Ensammen Hemma

Nu ligger jag i soffan här i lägenheten. Blev ensammen ikväll, eller i ett tag i alla fall. Misa är iväg och käkar med David och Niko ränner. Ska ta och stoppa nått i munnen snart änner jag. Maggen skriker efter mat men jag vet ine vad för kulinariskt den vill ha. Brjar vara lite smått less på köpes mt så kanske blir det en köttbulle med nån mackaron som magen ska få mättas med.

Dagen har spenderats bra. Sov på tok för länge igen och precis då vi vaknat så plingar det på dörren. Alla kolla skeptiskt på varran och så blev det jag som öppnade dörren. Där stod en man som såg minst lika förvånad ut som jag och efter några tysta sekunder med många tankar i huvudet frågade han om Niko var inne. Han sover kläckte jag ur mig och sen förklarade mannen att han var farbror till Misa och Niko. Det blev att snabbt göra sig i ordning för en fika med honom på stan. Satt på ett makalöst vackert ställe, Hermans trädgård tror jag cafét hette och man hade utsikt över hela sthm, såg alla båtar köra förbi, djurgårdsfärgan cirkulerade flitigt och det var varmt i solen. En mycket trevlig fika blev det och sen har vvi shoppat porslin och kastrulller till lägenheten. Har blivit många vändor på Åhlens då man inte får med sig så mycket varje gång.

Jag vet nu vart mycket ligger i denna stad. Hittar till Tampas marina till och med så det kankse blir en promenad dit i afton och hoppas på att Attala ligger vid kajen. Jag älskar den båten och det skulle vara så skoj att få några bilder och visa Ulf nu när Johan inte äger henne lngre. Har lärt mig tunnlbanan, vet vart söder, öster och norrmalm är.....Ja allt i princip :P

Åker vidare till Göteborg på onsdag. Längtar efter mina underbara vänner nu!! Ska bli mysigt att träffa kusin Mattis och Meja också =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0