En tenta gjord, en kvar att göra...

I måndags gjorde jag bort min omtenta och denna gången hade en annan lärare gjort den och den var mycket lättare...det var fredde det var fel på=) känns skönt att ha den bortgjord fast då har man externredovisnings tentan kvar.
På tisadg är den tentan och jag har inte riktigt tagit tag i pluggandet än...man vill som vara ledig en eller två dagar efter man har gjort en tenta! Är ganska slö av sig när man studerar, fast jag längtar tills man börjar jobba och får en inkomst!

Just nu sitter jag hemma hos svärmor och svärfar och gosar med lilla Sally som är hunden som vi hämtat idag...hon är så söt så man skulle kunna äta upp henne!!
Pga av hene så har det inte blivit något pluggande idag heller =(

men men, blev ett kort inlägg idag!

Bye for now.


Hemma...

Äntligen har mamma och pappa kommit hem från deras Thailandsresa som de påbörjade den 10 februari.... Alla i familjen Nilsson har en förmåga att bli lika bruna som chokladbollar (förutom jag såklart) , så mycket riktigt, det första jag gsåg på kallax när jag hämtade dem var pappas silverhår som lyste som en lampa mot den svarta huden. De var så bruna och fina, det vill jag med vara!!
Var på HM i går och köpte hudlotion med brun utan sol =) ser ju döende ut när man står bredvid mamma eller pappa.
Vi tittade på alla bilderna som de tagit och man kan inte mer än bli avundsjuk...de har besökt James bond ön mm.... Bara en massa strand med grönt vatten och djungel....JAG VILL DIT!!! fast jag blir glad om jag bara får åka till grekland eller nått...bara det inte heter sverige och minusgrader!!
Men men det bär av till sthlm om några timmar och det är väl lite varmare där än vad det är här i Piteå.

BYE for now

image3

Tisdag-omtentaperiod =(

såklart så klarade jag ju inte den enstående, roliga och trevlga freddes tenta....det vill säga att jag hatar den människan och att jag inte är ensammen! hade ett möte i måndags där det togs upp om hans tenta, föreläsningar, attityd mm.
Alltså, nu sitter man här med Micro böckerna i handen igen....Till alla ni som funderar på att börja plugga så avråder jag er från att läsa Nationalekonomi vi LTU för då kan ni råka ut för fredde.
Redan från första kursdagen störde jag mig på hur han hela tiden ändrade sina uträkningar och åsikter...när han sedan gjort så på varje föreläsning i 10 veckor börjar man bli lite förvirrad och såklart så gör han en tenta som knappt handlar om det som han väl kommit fram till på föreläsningarna!!
men men, nu måste man plugga fast då åker jag och gubben till sthlm i morn och kommer hem på lördag, så det blir bara att plugga idag men då hittar man andra roligare saker att göra, som att skriva i bloggen!
Längtar till sthlm, då ska jag få träffa Anneli Näs och såklart shoppa =)
Vet bara inte vilken av dagarna jag ska hinna träffa Fröken Näs, hon bara dansar och dansar och dansar, aldrig en lugn stund!! men hon är ju våran lilla virrhöna så hon klämmer nog in mig nån stans =)

I helgen hade 97-98 pojkarna hockey cup igen och såklart var man ju och såg Williams matcher. De har börjat spela riktigt bra och många matcher var riktig spännande. Såklart så  vann de ju alla sina matchet och gick direkt till finalen, där de mötte sina värta motståndare Älvsbyn. Nr 19 är en riktig plog, han bara tacklas och mejjar ner de andra små pojkarna, men de kämpade stark, tyvärr inte tillräckligt =) men en silvermedalj är aldrig fel!! <och så  fick William göra ett mål mot ÄIF, så han var mer än nöjd=)
Till allla er som inte vet vem William är så är det min lilla lillebror jag aldig fick (han är min sambos lillebror, men känns som min egen).


Nu till böckerna igen....BYE!

RSS 2.0