Ume är underbart

Kvällen igår var helt underbar!!

Förfest på hotellrummet hela kvällen med mycket surr, foto tagningar och alkohol. Fönster häng med "raggning" på förbi passerande. Skratten sitter kvar!!

Utgången på Olerys (hur nu det stavas) var klockren. Kortet gick varmt. Måste föra över pengar för ikväll =P

Nu va det tydligen på min lott att hämta glas för kvällen och min mobil som laddas i bilen. Införskaffade en bil laddare idag då strömmen var slut. Sorry om jag vart off men det är därför jag inte haft nån ströming!


Ledighet eller vad?

Gick ut på lunchen och skulle springa alla mina ärenden inför helgen. Och till min besvikelse så lyste inte solen längre och så var det tjockt med folk på stan. Vad gör alla, är de lediga eller "skolkar" dom?! Kön på systemet var såklart lååång och halva lunchen gick åt att bara vänta men jag hant springa på H&M och köpa nya 3/4 leggins och på Intersport och köpa solbrillorna jag hittade innan jag for till Gran Canaria. Ville inte köpa dom då ifall jag skulle hitta några andra i utlandet men det gjorde jag juh inte så nu fick dessa skönheter hamna i min väska
Hoppas på mycket sol i helgen så de korta legginsen får åka på istället för de långa och att brillorna blir invigda =)

Har packat väskan så efter jobbet blir det att skynda hem och kasta i sig lite middag innan jag åker 20 mil söderöver.
Ledsen Gustav att jag inte kommer till Södra hamn på lördag...men Crille kommer och jag har sagt att boulle spelet ska han ta med (återstår) att se om han kommer ihåg det bara =P
GRATTIS i massor på din födelsedag och hoppas du får en trevlig dag i morn!!




Ha en trevlig helg allihopa!!

Klappat och klart

Blev bestämt vid 22 tiden igår att det blir Umeå i helgen. Kusin och hennes kompis ska ner och de åker vid 14 tiden från luleå idag så jag kommer ner någon timme senare då jag jobbar till 16.00. Ska hinna in på systemet på lunchen idag så jag har nått att dricka ikväll =) Hoppas verkligen att vädret blir bra så man kan ligga och lapa sol i morn!!

Alla små vänner i ume, vi ses snart =D

Älskar dig!!!

Denna komentar hade jag nyss fått. Blir glad för att pappa har vart in på min blogg men samtidigt lite ledsen för att de inte tycker om att tatueringen blev lite större än tänk. Men jag är ju fortfarande samma dotter =)
Älskar verkligen min pappa. Har tidigare skrivit ett inlägg om att jag är pappas flicka och det är jag verkligen!! Älskar att krypa upp i hans famn i fotöljen och känna mig som 5 år igen =)


Stig Nilsson = pappa, om Tatueringen:
- Hej inte trodde jag att du skulle göra en så stor. trodde bättre om dig.Hadde högre tankar om dig. puss


Pissväder

Idag stormar det verkligen. Hade planerat att cykla till jobbet om det inte regnade...det regnar inte men nån cykel tog jag inte heller. Skulle nog bara stått stilla i motvinden. Hoppas verkligen att vädret blir som utlovat i helgen för då blir det lapa sol och troligtvis ha tok skoj i umeå.

Baghera är verkligen billig just nu. Han vaknar tidigt som fan och skriker hela tiden. Man måste ligga och klia han för att han ska vara tyst men då jag somnar om så börjar han skrika igen. Jag orkar inte vakna vid fyra tiden varje morgon och sedan bara ligga och "vila" fram till sju tiden!! Men i morse var jag stenhård med han så varje gång han fick sina skrik il så höll jag igen munnen på han. Efter bara tre gånger så blev han fundersam och provade låta lite och direkt jag sträckte handen mot han för att hålla igen munnen så blev han tyst. Hoppas det håller i sig!!! Det var säkert obehagligt för han men vad ska jag göra. Han måste sluta skrika för jag blir galen!!


Tatueringen

Nu har jag tagit av plasten och tatt nån bild på ryggen. Längtar tills nästa sittning då det förhoppningsvis blir färdig. Min rygg är så jävla snygg nu =)

Like it alot!!

Träffade på mamma, moster och "moster" på stan efter sittningen igår...mamma frågade varför jag hade tejp på halsen och om jag hade fått skavsår av bikinin som jag hade på mig....efter några långa sekunder kom hon på vad jag gjort och suckade många gånger innan hon såg den.

Tack Agneta för att du inte var negativ =)

Hehe den blev nog aningens större än vad mamma hade tänkt sig men oj så fin den är!!



Skiiit

Det verkar skita sig med planerna om Yran. Catta har tydligen jour och kan inte lämna stan..... Emmeli åka bara du och jag?? =) Hade  verkligen velat åka ner i helgen, parta lite och shoppa!!

Nån annan  som ska dit som jag kan haka på?? =D

Nuså äntligen

Nu har jag och Fredde klarat av första sittningen. Nu har jag min älskade Ganesh på ryggen. Den blev större än vad jag tänkt mig men betydligt snyggare större också. Fredde tyckte att den såg fjompig ut på ryggen i mindre form och det håller jag med om. Är så totalt nöjd och vill bara titta på den hela tiden =)
Har gått mycket bra idag, har inte haft så besvärligt med smärtan men min nacke är ganska stel efter den härliga ställningen. Gjorde som ondast över ryggraden i mitten av ryggen men det var inte såå farligt ändå =)

Tack för sällskapet Elin. Tiden bara rusade iväg och så kände jag inte av nått då vi surrade. Mycket värt att ha nån att prata med. Nån som vill följa på nästa sittning och surra med mig? =)

Har en massa plast över ryggen nu så det blir lite bilder när den är borttagen =)

Getting inked

Nu sitter jag på jobbet efter en jobbig morgon. Ingenting funkade med telefonerna så vi fick massor av samtal men kunde inte svara. Fick istället hinna ta telefonnummer och ringa upp kunderna. Det gick det med men äntligen har vi fått igång det mesta så nu funkar det igen.
Dricker massor av vatten så att jag inte ska få huvudvärk för den är påträngande, det luktar vedervärdigt äckligt från kappa idag! Blir många timmar under nålarna så huvudvärk vill jag inte ha.

Om ganska prick en timme ska jag vara på tattoo =D

Nu kör vi!!

Little oldie

Hittade en bild som är från några helger sedan...Infyttningsfesten hos Danne och Catta med tema filmkändis.

Elina och systrarna Ronny & Ragge =D



Bild från Pitebynight.se

Mini & Yran

Är toksugen på att åka till yran i Ume i helgen. Det lutar åt att det blir jag, Catta och Emmeli som åker ner. Ska ner en sväng till ö-vik med lilla Mini också så det blir flera flugor i samma smäll =)
Återstår att se vart vi ska bo men kankse hämtar Catta husbilen i kalix så då ställer vi upp den nån stans centralt och bra i Ume. Cyklarna måste nästan få plats för ingen kommer att kunna köra bil =P
Blire inte husbil kankse det blir tält =P hahaha

Ska hinna med lite shopping så klart åsså =D

Lilla Mini
är förövrigt världens sötaste papillon. Hon är 1,4 år och till salu. Kan ju säga att jag är sugen men jag har som lite för lite tid just nu för att ha en hund. Men sötare och mer tillgiven hund får man leta länge efter.
Om det är någon som är intresserad så säg bara till annars lämnas hon till uppfödaren i ö-vik på fredag.

Har en längtan hem nu, vet inte varför....ska träna efter jobbet och så cyklar jag så det dröjer innan jag kommer hem. Strange - Jag brukar inte tycka om att vara hemma utan vill alltid ha nått att göra eller nån att va med. Hatar ensamheten!!

Änglar och demoner

Nu har jag vart och sett filmen. Boken var bland de bästa jag har läst men filmen var såklart inte lika bra som boken, det är dom ju aldrig. Men den var helt klart godkänd och en mycket bra film. Jag som har psykiska problem då jag sitter i en biosalong att alltid bli pinknödig efter halva filmen hur kort filmen än är, lyckades för första gången i mitt liv att inte bli det. Jag tänkte inte på att jag skulle bli kissnödig för jag var så inne i filmen =) *Stolt*

Att filmen var över två timmar lång hade jag gruvat mig för då man får så ont i baken men tiden bara sprang iväg. Det var alltså en rätt så bra film då jag tänker efter =)

Skönt att komma ut från en bio salong och solen skiner fortfarande. Det är så otroligt skönt att det alltid är ljust nu, solen går aldrig ner. Det är en av de bästa sakerna med att bo uppe i norra delen av sverige. Vädret idag är helt underbart. Det var 13 grader varmt i skuggan klockan sju i morse. SOMMAR!!

Är det nu till helgen eller om två helger som det är brännbollsyran i Umeå? Nån som är sugen på att åka ner och ha lite skoj? =)

Invigning av Bodegan

Det blev en lyckad och trevlig inflyttningsfest hos Sandra och Marcus igår. Det vart grillning och sedan höll vi till i Bodegan hela kvällen. "Öppen" bar, kareoke och en massa dansande och surrande. Det är vad man behöver för en lyckad kväll med sina vänner =)
Lilla Marcus blev dock dålig och fick gå å sova tidigt. Han ringde vid 12 tiden och efterlyste sina glasögon som han förmodligen tappat ute nån stans...letade igår men det var lönlöst!!

Va var väl runt 20 pers som käkade och sedan droppade det in allt fler. Det tråkiga var ju att kvällen slutade men syskon bråk. En sida vi inte ville se!!

Tack för en tok bra kväll Sandra och Marcus. Hoppas på en riktigt bra Midsommar i Bodegan =D 

Inflyttningsfest

Ikväll är det en till inflyttningsfest och denna gång är det hos Sandra och Marcus som har flyttat från huset på backen till deras drömhus på pitholm. Ska bli superskoj att hälsa på dem, jag har ännu inte hunnit vara in i huset, haft fullt upp och inte vart hemma men nu ikväll så blir det =)
Marcus ringde igår och hade kommit på lite plötsligt och med kort varsel att det skulle bli party ikväll men klart att vi kommer!! Grillat till middag blire. Jag längtar som fasiken till lite vettig mat, har bara ätit massa fil och flingor idag, både fukost och lunch...tjatatde rätt mycket om mat igår och nu får ni stå ut med lite till =) Besvärligt då man inte vart hemma och lagat nån mat på länge, tar ett tag att komma tillbaka i matlagningen och handlandet =P

Jajja nu blire ju fest ikväll igen...hade som sagt och lovat att jag inte skulle festa på ett tag då det blivit rätt mkt på sista tiden. Hela veckan i gran canaria har det blivit nån cider och öl varje dag sedan festade vi ju i onsdags med utgång och efterfest, hela köret. Det blir lugnt ikväll i alla fall har jag tänkt. Får se hur det går med den saken =P

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag ska tatuera ryggen =D


Mina söta vänner måste komma och hålla mig sällskap. David har paxat en fot =P
Aj vad ont det kommer att göra och ta lång tid men OJ så bra det kommer att bli!!

Var ett tag sedsan jag la ut en bild på min ganesh så nu får ni se honom igen =)



Tillsammans

Vad heter ni? Elin och Christian
Hur träffades ni? Gemensamma vänner
Hur länge har ni varit tillsammans?
Snart 6 år
Är ni förlovade? Ja.
Bor ni ihop? Ja, från första stund
Har ni barn? Nej och inga än på ett tag
Har båda körkort? Ja såklart!
Isåfall, vem kör bäst? Det beror på hur man ser det..... =P
Kommer du ihåg er första kyss? Mmm det gör väl alla tjejer
Vem sa "Jag älskar dig" först?
Han, jag tyckte det var väldigt tidigt efter bara en månad så han fick inget svar tillbaka
Vem är äldst? Crille är två år äldre
Vilka stjärntecken är ni? Jag är delad mellan oxe och vädur och Crille är oxen
Vem fyller först på året? Jag =D
Håller ni i handen på stan? De fåtal gånger vi gått på stan tillsammans kankse vi gjort det 
Vem är längst? Crille
Vem sjunger bäst? Aldrig fått höra Crilles sångröst.... =(
Var nån av er oskuld när ni träffades? Ja
Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej
Vad har ni gemensamt? Det tokiga motorintresset och djuren
Blev du kär i första ögonkastet? Det var de perfekta vita smilet och smilegroparna som jag blev kär i först
Har ni någon speciell låt? Nej
Har ni några "frikort"? Vad fasiken är det för nått!!
Har ni stora framtidsplaner? De vanliga drömmarna är ju barn och en stor fin villa men just nu bara att vara frisk och leva livet.
Har ni gråtit i varandras armar? Ja.
Har ni varit utomlands tillammans? Ja vi har hunnit med Egypten och Turkiet. USA nästa
Vilket är ert bästa minne? Förlovningen
Vem lagar bäst mat? Jag lagar den mesta maten om det inte ska vara pannkaka eller mackaroner =P
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Umgås med kompisar och kör mycket bil. Skruva i garaget måste hinnas också
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Nej inte alltid men offtast.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Näe. Långt för att vara i Pite men bara 15 minuter från varran.
Blir du lätt svartsjuk? Nej aldrig
Brukar ni bråka? Vi bråkar aldrig så vi skriker och så, visst kan man bli irriterad och grinig men det går över på två röda
Ringer eller SMS:ar ni mest? Ringer.
Vilken är hans finaste kroppsdel? Bakdelen och ansiktet (tänderna och smilegroparna)
Brukar nån av er prata i sömnen? Kan hända nån gång för mig, oftast vaknar jag av att jag hör mig själv lalla =)

Spontan fest

Jobbade till 20.15 igår kväll och efter det blev det spontan fest med vännerna. Utgång på kalles där det var mycket folk och skit trevligt. Tyvärr så stängde dem redan klockan ett eftersom det var onsdag (tycker de kunde ha räknat gårdagen som en lördag) men vi fortsatte festen på djupviken hos Pelle. Det blev jaquzzi badande och ångbastu för fulla muggar. Helt plötsligt så kom det två bilar fulla med folk så vi blev väldigt många på efterfesten....är bara det vanliga gänget nästa gång!!
Stackars Crille skulle upp och jobba i dag så han var nykter och ville inte vara med på nån efterfest så han fick åka hem och sova gott. När Danne skjutsade hem mig så sussade han gott och vaknade inte ens till då jag gav han en godnatt puss....han jobbar fortfarande och jag sitter i soffan ensammen, fryser och är hungrig. Just nu så är jag inte på så glatt humör utan ganska uttråkad och hungrig.
Det finns ingen mat hemma, ingen verkar ha handlat då jag vart borta...hade tänkt handla idag men inte blitt av ännu, måste bli nu! Fanns ingen frukost i morse så det enda jag hittat att stoppa i magen var en majskolv som jag kokade. Gott men lite lite för en hel dag känner jag nu!!

Har hunnit köra åkgräsklippare idag och tagit upp allt löv och skit från tomten. Skönt som fan med traktor, tog bara 45 min istället för att kratta för hand en hel helg!!

Nej nu måste jag verkligen få nån mat i magen.....


Grattis till Marcus

En massa Grattis till Marcus som klarade motorcykel körkortet i går!!
Han har verkligen längtat efter att få köra sin nya maskin så jag kan nog inte ens förstå vilken lycka han känner nu. Bara dags för underbara Emma att fixa kortet också =)

Det har hänt så otroligt många saker här hemma medans jag vart borta och jag har bara vart borta en ynka vecka... Annat som skett är att Andreas och Elena kommit hem med lilla Vilma, Catta har en till hund för ett tag och grävt upp hela gården för att göra en damm, Lingon har hämtat en till rottis valp...osv osv. Listan kan göras jätte lång.

Har missat ett antal födelsedagar också och det ber jag om ursäkt för. Tina jag kommer förbi dig nån dag i helgen ;)
Jeanette ska vi fira på söndag så det har jag som egentligen inte missat (nog för att det är pga av att jag vart bort vi firar henne då) =P

En stor grattis kram till er alla, ni vet vilka ni är =)

Hemma skjuder våren

Inatt anlände vi till hemmaplan. Det har vart otroligt skönt att sova i sin egen säng, synd bara att det blev lite få timmar. Snabbt tillbaka till verkligeheten, sitter på jobbet nu och ska sitta här till 20.15 ikväll.

Det har vart otroligt skönt med semester. Vädret kunde inte vart bättre!!
Strålande sol alla dagar och ca 26 grader varmt i skuggan. Ganska mycket vind så det var lätt att bränna sig då man inte kände nått förens på kvällen =P
Alltid finns det negativa saker också på en resa och på denna så var det alla för*annade flugor och att hotellet låg ganska "tråkigt" till. Det var ett jätte fint hotell men verkligen ett familjehotell så det myllrade av små barn och var rätt så dött efter åtta på kvällen. Så vi sökte lite liv inne i playa ingles istället och det var skoj =)
Har njutit av solen och värmen, en och en annan cider och cigarett har det blivit men vi har njutit.
Hade svenska grannar på hotellet som bara var ett år yngre än oss så det var trevligt. Har surrat en hel del och festat tillsammans.

Summa sumarium är att det har vart en lugn och skön semester. Alla bilder läggs upp så fort som möjligt =)

All lycka och välgång

Ett stort GRATTIS med många kramar och lyck önskningar till Elena och Andreas som 10.48 i dag fick sin dotter Vilma. Lilla tjejen vägde 3395 gram och var 48 cm lång.

Synd att de inte hinner hem innan jag åker. Måste vänta en hel vecka innan jag får se och lukta på den lilla. ÅÅ vad roligt och mysigt!! 

Måste hålla utkik på webbisar =D

Snart är vi påväg...

...till detta ställe. Hoppas det är lika fint som på bilderna och att vädret är på vår sida. Jag vill ha sol och värme!!!




Det kommer mer bilder efter resan ;)

Familjen Lindéns födelsedagar

Idag är den 11 maj och det innebär att det är Kickis födelsedag. Det andra barnet i familjen Lindén. De andra två bröderna har fyllt år den 7 samt den 9 maj. Komiskt att det bara är två dagar mellan alla barnen =)

GRATTIS kicki på din födelsedag, hoppas den blir toppen bra!! Jag tänker på dig =)

Den minsta i syskonskaran, William fyllde 12 år i lördags och jag måste bara visa er ett kollage made by Kicki på den lilla sötnosen. Han är verkligen underbart söt och gullig =)






Nu vill jag bara säga GRATTIS till er alla =)

Fullspäckad dag

En slagen hjälte var jag i morse. Det tóg länge innan jag orkade mig upp ur sängen och sen har hela dagen vart ganska tung fysiskt...Alkoholen igår var inte att leka med men skoj hade  vi =)
Bakis som fasen satte jag mig på cykeln in till stan för en lunch/frukost med tjejerna. Mötte upp de andra i stan och åt en god räkmacka i gallerian. Surrade en hel del om framtiden och minnen tillsammans. Hade vart klockrent om Fredman kikat förbi men inte denna gång...

ilade vidare till Thomas och Kicki för att gratta både William och Kicki. Det blev tårta och fika och en hel del surr där med. Dröjer nog inte lnge innan Crille ska ha en blueray spelare =P

Nu ikväll har vi hunnit vara förbi mormor, farmor och farfar, mamma och pappa, jimmy och jeanette. Fick lite god mat hos mor och far åsså hjälpte vi dom att få fram vindskydden på altanen. De väger jävlat bly då de är i glas!

Nu har jag snart packat allt inför morgondagen. Kameran är på laddning och längtan finns i magen =) Hoppas dagen går fort så vi får åka nån gång =P


Milow - Ayo tecnology

She work it girl, she work the pole
She break it down, she take it low
She fine as hell, she about the dough
She doing her thing out on the floor
Her money money, she makin' makin'
Look at the way she shakin'
Make you want to touch it, make you want to taste it
Have you lustin' for her,
go crazy face it

She's so much more than you're used to
She know's just how to move to seduce you
She gone do the right thing and touch the right spot
Dance in you're lap till you're ready to pop

She always ready, when you want it she want it
Like a nympho, the info
I show you where to meet her
On the late night, till daylight the club jumpin'
If you want a good time, she gone give you what you want

Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here,
you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology,
Why don't you sit down on top of me
Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front-- of me

In her fantasy, there's plain to see
Just how it be, on me, backstrokin',
Sweat soaking
All into my set sheets
When she ready to ride, I'm ready to roll
I'll be in this bitch till the club close
What should I do, on all fours
Now that that shit should be against the law
Different style, different move,
Damn I like the way you move
Girl you got me thinking about,
All the things I'd do to you
Let's get it poppin' shorty
We can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology,
Why don't you sit down on top of me
Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me
Ooh she wants it, Ooh she wants it
Hmm she wants it, I got to give it to her
She wants it, Hmm she wants it
Hmm she wants it, I got to give it to her
I got to give it to her

Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology
Why don't you sit down on top of me
Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me

My new favourite song

Den är så skön denna låten

Gillar den skarpt

Tired of using tecnology....




Vill ha Vill ha Vill ha Vill ha Vill ha Vill ha

Är det någon som vill vara snäll och ge mig denna  underbart vackra lampa? Den skulle passa så bra hemma hos mig och jag skulle puttsa på den varje dag. Snälla någon, den är till salu på blocket i Piteå för 2000 kr =D



Tungt att stiga upp

Jag hade tänkt stiga upp vid 8 i morse för att hinna städa lite innan jag ska till Luleå och träffa Sofia, men tror ni att jag orkade stiga upp när vckarn ringde...nej jag ställde fram den till 9 istället och då gick det bättre. Endra problemet nu är att nedrevåningen är städad det är uppe det behövs och där ligger ju en viss karl och sover så jag kan ju inte börja köra dammsugare och packa resväskan då...så nu sitter jag vid datorn och fördriver tid som jag egentligen kunde ha gjort nått bättre av, som att sova en stund till eller tatt mig till gymmet och tränat. Nu är det för sent, skulle gjort det på en gång i sånna fall.

Det blev  en väldigt lugn kväll igår. Jag somnade en stund på soffan efter maten och vaknade sedan av att Mike låg i soffan bredvid mig. Surrade lite med han och  såg Talang på tv. Vid halv elva kom vi på att vi skulle till Crilles syrra och se en film. Det blev Batman på blueray så nu vill Crille ha en blueray också. Prylbög!!!

Jag måste hinna packa lite iidag och inhandla solskydd nr 6 tror jag det får bli. Jag ska bli brun och sommar fräsch snart!!

Egen födelsedagspresent

Älsklingen fyllde ju år igår och vi hade födelsedgas fika med främmande. Han fick massa bra presenter men det allra roligatse tror jag att han tyckte sin egen present var =P
Strax före 22 på kvällen var vi in till stan och gubben inhandlade en 46" LCD tv. Det kom ut en annons på blocket och Crille är ju en affärsman av dess like som alla snart bör veta...vår gamla tv lär väl finnas på blocket när som helst, nån som vill köpa en 42" plasma?? =)

Det var inte bara Crille som fick presenter igår utan jag fick mig en för sen present också och den var bra!! Tack Kicki och Thomas det kunde inte passat bättre =) Jag fick ett presentkort på Vejm makeup så nu ska jag handla *glitter i ögonen*

Denna vecka har rusat iväg, det är redan helg...bara 3 dagar innan vi åker Patricia =D Jobbar på måndag innan vi åker men det går nog bra, jag får packa i helgen, undrar bara när?! Har en fullspäckad helg med loppisar, födelsedagar, luncher med USA vänner osv osv... Listan är lång men det blir en bra helg!!

Tänkvärt

Detta är en dikt som har skrivits av en tonåring med cancer. Hon vill se hur många det är som förstår hennes dikt. 
Det är väldigt sant och tänkvärt. Lev livet men sakta ner och njut av varje sekund!

Långsam dans


Har du aldrig sett ett barn på en karusell?

Eller lyssnat på regnets plask i marken?

Någosin följt en fjäril till en ojämn flygning?

Eller tittat på solens inre natt?


Det är bäst att sakta ner

Inte dansa så fort

Tiden är knapp

Musiken kommer inte sist


Brukar du gå genom varje dag i flyg?

När du frågar " hur mår du"  -  Hör du svaret? 
När dagen är klar vill du ligga i din säng med nästa hundra sysslor som springer i ditt huvud?


Det är bäst att sakta ner,

Inte dansa så fort

Tiden är knapp.

Musiken är inte sist.


Aldrig sagt till ditt barn,så ska vi göra det imorgon, i all hast och inte se sorgen?

Någonsin förlorat kontakten, låt en god vänskap dö?
Leda till att du aldrig haft tid att ringa och säga 'Hej'. 

Det är bäst att sakta ner. 
Inte dansa så fort. 
Tiden är knapp. 
Musiken kommer inte sist. 

När du kör så snabbt för att komma någonstans. 
Du missar halva nöjet av att komma dit. 
När du oroa dig och skyndar dig genom din dag,
Det är som en oöppnad gåva .... kastas bort. 

Livet är inte en ras. 
Får ta det långsammare. 
Lyssna på musiken. 

Innan låten är över 


...Ingen vanlig dag...

...För det är crilles födelsedag HURRA HURRA HURRA.

Vaknade 30 minuter före väckarklockan i morse, solen sken och jag var pigg. Steg upp och har pysslat och planerat lite på morgonen. Gubben fyller 24 år idag och jag var så snäll att jag gav han frukost på säng på morgonen. Han var dödstrött för han fick inte sova sin extra halvtimme men jag tyckte vi kunde mysa en stund med frukost i sängen istället =D
Inga presenter fick han på morgonen utan de kommer i kväll (i ärlighetens namn så har jag inte presenterna ännu). Ska springa iväg på stan på lunchen för att inhandla en grej och det andra får han  bara på papper för det hinner jag inte åka upp till Lule och köpa nu.

Blir en hektisk kväll med familjen på fika och en plan att hinna springa en runda också. Kan bli så att jag springer väldigt sent och crashar i sängen direkt =)

Fredag i morn. REDAN!

En typisk norrlänning

1. du tycker det är trafikstockning för att 10 bilar väntar på att få köra
om en traktor på E10:an

2. "semester" innebär att fara till Piteå Havsbad på sommaren
 
3. du mäter avstånd i timmar
 
4. känner flera stycken som har kört på en ren
 
5. du naken kan växla mellan ett hett rum och isande kyla utan att blinka
 
6. du ser folk ha på sig jaktkläder vid social evenemang
 
7. du installerar säkerhetslarm i ditt hus och tar det som extra tillval
till bilen men lämnar båda olåsta
 
8. du kör 100 km/t i en halvmeter djup snö och snöstorm utan att så ens som
blinka
 
9. minst en av dina grannar bränner sprit hemma och alla vet om det, t o m
polisen... för det är hans bror
 
10. du har startkablar i bilen och din fru vet hur hon ska använda dem
 
11. din idé om en stor fest är en med massor av billigt öl, hembränd sprit
som smakar kol och några kompisar som du gått i högstadiet med

 
12. du tycker sexy lingerie är en silkespyjamas från Coop Forum
 
13. renar är bara en del av sceneriet
 
14. du eller någon du känner har en 4WD pick up
 
15. du tycker en EPA-traktor är ett suveränt färdmedel för din son, mellan
moppe- och körkortsåldern

 
16. du vet vad en person menar när de formar läpparna till ett O och suger
in luft

 
17. att "klä upp sig" innebär att stoppa in fleeceskjortan i dina jeans och
sätta på sig ett par rena skoterkängor
 
18. du uppskattar kulinarisk mat såsom märg
 
19. du träffar en ny person är din första fråga vem som är dennes
föräldrar/syskon

 
20. du är stolt över ditt urspung
 
21. du kan namnge alla som du tog examen med
 
22. du vet vad 4H är
 
23. du faktiskt har åkt 20 mil t/r för en fest
 
24. du i din ungdom "brände däck"
 
25. du sa "K"-ordet och dina föräldrar hade fått kännedom om det inom en
timme
 
26. du har varit på renmärkning
 
27. skolorna inte stänger för att det snöar
 
28. du i dina yngre dagar inte kunde köpa cigaretter i affären för
expediterna visste exakt vem du var och din riktiga ålder

 
29. det är status att vara tillsammans med någon från en annan kommun
 
30. du i princip inte har något val än att vara "buksvåger/svägerska"
med någon du mer eller mindre känner
 
31. du tycker att män som har rosa tröjor är gay
 
32. du tycker att folk i storstan klär sig lustigt för att två år senare
"trendigt" ha liknande kläder

 
33. du skryter för dina vänner om dina nya däck
 
34. du, i din ungdom, visste exakt till vilket uteställe dina vänner skulle
en lördagskväll...det fanns bara ett

 
35. till och med fula tjejer är med i skönhetstävlingar
 
36. du tar en promenad för att motionera och 5 personer stannar för att
fråga om du ska ha skjuts
 
37. helgspänning innebär att åka till IKEA
 
38. din lärare förväxlade dig med ditt syskon...eller din moder/fader
 
39. "gula sidorna" består av 4 sidor
 
40. du inte blinkar för att svänga eftersom alla vet vart du ska i alla fall
 
41. du ringer till fel person men blir hänvisad till rätt nummer
 
42. halva kommunen håller andan när ett företag hotar lämna orten
 
43. du skrattar för fullt när du läser detta för du vet att det är sant!!

Njuta av att vara norrlänning, vi e bra =D

E&M

Istället för M&M så blir det E&M då man vart en sväng med underbara Emma & Marcus ikväll. Åkte förbi dem efter vi vart på Gubbdagis med camaron. De håller på för fullt med huset så det är lika skoj varje gång man är där och se vad som har hunnit göras och det pinnar verkligen på!
Vi har drömt oss iväg och fantiserat om en massa fina hus på strömnäs och svartudden. Har kikat på ett hus som är till salu nu i bergsviken men det är goode mycket jobb på det och tomten kunde vart bättre så vi struntar nog i det :P Vi hare bra där vi är just nu :D

Morgondagen består av att arbeta och sedan hem och baka lite tills på torsdag då älsklingen fyller år....jag har intee köpt honom nått än, kankse dags att komma på nått!!! HJÄLP MIG GÄRNA =D

Nu börjar ögonen att fladdra så det blir sängen och lotten står mellan Scrubs eller Sex and the city.....Tuff choise!

Första dagen rusade iväg...

Då har jag gjort första dagen som anställd på Sparbanken Nord och dagen har vart innehållsrik och rolig. Har lagt schema och suttit och lärt mig de nya systemen. Hade medlyssning på eftermiddagen occh jag älskar dessa kunder. De är så mycket trevligare och mer försående, inte så tjurskalliga som vissa var på det andra stället :P

Ska bli så skönt!

Denna sommar blir toppen!

Bara en vecka kvar till vi åker Patry gumms :D

En veckas semester i utlandet!


Nu ska jag till gymmet och träna överkropp i sinne....blir att cyklla dit och hem också så benen får sig lite press!

En mardröm

Jag hade en hemsk dröm i natt och då menar jag inte med monster och grejer utan min första dag på nya jobbet. Jag börjar ju i morgon 08.00 och i min dröm så hade jag bokat nå möten klockan åtta och kom pinte till jobbet förens efter nio...en massa andra saker som gjorde mig lite smått nervös inför morgondagen....men det ska nog gå bra =) Jag längtar faktiskt!!

Nyss har vi handlat inför veckan och nu njuter vi i soffan och ser på Wipeout. Denna söndag har bestått av att vi har velat dräpa Baghera för femtioelfte gången denna helg..han har skrikit konstnat från 04.44 till det vi steg upp vid tio tiden. Provade att stänga dörren men då kom han fort upp på övervåningen och började kraffsa på dörren istället och det var ju inge bättre. Det brukar funka att klia han så han somnar men inte i morse så jag känner av att morgonen inte vart den bästa.

Sen gjorde jag ett ryck och har hunnit storstäda vardagsrummet...putsat fönster, bytt gardiner, dammtorkat och sedann dammsugit golv, soffor, lister och katthus som en tok. Hant dammsuga av resten av nedrervåningen innan jag ställde mig på inlinesen i riktning mot Roknäs. Det var en djävulsk motvind så det var  gooode så jobbigt. Stannade vid fagervik då jag tyckte att Crille borde vara påväg. Har ju då firat att farfar fyller 90 år idag och det var jätte god mat och tårta =D

Cruisingen igår kan jag väl inte påstå var så rolig. Det tog väl ca 40 minuter från rondell till rondell, alltså en vända genom stan. Vi parkerade bilen och gick istället men oj så tragiskt mycket slusk raggare det var ute. Mycket risiga bilar och folk som sitter på bildörrarrna och bankar tak, folk som står i takluckorna och bara skriker, kastar öburkar och bankar plåt. Vissa bilar var ju till och med nya fina bilar som folk gjorde så med. vad tänker folk med?? Förstöra helt nya bilar bara för att synas och höras en kväll!? Nej jag längtar till sommarens tillställningar, då brukar det vara lite mer klass på cruising fältet och inte lika mycket plåtbankande =D


Starten av en bra dag

Så var utställningen avklarad =) Mycket folk, lite snygga bilar. Men så äre alltid på denna utställning. Alldeles för mkt merca diesel och volvo och för lite fin åk såsom amerikanska bilar eller nått ;)
Nä men några fina var ju där..en och annan supra, evo, bmw, viper, corvette, lamborgini och min camaro =D Gallardon är fin men vilket stolpskott som "ägde" den, pappas pengar!

Jajja, nu ska inlinesen på för en tur till vitsand där flottlåda blir dagens middag. En och en annan öl slinker nog ner ikväll!! Grattis David på födelsedagen =D Vi firar dig ikväll...

Tidig morgon

Sitter nu i morronrocken och har just slurpat i mig en tallrik med fil. Har inte stigit upp nu utan det vart en tidig morgon för mig. Baghera skrek som jag vet inte vad redan vid halv sju så då var det bara att locka på han och ligga och klia han men jag somnade ju om så då skrek han igen så sen strax före sju har jag ara legat och vilat i sängen, det har inte gått att sova. Steg sedan upp vid åtta tiden för att baka farfars tårta och den är fortfarande i ugnen. Ska ta ut den om ca 10 min och efter det tänkte jag ta en spring tur för att sedan åka på utställnigen =)

Är ju bilutställning på Nolia idag för er som missat det och så klart ska min camaro stå där. Crille ska få äran att tvätta den medans jag är och springer :P Efter utstllningen så äre race i fllfors och crouising hela kvällen. Äntligen är sommaren här!!

Vad ska alla ni göra en dag som denna?

Nu måste jag stå upp och ner en stund. Fick världens hicka och den är inte nådig vad högt den låter....måste få ort den innan jag ska springa annars kan det bli jobbigt att andas :P

Lite overkill

Nu sitter jag och käkar en god frukost på altanen i solskenet. Baghera är ute och springer fritt så han älskar dagen just nu =) Morgonen började klockren!!

Valborg iigår var lika rolig som alla andra år!! Vi var som mest nästan 30 pers på berget, det blir fler och fler för varje år. Mycket roliga lekar hade Sandra och Peter fixat. Det surrades en hel del, grillades god mat, pinnnbröd och marshmallows...helt enkelt en valig och tok skoj valborg.

Mina ögonfrannsar lev dock lite overkill...det ena ögat är så fint men det andra är to much!! Ögonfransarna är så lockiga att de snurrar sig inåt mot ögonlocket plus att de undre ögonfransarna har blivit uppåtböjda!! Ser hel knasigt ut så i morgon ska jag gå tillbaka och höra om dom kan göra nått åt det eller vad som händer, så här vill jag juh inte ha det speciellt inte då man betalar 500 spänn för det. Då villl åtmindstonde jag att det ska vara snyggt på en gng och inte först om några veckor!!

Nu har jag inte sett till min katt på länge så jag måste nog ta på mig skorna och kolla vart han tatt vägen... Ha en underbar röd Fredag allihopa, det ska jag ha!! Kisses

RSS 2.0