Saknad

Du vandrar på dina stadiga ben
Du var gammal men ändå så stark
Ser dig på en sommar äng bland dina blommor
Tagetes
Du var en plats så trygg och varm
I min önskan lever du kvar



Kommer aldrig att glömma det leende du gav mig då du snurrade runt utan din rullator i förra veckan. Din lycka av att klara dig utan den. Jag är ditt barnbarn som haft den turen att växa upp med dig varje dag. Du har lärt mig mycket och jag kommer att sakna dig nånting så otroligt mycket! Jag älskar dig farmor!!!

----------------------------------------------------------------------------

Många minnen har vandrat i mitt huvud idag och några speciella som jag känt starkt för idag var alla de onsdagar jag sovi hos er. Mina sovmorgonar då du lagat tomtegröt för att vara snäll. De kvällar vi myst med en popcorn påse i knät tillsammans och all de gånger du försökt lära mig att sticka/virka och att jag ska komma ihåg hur man gjorde till dagen efter.


En Vanlig Söndag I Kyrkan

Morgonen började med en gudstjänst i kyrkan och sedan blev det en sen lunch / tidig middag på stan med söta Emilia, Frida och Ivar. Fridiis har vart här i helgen och hälsat på också. Hon har flyttat till Nässjö nu så det var skoj att hinna träffa na medans jag också är här =)

Vädret har vart växlande idag men nu verkar det som att solen skall lysa hela kvällen så jag ska dra med Paulina på en härlig promenad. Antingen blir det till Botaniska trädgården eller så åker vi ut till kusten och kollar in alla båtar och härliga klippor =)
I morgon kväll ska jag möta upp kusin Mattis, Meja och Louise. Ska bli trevligt att se dem och se hur Meja har utvecklats. På dagen skall jag gå på stan och kika in i mina favvis butiker. Blir att besöka Prickig katt och Ragtime speciellt =)

En liten uppdate nu ska jag gå å se så att vattenlåset håller tätt som jag och Filip har fixat med =)


Second Hand

Jag bara älskar second hand butikerna här i Gbg. De är så mycket bättre än hemma i Piteå!! Idag har vi vart på Reningsborgs Second Hand och jag har fyndat. Det bästa är ju när man ska betala...det hela kalaset gick loss på 105 svenska riksdaler. Haha det känns ganska löjligt :P
Hittade ett par ybersnygga glasögon som jag köpte. Undrar om man kan byta glas i gamla glasögon eller hur det funkar. Kunde inte lämna dem efter mig i alla fall så antingen fixar jag dem eller så får jag se lite vindögd ut i dem näör jag använder dem, hahha :P

Nu ska vi rycka upp Filip ur sängen och dra ut på stan. Ska käka middag och sen ut och skaka rumpan =)

See ya


Livets Öden

Klädbytar kvällen som vi hade igår var jätte trevlig. Fick mig några fina klädesplagg och skor som jag är nöjd över =) Har bara inte listat ut hur jag ska få med mig allt hem :P Måste nog hitta en STOR väska på second hand =D
Igår mitt i allt stoj här med kläderna fick Josse ett hemskt besked. Hon stöttade så klart sin vän som mist sin lillebror på ett tragiskt sätt så vändningen på kvällen blev snabb. Men nu på morgonen har jag fått ett trevligt besked från min vän Annelie. Visste att hon skulle vara i turkiet i två veckor nu så jag blev lite paff när hon ringde. Hon meddelade att de avbokat resan, skulle på en weekend i Umeå istället. Som ett frågetecken satt jag och undrade hur man kan välja Umeå istället för Turkiet men då kom det. De väntar smått =D Anneli mår så dåligt varje morgon och kväll så hon kände inte för att åka utomlands men det behövde komma iväg innan skolan börjar om så då blev det Umeå istället. Oj så skoj att de ska ha barn!!! Man blir ju allt lite sugen själv men det får vänta ett tag till :P Stort grattis till er Anneli och Peter!!

När ett liv släcks så tänds ett nytt....


Mitt Andra Hem

Jag sitter i soffan i vilket som känns som mitt andra hem. Jag hör hemma och kommer från Piteå men jag bara älskar Göteborg och känner mig som hemma. Ett lugn och harmonisk känsla infinner sig alltid så fort jag sitter på flygbussen på väg till korsvägen. I sthlm har jag vart orolig, haft ont i magen och ständigt halv sprungit. Jag har har verkligen inte trivts i sthlm, där skulle jag inte trivas att bo. Men nu är magontet borta, tempot helt annars (ganska likt hemma i pite) och jag njuter.
Paulina sitter och jobbar på ett grupparbete med Aida i köket nu ochh är ligger jag i soffan. På förmiddagen har vi vart i väg en sväng till Mölndal där tussen vart på en intervju inför praktiken, och duktig som hon är har hon fått platsen på kappahl. Efter mötet åkte vi vidare till Kullavik där Filíps förälldrar bor så vi har surrat en del med Björn och hämtat massa kläder till klädbytar kvällen som vi ska ha här ikväll. Vid sju tiden kommer allihopa så då blir det lite vin och ost bricka medans vi sk byta kläder med varrandra. Senare ikväll så spelar Kristian Kjellvander på Liseberg så vi ska springa ner där för att skåda honom. Han har riktigt skön musik!

Alexandra och Jimmy har börjat deras hemresa till Piteå i morse så igår hade vi en trevlig kväll med alla systrarna Unger för att säga hejdå till de små som flyttar till Tärnaby för vintern igen. Vi åt en god middag och efterrätt och sedan trängdes vi alla sex stycken i en säng och en soffa. Så mysigt att bara ligga och surra om allt fast ändå ingenting =)

Näst på schemat står secondhand butiker. Jag älskar second hand och Paulina är ännu mer galen så det lär bli några sånna visiter under min tid i gbg. Hoppas på att hitta några fina stickade koftor till hösten och kankse en snygg väska. Sist jag var här så hittade jag till och med två väskor :P
Helgen skall spenderas med Tussen och Filíp och kankse blir det en roadtrip till Linköping eller så övertalar jag och Filíp Paulina att åka till Falkenberg....där är det race hela helgen så Catta, se till att fixa inträdet om vi kommer ;)

Jag ska försöka uppdaterna mera i bloggen nu. Jag tror det blir det då jag lämnat sthlm bakom mig och har mer lust nu =) På återseende =D

Hejdå Sthlm Hej Göteborg

Nu sitter jag på arlanda och väntar på boarding. Planet går 15.10 så jag borde vara i lägenheten vid 17 tiden...

Måste rusa nu...Boarding!!

Agerat Turistas

Har vart lite turister här i sthlm i dag. Vi började morgonen med en ytterligare runda på åhlens för inköp till lägenheten. Upp med aallt i läggan och sen åkte vi till Vasa musét och kollade. Gick och strosade, fikade och tog en mysig paus i trädgården utanför Har vart tok varmt här idag och solen gassar fortfarande.

Åter till stan och en shopping tur på en street butik. Me LOVE!!! Köpte mig min Carthartt jacka som jag spanat in på Junkyard och ett par snygga hörlurar till min I-Pod. Är så nöjd med det inköpet =D

Sitter och surrar med Catta på msn just nu. Det är tävling i Falkenberg i helgen...hmmm tok sugen på att hänga på kan jag säga!! Får se vad som händer och fötter :P

Just bokat biljetten så i morn 15.10 lyfter planet till gbg. Jag ska till mitt älskade gbg nu och jag längatr galet mycket! Saknar det alltid och miina underbara vänner så klart!!

Ensammen Hemma

Nu ligger jag i soffan här i lägenheten. Blev ensammen ikväll, eller i ett tag i alla fall. Misa är iväg och käkar med David och Niko ränner. Ska ta och stoppa nått i munnen snart änner jag. Maggen skriker efter mat men jag vet ine vad för kulinariskt den vill ha. Brjar vara lite smått less på köpes mt så kanske blir det en köttbulle med nån mackaron som magen ska få mättas med.

Dagen har spenderats bra. Sov på tok för länge igen och precis då vi vaknat så plingar det på dörren. Alla kolla skeptiskt på varran och så blev det jag som öppnade dörren. Där stod en man som såg minst lika förvånad ut som jag och efter några tysta sekunder med många tankar i huvudet frågade han om Niko var inne. Han sover kläckte jag ur mig och sen förklarade mannen att han var farbror till Misa och Niko. Det blev att snabbt göra sig i ordning för en fika med honom på stan. Satt på ett makalöst vackert ställe, Hermans trädgård tror jag cafét hette och man hade utsikt över hela sthm, såg alla båtar köra förbi, djurgårdsfärgan cirkulerade flitigt och det var varmt i solen. En mycket trevlig fika blev det och sen har vvi shoppat porslin och kastrulller till lägenheten. Har blivit många vändor på Åhlens då man inte får med sig så mycket varje gång.

Jag vet nu vart mycket ligger i denna stad. Hittar till Tampas marina till och med så det kankse blir en promenad dit i afton och hoppas på att Attala ligger vid kajen. Jag älskar den båten och det skulle vara så skoj att få några bilder och visa Ulf nu när Johan inte äger henne lngre. Har lärt mig tunnlbanan, vet vart söder, öster och norrmalm är.....Ja allt i princip :P

Åker vidare till Göteborg på onsdag. Längtar efter mina underbara vänner nu!! Ska bli mysigt att träffa kusin Mattis och Meja också =)

Vad Säger Man?! COLDPLAY

Igår hände det, idag är det ett minne.

Ett minne som jag aldrig kommer att glömma
Ett minne som kommer att värma
Ett minne jag hela tiden vill tänka på.


Coldplay levde upp till förväntningarna plus lite till. Konserten var galet tok bra!! Hela stadion sjöng, alla var  med och det var såå fint. Det var dock en lång väntan innan de brjade spela. Insläppet var 17.30 och de började strax efter 21.00 så redan då hade man ont i fötterna och ryggen men så fort musiken kom igång var den smärtan som borta. Jag flög på molnen, det var så galet bra!! Kan faktiskt inte med ord förklara för er. Ni skulle vart där och sett allt!!

En  snabb skymt av dig sen var du snabbt borta. När blir det nästa gång för jag kommer??

Nu ska jag göra mig en kopp kaffe och gå ut i solen och avnjuta den.

Coldplay På Sthlm Stadion

Ikväll händer det som vi längtat så länge efter. 17.30 börjar insläppet och denna dag kommer att bli galen. Oj så roligt vi ska ha!! Utgång på nån krog efter spelningen. Får se hur lång tid det tar att ta sig ut från stadion.

Ingen  bra uppdate här just nu men det händer så mycket annat att jag har inte tid att sitta vid datorn. Nu ska vi springa på stan en stund och leta skor till Misa och ett paraply för reget öser ner just nu. Så tråkigt att det ska regna just idag när Coldplay spelar på en öppen arena. Men det är sånt som händer. Vi är inte gjorda av socker :P

Vilken Pärs

Nu är allting uppburet till förrådet. Tog ett tag att fixa allt dåå det började med att vi inte hade rätt nyckel. Fick knacka på hos en granne som lånade ut sin nyckel så tillslut tog vi oss in men då återstod det att hitta rätt förråd. Efter lite guidning per telefon så hittade vi det men då vare nån som tänkt galet och låst vårt förråd istället för sitt så vi fick leka inbrotts tjuvar och bända oss in i förrådet. Tillslut lyckades vi och då var det bara att börja bära och springa i trapporna. Har fått tok mycket trapp motion ikväll då förrådet ligger 5 våningar ovanör oss. Många vändor blev det men nu är det klart. Nu rymms vi i lägenheten och den ser trevlig ut.

Nu har Niko fått agera pump och blåst upp en luft madrass som vi tänkt tvinga han att sova på :P


In Estocholmo

Nu sitter jag i lägenheten på linnégatan och har just ätit middag. Det blev färsk pasta, stekt fläskfile och en grönsallad till middag. Mycket gott =)
Har massor att fixa till i lägenheten så vi får se om vi tar oss ut nått idag. Det är kvar massor av byggsaker sen renoveringen så det  ska packas ihop och bäras upp till förrådet. packa upp lite frå väskan och sen krascha i sängen tror jag. Ingen tv här dock så det blir bara att lyssna på musik.

Vad ska alla stockholmare göra i helgen??=)

I morn ska vi på IKEA och inhandla massa saker till lägenheten. Drar med oss Niko så nån kan bära allt :P Blir roligt att åka spårvagn (ooops gjorde samma misstag tidigare idag, det heter ju tunnelsbana här) tillbaka med allt. Nej men visst har IKEA nån service så att allting blir hemkört...eller??

Köpte en glass på konsum som ska provsmakas nu. Polka smak tror jag starkt på!

Im Bad

Har vart dåligt med uppdatering i bloggen idag. Har verkligen inte haft tid utan först nu jag sätter mig ner i soffan och kan kolla datorn. Har packat det mesta inför mina resor nu. Åker till sthlm i morrgon och sedan vidare till gbg till veckan. Väskan är stor och tung. Har verkligen försökt att inte ta med nått onyttigt men det blir ju rätt många dagar borta så det blir en del kläder. Det som tar mest plats i väska är ju skorna och alla toa artiklar :P
Vet inte hur jag ska lyckas få med mig det jag shoppar hem sen .... kankse köper en till väska ;) Visst mamma :P

Idag har jag rännt runt och gjort massa nyttiga saker. Hade möte på arbetsförmedlingen på förmiddagen. Fick en jätte trevlig och söt handlggare. Han var rolig och inte så "sträng" så det var skönt. Massor med tips och bra att veta saker gav han mig =)
Efter arbetsförmedlingen for jag till korpen för ett lååångt träningspass. Blev en genomkörning av hela kroppen så jag kommer nog att vara lite mör i benen i morn, men det ska jag träna bort på förmiddagen.
Äntligen har jag hunnit måla klart här hemma också. Nu är hela altanen målad. Allt vindskydd och allt tryckat virke är målat. Äntligen =)

Nu blir det inte så mycket mer roligt i detta inlägg. Ska ta ett fotbad och käka vatten melon =)


See yaa

The One Who Gave Me Birth

Har varit dåligt med uppdatering idag. Jag har inte vart hemma nått förens nu och inte har jag haft den lilla datorn men mig. Dagen har jag spenderat med min underbara mamma. Vi har strosat på stan, ätit en god lunch och haft allmänt skoj tillsammans. Mycket skratt och tokerier brukar vara  grunden då jag och mammsen umgås =)
I morse sov jag länge igen och det är så tok skönt att kunna det =) När jag steg upp så började  jag leta fram alla gamla antsälningsbevis och såna grejor så jag har tagit kopior på dem så jag kan lämna in allt på arbetsförmedlinen i morn. Har fixat fram alla papper från sparbanken idag också som jag inte fått tidigare.

Just nu sitter jag och skriver med minut färska lös naglar. Har suttit och satt på nya sen jag kom från Roknäs ochh det går väl sådär. De är alldeles ny målade så jag spretar för att inte kleta ner nått och det går vldigt sakta att skriva kan jag meddela :P Är ännu mer nöjd med naglarna nu än förra gången. Nu kan jag till och med ha genomskiligt nagellack utan att det syns världens rand från lösnageln. Kollade på två nagellack på stan idag som jag  tror det blir att inhandla. Orkade dock inte stå och vänta idag då det bara fanns en person som jobbade och spang runt och gjorde allt annat än att stå vid kassan.

Nu ska jag snart börja med maten. Ska äta tacos med Emma & Marcus idag och sen ikvll blir det reunion med Tina, Anneli och Jossan igen. Ska bli tok mysigt att träffas alla igen innan Anneli lämnar landet för att arbeta och plugga i Bryssel. Lät som att det blir en hel del onyttigheter och sällskapsspel på stugan =) Mys! 

Mobillös, Inskriven och Antagen

Har fått lämna in min E71 för rep idag. De fick inte kameran att funka så de skulle skicka iväg telefonen. Blir utan den i ca tre veckor så det kändes lite tråkigt. Men det är ju bra att de ska fixa det så jag kan få tillbaka en fungerande  telefon =)
Skönt med 24 månaders garanti också. Förr var det alltid bara ett år.

Jag och Tina har skrivit in oss på arbetsförmedlingen idag. På onsdag har jag ett möte. Vad ska egentligen sägas då?? Ska i alla fall ha fixat fram alla anställningsbevis och grejer tills dess så jag måste leta i morn. Usch så besvärligt!! Vart har jag mina betyg ens?? Ska ha med dom också.
Det var tok mycket folk där i dag. Många som blivit arbetslösa efter sommaren. Tog ungefär två timmar att fixa allt och sen åkte vi till stan. Åt en god lunch på Nodo och sen har vi bara strosat. Vara upp på jobbet och sände iväg tidrapporten som jag glömt så nu är det klart.

Fick ett mail av Elin i dag. Jag hade mailat och frågat lite om makeup artist utbildningen och nu är jag helt plötsligt antagen?! Vad ska jag göra?? Jag har lite smått panik just nu men det löser sig. Måste prata med arbetsförmedlingen om det, med mamma och sova på saken. Är detta nått som jag kan jobba med sen?? Tycker det är tok skoj så det vore bra =) Ojojoj vad jag har panik nu. Ånget eller? jag vet inte vad det är jag känner!


Första Dagen Påbörjad

Jag är alltså arbetslös för första gången i mitt liv. Detta är första dagen och den började med en sovmorgon och sen en promenad med Tina och hundarna. Nyss ätit en god frukost och strax ska jag in till arbetsförmedlingen. Ska skriva in mig och fixa igång alltind med A-kassan. Det tar tid att vara arbetslös ;P
Nej usch jag kommer inte att vara hemma lnge, jag blir galen då så nått jobb ska jag väl kunna hitta. Ska höra lite med arbetsförmedlingen om utbildningen idag också...Om de hjälper till nått då det är en privatskola?!

Vi får se vad hösten har i sin famn för mig. Just nu vet jag inte alls vad som händer men det löser sig alltid.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Filmen som jag skrev om igår, den vi skulle se. Wanted med Angelina Jolie var ingen höjdare den med. Filmen började galet overkligt och sedan fortsatte skeptesismen hela filmen.


Förnedrings Tv På Hög Nivå

Tidigare i veckan såg vi filmen Brüno.



Hade faktiskt trott att den skulle vara bra då många sagt det. Men jag tyckte verkligen inte om den filmen. Det gjorde ingen av dem jag såg den med heller. Jag va äcklad från början till slut och vissa stunder kunde jag verkligen inte kolla. För mig är det inte humor utan förnedring.

Vilka tycker att den smörjan är bra ens??
Det finns ju ingen som helst mening med filmen. Inget budskap och verkligen ingen handling!!

Nä nu ikväll ska jag kolla Wanted på blueray. Kan garantera att den är bättre än Brüno så jag har inte så höra förväntningar just nu :P


Sjukling På Väg

Hade känningar på en förkylning igår och idag är det ännu värre. Så klart har Jeanette min Kanjang så jag tog ingen igår men jag måste verkligen det idag. Annars kommer denna veecka att gå åt till att vara sjuk och det har jag verkligen inte tid med. Har sovit 12 timmar inatt, steg nyss upp, och jag är fortfarande trött. Tvingade mig själv ur sängen då jag såg vad klockan var.
Har en massa på schemat idag som jag måste orka med men jag lär vara en klubbad säl som strandar påsoffan ikväll.
Gräsmattan är verkligen lååång, har inte klippt den på två veckor så det MÅSTE göras idag. Sen så ska jag klippa min farmor och farfar innan det blir middag hos mamma och pappa ikväll. Hur det ser ut inne i huset vill jag inte ens påpeka  :P Främande står inte på listan för då får jag skämmas att jag har det så har dammigt!!

Man har alldeles för mycket skoj att göra på sommaren så allt i hemmet blir lidande. Till och med grannarna påpekade för ett tag sen att det aldrig är nånhemma hos oss :P Vi kommer hem, har bilen på tomgång och åker igen. Typ så äre under sommaren!

Igår hade vi alla tänkt åka till Boden och kolla lite blackrace men det blev inställt då det var för få förare. Istället åkte vi ut till Haraholmen och körde några vänder gocart. Tok skoj var kvällens första halvaoch sen blev det kökssittande och youtube koll. Inte så ösigt men jag orkade verkligen inget. Gick och la mig redan klockan 00.00 och har sovit tills för 30 min sedan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu måste jag ta och ta tag i mig själv först. Klä på mig nått annat än trosor och linne, gå ut och skjuta den tunga gräsklipparen, packa in alla väskor min katt rev ut ur garderoben i morse, äta frukost och boka flygbiljetter.

Ha en bra dag allihopa =)

Soliga Lördag Med Loppis Och Båt

Har tagit en sovmorgon idag. Skönt att sova tills man själv vaknar utan att någon väckarklocka är ställd. Nu är jag verkligen utvilad och redo för allt =)

Har inte vart på en enda loppis på hela sommaren så det ska jag göra idag. Innan det slutar för hösten är verkligen här nu. Har en massa andra saker som jag måste fixa också men det kan jag ta nån dag då solen inte är framme. Hur kul är det att städa innomhus då man kan vara på sjön och dundra fram i vågorna?! :P
Är ganksa så vindstilla verkar det som idag så det kankse blir ett nytt fartrekord. Vi tog oss upp i 78,5 knop förra helgen och 80 är målet. Men nu då det är fel drev och utvxling så borde det inte gå men senn då de rätta delarna har kommit bör vi klara det =) Galet skönt att åka i dessa hastigheter då båten går som en stridsvagn!!

Dammsugningen, dammtorkningen och fönsterputsningen tar vi sen. Ska till och med leja bort fönster puttsningen...Killen tar 300 kronor för alla fönster både in- och utvändigt. För det priset ockar jag inte ens tänka tankeen att puttsa dom själv för det är bland det tråkigaste jag vet.

Vad ska alla ni anda göra idag då?
Lyser solen hos er eller är det hagelstormar och tromber?


Ha en trevlig Lördag till jag är tillbaka =)

Förlåt Att Det Dröjde







Den har vart klar ganska länge och läkt men jag har bara inte hunnit lägga in bilderna från kameran. Men nu har min söta Crille fixat det åt mig =)

Jag verkligen älskar min tatuering och är tok nöjd. Fredde har gjort ett otroligt bra jobb med alla detaljer och jag är glad att han rådde mig att göra den större än vad som var tänkt. Mamma och pappa sa att jag skulle bli arvslös om jag gjorde någon mer tatuering men jag tror det bara var chocken då Ganesh blev lite större än de trott. Så länge det är ett snyggt motiv och snyggt gjort så hoppas jag att det inte gör nått :P Har ju faktiskt haft planer att bra tag att göra min skyddsängel också...men den får dröja nått år i alla fall men jag ska verkligen göra den!

Har ni några tatueringar eller planer på det?

Bäbis Lyckan



Snart kommer denna lilla tös hem till oss. Som vi längtar!! Lilla Rebecca har ju haft gulsot så de har vart på behandlingar och därför de stannat kvar så pass länge i Umeå men i dag eller i helgen kommer dom att komma hem.

Äntligen!

Kolla in kaluffsen på tösen. Hur mycket hår som helst! Hon är nu en vecka och en dag gammal. Sladdisbarn är bara förnamnet på henne. Syskonen drar hela 24 och 23 år så det kunde vart ett eget barn :P

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Luktar lite tant parfym känner jag. Träffade nämligen min mormor på lunchen. Hon satt ute i solen på torget med alla de andra pensionärerna och hennes parfym har fastnat på mina kläder när jag kramade henne. Det är en sån där parfym som tar över alla andra lukter fast den egentligen inte luktar något speciellt. Det luktar som en blandning av flera parfymer och nu sticker den mig i näsan. Men det är mormors lukt så det är ganska så mysigt =)

En annan odör som luktar gott innan men förfärligt efter man ätit är surströmming. Denna goda fisk ska jag äta ikväll. Har längtat länge efter det så ikväll ska jag käka det med min moster och morbror. Ska träffa upp dom på campingen och passa på att mysa en hel del. Sitta framför en brasa och peta med en pinne i glöden. Haha höll på att skriva, peta in en pinne i brasan...vet inte om detta är nått min mamma brukar säga eller om fler gör det. Det hon syftar på är i alla fall inte det jag gör utan något helt annat =P Hon syftar på sexet men jag menar verkligen att peta med en pinne i brasan tills den börjar brinna så man kan skriva saker med sotet =)
I know, like a child, but I love it. Det är stunder som kallas att njuta.

Motorgalen Som Jag Är

Hittade några fina bilder på en blogg idag. Tjejen tillät mig att visa dom och jag njuter då jag ser dom. Det är verkligen skönheter dessa gamla bilar. En hel historia finns bakom bilden och tänk om man skulle få sitta och lyssna på den farbror som ägt den. Vilka minnen och historier det skulle vara =)
Nu är det ju inte denna sortens bilar jag är intresserad av utan det är ju lite mer amerikanska muskelbilar och dragracing men jag finner det inspirerande med andra bilar. Var ut och körde en sväng med Camaron igår och jag älskar den bilen. Tyvär så är inte lyset det allra bästa så när det börjat bli mörkt på kvällarna får man passa sig. Ser inte så bra.





På Startsidan Var jag Då

Hahaha tack allihopa för svaret. Inte hade jag sett att jag var med på startsida. Av rutin loggar jag bara in och tittar inte så mycket innan jag gör det men jag kanske måste börja vara lite mer uppmärksam :P

Det var ju roligt att hamna där i alla fall men nu känner jag ju pressen på att skriva bra inlägg idag så ni som kikar in inte bara vänder i dörren utan kankse stannar...Hmm What to do??

Nä jag tror nog att jag fortsätter som jag brukar =)

Vad händer I Mina Länder

Hahaha jag vet inte vad som händer just nu men skoj är det. Mitt besöks antal här på bloggen har stigit till höjder som jag inte trott. Skriver bara för mig själv och mina vänner men har sakta fått lite mer läsare än familjen. Nu idag så har det stigit med 200 läsare snart denna tid på dagen?!

Jag vet inte hur men välkomna!!
Hoppas ni stannar =)


Jag är van att ha mina futtiga 40 läsare ungefär men nu är det snart uppe över 200 idag.

Hur har alla ni hittat hit??

Nu har jag lunch så jag ska stoppa i mig lite korvstroganoff och sen ut i solen en stund =) Hade bra allihopa!!

Konstiga Natt

Har vart en konstig natt. Har varit vaken flera gången, trott det har vart morgon och blivit pigg.
Det började med att jag somnade konstigt. Min lilla Tiger hade brett ut sig tvärs över sängen, på täcke och allt och han sov så sött så jag hade inte mage att flytta på honom. La mig i en krok runt honom och somnade så. Vaknade sen av att han hade lagt sig som en kringla runt mitt huvud så då kunde jag lägga mig rakt. Då kändes det som att jag hade sovit 10 min men det var nån timma. Somnade om och vaknade sedan strax efter två och trodde jag hade försovit mig. Klockan visade att jag hade flera timmar kvar att sova men jag hade svårt att somna om. Var ju pigg men att gosa ett tag med Tiger gjorde att jag somnade om. Men sen har jag vaknat för minsta lilla rörelse i sängen eller huset. Varje gång Baghera har gått iväg har jag vaknat. När Tiger har vänt på sig har jag vaknat. Har sammanlagt vaknat ca 9-10 gånger tror jag men jag är inte trött och känner mig utvilad. Konstig natt. Måste vara ororlig men för vad?

Jajja nu sitter jag på jobbet och samtalen kommer strax. Kommer bli en kort och konstig dag. Skrivbordet lämnar jag 14.30. Har med mig favorit fikat här p jobbet. Alla älskar chokladbollar och bär paj så det ska jag bjuda på i eftermiddag.
Sen är det off we go...

Nodo Afton Ikweeel

Snart slutar jag jobbet. Hade tänkt äta en sallad till middag idag men jag har vart frusen hela dagen så det blir nog ändrade planer. Vill ha något varmt i kroppen. Åt en god lunch med Erika på Thai Garden idag. Ingen mer kina mat för mig idag utan nått hemlagat och nyttigt :P

Ska träffa Misa på Nodo 19.00 ikväll. Hade tänkt hinna massor hemma innan det men jag är helt slut i huvudet nu så jag tror jag ska hinna slumra till på soffan i 20  minuter i alla fall. Har jobbat fem dagar i streck nu och en dag kvar i morn sen är jag "ledig". Ska bli så skönt att få lite ledighet men vad ska jag göra sen??

Nu regnar det fast det är strålande solsken. Ser nästan ut som snö när dropparna lyser i solen. Hoppas det slutar strax så jag kan cykla hem utan att bli dyblöt.

Jag Tvivlar På Mitt Val

Sitter på jobbet. Det blir snart lunchtider men jag ska gå på sista lunchen. Har ju en dejt med Erika 12.30. Jag fryser som en plockad gås eller nått i den stilen just nu. Mitt val av kläder i morse verkar inte vara det ultimataste för denna dag. Jag börjar tvivla på mig själv. Solen lyser ju men ack vad jag blev lurad. Hösten har verkligen kommit och dragit iväg med den värme som fanns. Mätaren visade på 11 grader i morse men jag tänkte att det var ju i skuggan så det är nog varmt ändå. Hahah visst!?
Tog på mig gladiatorsandalerna så jag blottar mina ovårdade tånaglar som flagnar gammalt nagelack. Tårna är isbitar känns det som och benen ser ut som en plockad gås. Den lilla kjolen åkte på utan leggins under, det är ju sommar tänker Elin, Yeah rigt!!
Tack och lov så tog jag på mig en kofta. Jag har lite att värma mig med då jag tar av mig min fina vita filt jag har här på jobbet. Kankse tar med den ut på lunchen också =)  Nya modet att gå med en vit pläd som omlottkjol.
Nä nu ska jag sluta klaga. Solen skiner och jag får ha solbrillorna på. Inte inne på kontoret då så klar men utomhus. Det är betydligt kallare här inne på jobbet än det är ute så jag längtar till lunchen då jag får tina upp mina tår.

Jag ska inte ha öppna skor för jag fryser alltid om mina fötter. Även en varm het sommardag vill jag ha strumpor på fötterna för annars fryser jag om dom. På stranden borrar jag gärna ner tårna i den varma sanden för att få värmen. Knasigt!! men det är ju fint med öppna skor på sommaren så jag pinar mig igenom det :P Hahaha

Mot Sherwoodskogen

Nä inte riktigt men nu är det hemgång alldeles strax. Det har vart en galet lugn kväll på jobbet...dryga 20 minuter mellan samtalen. Skönt att vi vart tre som jobbat så man har haft nån att surra med =)

Nu ska jag dra mig hemmåt för att hinna vara lite nyttig. Måste bädda rent i sängen ikväll då jag slet av sängkläöderna i morse. Sen så har jag en massa tvätt att vika som står så fint i vardagsrummet. Ska nog ta tag i den när jag bänkat mig i tv soffan.
Dammsuga skulle också behövas hemma men det vet jag inte om jag orkar ta ikväll, det kanske blir någon annan dag.

I mirn har jag inbokat en lunch dejt med min "kusin/syster/vän" whatever vi är inte släkt alls men har vuxit upp med varran och alltid trodde jag att hon var min kusin då jag var liten men icke det. Ska i alla fall bli jätte skoj att ses och surra då hon numera bor i de lite mer södra delarna av sverige. Ska springa in med fonen också om jag hinner det så de får uppdatera mjukvaran så jag kan ta biolder med kameran =)

Nu är slussarna stängda =D

Glöm Inte Att Lägga Till På Bloglovin.com

bloglovin

Makeup Skola - Nått för Mig?

Hittade till en rolig utbildning via en blogg. En privat makeup skola i Umeå. I och med att den är privat så kostar det att gå den men det skulle vara så skoj. Jag som älskar hår, naglar och makeup. Finns det något jobb som det här uppe i nor då??

Är det någon annan som hört talas om denna skola och vet nått om den?

Makeup & Beauty Education





Idag Idag Idag Kanske Det Sker

Jag hoppas jag hoppas jag hoppas att lilla Rebecca ska komma hem idag. Det blev inte igår då det var kvar sista kollen för gulsot. I förmiddags hade de inte gjort den kollen än så i eftermiddag skall det fixas. Hoppas allt är grönt så det bara är att packa sig i bilen för dem och komma hem. hem till värdshusvägen, 400 meter från mig, så jag kan få snutta på lill tösen och verkligen se henne.
Var på HM innan jag började jobbet idag och införskaffade lite presenter till lilla tjejen. Det blev två söta bodys med matchande byxor. Galet sött =)


 



Dessa sötisar är det men i andra mönster. Hittade inga bilder på de mönstrena jag köpte. Mysiga enkla kläder när hon är så liten. Köpte storlek 56 så hon kan ha dem =)

Uppdate I Livet

Det blev ingen ny telefon för mig hos Phonehouse igår. När jag kom dit efter jobbet så kollade killen med sthlm och då skulle de ha 3450 kr för att byta till Nokia E71 från min samsung. Kändes inte alls lockande med en sån hög summa men killen som jag har haft att göra med på Phonehouse var riktigt schysst. Jag fick med mig en sprillans ny Samsung u600 med kartong och allting...så du kan kränga den på blocket om du vill, var hans komentar =)

Hmmm, jag gör nu alltså ett försök att sälja min helt nya, oanvända samsung på blocket. Intresserad??

När jag kom hem kikade jag runt på hemsidor om en E71 och vips lustigt kommer det ut en i Piteå på blocket. Nu är den min =) Har knapprat och fixat till den som jag vill ha den men så funkar inte kameran. Var in på Telia idag så de skulle göra någon mjukvaru uppdatering på den men det blir först i morn för jag jobbar nu. Om inte det skulle funka så skulle telefonen skickas iväg. Det är till och med två års garanti på denna telefon..mycket bra tycker jag! Ett litet fel vare alltså på mitt köp men det är ju garanti så om den nu måste skickas iväg för att få en ny kamera gör inget. Jag får ju tillbaka den sen mn lilla ädelsten. Är verkligen super nöjd med denna teleefon, tangentbordet är tok skönt!!

Nog om telefoner, nu byter vi samtalsämne :P

Var hos Lisa igår och fixade håret. Ville ju ha flera olika färger på slingorna och en liten stänk av rött som är så modernt nu =) Men Lisa ville inte sätta rött nu då det fortfarande är ljust ute, det skulle blekas och bli fult på en gång enligt henne så jag lyssnar ju såklart. Resultatet blev ljusa slingor och ljusbruna med lite guldton i så det ser lite "rött" ut. Färgen har jag faktiskt inte skådat så mycket ännu...Lisa hade ingen fön igår och då jag kom hem ides jag bara inte fixa det för jag skulle ju gå å sova. Men jag blev fin, egentligen inte så stor skillnad bara att utväxten är fin igen =) Topparna kapades så lite som möjligt så allt friss är numera borta. Skönt!! Måste dock vara mer noga med inpackningar och shit så det inte blir så nött hela tiden, så det blir långt igen nån gång :P

Långt hår kommer alltid att vara jag! Det korta var fin men jag trivs så mycket bättre då jag får ha mitt svall. Tackar min mamma för att jag fått hennes trocka hår som växer som ogräs =) Har gått från en kort page till långt igen på ungefär 1 år och 3 månader.

Nu kurrar min mage. Dax att värma maten =)

Xtreem Makeover

Ikväll ska jag till min kära kusin som ska få fixa mitt huvud. Inte innuti utan utanpå så klart.
Det blir både en klippning och slingor. Har tänkt göra flera olika färger...hoppas Lisa känner sig taggad och har samma bild i huvet som jag =) Klipper såklart inte mycket men mina toppar måste få sig en uppfräschning för det är över 6 månader sedan jag klippte mig senast. Jag kommer faktiskt inte ihåg sist jag klipte mig. Vid jul nån gång tror jag.
Tänkte vara lite fin innan jag och Misa drar till sthlm =)

Innan jag ska till Lisa så hade jag tänkt hinna sätta mig på cykeln för en motionstur hem till Roknäs för att klippa farmor och farfar. Får se hur vädret håller sig om jag får cykla i regn och rusk eller torrskodd. Regnar det tror jag att jag åker bil tillbaka :P

Gräset får vänta en dag eller två till innan det klipps :P

Beskedet Dröjer

Var på Phonehouse på lunchen och skulle ta ut min nya mobil som jag inte vet än om det blir en likadan Samsung eller om jag får plocka ut en Nokia E71.
Jag vill jag vill jag vill jag vill ha en ny mobil och det lät på killen som att jag fåt punga ut med ca 2000 kronor för att uppgradera till E71 med självrisken och allt och det tycker jag lät tok bra. Men då när killen skulle ringa till sthlm och kolla exakta priset så skar det sig. Det är ju nått CP fel på alla telefoner, vet inte om det är i hela sverige eller bara här uppe i landet, så det funkade inte att ringa. Men men killen skulle försöka få tag på de i sthlm och ringa mig sen. Jag vill ju ha min nya mobil idag oavsett vilken det blir =)

Får vänta nån timme till helt enkelt....

Cravings

ÅÅ var in och kikade på Junkyards nya hemsida och till min fasa råkades jag ju hitta ett plagg som jag blev kär i. Så jag helt enkelt och i en fin färg. Brukar inte tycka om lila men denna var riktigt snygg. Funderar på om jag ska skicka iväg en beställning på en gång så jag hinner få den innan jag åker härifrån.... Skulle som sitta fint =)

Måste se hur det ser ut i kassan efter dagen. Ska kolla ny mobil på lunchen och så blir det en makeover ikväll. Är det nån som vet om denna fina skapelse kankse rent ut finns i nån butik. Ska ju till sthlm och gbg så den kanske rent av kan köpas direkt i handen. Hmm men jag vill ju ha den på stört inte om en vecka :P



Titta bara så fin och visst skulle den passa mig =)

Drömmen Blev En Mardröm

Har sovit som en stock första delen av natten men sen vaknade jag av att nå katter hade slaggis utanför det öppna sovrumsfönstret. Orkade inte stiga upp och se om det var mina katter utan jag somnade om på en gång. Sen när klockan ringde och det var dags att stiga upp så pallrade jag mig till duschen och stod länge under vattnet. Helt plötsligt kommer jag ihåg en dröm jag haft i natt.

Lilla Rebecca kommer förhoppningsvis hem idag så ikväll får vi se den lilla sötnosen. Så jag har då drömt om när familjen kommit hem från BB och det är som dags för Ulf & Camilla att sköta om henne. Helt plötsligt när Camilla ska byta blöja för första gången (Ulf hade bytt hela tiden förut) så får hon se att Rebecca är en pojken. Ulf utbrister i sång och glädje skutt - Jag har fått en Douglas, Jag har fått en Douglas.

Hahahaha så crazy dröm så det är inte sant!! Det ska ju vara en flicka, det var ju det vi ville efter Julia =)

Bokad Resa

Nu är resan bokad. Avresa 8 feb 2010 - Hemresa 23 feb 2010. Vägen mellan Luleå och sthlm för fyra personer.

Tyvärr, och då menar jag ett stort tyvärr, så är det inte mitt namn på nån utav biljetterna!! Har hjälpt mamma och pappa att boka deras resa till Dominikanska Republiken i februari. Jag vill också dit men jag fick inte följa denna gång =(

Snart blir pappa 55 år och då kankse vi får följa igen ;)

Jag vet att mamma läser detta så det är en STOOR pik =P Heheheh =) Sötare dotter finns inte. *Jag blinkar fort med ögonen*


3 Ägg I Kylen Men 4 Ägg I Receptet

Fick ett roligt samtal av killen jag bor med.....

C - Vad har du gjort?!
J - Vadå??
C - Det står ju massor av kokade ägg på spisen.
J - Ja och det gör vadå?
C -  Men i receptet till pannkaka står det att man ska använda fyra.
J - Hahaha det går bra med tre också, pannkakan blir kankse bara lite ljusare. En pannkaka faller inte på ett ägg!

Hahaha människan som inte kan inprovisera och ta egna beslut!! =P

Oj Så Segt - Jag Är Trött

Denna arbetsdag går så sakta. Klockan är bara halv fyra och jag har precis arbetat halv dag. Känns som att jag suttit här hela livet just nu. Jag har fått en äcklig halsbränna, som jag aldrig annars brukar ha, och det är galet varmt just nu. Bara jag dock som tycker det är varmt för de andra sitter i filtar. Vet inte vad det är, om jag håller på att bli förkyld eller nått för det känns mysko i kroppen. Har inte tid och lust med någon förkylning så det utesluter vi. Är nog bara slö :P

Hade gärna gått hem om 30 minuter som många av de andra får göra! Men för första kvällen på hela sommaren så är vi fler än två som jobbar. Ganska skönt faktiskt att vara lite fler. Samtalen kommer nog att bli få under kvällen men desto fler att surra med på jobbet =)

Husvisning för Thomas och Kicki ikväll. Ska bli skoj och se vad de tycker och hur de kommer att göra. Jag vet bara att det är ett super fint hus och lagomt stort till dom. Ingenting som behöver fixas då en liten pedant, söt sak bott där =P Tråkigt dock att dessa människor som säljer huset lämnar piteå och tar nya tag i sthlm, skoj för dem men tråkigt för oss.
Förhoppningsvis kommer lilla Rebecca hem i morgon så vi får träffa denna lilla tös för första gången. Hon ser verkligen underbart, sockrsöt ut på bilderna, ganksa lik mamma Camilla tror jag =) Längtar till att hålla i henne och känna bebis lukten =)

Morgon Träning I En Galet Fuktig Källare

Har vart på korpen och tränat på morgonen innan jobbet. Jobbar en lång kväll idag så det känns skönt att jag hunnit träna för efter jobbet orkar jag inte. Men det var tungt att träna idag och verkligen hur varmt som helst!!
Jag brukar alltid träna i ett par tunna lång byxoer och ett linne men idag förutspådde jag att det skulle vara varmt så jag tog ett par shorts men helst av allt hade jag velat vara naken. Fy fan vad äcklig luft det var nere i källaren. Det var varmt, kvaft och fuktigt. Gick bra de första 20 minuterna men sen när kroppen blivit varm så slutade svetten aldrig att rinna. Fy bubblan vad skönt det var med en kall dusch efteråt!! Nu sitter jag här alldeles spidad på jobbet. Blir alltid så pigg efter träningen och sen så köpte jag en Vitamin Well's svart vinbär som gör mig ännu mer pigg =) Att det var en oändlig kö när jag kom på jobbet gjorde att jag blev ännu mer spidad, måste ju beta av kön så fort som möjligt så att surra fort och vara effektiv är min grej =)



De godaste dryckerna. Älskar dem verkligen. Hade velat ha hela kylskåpen full! Idag dricker jag den lila som innehåller koffein. Kan behövas då jag ska jobba en låång dag idag =)

Saknar / Längtar Efter Tapas

Här hemma i piteå finns det ju ingen tapas restaurang och det är verkligen nått som jag saknar. Det är så mysigt att sitta och äta av flera små rätter och det är såå gott. Tapas är verkligen en maträtt som är social. Man går ju alltid ut och äter med någon och då man äter tapas så väljer man mat tillsammans och äter ur ala skålar. Det blir så mycket socialare än då man beställer in sin egen mat och äter från sitt eget fat.

Om man är singel och dejtar så är det jätte bra att äta tapas tillsammans. Det blir en lätt stämning och så mysigt =)

Hehe nu svävar jag bland molnen. Det jag egentligen ville ha sagt är att jag längtar som fasen ner till Göteborg och Sthlm så jag kan få äta lite tapas och en och en annan sushi tror jag att det blir =)


Döda Mig

Fy fan vad jag inte vill sitta här på jobbet nu!!

Termometern visade 35 grader i skuggan.
Jag är bakis och orkade inte ligga i solen tidigare idag.
Jag kommer att jobba massor i veckan, inte ha något liv.
Jag sitter och fryser på jobbet där ACn blåser.
Nu vill jag vara ledig, åka båt och njuta av sista sommaren.

Kan jag få byta liv med någon för ett tag?!

Recept Varm Smörgåstårta

Ingredienser:

Ett gott matigt bröd (hanöbröd, grekis limpa eller liknande)
Massor med riven ost
En stor burk cremfraise
500 g köttfärs
1-2 påsar taco krydda
Tomater
Gul lök

Tillagning:

Sätt ugen på 225 grader. Skär brödet i två eller tre plan, beroende på hur högt det är. Gröp ut lite bröd så såsen får plats. Stek köttfärsen, lök och tomater. Blanda med Taco kryddan och cremfraisen. Låt det bli en god och härlig köttfärssås. Krydda enligt egen smak med mer kryddor.
Sätt köttblandningen i bödet. Varva med lite ost innuti brödet också. På bröd "locket" smeta lite cremfraise så osten får fäste. In i ugnen i ca 20 min (tills osten är fin). Servara med en grön sallad och lite dressing.

Enkel maträtt som räcker till 4-5 personer (beroende på hur stort bröd man köper såklart. En vanlig limp storlek)


SMAKLIG MÅLTID =)

Varm Smörgåstårta

Ska tillaga varm smörgåstårta till middag idag. Har aldrig gjort det förut så vi får se hur resultatet blir men jag tror att det är tokgott. Ska förbi affärn innan jag cyklar hem efter träningen och hoppas att det finns något gott bröd som jag kan göra tårtan av. Kanke en grekisk limpa eller hanöbröd eller nått. Sen är det bara att göra en köttfärsröra av de ingredienser som man tycker om och lägga i brödet tillsammans med OST. Swisch in i ugnen och servera med en fräsch grön sallad.


Bild från google.se




Nya Underkläder

Ingen bild eller så får ni på dessa då det är privat men jag måste bara få säga... Jag, Elin Margareta Nilsson, har hittat BH (ar).

Ja det är sant!
Jag kan knappt tro det själv.


När det kommer till detta plagg så är jag nog den mest kräsna personen. De får inte skava eller vara osköna på nått sätt och så ska de ju vara snygga såklart. Jag brukar köpa nya BHar en gång om år om ens det. Jag förlitar mig på mina gamla godingar men de börjar ha gjort sitt (för länge sen). Så nu har jag haft lite smått panik om att måsta hitta några nya då mina favoriter inte kan tvättas nått mer, de håller inte ihop längre helt enkelt.
Men så var jag in på Lindex på lunchen och vips kommer jag ut med, inte bara en utan TVÅ nya. Synd att mina favvisar inte finns längre för då hade jag ju bunkrat upp men nu ska jag nog passa på att köpa denna modell i alla färger. Då har jag ett tag till :P
.................................................................................................................

Sprang även förbi Phonehouse på lunchen och fick lämna in min döda mobil. Då jag förklarade hur det hade hänt så skrattde killarna och gjorde ett återupplivnings försök på telefonen. Ingen nytta, den var redan död :P
Ska gå in igen på måndag och hämta ut den nya mobilen vilket till min besvikelse blir en exakt likadan....är så sugen på en Nokia E 71 eller E72. Får flörta med dom på måndag om jag kan lägga till en slant och istället få byta telefon, hoppas det funkar ;) Annars blir det nog till salu en sprillans ny samsung.


Blöt I Dag Igen

Hahaha då var jag blöt igen men inte på samma sätt som igår. Har just kommit till jobbet och det är sån fuktig och tät dimma idag så då jag cyklade blev jag ganska så fuktig i kläderna. Just nu klibbar det överallt och jag har fina mascara ränder på ögonlocken. Typiskt att jag inte tog den vattenfasta mascaran idag =P
Jajja hoppas solen kommer fram sen under dagen. Nu ska jag gå och försöka tvätta bort de svarta som är där det inte ska vara.

Ha en toppen dag alla läsare, vi hörs sen =)


Bild från google.se

Död Mobil

Har haft en trevlig kväll. Middagen hos faster var lika god  som alltid, hon är verkligen duktig på matlagning. Har suttit ute i solen med släkten och myst. Alla kusinbarnen har sprungit runt, fiskat och badat.
Lilla Molly har dock orsakat så att min telefon är död =/ Inte med mening såklart! Lillan var och klättrade på sten piren så jag gick och höll koll så hon inte skulle klämma sig mellan de lösa stenarna och så sa alla att hon skulle falla i vattnet så jag var med henne och balanserade på stenarna. Hade börjat bli less på att stå där och skulle precis börja knata upp till stugan då Molly tappar balansen och ramlar rakt mot mig. Så klart så tog jag emot henne så hon inte skulle slå sig med det resulterar i att jag tappar balansen, tar ett steg bakåt och prickar en hal och blöt sten så jag slirar av den och sätter mig pladask i vattnet. Rakt på arslet sitter jag där i vattnet med molly högt åvanför. Min reaktion då jag föll baklänges var att hålla upp ungen så hon blev inte det minsta blöt medans jag var blöt upp till naveln och därunder vattenytan plaskade då min mobil. Togade ur den och tog ut batteriet och då jag startade den igen så funkade den..trodde jag. Den vart paj i högtalaren och micken samt at den hela tiden ringer upp 111 utan att jag gör nått. Den till och med avbryter ett samtal och ringer upp 111. Suck!!

Jajja jag har ändå vart less den telefonen ett tag och senast idagg på jobbet så sa jag att jag var sugen på en ny obil. nu blir det en ny mobil. Tack och lov så hade jag full drulle försäkring på telefonen så det blir bara 500 spänn i självrisk. Vad ska man ha för mobil???
Nu har min gamla älskade Eriksson som verkligen är en fin telefon fått komma fram från skåpet. lskar den telefonen men den börjar vara lite gammal så det blir ändå en ny.

Kolla bara så söt min älskade Molly är =) Sötast var ändå då hon såg aatt jag torkade av mobilen och så frågar hon om den blev blöt. - Ja svarade jag och hon kontrar med - Det är inge bra =D



Tösen är nu 2½ år gammal och fattar att telefoner inte ska bli blöta =)

~Rebecca~

Här kör vi allting på en och samma gång & samma dag.........

-7eb2e62fb05b60dde250ae743dda776.png


 

Här är den lilla tösen. Inte många timmar gammal ligger hon på pappas axel.
Håret verkar hon ha fått av mamma. Visst har pappa tjockt hår men den mörka färgen är mammas. Ååå vad jag vill träffa dom nu på en gång och snusa på lilla Rebecca. Försöka se mer likheter men jag tror det är mest mamma...

Vilken dag detta är. Det händer mycket på en och samma dag. Inte nog med att denna lilla tjej har kommit till världen så fyller ju Ulf (pappa till lilla Rebecca alltså) 55 år idag och så har jag förlovningsdag. 6 år tillsammans och fyra år som förlovade =D En dag att fira stort, men vi firar när BB folket kommit hem.
Idag ska jag käka god middag hos faster och sedan vara med Misa. Vår tripp till ö-vik var som firandet av årsdagarna för oss =) Fy vad tiden går fort!! =P



GRATTIS Ulf 55 år till allting. Det är ni värda efter dessa tuffa tider!!



We are so lucky.
~Not only did we find love, We also found friendship~
Happy Anniversary.

Halva Kvar Bara

Underbara och stört goa hunden Poppy råkade ut för en liten (inte så liten) incident i helgen. Brollo och Jeanette skulle iväg på Lula kalaset och hade satt hundarna i hundgården. I hundgården har de tillgång till att gå in och ut som de vill och när Poppy skulle gå genom hundluckan så lyckas denna lucka på nått hemskt sätt kapa svansen på Poppy. Usch blä och fy vad äckligt. Det var inge trevligt!!
Men nu har lilla killen då fått operera bort ännu mer av svansen för att kunna lappa ihop med hud längst ut. Han har bara halva svansen kvar nu.

Det är så typiskt att det skulle hända nått nu. Han skulle nämligen springa elitloppet i helgen men nu går ju inte det. Han måste läka innan han får springa nått. Tidigare i sommar så blev han ju biten av en Grandis rakt över ryggen så han fick inte springa nått på länge då. Han har bara hunnit springa en tävling i sommar =(
Det är väl inte hela världen om en sommar har gått till spillo men hoppas att han kan springa igen nu. När Greyhounds kapplöper så styr dom med sin svans så vi håller tummarna att han fortfarande har styrslen kvar i sin stump =)



En bild på killen då han har krupit ihop inne i grill-kåtan vid stora stenträsket påsken 2008. Jag vill också ha korv säger denna blick =)


En Liten Tjej

Har alldeles nyss fått beskedet. Kejsarsnittet gick bra och Ulf och Camilla är nu stolta föräldrar åt en liten flicka som ska heta Rebecka. Nu väntar vi på att de ska komma hem så vi får se den lilla och mysa lite =)
Stort GRATTIS!!

Underbart att allt gick vägen denna gång. Vilken lycka!!

Galet Trevlig Kväll

Har nog aldrig cyklat så fort som jag gjorde från jobbet igår. Tog knappt 10 minuter att cykla mina 5 kilometer och mördarbacken tog jag i ilfart istället för snigelfart. Svettig var jag när jag väl var hemma med jag hoppade ner i Hottuben fort =)

Anneli hade besök från DC så vi fick surra engelska hela kvällen så att Christa skulle förså oss och inte bara sitta och lyssna. De första meningarna var bland de sämsta jag hört, som en 10 åring men när man pratat ett tag så kommer man in i det och efter bara en kväll så är det svårt att sluta. Man vet inte riktigt vilket av språken man använder för i hjärnan tänkar man i svenska ord men vips lustigt kommer det ut i ett engelskt. Jag tyckte det var svårt att sluta prata engelska efter en kväll och då kan jag bara tänka mig hur det ska vara för Anneli som bott där i ett år. 

Vi myste hela kvällen och surrade en hel del. Det vart grillning av jätte kladdiga pinnbröd som Christa faktiskt tyckte om (It looked like a penis) och så tog vi ett dopp i det blå. Kallt var det men inte lika kallt som jag föreställt mig. Skönt att springa tillbaka till Hottuben och värma sig igen =)

Det är så synd att alla vi tjejer träffas så sällan. Måste bli mer ofta men det är ju svårt då nån bor i ett helt annat land. Tyvär var inte Tiiniwiini med igår då hon låg hemma och var sjuk men vi måste försöka och ta oss till Bryssel i höst alla tre och hälsa på Anneli. Tok skoj skule det vara =)


Hottub Mys Med Tjejerna

Slutar jobbet 20.15 och då blir det att pinna på hem med cyklen, kasta ner kläder i en väska och inte glömma bikinin. Sen tror jag att jag faktiskt ska köra Camaron till Annelies stuga där vi ska ha en mysig kväll. Det blir grillning, hottub och en hel del volleyboll skulle jag tro. Kommer att bli tok skoj att träffa allihopa samlade igen. Anneli lämnar Pite i helgen igen så det är bara att passa på =)

Ska försöka hinna packa ner kameran också i stressen...

Har utsökta majskolvar som väntar på mig där hemma, det ska bli grillade ikväll. Måste komma ihåg att ta med en tand bygel så jag slipper ha majs lurv mellan tänderna hela kvällen. Inte det snyggaste vill jag påstå =P

Havets Grand Prix

Jag har en stor längtan ner till Göteborg. Det har jag haft ända sedan jag var där i januari så klart, det har jag direkt jag sitter på planet påväg uppåt vårt avlånga land. Men nu bor jag i den helt och hållet andraa änden av Sverige och får njuta av underbara västkusten några gånger per år.
Har ju som planerat att åka ner nu om någon vecka men jag skulle helst av allt redan vara där i helgen. Detta på grund av en sak. En otroligt tok frän och rolig sak. Jag kommer inte att vara där ='(
Det är nämligen så att det körs P1 för första gången i Sverige och det körs i helgen i Göteborg. Tänk att få kolla på dessa "monster" båtar som kör helt galet fort och galet.
Kan ingen ge mig massor med pengar så jag kan åka i helgen också eller bjuda med mig kankse ;)

ÅÅ varför bor jag här uppe i Pite dessa gånger??

P1 tävlingen krockar tyvär med Roslagsloppet också. Hade vart skoj att åka och kika på det då Peter ska köra men det blir nog inte det heller =( Får önska han tok lycka till och jag håller tummarna hela helgen för er!!! =)

Någon vänlig själ som vill ha sällskap i Tv soffan i helgen då?? P1 visas direkt på Viasat Sport men den kanalen finns inte i mitt hem...

.......................................................................................................................................................



HAVETS GRAND PRIX, GÖTEBORG 7-9 AUGUSTI
Deltävling nummer fyra i Powerboat P1 World Championship

Helgen 7-9 augusti kommer världens snabbaste båtar för första gången till Göteborg och Skandinavien och den fjärde deltävlingen i Powerboat P1 World Championship 2009. 2009 är seriens sjunde säsong och omfattar deltävlingar i Europa, Asien och Mellanöstern. Man tävlar om Världsmästartiteln i två klasser - Evolution och SuperSport.

Inom båtsporten är detta lika stort som en Formel 1-tävling och de tävlande offshorebåtarna är lika extrema som sina motsvarigheter på land. Besättningarna ska inte bara kämpa mot sina konkurrenter utan också mot nyckfulla vågor, vindar och strömmar. Båtarna är av enskrovstyp med dubbla motorer och toppar uppåt 200 km/h.

Havets Grand Prix blir en ny och annorlunda upplevelse för den skandinaviska publiken. Själva tävlingsbanan ligger vid Långedrag i västra Göteborg där Oscar II Fort öppnas upp som publikområde speciellt för detta tillfälle. På Frihamnspiren mitt i centrum blir det ett evenemangscentrum med teamdepåer och vattensportaktiviteter.


Hemvändare

Är en massa hemvändare hemma såklart nu. Det är ju sommar och det är då och vid jul som alla kommer hem. Underbara Anneli är hemma och vi ska försöka klämma in nån dag i veckan då fyra yra höns ska samlas på samma ställe. Brukar vara knepigt att hitta tider då alla vi kan men det ska gå =)
Mötte Tina i morse då jag cyklade till jobbet så hon kunde hela veckan lät det som, ett plus, då är det tre höns kvar att samla in.
Anneli skulle få besök från DC i morn så vi kommer att få surra engelska så den tjejen fattar vad vi snackar om. ÅÅ vad roligt att träffas alla samlade igen!! Vi hade så otroligt skoj tillsammans på gymnasiet och med vårt företag =)

Får se om torsdag eller fredag passar Josse och Anneli.....


An old one...

Mini Semester

Tillbaka till vargaden efter en skön mini semester.
Åkte till Hotell Fokus mitt i Ö-vik. Ett litet hotell med mysiga rum. Frukosten var god och vädret har vart bra.

Började med att cheka in på fredagen och sedan lastade vi av cyklarna och tog oss en tur nere i hamnen. Kikade på alla båtar men konstaterade att utbudet på roliga båtar var kasst. Inga race båtar med andra ord =P
Sen blev det lite vin och kräftor på hotellet innan Jon Blund kom.

Sov ut på lördagen och njöt av en lång och god frukost. Vädret var kasst när vi vaknade så det blev långbyxor och tjocktröja på men det fick vi sota för. Efter 10 minuter i regnet på stan så kom solen och det blev tok varmt. Gjorde några fynd på stna men var inte så shopping sugen så vi satte oss i bilen och åkte på lite sightseeing.
Blev en tur ut till Gullviks camping där jag bott tidigare och fick tänka tillbaka på lite minnen. Hade en knasig känsla i kroppen så jag blev som barn på nytt. Satte oss i en slänggunga och blev illamående och böt till en safari jeep som står på gungande fjädrar. Tog ett träningspass i klätter tornet och blev alldeles sandig. Hehe riktigt skoj att leka ibland =)

Solen sken och värmen var härlig så vi åkte vidare till Struts farmen där vi åt en glass och matade strutsarna med gräs. De små bebis strutsarna var sötast, såg nästan ut som en igelkott i fjädrarna och var i en hönas storlek. På vägen till denna struts farm hittade jag en otroligt vacker kyrka. I den vill jag gifta mig!! Tog en titt inuti och tände ett ljus. Blev alldeles harmonisk av den otroligt vackra arkitekturen i och utanför denna kyrka som låg högt uppe på en kulle med älven rinnande nedanför.
På vägen tillbaka till hotellet såg vi skyltar för sevärdheter och följde dessa skyltar till nått som skulle vraa en fornby. När vi kom fram möttes vi av skyltarna att de stängde 31/7 så vi blev måttligt glada. Tog en promenad i skogen till en gammal gravplats som kommunen förstört och blev mer besvika och åkte tillbaka till stan.

 
 






Blev en dunder middag sent på lördagen och jag är nog mätt än tror jag. Oj vilken bra mat det var. Käkade på Harrys och hade lite förutfattade tankar då Harrys i Umeå inte är någon höjdare men vi blev glatt överraskade. Det blev en god löjroms toast till förrätt, grillad glaserad oxfilé med majskolv och bea och sist till det bästa, en lime paj med röda bärssås och grädde. Min mage stod ut som en ballong efter middagen men den var verkligen tok god!! Bäst av allt var att det var inte jag som betalade kalset ;)

På söndags morgon åt vi en till god frukost och sedan dundrade vi iväg till Kramfors vid Höga Kusten. Det var ett otroligt landskap att de. Kramfors är underskattat!! Åkte hem till Niklas och surrade båtar. Denna kille har alltså en Katamaran som är bygd av en Skater 28 och båten pinnar på i hela 119 knop. OMG det är fort!!
planen var att vi skulle åka en linbana på eftermiddagen på vägen tillbaka till Ö-vik och sedan basta hela kvällen men det blev inte så. Dessa killar hade en hel del att surra om så efter middagen hade vi tänkt dra oss men blev kvar ytterligare. Det hela slutade med att vi var där från 11-00.05. Dryga tretton timmars båt snack skavde ganska rejält i mina öron men jag njöt av en otrolig utsikt från Niklas stuga och alla båtar som åkte förbi.
Kastade oss i säng efter 01 tiden då vi var tillbaka till hotellet och sussade gott. Har träffat personer som jag förmodligen kommer att hålla kontakten med och umgås med då de bor i Pite under vintern =)

 


Måndagen bestod av linbaneåkningen som vi missade på söndagen. Vi åkte upp på skulebergets topp. 1200 meter lång linbana upp till 294 meter över havet. Utsikten var enastående vacker och man såg hela vägen ut till alla öarna. Ulvön är otroligt stor och hög och alla bergen. Det är svårt att fånga detta på bild så det måste ses i verkligeheten. Att solen stekte och vinden inte blåste gjorde att det blev en helt underbar dag uppe på berget med gott fika fika och någon powernap i solen =) 





Sverige har verkligen många pärlor som alla borde besöka. Inte alltid en utlandsresa är det bästa, att det ens kommer ur min mun =P
Bilen styrde sedan uppåt landet och stannade till i Ume för att säga hej till Peter och hämta lite kvarglömda saker. Käkade middag där innan jag körde hem till Pite igen.

Väl hemma blev det en stressig kväll för att hinna hämta katterna, handla och packa ur bilen men tillslut så roddes det iland =) Har sovit kasst i natt och är ganska trött just nu, men man lever bara en gång ;)
Så där har ni min sköna helg i välstaplad ordning, fler av dessa helger behövs och mottages gärna =)

På Hemmaplan

Hemma igen.

Alldeles tom i skallen Har stressat hela kvällen för att hinna med allt, men nu är katterna hemma, frukost finns i kylen och mamma kan lite om hur man handlar på nätet.

Ett stort glas juice i soffan innan läggdags.

Jobb i morn och mer uppdatering =P

Höga kusten...

175c461b252b40a2f6826695593606f2.png


Höga kusten.

Här skulle jag kunna bo! Helt otroligt vackert, är i kramfors på besök:) 30 grader varmt 19.46 ikväll. Himlen är orange av sol nedgången nu:)


RSS 2.0