Halva Kvar Bara

Underbara och stört goa hunden Poppy råkade ut för en liten (inte så liten) incident i helgen. Brollo och Jeanette skulle iväg på Lula kalaset och hade satt hundarna i hundgården. I hundgården har de tillgång till att gå in och ut som de vill och när Poppy skulle gå genom hundluckan så lyckas denna lucka på nått hemskt sätt kapa svansen på Poppy. Usch blä och fy vad äckligt. Det var inge trevligt!!
Men nu har lilla killen då fått operera bort ännu mer av svansen för att kunna lappa ihop med hud längst ut. Han har bara halva svansen kvar nu.

Det är så typiskt att det skulle hända nått nu. Han skulle nämligen springa elitloppet i helgen men nu går ju inte det. Han måste läka innan han får springa nått. Tidigare i sommar så blev han ju biten av en Grandis rakt över ryggen så han fick inte springa nått på länge då. Han har bara hunnit springa en tävling i sommar =(
Det är väl inte hela världen om en sommar har gått till spillo men hoppas att han kan springa igen nu. När Greyhounds kapplöper så styr dom med sin svans så vi håller tummarna att han fortfarande har styrslen kvar i sin stump =)En bild på killen då han har krupit ihop inne i grill-kåtan vid stora stenträsket påsken 2008. Jag vill också ha korv säger denna blick =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0