Söndagsjobbande

Nu har det tyvärr blivit söndag. Ledigheten går alldeles för fort!!
Jag jobbar idag, månda och tisdag kväll...det suger verkligen hur mycket som hellst! Jag vill vara ledig och kunna umgås med de vänner som är hem till Pite för en gång skull. Men jag får försöka ta det på dagen innan jag börjar jobbet. Måste hinna ta en fika eller nått med "syrran" och hennes kille som är hem från söder, kommer inte ihåg sist jag träffade henne. Ganska hemskt att det blir så sällan då man förut var med varran konstant.

Det är just nu super lungt på jobbet. Ringer inget så det känns därför ganska meningslöst att sitta här och bara fördriva tiden med att surfa på de tillåtna sidorna. Tack och lov så är aftonbladet och bloggen tillåtna. Vad skulle jag göra utan dem?! =P

Har inhandlat spriten inför nyår...Två flaskor skumpa och en massa god glas-öl =) Den öl som finns i både flaska och burk smakar helt olika, den i glasflaska är så mycket godare. Hoppas bara att älsklingen blir lite friskare så han kan festa med oss och att jag slipper bli förkyld. Vaknade med halsont i morse och så nyser jag ovanligt mycket...det brukar vara ett tecken på en förkylning men jag käkar rosenrot och en massa mandariner så jag håller alla mina och alla andras tummar att jag slipper förkylningen. Träningen fortsätter jag med också för den motverkar förkylning innan man har fått en men om det blir värre symtom då måste jag ta det lungt.

Ikväll är det planerat att vara med Paulina och Filip då jag slutar jobbet. Blev inget Valls igår så det kankse blir idag istället. Gårdagen spenderades med Mike och Marris på bowlingen. Lollo (Mikes flickvän) jobbar på bowlingen och om de inte har fulla banor så ringer hon till oss så vi får komma och bowla. Igår fick vi två banor på fyra pers så vi hade fullt upp. Hant aldrig sätta sig ner utan bara att köra på. Fyra set hans med och jag losade =( men jag blev bättre för jag vann över älsklingen de två sista omgångarna men totala resultatet vann han med 11 poäng. Typiskt =) Kan lova att träningsverken har trätt in i mitt vänstra lår. Jag vet inte vad jag gör då jag bowlar, tror jag niger som attans för det blir ju bara det vänstra låret som tar stryk. Sedan har man ju alltid en blåsa på insidan av tummen. Men trösten är ju att det är roligt att bowla. Kan dock aldrig mäta oss med Lollos klass som tävlar i bowlingen....hennes poäng på en omgån är ungefär tre gånger så höga som mina =/

Nu bvlir detta ett långt inlägg med egentligen onödigt vetande för er. Babblar bara på för att ha nått att göra mellan mina 12 samtal på 79 minuter. Dessa samtal brukar egetnligen ligga på nästan 30 vid det här laget då det ringer.

Ska nog gå på en rast snart för magen börjar kurra.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0