Idag Idag Idag Kanske Det Sker

Jag hoppas jag hoppas jag hoppas att lilla Rebecca ska komma hem idag. Det blev inte igår då det var kvar sista kollen för gulsot. I förmiddags hade de inte gjort den kollen än så i eftermiddag skall det fixas. Hoppas allt är grönt så det bara är att packa sig i bilen för dem och komma hem. hem till värdshusvägen, 400 meter från mig, så jag kan få snutta på lill tösen och verkligen se henne.
Var på HM innan jag började jobbet idag och införskaffade lite presenter till lilla tjejen. Det blev två söta bodys med matchande byxor. Galet sött =)


 Dessa sötisar är det men i andra mönster. Hittade inga bilder på de mönstrena jag köpte. Mysiga enkla kläder när hon är så liten. Köpte storlek 56 så hon kan ha dem =)

Kommentarer
Postat av: Kicki

Så sööta! =) Men nu verkar dom ju bli lite senare hem :( Vet inte om du hunnit höra det redan, att lillen ska få ljusbehandling mot gulsoten. Men det är ju i alla fall bra att dom får all hjälp dom behöver i ume, istället för att behöva fara upp till sunderbyn sen =)

Men nu längtar man ju så man håller på bli tokig!!! :)

Kraaaam

2009-08-12 @ 14:54:47
URL: http://kickikickass.blogg.se/
Postat av: Kicki

Gulsot ska ju normalt försvinna med tiden. Men med ljusbehandling så ska det gå snabbare. Kanske på en dag eller två. Och då stannar dom hellre i Umeå så hon får behandling, än att dom ska till Sunderbyn varannan dag och kolla gulsoten där.

Som jag förstod skulle dom börja idag, och kanske fortsätta imorgon. Så gissar att de inte är hemma förrän imorgon e.m./kväll eller så på fredag. =/

Bara hoppas allt går bra nu så man får se lillen snart!

2009-08-12 @ 15:50:12
URL: http://kickikickass.blogg.se/
Postat av: Cissi

Åh, vad sött! =) Måste nog på HM jag med =)Kraam

2009-08-12 @ 16:54:24
URL: http://lillohman.blogg.se/
Postat av: sandra

ne va sötis ^^

2009-08-12 @ 17:42:51
URL: http://sandraliksom.blogg.se/
Postat av: sandra

ja skit kul! det är något jag har velat göra sedan 10 års ålder :) du får gärna tycka till om mina sminkningar jag har gjort ^^

2009-08-12 @ 18:29:32
URL: http://sandraliksom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0