The Wedding

Den lilla nyheten som jag skulle delge er kommer här...
 
 
Vi ska gifta oss!! :D
 
Nu har vi skickat ut inbjudningskorten och de borde ha landat i alla gästers brevlådor så nu är det verkligen officiellt. Jag är så lycklig och glad!!
 
Den andra mars står vi i kyrkan och blir familjen Lindén :D
 
Det känns ganska overkligt.. nått som man så många gånger drömt om när man var liten är nu verklighet. Nästan så att jag väntar på att vakna från drömmen... men det är min verkliga dröm :D
 
Så det är min lilla hemlighet till er såhär i mellandagarna :)

Workout time

Nu äre färdigjobbat för idag och hjärnan är totaly burned just nu. Går verkligen på högvarv de sista dagarna nu innan julledigheten. Men det är mödan värt att hinna allt nu för att få vara ledig till efter nyår :D

Men som rubriken antyder så her jag mig från kontorsstolen till cyklesadeln och sedan under skrivstången. Dax att riva av dagens träningspass och sen hem till lgh för middag :)

Hey Ho Ho Ho

Hello gott folk!
Finns det nån kvar som läser denna blogg?
Jag har verkligen inte haft tid eller ork ett tag nu men nu kankse det är dax att ta tag i det. ..

Jag är ju som ni redan vet och jobbar i Överkalix på veckorna och dagarna tenderar att springa fort som fan förbi alltså!! Jag trodde jag skulle hinna hur mkt som helst här men tiden på jobbet susar förbi i 150 kilometer i timmen och jag lär mig kopiöst mycket varje dag.

Sen så tar jag mig lite morgonpromenader där kring sex snåret före frukost och så brukar det bli ett träningspass eller simning på kvällen. Sen så är det godnatt. Jag är klubbad och ligger i sängen mellan nio och tio på kvällarna. Somnar oftast strax efter tio.
Jag har kommit in i nån sorts dvala då jag konstant är trött nu de senaste två veckorna och morgonpromenaden uteblev i morse i utbyte mot en timme extra i den varvma sängen :P

Åkte på magsjuka för två veckor sedan som avlöstes av en förkylning med envis halsont men nu börjar det vara tillrätta igen och det är dax att åter komma in i träningsruset. Just nu sitter jag kvar på jobbet och har arbetat övertid två timmar (klockan är strax efter 19 nu) och jag ska he mig till gymmet för att riva av ett pass och sen hem för att käka middag. Blir en sen middag men med tanke på alla chokladpraliner jag tryckt i mig idag så har jag nog energi så det räcker att ta av där ;)
Fick en chokladask AntonBerg av ett företag idag och det var den jävligaste chokladask jag vart med om!! Varenda bit är sjukt god med massa spännande smaker.. farligt!!

Men men nu har jag ordbajsat klart för denna gång och nu LOVAR jag på heder och samvete att det inte dröjer 3 månader till nästa uppdatering!!

Jag har ju spännande saker på gång som ni kankse ska få ta del av snart ;)

RSS 2.0