Jobbiga Bakisdag

Att man blir sämre dagen efter med åren har jag upptäckt. Förr var jag aldrig, aldrig någonsin bakis men idag är nog den värsta dagen jag vart med om :P Hua vad jag har mått dåligt!!
Nu ligger vi i soffan och slöar och det ska vi fortsätta göra hela kvällen. Pizzan ligger i magen och jäser och snart ska jag nog unna mig lite glass också :)
'
Gårdagskvällen var helt fantastiskt roligt!! Tusen tack allihopa som var med och tack till den vänliga människan som lämnade in min tappade telefon i receptionen istället för att ta den!! Att hoppa på dansgolvet med en telefon i bhn är inte att rekomendera, den försvinner då :P

Mina hjärtan smakar glass. Att de är mina ...

20101029104 (MMS)

Mina hjärtan smakar glass. Att de är mina katter är det ingen tvekan om.. De verkar älska glass lika mycket som jag ;) Direkt glasskålen hamnade i knäet i soffan så var de båda framme och snusade över kanten men fick snällt vänta till slutet :P Sötast i världen är de små hjärtana!


Halloween Makeup

Brollo fick agera lite modell idag. Han skulle frisseras men jag ville leka lite först med mina nya smink saker inför halloween ;)
Det blev lite olika sorters test så han har lite brännskadad hud, vårta, och uppfläkad panna. I morgon ska jag och älsklingen vara fina ;)


We Want It!!!

Ja vissa har ju listat ut eller fått veta vad vår lilla hemlis handlar om. Nu är det väl dags att kläcka det men inget är klart ännu. Vi vet nog inget förens på tisdag, förhoppningsvis på måndag kväll ;)

Vi har alltså kollat på ett nytt hus!! :D
Vi har fått vårt nuvarande hus värderat och så har vi vart på första visningen av det vi verkligen till 140 % vill ha. Andra visningen är på måndag och vi håller våra tummar, tår, hårtoppar, ja allt man kan hålla för att ingen annan ska vara intresserad så vi kan handla huset och starta vår renoveringsresa. Det är alltså ett hus i STORT renoveringsbehov så vi skulle ha år framför oss med renovering men det skulle bli så galet fint och läget är helt underbart!!

Så nu när ni alla vet så måste ni fortsätta hålla tummarna till oss att ingen på visningen till veckan är intresserad ;)
Det är som gjort för oss så vi ska ha detta hus ;)

Vi var verkligen inte ensamna på visningen i går men ingen annan har än så länge visat mer intresse så vi ber till gud några gånger om dagen och drömmer om renovering om nätterna :P

Vi ska inte drömma för mycket heller för helt plötsligt blir det inte vårt...

Håll Då För *** Tummarna

Nu vill jag då att alla läsare av denna blogg ska hålla tummarna för oss ikväll. Jag vill så gärna att allt ska gå vägen så vi får som vi vill och att ingen annan vill som vi ;)

Bjuder mor och far på middag idag för att de ska vara med oss ikväll. Blir god kyckling med currytäcke och lite risnudlar. Funderar på om jag ska göra lite jordgubbsglass också  :)


Today Is D Day

Idag får vi lite mer hum om vi har nått skoj på G. Inte hoppas för mycket men innerst inne skriker kroppen och vill vill vill!! :D

All or Nothing är det som gäller!!


Höst/Vinterdag På Isen

I lördags var vi på stugan och njöt av friska luften och naturen. Det var massor med snö och isen hade hunnit frysa till nästan en decimeter tjock så vi passade på att ta en låång och underbar promenad i solskenet. Kändes som om det var en sen vår dag, helt overkligt! Men att färdas 8 mil in i lander gör det mycket ;)








Behöver jag säga att jag älskar stugan ;) Här ska vi spendera många helger i vinter och lär köra många mil skoter :D

I Väntans Tider

Jahapp inte fick vi veta nått riktigt ännu. Vi måste hålla oss till kvällen för att få ett besked som är spännande. Jag som ville ha det på en gång!! Jag är mer nyfiken än en tre åring vid julafton och har svårt för att vänta. Jag vill veta nu med en gång så detta är lite jobbigt faktiskt :P Dagen går jätte sakta framåt men det är många timmars väntan :P

Magen skriker verkligen efter mat nu också så jag ser fram emot lunchen om 10 minuter. Välbehövlig!! Ska in på Cubus för att få 30 % på min jacka och kanske fynda något mer idag då de har så bra rabatt :D

Vad gör alla ni idag?


Gah Fail

Idag är vi spända. Vi är förväntansfulla. Lite annorlunda morgon hade vi och såklart har min darling glömt sin nyckelknippa hemma. Han åkte före mig och nu har jag åkt och detta har då resulterat i en karl utan nycklar. Varken hem eller till jobbet. Några kilometers omväg in till stan får han sig för att hämta mina hemnycklar så han tar sig in i huset klockan 10 idag ;)

Kommer ha tankarna på helt annat håll idag!!


Ömmande Trampdynor

Nu sitter vi äntligen i soffan för kvällen. Fötterna ömmar och trampdynorna bränner. Ska bli nå så extremt skönt att ställa sig i duschen och krypa ner i sängen snart. Vill att det ska bli i morgon så snabbt som möjligt så vi får lite besked :D

Vad har ni alla gjort ikväll??

Har massa bilder i kameran som måste in i datorn men jag orkar verkligen inte ikväll. Ska försöka ta det i morn så ni får se lite fantastiska vinterbilder från stugan och lite smink från dagen :)

Smaskens Eller Vad?!

Detta måste bara vara hur gott som helst!! Ska nog testa och baka dessa fina godsaker så snart som möjligt!! Har hittat receptet hos Carolina. Helt makalöst fina har hon gjort dem också. Bilderna är hennes. Kolla in på hennes blogg för att få mycket inspiration till bakverk och goda middagar :)



Bild och recept: http://acarolinas.blogg.se/

Lakritsbrownies med citronfrosting

200 gr mörk choklad
200 gr smör
4 ägg
2 dl socker
2½ dl vetemjöl
1 krm salt
6-8 Kick/annan lakritskola

Börja med att finhacka lakritskolorna. Smält sedan smöret i en kastrul. När smöret är smält kan du bryta i chokladen i bitar och långsamt låta den smälta med. Rör till en jämn smet. Vispa ägg och socker lite lätt. Rör ner chokladsmeten i ägg/sockersmeten. Blanda sedan mjöl och salt och rör ner i smeten och blanda till en jämn massa. Ha i de hackade lakritskolorna och rör om. Häll smeten i en brownieform eller i en rund form med löstagbar kant ( ca 22 cm i diameter). Grädda i nedre delen av ugnen i 200 grader i ca 12-17 minuter. man kan ta ut och skära lite och kolla, den ska vara rejält kladdig, haha ;) Den blir liksom bäst dagen efter om den får stå i kyl.


Frostingen är valfri, men det blir gott med citronen till smaken av choklad och lakrits! :)

300 gr philadelphia
2-3 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
rivet skal av en citron
100 gr mjukt smör

Blanda alla ingridienser i en bunke, rör ihop så frostingen är slät och fin. Bred den över brownien


Lunch Dejt

Mamsen ringde mig precis då det var som mest på jobbet så jag nekade men ringde upp sen. Det blev en spontan lunchdejt med henne på stan :D
Super trevligt och mysigt som alltid!! Två dagar i rad jag ätit lunch med mammsen, detta kan jag göra varje dag ;) Nodo vart det idag och en varm macka till mig och mammsen tog nog det bättre kortet faktiskt, stekt fläsk och stekta grönsaker med en smarrig sås. Nästa gång får jag testa det ;)

Jajja nog om mat nu... Har nog hittat min vinterjacka faktiskt. Det blir nog en från Cubus men jag vart så stressad och sprang tillbaka till jobbet nu så jag får inhandla den efter jobbet :P Mor godkände den :D Ska faktiskt slå till på en röd en. Jag brukar alltid ha svarta ytterkläder men min ullkappa är svart så då kan jag köpa med lite färg för en gångs skull! :)


It's Getting Closer

Nu närmare det sig till dagar med lite besked och beslut. I dag har vi fullt upp hele kvällen jag och min babe. Ska hinna massor inför morgondagen!! Sen får vi snällt vänta ytterligare en dag, till torsdag, innan vi riktigt vet något mer :P

ÅÅÅ vad jag längtar och hoppas!! Svårt att sova ordentligt på nätterna just nu...

Visst håller ni era tummar och tår för oss?! ;D


WorkOut Night

Ikväll är det träning som gäller och hård ska den bli!!
Är taggad och hoppas att det inte är så mycket folk så jag verkligen får träna i min takt. Hatar att behöva vänta på annat folk :P

Blir nog att köra både ben och överkropp om jag är lika tagg om en timme från nu :D


Spänningen I Kroppen

Ååå min kropp bara spritter och jag är konstant på annat håll i huvudet. Jag hoppas så otroligt mycket att det är galet men i nästa sekund försöker jag lugna ner mig själv och intala mig att jag inte får hoppas så mycket. Om det inte skulle ske blir jag ju jätte besviken istället.

Aaaa det är svårt detta men om detta är det tredje goda tinget för mig så blir jag överlycklig!!

Nu ska jag lugna mig själv och inte drömma mig bort, jag måste komma tillbaka till verkligheten och nuet. Onsdag klockan 10.00 kommer en dom och Torsdag klockan 19.00 kommer nästa. Hoppas det bara är bra besked och att vi lyckas :D

Blir ni nyfikna?! :P


Vinter Torra Läppar

Det är slutet av oktober månad och jag har redan vinter torra läppar. Det bådar inte gott för den kommande kylan och låånga vintern. Måste ta tag i det redan ikväll så mina läppar slipper spricka i mungiporna. Det gör så fruktansvärt ont då!!

Blir en mild peeling av läpparna ikväll och sedan ska de smörjas in med bra shit. Bra shit som fungerar för mig och mina spruckna läppar är faktiskt matolja/rapsolja. Efter att jag peelat lite och tagit bort alla små döda hudflagor så tar jag lite matolja på fingret och masserar in i läpparna. Sen så använder jag försvarets underbara hudsalva som är fri från mineraloljor.

Hur gör ni för tat motverka eller lindra dessa torra läppar?


Working Night

Har haft häcken full hela dagen. Vaknade vid nio tiden och då vare bara eld i baken och hinna städa lite i det kaos artade hemmet innan massa folk droppade in och har hållt mig ajour resten av dagen ;) Självklart rör detta projektet så inget ni får veta ännu :P

Nu sitter jag på jobbet och ska arbeta till klockan åtta ikväll och då blir det lite födelsedagsfirande av vännen Josefin och kankse en kaka som slinker ner :)

Har galet ont i nacken och ryggen i dag och jag vet inte varför. Gulliga Sandra har erbjudit sig lite massage så nån kväll i veckan ska vi pyssla om varandra. Hon ska få håret lite klippt och färgat och så får jag lite massage. Ååå så jag längtar ;)


Secret Project All Day

Idag sysslar jag med lite hemligheter igen. Hela dagen händer det roligheter :D

Ni får allt vara nyfikna länge :P

Jobb ikväll också ska jag hinna med. Lite stressigt med det måste gå!

Följ Alla Favorit Bloggar Via Bloglovin.com

 

bloglovin


Ni har väl inte missat den perfekta sidan bloglovin.com?!
Där kan ni bli medlem och sedan lägga upp alla de bloggar man vill följa och så ser man via endast den sidan vilka som har uppdaterat. Perfekt!! Då slipper man komma ihåg alla boggadresser och så vet man när någon har uppdaterat ;)

Följ min blogg via bloglovin genom att klicka på bilden.

 


Cravings For The Moment

Dåligt detta med att kunna surfa när man jobbar. Fastnar direkt på massa nätbutiker och hittar mer och mer saker som jag vill ha. Alltid finns det ju mycket men just nu är jag galet sugen på konad nagelstämplar och lite nya lösfrallor. En komplett vax apparat vill jag också ha men det kankse jag ska önska mig i julklapp ;)




Portfolio Helena #3



Fotograf: Maria Fäldt
MUA: Jag
Modell: Helena


Barnkanalen

Här står jag vid mitt skrivbord på jobbet och ser på barnkanalen. En kollegas dotter är med oss och hon vill såklart inte sitta och ta samtal med oss så hon sitter som ett ljus framför vår tv :)
Ganksa trivsamt faktiskt att ha lite ljud och bild då det inte ringer så mycket ;)

Mina försök till att övertala bejb att åka på stugan går sådär verkar det som.... måste flörta lite till ;)

Vad ska alla ni göra i helgen?


Sköna Morgon

Sovmorgon idag men blev väckt av mamma. Hade kunnat sova tills jag skulle på jobbet men då mor min ringde och väckte mig så var klockan nästan 08.30 och då var det bara att stiga upp så jag skulle hinna nått idag. Har vart nyttig och plockat ihop ett berg med kläder och satt igång lite tvätt maskiner. Sen tog jag och for till gymet och tränade. Det gick galet bra idag och jag är skit nöjd. Körde både ben och överkropp så nu har jag kört igenom hela kroppen två gånger denna vecka, känns skönt!

Har blivit galet tråkig lunch idag dock. Enda som fanns hemma var havregrynsgröt och äpple. Hade vart gott med Pentryt med älsklingen men jag hant inte med det :P

Jobb till 20.15 idag och sen får vi se vad som sker. Hade velat åka upp på stugan och mysa och kolla nya bodan som lastbilen kört upp idag, busa lite i snön och grilla massa godsaker och pussa på mamma och pappa :D Det där med att övertala älsklinge hoppas jag att jag lyckats med. Han vill stanna hemma och vara i garaget men det kan han vara på söndag så får vi vara på stugan i morgon ;)


Portfolio Helena #2


Fotograf: Maria Fäldt
Makeup: Jag
Modell: Helena

Poooop

Yes nu har Tyson poopat. Han hade vart duktig idag medans vi vart på jobbet så han är inte förstoppad!! Yeey :) hahaha galet att man blir glad av orm poop men det är så skönt då vet vi att han inte har ont utan mår bra :)

Lilla skiten ska ändå få bada ikväll men av anledningen att han stinker nu :P



Horse Calender 2011

Ni måste kolla in och beställa www.horsecalender.com


Utbildnings Dag

Idag sitter jag i utbildning hela dagen. Skoj!! Längtar tills jag är klar och kan sitta själv med allting roligt :D

Ikväll blir det mys med min babe men även lite saker som ska göras. Måste åka förbi Djurshoppen innan jag åker hem idag och hoppas att barken har kommit in så vår lilla orm Tyson får det lite finare. Sen så hade jag tänkt ta tag i Tysons träd som vi hämtat i skogen och skrubba av dem med en stålborste innan jag ska tvätta dem med virkon. Dags att få till det sista hos honom. Sandra om du läser detta...varför skiter han inte??? :P
Lilla killen som ska bli större har fått en råtta på 270 gram men ingen poop kommer det ur honom. Kan en orm vara förstoppad?!

Jajja längtar i alla fall till kvällen som ska spenderas hemma. Så otroligt skönt att vara hemma i huset en kväll och bara pota på med sånt som jag känner för just idag ;)


Längtan Efter Mys

Har verkligen haft fullt upp veckans alla kvällar. Bara vart hem och kastat i mig mat innan jag sedan dragit vidare och kommit hem strax innan läggdags. Nu är jag trött och längtar efter att få ligga på soffan en hel kväll med min älskling utan massa saker som ska göras och hinnas med. Idag jobbar jag kväll och när jag kommer hem ska vi dra iväg på gymet för lite träning, har inte tränat sen i lördags så det är dags. I morgon kväll har jag än så länge inget planerat så jag har tänkt att ta en mys kväll då. Blir enda kvällen denna vecka då jag jobbar kväll fredag igen och söndag.

Har fyra tidningar jag har oläst också så dem skulle jag vilja hinna läsa innan nästa nya nummer kommer ut :P


Portfolio Helena



Fotograf: Maria Fäldt
Makeup: Jag
Modell: Helena


Behind The Scene Studio


Teamet under gårdagskvällen bestod av mig såklart, modellen My, Fotograf Maria Fäldt och Fotograf Martin Karlsson.
Blev långt in på sena kvällen vi höll på då blixtarna ville spöka för oss. Fortfarande inget svar varför alla blixtar helt plötsligt bara slutade fungera!! Maria och Martin testade verkligen allt men fann inget svar. Idag fungerar de åter igen utan någon förändring från igår....

Har redan fått se lite utkast på bilder från gårdagen och de blir awesome!!

 


I Chock Tillstånd

Jag är just nu i lite chock tillstånd tror jag. Fick ett telefonsamtal från The Studio. Jag har under sommaren medverkat i en tävling på deras hemsida. Tävlingen var en fråga: Vad hete Carries pojkvän i SATC... Jag valde ett av alternativen och har nu vunnit :D

Min vinst är en makeover och fotografering hos The Studio för mig och fyra vänner :D:D:D

The Studio finns i Umeå närmaste staden för mig och de hade en tid redan på fredag men då jobbar jag så den kunde jag tyvär inte ta. Kvinnan skulle återkomma till mig lite senare då de hade mer tider så ska vi boka in en dag. Vem vill följa med mig?;)

Nu väntar jag på den tredje glädjande händelsen...Man brukar ju säga att alla goda ting kommer i hand om tre ;)


Kryper I Min Kropp

Har kännt mig konstig i kroppen i flera dagar nu. Känns som värst då jag sitter på jobbet och bokstavligen sitter ner. Försöker stå så mycket som möjligt men en hel dag då har jag ont i fötterna så jag vill inte bara stå. Det känns som sockerdircka i kroppen hela tiden. Som när man sträcker ut sig låååång på morgonen innan man stiger upp. Det är skönt att sträcka så jag sitter och stretchar hela tiden nästan :P Min rygg och nacke känns som om jag har träningsvärk men det har jag inte för jag har inte tränat :P Knasigt!!

Är det någon som haft liknande?

Kan det vara någon förkylning på gång mån tro?! I hope not!!


Behind The Scene

Maria passade på att fota under tiden som jag sminkade Helena igår så här får ni ta del av de bilderna. Hos Maria kan ni se bilderna också och även massa bilder på hennes olika jobb som hon har gjort.




Foppa Tofflan

Hahaha jag antar att det var fler än jag som såg NY fruarna igår och det är verkligen sjukt hur många det är som går omkring i de fula Foppa tofflorna. När man fick se inslaget med alla de olika tofflor, färger, modeller, väl använda mm så insåg jag hur gräsligt fula de är!!
Själv använder jag ett par mörk bruna (diskreta) foppisar då man ska ut till postlådan, soptunnan ja ni vet när man bara ska hoppa i skor och snabbt av med dem igen ;) Att använda dem på sig på stan skulle jag aldrig göra men det är ortoligt många som gör det och i hemska skrikiga fäger.
Visst är dessa tofflor kankse sköna och praktiska men i måtta kankse :P

Lilla pappsen har för många år sedan bytt ut träskon mot foppa tofflan. Jag tycker det är charmigare med träskor men då är det svårt att få tag på riktiga träskor så foppisen blev alternativet för honom, sommar som vinter :P



Förlåt pappa och mamma men de är inte snyggast :P Bra ni har mörka färger i alla fall ;)

 


Småbarns Förällder

Jag tror jag vet hur det är att vara småbarns förällder nu. Detta med att nattsudda, vara upp och fixa nått mitt i natten, tassa på tå för att inte väcka någon annan....Ni vet säkert vad jag menar :P

I natt har jag vart den som har vart uppe och tassat. Tassat för att inte väcka älsklingen men upp för att få tyst på två, inte en (Baghera) utan rent av TVÅ katter som skrikit. De ville helt olika saker men jag gav dem vad de ville så jag skulle få tassa upp till sovrummet och den varma sängen med duntäcke igen.
Tiger han skulle promt ut. Han måste ha vart väldigt toa nödig för han är världens lataste katt så han skriker aldrig om han verkligen inte vill nått till 110 %. Han tryckte upp dörren med nosen och for ut i den kyliga luften i natten. Den andra katten ville däremot inte ut utan han var hugrig och bara allmänt pigg, bara så som Baghera kan vara. Jajja lite mat och kel så tassade jag vidare och katten följde med i hasorna glatt. Tror han somnade om före mig den lilla skiten :P

Tur de är söta nästan jämt ;)


Fotografering Day One

Har landat i soffan efter dagens fotografering. Det gick jätte bra och modellen var hur fin som helst! Nu väntar jag med spänning på bilderna :D Idag var det en helt oerfaren tjej som fick posera och hon lyckades jätte bra, tror det har blivit många fina bilder.
Det blev en till fotografering redan i morgon kväll men modellen i morgon är en erfaren tjej som stått framför kameran tidigare så det ska också bli galet skoj!! Oj vad ni ska få se bilder sen! ;)

Har tvättat alla penslar inför morgondagen och väskan är redan packad så jag är redo ;)

Nu ska jag stoppa lite mat i munnen och slöa resten av kvällen.

Kika in på Maria Fäldts hemsida så får ni lite sneak peak...

Svenska New York Fruar

Ikväll är det sista programet av Svenska NY fruar på tv och jag missar det. Inte så att jag fäljer programet men jag bara måste se detta ikväll då det är från min lilla stad Piteå. Denna Åsa som är med i programet är från stan och är verkligen aningens blåst. Många pitebor födda samma år som henne kommer att skymtar i tv idag och det ska blir skoj att se hur alla ter sig ;)
Dock missar jag programet då det går på tv så det blir att se på webben ikväll efter fotningen :D

Brukar ni se programet? Vad tycker ni om det?


Back On Track

Åter till verkligheten igen. En tung arbetsvecka väntar så jag ska njuta så mycket som möjligt på kvällarna så jag orkar med :P Blir bara ledig lördag denna vecka och sen jobbar jag mån-tors nästa vecka också. Blir många dagar så jag tror jag kommer vara helt slut nästa helg!

Som jag längtar till ikväll då vi ska fota med Maria Fäldt. Ska bli galet skoj :) Roligt med foto såklart men även roligt att lära känna de andra och förhoppningsvis fortsätta att jobba tillsammans :D

Hur ser denna vecka ut för er?


Bakisdag Utan Bakishet

Idag borde ha vart en dag med bakishäng men jag har inte kännt av något alls från fetsandet igår. Efter två vinare brukar jag vara gode i form och tung i huvidet dagen efter med den där aloevera drycken som intogs igår på partyt kankse neutraliserade och tog bort bakis effekten, eller vad tror ni?:P
Jajja det blev sovmorgon idag men sen startade en dag med full rulle. Har hunnit med massor av saker idag och allting har vart nyttiga saker. Vi har lastat snöslungan till pappa, vintrat tomten och pyntat inför hösten i krukorna utomhus, hälsat på nyopererade mormor, handlat, vart på middag, frisserat far och älsko och gett ormen mat.
Ja nu äntligen har vi kraschat i soffan och njuter av en thé kopp :)

Tyson fick en extra stor råtta till mumsbit idag. Det blir denna siza till honom hädanefter! Vi var lite nyfikna på hur stor råttan egentligen var så jag satte den på vågen och den visade 269 gram.. Det är en sjujäkla stor råtta!! Ner gick den då ochnöjd tror jag Tyson är :)

I morgon blir det full rulle. Först jobb och sedan mer jobb. Blir fotografering med Maria Fäldt och några andra tjejer i morgon :D:D

Utvilad

Har blivit nästan 11 timmars sömn i natt. Var inte planerat med det var sååå skönt!!! Nu sitter jag och älsklingen i soffan och delar på min dator. Frukosten ligger till sig i magen och vi ska strax dra iväg till gymmet för ett master pass idag. Blir minst 30 minuter crosstrainer och sen både ben och överkropp. Ska pumpa mig till sängliggande :P Haha nej men det har blivit dåligt med träning i veckan så idag tar vi ett hååårt pass!!

Har en massa som måste göras på tomten i helgen också så vi tar kankse tag i det efter träningen. Sommar möblerna måste sopas av all snö och ställas in i förrådet, blommorna (som var döda i några månader) ska tömmas ur krukorna och gran och tall riset jag plockat på stugan ska sättas fram istället.. ja ni vet, vintring av tomten. Krattningen går det desto sämre med då det ligger ett lager snö över hela gräsmattan :P Jag slapp ;)


Svärmor Bjuder Upp Till Fest

I morgon ska jag spendera ganska mycket tid med min söta svärmor. Hon har börjat sälja aloevera prudukter och ska ha en visning för lite fruntimmer och så blir det middag och lite alkoholintag skulle jag tro. Kommer säkert att bli en tok trevlig kväll med stor variation av åldrar på kvinnorna :)
Har blivit förvarnad att sväris vill bli sminkad så det är bara packa med sig lite godsaker och göra henne fin. Kvällen till ära tror jag att jag ska ta på mig min nya klänning från Gina som jag inhandlade i Umeå för några heleger sedan. Beror lite på hur kroppen känns om jag trivs i den i morn men jag hoppas på det! Eftersom min mage har vart gooode mycket fetare förr så känner jag mig inte alltid bekväm i tajta fodral men nu har jag börjat kunna ha sådana utan att se gigantisk ut :P Jag gillar den skarpt men min älskade sambo hatar den, bara på grund av mönstret :P



Vad tycker ni om denna?

Klär upp den med snygga klackar och smycken till en awesome sminkning och hår :D

 


Burlesk Photo



MUA: Jag
FOTO: Christina Lindén
MODELL: Emelie


Nytt Köparsug I Fingrarana

Det gick bra att köra med sommardäck till Lule och Boden igår. Jäklar vad skönt med fyrhjulsdrift, anti sladd och anti spinn!! På parkeringen utanför onoff var det rerna skridskobanan men vi lastade båtvagnen på kundens släp (så han slapp köra 30 till kalix) och tog våra teknikprylar och knatade in i butiken.
Både älsklingens dator och mobil var det som skulle lämnas in. Hjälp fick vi och iväg med grejerna for killen...när vi skulle fara stötte vi på den vi ville och fick ännu mer hjälp :)
Mattias han är bra han :)
Av den förre killen så skulle vi inte få nån låne mobil, det var bara försäkringskunder som fick det, men då Mattias fick höra det gick han och hämtade en sprillans ny telefon som älsklingen fick ha som låne telefon :)
Sen så passade han såklart på att sälja in en telefon till mig som jag blev galet förtjust i. Mattias hade den själv och gillade den så jag fick knappa och undersöka hur mycket jag ville :D Kameran var tok bra, skärmupplösningen var tok bra (ännu bättre än iphone 4) ja allt med telefonen var tok bra och bättre än alla dessa iphone!! Snygg, tunn, lätt och så mycket vill Elin ha den ;) Biligare än iphone också så det var ju bra men ändå 5700 med bästa möjliga rabatt. Måste fundera på detta. Samsung Galaxy S heter fonen som jag vill ha med stor HA!

Mattias hade massa roliga appar och den jag gillade bäst var eniros app. Om någon ringer till mig och jag inte har den kontakten så går appen in och letar på eniro.se. Efter några sekunder visades namn och adress till personen som ringde. Skoj :)


Snabb Handel

Idag har vi fullt upp. Jag ska springa från jobbet 30 minuter tidigare för att jag och älsklingen ska bege oss upp mot Luleå och Boden därefter. Ska lämna in älsklingens dator och mobil på reparation eller nått. de är helt fucked up båda två!! Tyvär så är telefonen nog mest fucked up i som den är utan att den är trasig men hoppas de kan göra nått åt den. Det är alltså vår vän Mattias som ska få besök på sin arbetsplats och lite arbete :)
Efter stoppet i Lule bär det av upp mot Boden för middag hos våra vänner i Bredåker och så ska Jessica öva en till gång inför sitt gesäll prov som frissa.

Just ja vi ska ju dra upp en 30 km/h båtvagn till Lule också och lämna den till en kund på älsklingens firma. Blir alltså en segdragen biltur till Lule men tack och lov bara dit. Köparen bor i Kalix och möter oss i Lule som tur är, hade inte velat åka i 30 km/h hela vägen till Kalix!

Nån stans där under kvällens timmar skulle jag vilja stanna till i Norrfjärden och hämta den underbart fina fästmansoffan jag snabbt handlade på blocket idag (är det såhär älskligen känner sig efter sina snabba, lyckade köp så förstår jag varför det blir så många) :D
Den ser verkligen bedårande fin ut, men jag har ju bara sett den på bild, så jag hoppas den är lika fin i verkligheten :) Vart jag ska ha den har jag inte riktigt kolla på men antingen passar den uppe i hallen eller på stugan tills vidare. Det är en klarröd gammal soffa i tyg som har medaljonger. Alttså så mycket jag som det kan bli :D:D



Någon som har lite tid att bevara mig för kvällen? ;)


Gårdagens Bravader

Det gick tok bra igår och resultatet kommer långt fram i tiden. Men så roligt och så nöjd jag är fast jag inte ens sett något resultat egentligen. Det bara kändes awesome :D
Såklart får ni ju bara nöja er med att vara nyfikna ett tag till ;)
Kommer att hålla på med detta månda kvällar till innan jag är klar men resultatet kommer ganska långt fram i tiden :D

Tusen tack till alla inblandade igår :)


Vaknade till nånting som ser ut som en dec...

20101014098 (MMS)

Vaknade till nånting som ser ut som en december morgon. Helt galet!! Det är faktiskt bara mitten av oktober så detta känns overkligt. Men nu kanske skotrarna kommer till sin rätt snart ;) Lite trixigt bara att varken jag eller älsklingen har vinterdäcken på bilarna, älsklingen har inte ens några däck utan de är beställda. Hoppas på snabb leverans!


Hemliga Projektet

Idag sätter vi igång med vårt lilla projekt. Eld i baken så vi kör på i racerfart!! :)

Skoj skoj skoj!!

Synd bara att jag inte får delge mig av detta till er som inte är med i projektet.. Alla ni andra får snällt vänta :P
En liten hint för kvällen är att vi kommer att vistas på min älsklings företag ;)

Halloween Makeup

Det brukar alltid bli fest på halloween och med utstyrsel också så jag måste börja se över mitt smink inför halloween. Har inget vax eller blod hemma så det måste ihandlas. Latex har jag massor av men bara använda den var ju tråkigt. Kan beställa från Eksons.se men tänkte först kolla men Rima butiken i stan om de kan ha dessa saker hemma. Det viktigaste är vax, blod kan jag alltid leka fram på annat sätt :)

Sen finns det massor med nål och tråd hemma, toapapper och annat skoj som man kan leka med. Älskade våra lektioner i denna variant på skolan. Det finns inget rätt eller fel och man kan leka helt fritt :) Kladda, kleta och skratta!! :D


Nylonstrumpor Bytes

Idag är det friskt ute. Nästan minusgrader. Bara 0.4 grader ute. Klädvalet idag blev ändrat efter att ha känt den kalla vinden svepa runt benen. Hade stumpbyxor och kjol på mig men de fick så snällt bli utbytta till jeans. Nu kommer det en perion då jag vägrar ta på mig täckbyxor till jobbet (alldeles för tidigt på året) men det är för kallt att bara ha nylonisar. Mycket jeans kommer det att bli men det trissta är att jag bara har två par som jag kan ha och det ena paret är lite för "party" för att ha på jobbet. Jag vill och ids inte leta jeans nu då jag vet att jag inte kommer att kunna ha dem vid årsskiftet. Ska ju faktiskt minska 7 kilo till innan vi går över till 2011 och då har byxorna blivi för stora. I-lands problem!!

Hur gör ni dessa kyliga höstdagar. Biter ni er i läppen och pinar genom kylan eller kommer ni som en michelin gubbe? :)


Jordnötssmörs Dille

Träningen ikväll gick kanoners. Körde uppvärmning 20 min på crosstrainern och sedan pumpade jag överkropp. Så otroligt skönt efteråt!! Onödigt många dagar sedan sist dock :P
Efter träningen ska man såklart äta något bra och jag har fått dille på osötat jordnötssmör. Det är salt och gott och proteinrikt. Lite fullkorn, ost och skinka fick också bli mitt träningsmeal idag tillsammans med en matsked jordnötssmör.

Nu blir det snart godnatt

Portfolio Burlesk #1

MUA: Jag
Foto: Christina Lindén
Modell: Emelie


Dita Von Teese Inspirerad Fotning

I söndags sminkade jag Emelie och svägerskan Kicki fotade. Har länge velat göra Emelie till en snygg pinupa och äntligen var det dags. Skit nöjd blev jag och här ska ni få första sneekpeaken :)
Blev lite Dita Von Teese över det hela.

Resten av bilderna måste Emeli godkäna innan de kan publiceras då det är lite avklätt ;)


MUA: Jag
Foto: Christina
Modell: Emelie


KycklingGratäng

Dagens middag blir en Kycklinggratäng som enligt min mor ska vara super god. Har aldrig gjort den förut så det blir spännande idag. Tillagade kycklingfileérna i ugnen igår så slipper vi vänta på den tiden idag. Går betydligt fortare om kycklingen redan är klar.

Recept:

I hel grillad kyckling (ca 500 gram kycklingfiléer)
1 grön paprika
1 röd paprika
2 dl cremfraise
1 dl ajovar
Soltorkade tomater
1 fpk fetaost

Gör så här:
Rensa kycklingen och tärna i små bitar (Om man har kycklingfileér så gör dem i ugnen eller stek dem färdiga, låt svalna och skär i små tärningar). Lägg i en ugnsform. Hacka paprikorna i små bitar och sprid ut över kycklingen. Skär tomaterna i mindre bitar och sprid i ugnsformen. Häll över lite av oljan från tomaterna över alltihopa.
Blanda cremfraise och ajovar och smeta över kycklingen. Sist toppar man med hackad fetaost över och vips in i ugnen 15-20 minuter på 200 grader.

Kan äserveras som det är utan tillbehör eller med ris och en grön sallad.


Changed Plans

Igår efter jobbet var jag helt död så träningen fick lida. Hade ont i nacken hela dagen och fick ont i huvudet av spänningen från det så när jag kom hem snurrade hela huvudet så jag kraschade i soffan med min darling. På med Jumpyn och tvinga älsklingen att massera. Inte så dumt faktiskt ;)
Idag är det bättre med inte bra...hoppas att jag slipper huvudvärken i alla fall för ikväll ska vi träna oavsett! Har hunnit vara ut på en powerwalk på 40 minuter innan jobbet på morgonen. Riktigt skönt faktiskt men halt på vissa fläckar. Friskt och kyligt och få människor vakna.


Goodiebag MUS

Idag kom min goodiebag med posten :D

Sneglade på postlådan när jag åkte till jobbet och tyckte den såg proppfull ut så jag stannade till och där var det. Ett svart och fint paket från Makeup Store till mig :D
Innehöll lite roligheter som jag suttit och packat upp här på jobbet. Vill hem nu och använda och prova mina nya saker.

Paketet innehöll ett fyra pack doft ljus i olika färger, Lippgloss Plum,  2 st lipstick Magic, Eyedust Enigma, Microshadow Fizz och White blending brush #117.
Lite tråkigt faktiskt att läppstiften var i samma färg, hade vart roligt att få två olika färger men det är säkert bara ett misstag så så kan det vara. Är galet glad över detta paket, så roligt! :D

Smaskar just nu på en av karamellerna som det proppat ner i goodiebagen :)


Veckans Planer

Min vecka är redan uppstaplad vad som ska göras och det finns inte speciellt många stunder för avkoppling eller spontana påhitt.

Tänkte delge er min vecka (och påminna mig själv vad som ska göras)
Måndag = Jobb till 20.15, Träning gym, tillreda kyckling för morgondagens middag.
Tisdag = Jobb till 17.30, Snabb middag, kratta gården, Träning kondition, Förbereda för foto ons.
Onsdag = Jobb till 16.15, Kasta i mig mat, smink och foto med två modeller hela kvällen.
Torsdag = Jobb till 17.00, Middag i Roknäs, klippa pappa, Träning gym.
Fredag = Jobb till 16.15, Middag, Boden för frisyr övning för Jessica.

En vecka går så sjukt fort och jag lovar att jag kommer missa att hinna saker på detta schema. Det brukar bli nån träning som blir lidande och det där med att kratta gården är ju verkligen inte skoj :P
Sen så är det ju ständiga saker som man gör utan att tänka på det, såsom tvätta kläder, snabbt dammsuga osv.

Vad har ni andra för er i veckan? :)


Tävling ELF Nordic




Det ni behöver göra för att delta i denna tävling är att maila till [email protected] och i ämnesraden skriva vilken bloggadress ni hittade tävlingen på, alltså min, www.elinilsson.blogg.se :D:D Svara sedan på frågan vad ELF i ELF Cosmetics står för.
Sedan kommer två från varje land vinna ett Mineral starter kit från ELF Cosmetics som är otroligt bra. Jag använder det varje dag och skulle inte klara mig utan det!!

Var med du med och ha chansen att vinna!!


Gamla Folkrace Bilder










Oj vad detta är nostalgi för mmig. Det riktigt spritter i kroppen på mig och jag känner mig som ett barn på nytt. Detta har vart min uppväxt, min barndom, mitt liv och helt underbart skoj!! På några av bilderna kan man skymta en röd, stor och fin Scania buss. Det har vart min bostad alla somrar sedan jag var två år gammal. Vi har bott i bussen och åkt runt på alla motorbanor och campingar. En helt underbar uppväxt och massor av olika ställen i Sverige har vi besökt. Astrid Lindgrens värld, Gotland, Dalarna och kålmården är några av mina fantastiska barndomsminnen.
Jag blev så arg och ledsen då mamma och pappa bestämde sig för att sälja bussen. Den ligger verkligen varmt om hjärtat så varje gång vi åker bakom en gammal lastbil som luktar gammel diesel så sniffar jag och tänker på vår Scania ;) Jag vet att jag är knäpp som tycker att gammal diesel luktar gott men det väcker ju alla minnen så då njuter jag :D

Nu är jag sjukt sugen på att återta folkrace tävlandet!!! ;)

Handlaren #1

Min älskade och kära sambo har ett finger för detta med handel och har idag handlat igen... Det är båtar hit och båtar dit men idag blev det plötsligt två skotrar. Japp inte bara en, utan två stycken tyckte han kunde vara bra :P Hahaha nejdå jag är inte alls orolig för jag vet att det blir bra affärer men han är bara så rolig den där Christian :D

Nu står vi alltså med tre skotrar helt plötsligt och ingen hade vi ifjol. Får se om vi har någon kvar när snön äntligen fallit och man kan köra...Då är säkert två av dessa tre säkert sålda om inte alla tre helt plötsligt är det :P

Fotoshoot Klar

Nu har jag landat i soffan efter dagens bravader. Fotograferingen med Emelie är klar och blev riktigt bra. Lite Dita Von Teese feeling över det hela och Em är verkligen så snygg!! :D Nu vill jag bara ha bilderna men Kicki, min älskade svägerska och fotograf, ska få leka med dem lite innan ;)

Ni får hålla er lite innan ni får smakprov ;)

Uteslöt träningen idag och kraschar i soffan med min babe istället. Blir dubbel träning i morn istället. Kör kondition med löpning på förmiddagen innan jobbet och gymet efter kvällsjobbet. Har tryckt två hembakade och nybakade bullar idag så det måste förbrännas!! Tack Brollo och Jeanette för de smarriga godsakerna :D

Underbara Stuga Och Lördag

Gårdagen spenderade vi på stugan. Det blev en heldag av myspys och god mat. Vi fiskade lite från båten och fick en stooor gädda men den släppte precis då Brollo skulle lyfta upp den i båten :/
Surströmming till middag var bland det bästa på helöa dagen :D Mumsigt gott och några glas gott rödvin.
Var på skogspromenad med sågen och hittade några fina björkar som vi tog hem och ska sätta in i Tysons terarium. Har även hunnit möblera mitt rum som jag vill ha det och sätta upp en hylla och sänglamporna. Allt vi har där har vi fått av släkt och vänner så det blir sådär stuglikt och mysigt då allting inte är speciellt modernt ;) Det modernaste vi har är nog böddfotöljerna från IKEA ;)

Nu är det söndag och denna söndag bjuder på en hel del att göra. Nu klockan tolv kommer Dick och Jessica och det är dax för en till övningsuppsättning inför Jessicas gesällprov. Sen när det är klart ska Linnea få sina ögonbryn snygga med lite färg och plockning. Sist men inte minst är det dax för Emmeli att anlända och sätta sig i sminkstolen för att förvandlas till en 50-tals marine pinup :D Fotografering mot kvällningen så kankse det kommer upp bilder redan ikweel :D

This is me just nu. Precis kommit upp på l...

20101008096 (MMS)

This is me just nu. Precis kommit upp på land efter min första provtur med båten. Satt och höll gpsen för att kolla hastighet och vi kom upp i 120 km/h på 6200 varv i dag :) Galet skoj synd bara att det är vinter nu så det dröjer innan vi får leka mer :P


Death By Chocolate

Death by chocolate är en chokladtårta med stor benämning på CHOKLAD. Jag har precis fått detta recept av en kollega så jag ska nog testbaka denna i helgen. Den låter helt saligt god eller vad tror ni? :)

Två kaddkakssatser behövs

Varje sats innehåller:

2 Ägg
3 dl Socker
4 msk Kakao
1 Krm Salt
1,5 dl Vetemjöl
100 g Smält smör

Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt smöret. Blanda de torra ingredienserna innan du vänder ner det i smeten.
Grädda i en rund form, mitt i ugnen på 200 grader tills kakan börjat stelna ca 15-20 min.

Chockomousse

500g Chokladkaka av valfri smak, tex mint eller apelsin smak.
4 Äggulor
4dl Vispad grädde

Smält chokladen i mikron (eller försiktigt i kastrull). Blanda i äggulorna i chokladen och rör om kraftigt. Rör ner chokladen i den vispade grädden och ställ den i frysen ca 2 timmar.

När kladdkakorna har svalnat , lägg på halva moussen på ena kakan och lägg på nästa kaka, toppa med den sista moussen och ev riven choklad eller ringlad kolasås/noisette.



Denna kaka går att göra lite nyttigare och LCHF godkänd. Sockret kan man utesluta och istället för vetemjöl använder man mandelmjöl sen är det bara att smaska på :)


Stressens Afton

Gårdaen blev en kväll med stress som jag förutspådde. Middagen skulle tillagas och var inte klar förens 19.10 så jag skyfflade in maten i munnen så jag kunde åka och vara på infomötet 19.30 och hämta sväris före. Medans jag lagade mat så bakade jag samtidigt så älsklingen fick i uppdrag att komma ihåg att ta ut mina CookieBrownies från ugnen et visst klockslag. När jag åkte hemifrån lämnade jag köket i en katastrof...ni kan ju tänka er att laga mat och baka samtidigt utan att plocka undan nått efter sig och när jag kom hem möttes jag av ett kliniskt kök. Min älskade sötnöt till sambo hade plockat undan och diskat allting. Han är bäst!! :D

Var hemm från mötet ganska precis klockan nio och då var jag så speedad så jag tvingade med min ybertrötte karl till gymmet. För mig gick det bra men desto sämre för honom :P Kvällpasset resulterade i -260 kcal på 20 min crosstrainer och pumpning av biceps och mage. Helt klart nöjd med det passet för att vara på gymmet till 22.30 :)

Hopp i duschen och i sängen med det varade inte länge då älsklingen började störtblöda näsblod så de var bara att stiga upp och bädda om delar av sängen då det var blod överallt typ. Sen så var han ju tvungen att ta sig till toan för att få tag på papper så jag gick och torkade ett spår av blodfläckar bakom honom. Det är så typiskt, han blöder alltid massor på hösten och vintern. Som att hans slemhinnor torkar ut av den lite torrare luften eller nått :(


Tacopajs Dinner

Idag blir det smaskig tacopaj till middag. Ska dock göra en snabb variant och inte förgrädda skalet. Har aldrig testat utan förgräddning så vi får se hur det blir. Hoppas den är likagod som den vanliga varianten.

Hur jag gör min Tacopaj:

Pajdeg utan förgräddning
4 dl mjöl (2 dl vetemjöl, 2 dl grahamsmjöl)
2 tsk bakpullver
0,5 tsk salt
50 g smör
1,5 dl mjölk

Blanda mjöl, bakpullver och salt i en bunke. Tillsätt rumsvarmt smör och fördela det i mjölet med fingertopparna eller elvisp. Tillsätt mjölken och arbeta ihop till en deg. Tryck ut degen i en pajform.

Fyllning
500 g köttfärs
1 gul lök
1 påse tacokrydda
2 dl vatten

Hacka löken och stek lök och köttfärs. Tillsätt kryddpåsen och eventuellt lite vitlök om så önskas. Häll i vattnet och rör om. Låt puttra tills vattnet är nästan borta. Smaka av om mer krydda behövs.

Täcke
3 st tomater
2 dl cremfraise
2-3 dl riven ost
nypa svartpeppar

Skär tomaterna i små tärningar och sprid dem över köttfärsen i pajformen. Blanda cremfraise, svartpeppar och riven ost och bred ut åvanpå tomaterna.

Grädda pajen mitt i ugnen i 200 grader i ca 20 minuter tills ytan fått fin färg. Servera gärna en grön sallad till.


Sötnötarna

Mina föräldrar är verkligen sötast i världen. Pappsen ringde precis då jag tog lunch. Han ville inget speciellt, bara höra min röst då det var ett tag sen vi pratades vid. Har pratat med mamma flera svängar under helgen men pappa saknade att höra min röst så då ringde han och bara surrade lite. Har inte träffat dem på ca två veckor och för att vara vår familj så är det länge så nu vill jag nog till stugan nån dag i helgen och bara mysa med dem :)
Två minuter efter jag hade lagt på luren med pappa så ringer då min mamma. Hon hade samma orsak som pappa...alltså att hon tyckte det var länge sen vi sågs och bara surrade :)

Sötnötar är vad ni är och jag älskar er mest av allt i världen!! ♥

Som den pappaflicka jag är så blir jag alltid på extra myshumör då pappa ringer på det där viset. Vill bara vara 12 år igen och krypa upp i fotöljen i hans knä och kramas :) Det är mer ofta mamma ringer och mer ofta vi hittar på saker tillsammans så när pappa gör det är det lite extra ;)

Ni får ha en super mysig helg i stugan så ser vi om vi anländer upp någon dag :)


Förvirringens Dag

Jag har vart förvirrad hela morgonen och tror det kommer fortsätta hela dagen. Hade ställt klockan på 06.20 för jag tänkte fara ut och springa innan jobbet men det var juh inte så. Vaknade 07.15 då älsklingen kom och pussade mig hejdå så därimellan vet jag inte vad jag gjort..stängt av två väckare och somnat om :P
Då var det för sent för att dra ut på löprundan så jag sov en stund till istället. Väl uppstigen och klar för jobbet så började jag tvätta lite och skriva handlarlapp och mitt i allt fick jag panik... shit jag börjar ju 08.30 och inte 09.00 tänkte jag så jag släppte allt och rusade till bilen men halvvägs i stan hade jag rabbalt alla arbetstider och insett att det är 09.00 jag börjar!! Gah :P

Har ett fullproppat schema idag och kommer glömma hälften. Ska på Nodo och äta lunch med svärmor 12.30 och sen jobbar jag till 17.30. Då skulle jag behöva handla och sen hem och laga middag men jag tror jag ska belasta min kära med något av de sysslorna. Sen har jag fika fredag på jobbet i morn så jag ska hinna baka en kaka och göra iordning frukosten jag ska ha med mig. Sen så har jag då ett litet info möte hos min sambos morbror ikväll 19.30 angående lite framtida planer eventuellt och så ska jag hinna springa och gymma ikväll. Tror det blir en sen kväll :P

Emmeli och david ska komma förbi också och hämta en lampa, inte att förglömma :)


Hemligheter Skall Planeras

Slutar om 10 minuter och då styr jag bilen mot Kicki för lite planering av framtida projekt. Vi måste ta tag i detta nu om vi ska hinna!! Inget får ni veta heller utan vi håller det hemligt tills det är klart ;)

Löjrom

Idag har jag inhandlat tre burkar löjrom här på jobbet. De ligger så fint i frysen i köket men jag är så galet sugen på det nu!! Jag vill göra en god romröra och ha på en god rostad macka med lite rödlök och cremfraise och njuta. Mumma så gott!!

Svindyrt är det för vad det är men ack så smarrigt!!

Här på jobbet så har de sålt till ett jätte bra pris så då passade jag på. 200 kronor/burk på 200 gram.

Hur brukar ni äta löjrom?


Frodé 21








Älsklingens premiär i nya båten :D Själv satt jag i en annan båt och fotade kalaset. Lite för feg är jag då det gäller ny båt och första provturen. Detta har såklart att göra med min extrema vattenrädsla så därför får älsklingen lära sig köra båten utan wobbel innan jag sätter mig i den. Min panik skulle bli total om jag skulle vara påväg ner i vattnet och ännu mer nu när det är iskallt i det :P


Första Provturen

Idag har den nya Frodén vart i vattnet. Det var dags för en premiär tur och den gick bra. Båten flyter fortfarande och motorn går :)
Älsklingen som satt bakom spakarna hade dock lite shå med att hålla båten i kurs. Det var en ororlig liten rackare som behöver lite fin justeringar. Det blev en hel del wobbel så en annan propeller och kanske möjlighet till en lyft kanske blir att ändra på.

Ni kan tänka er lyckan som skiner i min älsklings ansikte idag. Smilet sträcker sig ända upp till örsnibbarna och det lär nog vara kvar där när jag kommer hem från jobbet sent ikväll ;)

Jag hant väl ta ca 150 bilder på provturen så dessa bilder lär komma ut senare ikweel :)


Anonyma Komentarer

Dessa komentarer ogillas :P För er som inte ha någon blogg eller liknande så kan ni i alla fall skriva ett namn ;)
Jag ogillar att svara på komentarer i ett inlägg på detta sätt men samtidigt så vill jag juh tillgodose era frågor :P



Jag har inhandlat mina älskade KmB skor på Amici, som är en skobutik här i Piteå. Skorna finns nog hos de flesta som är försäljare av KmB skor. KmB är ett spansk sko märke som jag tycker håller en tok bra kvalité på sina skor. De är lite dyrare men håller otroligt bra och är värda varje extra krona. Just denna sko kostade 1499:- här i stan. :)


Eleven Delivery

Fick två paket på samma dag så det var verkligen julafton igår!! Från eleven.se hade jag beställt 120 paletten, NYX glitter cream palette och två NYX eyeshadow pencil. Pigmenten i 120 paletten är lika bra, om inte bättre än i 88 paletterna och NYX pennorna är sjukt intensiva i färgerna och användbara till många saker :)






My New KmB Shoes

They are so lovley. I wanna kiss them. I wanna hug them.

"Med miss secret agent ramsans melodi"

Hahaha ja de är verkligen så sköna och fina. Satt med dem på mig igår och ville inte ta av mig dem då vi skulle å träna. Inte offta jag handlar skor som är så pass dyra med de är helt klart värda varenda krona. Helt i min smak!!

Vad tycker ni? :)


Eyes Lips Face Delivery

Åååå vilken lycka!! Som ett barn på julafton verkligen. Idag fick jag ett fullproppat paket från elf.se och innehållet är alltid lika bra. Galet roligt att få så bra produkter till det fantastiska priset!! :D









Minty lip gloss i färgerna New york, San Diego och Miami.
Luscious Liquid Lipstick i färgerna Strawberry, Rasberry och Ruby Slipper.
2 in 1 Conditioning Gloss i färgen Va Va Voom.
Candy Shop Lip Tins i färgerna Crazed Coconut och Cherry Bomb.



Blush i färgerna Candid Coral och Mellow Mauve.
Complexion Perfection
Healthy Glow Bronzing Powder Sun Kissed
Mineral Foundation Light



Nailpolish i färgerna Burgundy och Berry Pink.


Duo Eye Shadow Cream i färgerna Olive, Black Licorice och Coffee & Cream.
Lip Primer And Plumper
Mineral Infused Mascara - black


Makeup 101004






I loooove Shoes

Har jag några fler kvinnor på min sida att man aldrig kan ha för många skor?

Jag spanade in ett par ursnygga skor på tjejkvällen förra veckan och jag har inte kunnat sluta tänka på dem. De var så fina där de stod, men jag provade dem aldrig. Jag har försökt intala mig själv att de är säkert jätte osköna men idag var jag tvungen att prova dem och sitter med dem bredvid mig nu. Jag blev kär! Det är mina nya favvisar och kommer att sova med dem :P Haha nä men jag lär nog ha dessa en hel del!

Fick ta en strl 39 då 38 var slut men då fick jag med sulor som jag provade att sätta i skorna och de blev saligt mjuka och sköna. Som att gå på moln och perfekta i foten, de sitter som en smäck! Jag är så glad och nöjd men nu är shopping kassan för denna månad förbrukad :P Korta luncher resten av månaden så shoppingsuget inte behöver komma :P


Kanelbullens Dag

Ingen undgår väl att det är kanelbullens dag idag?!

Jag snappade upp det som hastigast på radion på morgonen men tänkte inte mer på det då. Sen när jag anlände till jobbet och skulle dra kortet för att ta mig in så öppnades dörren och där skådade jag tre kollegor stå i fina förkläden och en kockhatt och serverade nybakta kanelbullar. Bullen var nästintill varm då jag fick mig en i handen så nu ska jag strax ta förmiddagsfika och smaska på min bulle :)

Lyxig måndag med fika men en sån här dag få man unna sig det ;) Träning ikweel!!


Nyförvärvet Frodé 21



Den stora Frodé 32 har fått konkurrens av en liten Frode 21. Blir att köra den lilla tills pengapungen blivit fylld så två nya motorer kan inhandlas till den stora :) Garaget rymmer inte mycket mer saker nu!!



Ekipaget i helgen. 190 mil i bilen tär på kroppen och orken. Nu blir det inte många minuter till innan vi ska krypa i sängen och sova gott i vår egen säng.



Mikael Frodé



Då var denna händelserika helg strax över. Vi har hunnit med tok mycket och det känns som att vi vart borta längre än bara en helg. Planerna  blev lite ändrade i fredags och till det bättre. Istället för att övernatta halv natt i Ume och stiga upp as tidigt så körde vi längre på fredagskvällen och tog in på hotell i Hudiksvall. Där fick vi oss dryga sju timmars god sömn, hotell frukost och varma duschar så det blev ju lite lyxigt och mysigt. Lite mindre bit att köra på lördagen också men det tog ändå längre tid än vi trott. Vi hade räknat med uppsala men då var det ca 10 mil kvar.... Båten låg nämligen ute i Roslagen, nästan i Åkersberga så det blev en del mil efter smala och  krokiga landsvägar innan vi var framme. Väl framme så gjorde vi upp affären på en gång och sen drog säljaren. Han hade ont i ryggen och hans fru hade opererat höften så de hade bokat lunch på en stuga och var stressade. Där stod jag och älsklingen ensamna ute på landet i sthlm med en båt på en båtvagn som vi inte skulle ha. Tur att älsklingen tatt med sig verktyg och donkraften annars hade vi aldrig lyckats!!

Vi lastade alltså av båten från säljarens båtvagn så båten låg på tre däck på gräsmattan och sen lastade vi på den på vårt båtvagn. Vi snackar alltså en båt på 700 kilo som vi lastat om på två man. Lite stolt är jag att vi klarade det ;) Lite trixigt var det allt men det gick och tog bara dryga två timmar.

Med båten lastad så var det bara att sätta sig i bilen och börja färden hemåt. Vi anlände till Umeå 22.30 på lördagskvällen och då var det bara att hoppa i andra kläder och sminka till sig lite och korka upp vinflaskan. Det blev en lugn kväll utan framgång att ta oss in på något uteställe pga att vi hade en yngling på 18 år i sällskapet ;) Överallt var det 23 så ingen ville släppa in Micke så då fick det bli lite bilåkning och hemgång :)

Idag har jag hunnit springa lite på stan, på de få butiker som har öppet på söndagar, och faktiskt fyndat. Hittade en stickad tröja och en vit leo klänning på Gina :D

Nu är vi på norra sidan av höga kusten. Nä...

20101001087 (MMS)

Nu är vi på norra sidan av höga kusten. Närmar oss dagens mål, umeå. Min tur att få sitta som passagerare så jag ska nog lägga igen ögonen någon minut :)


Nu har vi lastat om båten på vår vagn och ...

20101002090 (MMS)

Nu har vi lastat om båten på vår vagn och är påväg norrut. Lite mat i magen är behövligt så ett stopp i Norrtälje blir det innan vi fortsätter upp till Ume. Skoj person som sålde båten... Han drog efter vi betalat så vi fick lasta om och fixa allt själv :P


Best Western Hudiksvall

Lite ändrade planer för oss. Vi kör på ikväll så har vi mer tid i morn då vi kommer tillbaka till umeå. Har nyss bokat hotell i huddiksvall så vi ska snutta kudde där i natt och hoppas att vi kommer fram dit vid elva tiden så tjejen i receptionen slipper så mycket övertid :P
Är halvvägs mellan ume och övik nu ungefär så det är väl ca 30 mil kvar...

Mobilt bredband från bredbandsbolaget is the shit! Fungerar hur bra som helst fast vi kör bil, bara lite guppigt att skriva på tangenterna :P

Umeå - Sthlm - Umeå - Piteå

Som åvan ser vår helg ut. Vi drar alltså så fort som möjligt (slutar nu) ner mot Umeå och spenderar kvällen och halva natten där. Sedan stiger vi upp tidigt och drar iväg ner till Uppsala för att lasta på båten på vagnet och dra den hemåt. Vi lär nog vara tillbaka i Umeå vid 21-22 tiden på lördags kvällen och stannar till för natten. Jag har tänkt hinna springa lite på stan på söndag i Umeå (hoppas några butiker har öppet där en söndag) och sen är denna helg förbrukad.

Min kropp säger stopp just nu men jag lyssnar inte!! Har ont i huvudet trotts tre alvedon och svettil till och från but who cares. Jag har fan inte tid!! :P

Ska försöka uppdatera här under helgen men det kan bli trytande med inlägg ;)

Trevlig helg allihopen!!


Tävlingen Hos Mickelickan

Nu är tävlingen hos Mickelickan avslutad.

Ni vet den jag gjorde ett inlägg om tidigare... Jag hoppas ni var med och tävlade och stannar på hennes fina blogg men jag kan nu meddela att vinnaren blev JAG!!! :D:D:D

Jag blev så glad så glad så min fredag är den bästa på länge!

Vinnare av en tävling, kort arbetsdag, stundande sthlms tripp och Ume visit...Detta kommer bli en bra helg känns det som :D


I Made It

Japp det var som jag trodde... Jag har verkligen sovit som en prinsessa i natt och inte vaknat någon endaste gång!! Det som krävdes var lite renbäddning, en varm dusch och farmors gamla duntäcke som jag har sovit i alla år som barn. Täcket är av en äldre modell duntäcke och prasslar extremt mycket, just därför älsklar jag det!!

När jag kröp ner under täcket igår så fick jag flaschbacks och såg mig själv vara 10 år igen och ligga i träsoffan i farmor och farfars sovrum nerbäddad med duntäcket och flera kuddar. Farmor visste exakt hur jag ville ha det för att mysa som mest :)


RSS 2.0