Penicillin

Med 11 dagar kvar till bröllop har jag idag startat en 10 dagars penicillin kur. Den infektion jag har haft i halsen hela vintern vägrar släppa taget, min kropp orkar inte ta hand om det själv så efter lite samtal med VC idag så ska jag ta en antibiotika kur. Nu håller jag tummarna att det rår bot på halsen som spökar från dag till dag.

Jag ska inte vara sjuk på mitt bröllop och bröllopsresa!!

Måste införskaffa solskyddsfaktor till resan slog det mig idag....
13 dagar kvar till värmen :D
 

Möhippa & Svensexa

Så då var helgen passerad och måndag igen. En sjukt intensiv vecka stundar och dagen har inte slutat än. Sitter fortfarande på jobbet och har nyss värmt mig en matlåda så jag inte ska hungra ihjäl. Men nu när jag skrivit detta så ska jag gå hem för då är det full dag.
Har haft kundbesök hela dagen och suttit med dem i fyra timmar med ett litet brejk då en annan kundbokning krockade i några minuter :P Ska man gifta sig och vara ledig gäller det att jobba in så jag kan njuta av ledigheten :P
Tur jag tycker jobbet är roligt :D

Nåjå som rubriken lyder så har helgen bjudit på svensexa & möhippa. Det har vi såklart anat eftersom vi gifter oss om två helger bara men vi (jag visste i alla fall inget säkert). Min soon to be make visste att jag skulle bli ivägdragen på möhippa men ingen visste faktiskt att svensexan skulle bli av. Anade dock då vännen Dick skulle ha han iväg å titta på en Corvette tidigt som fan i Arvidsjaur på lördagen :P
Älsklingen åkte iväg före mig på morgonen, ovetandes, tills bilen svängde av mot Jörn istället för att fortsätta till Arvidsjaur. Väl i Jörn så var alla grabbarna där och de började dagen med att köra isfolkrace. Helt klockren aktivitet var det och han hade skit skoj! :D

Kvar hemma var jag och fick mig ett hastigt uppvaknande när en lurvig kanin knackade på dörren och sträckte in armen med en GoPro kamera i handen. Snygg kommer jag inte vara på den filmen klockan åtta på morgonen med sovfrilla, gårdagen smink endast halvt borttvättat och en vinkel snett underifrån. Inte bara snorkråkor kan bjudas på utan även dubbelhakor ;)
Instruktioner, 10 minuter till avfärd och en shot jäger startade min morgon och sedan fortsatte dagen på ett helt perfekt sätt. Champagne frukost på klubbgärdet hos Tomme & Kicki och sedan SPA på furunäset med massage och bubbelbad. Och äntligen fick jag frukost!!
 
Badskum och Jetstrålar var en bra kombination ;)
 
Jag som älskar frukosten mer än alla andra mål på dagen tyckte det var sjukt jobbigt att stiga upp och inte få gröt till frukost utan en jäger :P Men tillslut så fick jag smörgås och en massa utsökta frukter :D
Efter morgonens avkoppling på SPA bar det det sedan iväg till Heta Hyttan för att testa på detta med glasblåsning. Helt enkelt kan jag inte påstå att det var.. det ser ju så lätt ut när glasblåserskan gör det men jag hade inte alls samma flyt i händerna som hon hade :P Men jag lyckades i alla fall få till en figur som ska likna Christian och en skål. Att kanterna är lite ojämna och krokiga blir bara lite mer personligt ;)
Varmt som tusan var det där framför ugnarna och min gigantiska chock rosa onepiece gjorde inte att det blev svalare.
 
En rosa Tellitubbie för inte är det då jag ;)

Efter glasblåsningen var det dax för lunch på Röda Lyktan som Cissi fixat och där började uppdragen att komma. Ett efter ett avverkade jag dem lite snabbare än vad de trott och belöningen efter varje var en till shot Jäger. Efter ex antal uppdrag så var Jägerflaskorna tomma och jag var full ;)
Den lurviga kaningen från morgonen fick ett till inslag under dagen med lite armbrytning inne på hemmakväll efter att jag läst upp en alldeles för vulgär dikt till kassören. Efter några förlustomgångar lyckades jag tillslut bryta ner kaninen med båda armarna som hjälp och fick då nyckeln till kvällens lokal.
 
Efter några förluster....
 
....så bröt jag ner han tillslut ;)

Mercurgården var målet och där var vi resten av kvällen och hade så trevligt med god mat, lekar och trevligt sällskap!! :)
 
Tusen tusen tack till alla underbara tjejer som var med och gjorde denna dagen :D

Nu är det snart dax för ytterligare en trevlig dag, bara 11 dagar kvar till bröllop :D

Fitnessfighten The End

Så nu är vi inne i Februari månad. Inte fullt en månad kvar nu till the wedding :D Oooo nu börjar det pirra i magen och nerverna!!
Tankarna har börjat gå om vi har missat nått.. det känns som att all planering och fix har gått så bra och vi är som nästan klara och beredda.. men har vi missat nått??
Jag vet inte än alltså :P
 
Men månadsskiftet innebar ju också att fitnessfighten är avslutad för denna gång men inte jag med den.. Jag kör på som om den fortsatte med samma tänk med maten. Dock lite mindre träning och lite mer variation. Blev dock sjuk sista veckan på fighten så jag kunde inte fullfölja träningen fullt ut pga av nått som läkaren kallade "hockuspockus" (nått latinskt namn som jag inte ens kan säga på gehör) fast med andra ord streptokocker grupp g eller nått sånt. Innebar i alla fall pencillin kur men jag vette sjuttom om jag ska ta den. Skulle avvakta och om jag blev sämre i halsen inom två veckor så skulle jag käka kuren annars skulle jag se om kroppen klarar av att ta hand om det själv. Så med detta innebär det mindre träning just nu!! God damn it!!
 
Körde ett 3 mils cykelpass i morse så jag skippar den tänkta milen på skidor i morgon känner jag. Simmade 1 kilometer i går också så det är nog inte så bra att gå ut för hårt direkt när blåsorna försvunnit ur halsen.. väntar nån dag till innan jag återgår till gymmet :P
 
Men åter tillbaka till fighten.. hur har det gått då?!
Jo det gick ändå bättre än vad jag trodde när jag efter halvtid ställde mig på vågen och den visade upp ett kilo. Med lite samtal med ledningen för fitnessfighten justerade jag upp kosten ett par hundra kcal per dag och bara några dagar senare var jag nere på startvikt igen och slutvikten hamnade på minus 1,6 kilo och en massa centimeter på olika ställen. Midjan minskade 4 cm, magen (5 cm under naveln) minskade 6 cm, under brösten minskade med 5 cm, låren minskade 1 cm, rumpan minskade 3 cm.
Så summan av kardemumman så är jag gode så nöjd med centimeter antalet men vikten hade ju gärna fått vara 10 kilo mindre ;)
 
Jag fortsätter att vara ganska strikt under Februari månad också så kankse jag en dag snart väger 65 kg vilket har vart drömmen länge. Nån gång skulle jag vilja tucha 60 kilos sträcket men det tar vi senare :P
 
Så gott folk det var en uppdate på många bitar.. lite sen som vanligt nu för tiden :P
 


Är det någon som har tänkt komma till Kobdalis i helgen på skotercrossen och festen?? Som det kommer bli en rolig helg!! :D
 

My FavouriteDe som känner mig vet att jag älskar Fast & Furious filmerna och att Vin Diesel är en av de snyggaste/sexigaste som vandrar på denna jord ;)
Så då förstår ni också att jag kommer att vara bänkad i biostolen när den nya filmen kommer i Maj!!

Sweeet :D

RSS 2.0