Fitnessfighten The End

Så nu är vi inne i Februari månad. Inte fullt en månad kvar nu till the wedding :D Oooo nu börjar det pirra i magen och nerverna!!
Tankarna har börjat gå om vi har missat nått.. det känns som att all planering och fix har gått så bra och vi är som nästan klara och beredda.. men har vi missat nått??
Jag vet inte än alltså :P
 
Men månadsskiftet innebar ju också att fitnessfighten är avslutad för denna gång men inte jag med den.. Jag kör på som om den fortsatte med samma tänk med maten. Dock lite mindre träning och lite mer variation. Blev dock sjuk sista veckan på fighten så jag kunde inte fullfölja träningen fullt ut pga av nått som läkaren kallade "hockuspockus" (nått latinskt namn som jag inte ens kan säga på gehör) fast med andra ord streptokocker grupp g eller nått sånt. Innebar i alla fall pencillin kur men jag vette sjuttom om jag ska ta den. Skulle avvakta och om jag blev sämre i halsen inom två veckor så skulle jag käka kuren annars skulle jag se om kroppen klarar av att ta hand om det själv. Så med detta innebär det mindre träning just nu!! God damn it!!
 
Körde ett 3 mils cykelpass i morse så jag skippar den tänkta milen på skidor i morgon känner jag. Simmade 1 kilometer i går också så det är nog inte så bra att gå ut för hårt direkt när blåsorna försvunnit ur halsen.. väntar nån dag till innan jag återgår till gymmet :P
 
Men åter tillbaka till fighten.. hur har det gått då?!
Jo det gick ändå bättre än vad jag trodde när jag efter halvtid ställde mig på vågen och den visade upp ett kilo. Med lite samtal med ledningen för fitnessfighten justerade jag upp kosten ett par hundra kcal per dag och bara några dagar senare var jag nere på startvikt igen och slutvikten hamnade på minus 1,6 kilo och en massa centimeter på olika ställen. Midjan minskade 4 cm, magen (5 cm under naveln) minskade 6 cm, under brösten minskade med 5 cm, låren minskade 1 cm, rumpan minskade 3 cm.
Så summan av kardemumman så är jag gode så nöjd med centimeter antalet men vikten hade ju gärna fått vara 10 kilo mindre ;)
 
Jag fortsätter att vara ganska strikt under Februari månad också så kankse jag en dag snart väger 65 kg vilket har vart drömmen länge. Nån gång skulle jag vilja tucha 60 kilos sträcket men det tar vi senare :P
 
Så gott folk det var en uppdate på många bitar.. lite sen som vanligt nu för tiden :P
 


Är det någon som har tänkt komma till Kobdalis i helgen på skotercrossen och festen?? Som det kommer bli en rolig helg!! :D
 

Kommentarer
Postat av: jonna

Tycker det var riktigt bra resultat. Massa centimeter överallt och så bra med kilona trots din uppgång där.. :) Ja jäklar snart är du fru Lindén (?!) :) Så skojigt!! Kram!

2013-02-10 @ 15:20:21
URL: http://jonnaan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0