Händelserik tripp i Umeå

Åkte iväg i går morse ner till Umeå och Norrbyn. Hälsade på och lämnade lite prylar hos Erik i Norrbyn och såklart blev det en hel del surr. Kallt som bara den var det i Norrbyn och påhälsningen att hösten verkligen är här fick jag mig. Efter Norrbyn åkte vi tillbaka till Umeå och crashade hemma hos Lars i  Sävar. Blev lite rund vandring i huset och garaget och sedan soffläge framför en film. Sprättade första ölen efter filmen då vi åkte till Holmsund för att påbörja kvällens bravader. Hant bara lämna av väskan i Holmsund hos Peter och sen började en hel kväll i bilar för att kolla på streetracet Umeå Open.
Poliserna var inte nådiga och var överallt. Det var tok mycket folk som skulle kolla tävlingen, flera hundra så det drog till sig ganska mycket uppmäsksamhet. Allt som allt såg vi fyra race under kvällen. Det blev mycket väntande och dålig planering från ledningen. Ex antal mil i bilen tvärs över Umeå flera vändor blev det också men till slut kördes semi finalen på E4an in mot Umeå. Två roddar möttes och de följdes av en Mc polis.
Denna Mc polis fick tag på en av roddarna och har anhållt honom för mordförsök på polis. Detta är så vansinnigt så det är inte sannt!! Polisen körde alltså i motsatt riktning på E4an för att försöka stoppa racet, men det är lite svårt att få stopp på två Roddar som redan har startat så denna polis mötte dem och höll på att frontal krocka. Då fick Patrik som körde den ena Rodden veja för att inte krocka och det är detta polisen grundar sin anhållan på. Det kan inte kallas mordförsök utan ett självmords försök från polisen istället. Är man så dum att man kör mot färdriktningen på ett race så är man ju inte smart!! Patriks avsikt var ju verkligen inte att mörda polisen utan han fick veja och sladdade nästan ut i gruset pga denna polis.

Det är sånna här gånger man verkligen ifråga sätter sveriges rättsväsende. Hur fan kan dom anhålla honom för mordförsök?! Jag kan förstå om de hade anhållt honom för vårsdslöshet i trafiken och beslagtagit bilen men inte detta. Jajja det återstår att se hur pass länge polisen kan fjanta om detta. Det kommer ju aldrig att hålla för dem Det finns väl dryga 100 vittnen och filmer  på polisens agerande.

Helgen har alltså vart mycket bra. Alltid lika skoj i Umeå och boendet är på topp =)

Tack Catta för att du skött om mina katter så de har fått lite mat!


Kommentarer
Postat av: Catta

de va så lite så =) Har dock inte sett till tiger. MEn baggis släppte ja ut imorse igen.. så han va inte så sugen på maten då.

2009-09-13 @ 18:20:59
URL: http://cattafestis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0