Sjukling På Väg

Hade känningar på en förkylning igår och idag är det ännu värre. Så klart har Jeanette min Kanjang så jag tog ingen igår men jag måste verkligen det idag. Annars kommer denna veecka att gå åt till att vara sjuk och det har jag verkligen inte tid med. Har sovit 12 timmar inatt, steg nyss upp, och jag är fortfarande trött. Tvingade mig själv ur sängen då jag såg vad klockan var.
Har en massa på schemat idag som jag måste orka med men jag lär vara en klubbad säl som strandar påsoffan ikväll.
Gräsmattan är verkligen lååång, har inte klippt den på två veckor så det MÅSTE göras idag. Sen så ska jag klippa min farmor och farfar innan det blir middag hos mamma och pappa ikväll. Hur det ser ut inne i huset vill jag inte ens påpeka  :P Främande står inte på listan för då får jag skämmas att jag har det så har dammigt!!

Man har alldeles för mycket skoj att göra på sommaren så allt i hemmet blir lidande. Till och med grannarna påpekade för ett tag sen att det aldrig är nånhemma hos oss :P Vi kommer hem, har bilen på tomgång och åker igen. Typ så äre under sommaren!

Igår hade vi alla tänkt åka till Boden och kolla lite blackrace men det blev inställt då det var för få förare. Istället åkte vi ut till Haraholmen och körde några vänder gocart. Tok skoj var kvällens första halvaoch sen blev det kökssittande och youtube koll. Inte så ösigt men jag orkade verkligen inget. Gick och la mig redan klockan 00.00 och har sovit tills för 30 min sedan.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu måste jag ta och ta tag i mig själv först. Klä på mig nått annat än trosor och linne, gå ut och skjuta den tunga gräsklipparen, packa in alla väskor min katt rev ut ur garderoben i morse, äta frukost och boka flygbiljetter.

Ha en bra dag allihopa =)

Kommentarer
Postat av: Dylan

Jaha, kanske ska prova mig på någon av dryckerna. De lät rätt goda. Jaha, det låter kul. Jag tränar cirkus. Det blir en hel del akrobatik och däribland en del styrka. Sen tränar jag jonglering också. :-)

2009-08-16 @ 13:14:53
URL: http://Dylans.wordpress.com
Postat av: maja

sv; aa det måste man göra, men vf ska man inte ha ett ställe som man ser varje dag själv?:)

2009-08-16 @ 13:25:58
URL: http://majabirgitta.blogg.se/
Postat av: julia

sv: usch! men med mig är allt bara bra :D

2009-08-16 @ 14:06:44
URL: http://jjuliae.blogg.se/
Postat av: Julia

sv: Tack för att du ville vara med och tävla. Tyvärr har en annan tjej vunnit i den slumpmässiga dragningen, men kika gärna in snart igen så kommer det nya utlottningar så småningom :)

2009-08-16 @ 15:23:48
URL: http://juliapysslar.blogg.se/
Postat av: JohannaN

hehe ja jag gillar godsaker hihi

2009-08-16 @ 17:09:04
URL: http://johannaniclasson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej nu har jag en ny tävling på min blogg!

Kika gärna in och tävla :)



http://azramemic.blogg.se/2009/august/tavling-vinn-bloggdesign.html

2009-08-16 @ 18:06:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0