Nyförvärvet Frodé 21Den stora Frodé 32 har fått konkurrens av en liten Frode 21. Blir att köra den lilla tills pengapungen blivit fylld så två nya motorer kan inhandlas till den stora :) Garaget rymmer inte mycket mer saker nu!!Ekipaget i helgen. 190 mil i bilen tär på kroppen och orken. Nu blir det inte många minuter till innan vi ska krypa i sängen och sova gott i vår egen säng.Mikael FrodéDå var denna händelserika helg strax över. Vi har hunnit med tok mycket och det känns som att vi vart borta längre än bara en helg. Planerna  blev lite ändrade i fredags och till det bättre. Istället för att övernatta halv natt i Ume och stiga upp as tidigt så körde vi längre på fredagskvällen och tog in på hotell i Hudiksvall. Där fick vi oss dryga sju timmars god sömn, hotell frukost och varma duschar så det blev ju lite lyxigt och mysigt. Lite mindre bit att köra på lördagen också men det tog ändå längre tid än vi trott. Vi hade räknat med uppsala men då var det ca 10 mil kvar.... Båten låg nämligen ute i Roslagen, nästan i Åkersberga så det blev en del mil efter smala och  krokiga landsvägar innan vi var framme. Väl framme så gjorde vi upp affären på en gång och sen drog säljaren. Han hade ont i ryggen och hans fru hade opererat höften så de hade bokat lunch på en stuga och var stressade. Där stod jag och älsklingen ensamna ute på landet i sthlm med en båt på en båtvagn som vi inte skulle ha. Tur att älsklingen tatt med sig verktyg och donkraften annars hade vi aldrig lyckats!!

Vi lastade alltså av båten från säljarens båtvagn så båten låg på tre däck på gräsmattan och sen lastade vi på den på vårt båtvagn. Vi snackar alltså en båt på 700 kilo som vi lastat om på två man. Lite stolt är jag att vi klarade det ;) Lite trixigt var det allt men det gick och tog bara dryga två timmar.

Med båten lastad så var det bara att sätta sig i bilen och börja färden hemåt. Vi anlände till Umeå 22.30 på lördagskvällen och då var det bara att hoppa i andra kläder och sminka till sig lite och korka upp vinflaskan. Det blev en lugn kväll utan framgång att ta oss in på något uteställe pga att vi hade en yngling på 18 år i sällskapet ;) Överallt var det 23 så ingen ville släppa in Micke så då fick det bli lite bilåkning och hemgång :)

Idag har jag hunnit springa lite på stan, på de få butiker som har öppet på söndagar, och faktiskt fyndat. Hittade en stickad tröja och en vit leo klänning på Gina :D

Kommentarer
Postat av: Johnnytilda

I visited your web so many times and I do not know why I keep going back. I guess your drawing and writing are so good, they make me think about life and God. Your work is inspiring

2011-02-23 @ 12:02:09
URL: http://johnnytilda.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0