We Want It!!!

Ja vissa har ju listat ut eller fått veta vad vår lilla hemlis handlar om. Nu är det väl dags att kläcka det men inget är klart ännu. Vi vet nog inget förens på tisdag, förhoppningsvis på måndag kväll ;)

Vi har alltså kollat på ett nytt hus!! :D
Vi har fått vårt nuvarande hus värderat och så har vi vart på första visningen av det vi verkligen till 140 % vill ha. Andra visningen är på måndag och vi håller våra tummar, tår, hårtoppar, ja allt man kan hålla för att ingen annan ska vara intresserad så vi kan handla huset och starta vår renoveringsresa. Det är alltså ett hus i STORT renoveringsbehov så vi skulle ha år framför oss med renovering men det skulle bli så galet fint och läget är helt underbart!!

Så nu när ni alla vet så måste ni fortsätta hålla tummarna till oss att ingen på visningen till veckan är intresserad ;)
Det är som gjort för oss så vi ska ha detta hus ;)

Vi var verkligen inte ensamna på visningen i går men ingen annan har än så länge visat mer intresse så vi ber till gud några gånger om dagen och drömmer om renovering om nätterna :P

Vi ska inte drömma för mycket heller för helt plötsligt blir det inte vårt...

Kommentarer
Postat av: Hanna

Lycka till!!!

2010-10-29 @ 20:14:34
URL: http://hannaogren.blogg.se/
Postat av: em

men va kul :D Vars ligger huset? Jag håller tummar och tår!

2010-10-29 @ 21:03:37
URL: http://linaemmelimyhr@hotmail.com
Postat av: Jonna

Ohh så spännande!! Håller så klart tummen och börjar genast spåna och vara nyfiken på vilket hus det är!! ;) Men svårt att skriva så du inte "tipsar någon" Hoppas då ;)

2010-10-29 @ 22:22:25
URL: http://jonnaan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0