Skidkläder - Check

Jag har som vart i lite huvudbry om hur jag skulle ha löst mitt dilemma med kläder inför Kobdalis och Åre. Jag har kläder sedan tidigare bara det att i helgen då jag provade dem så insåg jag att det inte alls funkar. De är way to big för att jag ska kunna använda dem. Täckisarna var som två stora svarta sopsäckar som bara tjoffsade vid fötterna och gjorde att jag snavade över dem. Fick gå JÄTTE bredbent för att de inte skulle fälla omkull mig :P
Jackan som jag tidigare använt i skidbacken var också på tok för stor. Som en ballong såg jag ut och det är varken roligt eller skönt ha sånna kläder på sig. Det känns på ett sätt onödigt att köpa nya kläder då jag har kläder redan men samtidigt så är detta ett av de roligaste sakerna med att ha gått ner så pass mycket i vikt, att köpa nytt och få en ny start :)

Nu på lunchen fyndade jag i alla fall två snygga jackor och ett par täckbyxor. Allting på halva priset :D Den ena jackan är av märket Didriksons och är en röd och grann vårjacka. Den fick följa med som en bonus för den ska jag inte ha med i skidbacken ;) Den andra jackan är en Mckinley skidjacka i grått/svart/rosa som var riktigt fin. Täckisarna vart en liten specialare av personael på Intersport...de fanns nämligen inga lösa täckbyxor utan bara i paket med jacka men de fixade så jag fick köpa bara byxorna då de skulle reklamera en jacka som var skadad ;)

Jag är så glad nu!! Nu har jag fina kläder att ha i skidbacken och billigt blev det dessutom. Fick allting för ynka 1500kr. Lite billigare än det jag hade sett på Idépoolen igår som skulle gå på över 5000kr, vilket kändes ovärt!!

Uppdaterar med bilder efter jobbet...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0