vi har ändå haft en toppen helg och vi tog oss ut till ön så att älsklingen fick se den och så fick Nicklas och hjärtat gå omkring och se på en massa båtar :D




Back To Reality

Nu är jag tillbaka till verkligheten. Har haft en underbart semester, dock alldeles för kort!!
Har vart ledig från allt och lite till. Har startat datorn en gång på tre veckor och då för att betala räkningar. Har inte brytt mig om att sminka mig what so ever utan kört håret au natural i en knut uppe på skallen och som mest satt på lite brynfix och en vända med mascaraborsten men det kan räknas på en hand. Måste säga att det har vart så otroligt skönt!! Men visst är det skönt att komma tillbaka till vardagen och lite rutiner också :P

Har knappt lagat mat under dessa tre veckor. Tror spisen hemma har startats typ tre gånger och grillen några fler :D Som en semester ska vara tror jag med andra ord!

Men men nu är vardagen åter och förhoppningsvis kommer lite mer inlägg här igen :D

Har ni haft en bra sommar hittills?


Blå Jungfrun



Igår anlände vi till Oskarshamn efter en mycket trevlig helg i Umeå och ett dygn i Kramfors. Sicka Goa vänner vi har :) Båt tävlingen är igång här i Oskarshamn men inte så många som kört än. I morn börjar det rulla in fler ekipage och på fredag lär det vara full tävling. Idag har vi njutit av ön Blå Jungfrun. Tog en båttur ut i 1.5 timmar och sedan har vi vandrat runt hela ön som är en nationalpark. Underbar utsikt och massor med fantastiska klippor. Ön ligger ute i kalmarsund. Ikväll har vi vart och ätit på restaurang och såklart blev det hjärtats favorit som är ett steakhouse :) I morgon lutar det åt att vi åker iväg en sväng med husbilen på förmiddagen. Är till salu 3 båtmotorer här i krokarna som hjärtat ska se på och eventuellt köpa och sätta dem på en lastbil upp till Piteå. Alltid affärer på gång ;) Med oss i husbilen har vi också stuvat in fyra nya däck till min fyrhjuling :) Nu börjar det bli kylingt här på Gunnarsö camping då det blåser från havet. Från husbilen och ner till havet och klipporna har vi bara 25 meter. Utanför campingen passerar Destination Gotland färjan några gånger om dagen. Hade det gått en färja tidigt på morgonen så hade vi åkt över med cyklarna över en dag men tidigaste färjan går klockan tre så det sket sig :( Jag älskar semester!!:D

Husbilen Står Packad

Nu är nästan allt packat i husbilen. Maten ska bara in i kylen och tandborstarna i glaset sen är vi redo för en dryg vecka ute på camping. Som det ska bli skönt och roligt!:D Än så länge vet vi inte vart vi kommer att hamna, vet bara att vi ska stanna första natten i Ume och gå på Wheels utställningen på lördag och sen blir det nog ett stopp i kramfors innan vi åker mer söderut :) VM Oskarshamn lutar det åt. Är lite frånvarande här på bloggen nu i semestertider.. blir inte lika ofta inlägg då jag ingen dator har med. Ska dock försöka bjuda på lite bilder från mitt älskade campingliv. Det finns inget mysigare :)

RSS 2.0