Änglavakt

Nu är det snart ett år sedan den hemska dagen hände. Den slutade otroligt nog lyckligt men man blir rädd sådana här gånger. Med det jag ska berätta för er nu, vill jag visa på att alla har änglavakt och någon som skyddar en. Det finns en mening med ens liv och om det inte är tänkt att man skall dö när det händer något så är det alltid någon som ser till att man överlever...

-Det var en vanlig vinterdag i den lilla byn Roknäs. Snön yrde ner och det hade snöat hela natten så det var ju klart att traktorn skulle tas ut på hästgården. Med barnbarnen sittandes i traktorn började skottningen. Plötsligt kom den lilla pojken åt hantaget till dörren på traktorn så att hans lillasyster som bara var ett år gammal ramlade ut. Eftersom skopan sitter fram på traktorn så hade farbrorn redan skottat undan all snö som hade vart där den lilla flicka ramlade ut....och farbrorn fick ju inte stopp på traktorn på en gång så det hemska som kunde hända hände. Den lilla flickan blev överkörd av det stora bakdäcket på en flera ton tung traktor, men hon överlevde!!
I ilfart åkte flickan till sjukhuset och där kunde man konstatera att hon hade ett blåmärke på ena armen, inga brutna ben!!


Läkarna förklarade det som att snön måste ha dämpat trycket, och visst det köper jag men så mycket snö var det ju inte så det är helt otroligt att flickan överlevde och att det inte blev fler skador. Detta är ett bevis på att mitt lilla kusinbarn inte skulle lämna detta liv utan hade mer att utföra i livet och därför hade hon änglavakt. Jag har ingen annan förklaring än att alla har en skyddsängel med sig överallt.
Hon är en ängel i sig självt denna underbara sockertopp =)

Kommentarer
Postat av: jonna

usch vad obehagligt. Hon hade verkligen tur du :)

2008-12-01 @ 20:20:16
URL: http://jonnaan.blogspot.com
Postat av: Catta o Festis

Ja änglavakt kan man då verkligen kalla de :) Gullig unge! Ja de gick fatiskt KANON på kursen. Han skötte sig superbra! Tillomed instruktörerna sa att de var STOR skillnad från förra gången. Hoppas de fortsätter så. Kraam

2008-12-02 @ 08:49:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0