Moving boxes

Jaaa nu är vi inflyttade i vårt nya hus :D
Vi har åkt fram och tillbaka med pickup och släp, vi har burit och burit, vi har glömt av att äta och dricka och vi har sovit två nätter.
Vi hade visst en hel del saker ändå :P Lite mer än vad jag trott.. eller så är det bara så att vi har mycket roliga hobbys som tar lite plats och kräver lite utrustning ;)

Hur många vändor det har blivit har vi inte räknat med det är många och ett STORT tack till våra fina vänner som har vart och hjälpt till och till familjen som har givit oss lite mat i magen och en stor hjälpande hand!! 

Älskade lilla pappsen hade farsdag igår och som present fick han en stor skål fylld med bara hans lakrits favoriter innan han satte igång å jobba i nya huset :) Ingen ro och ingen vila :P Vattnet nere i tvättstugan till tvättmaskinen skulle dras om då jag gjorde en liten om möblering och då har jag ju världens bästa pappsi som fixar allt :D

Har kommit in ganska bra för att bara ha hållt på en helg med det är mycket kvar ändå. Kartonger lite var stans och kläderna huller om buller. Blir en tripp till IKEA i veckan så vi kan göra iordning garderoben och få upp alla kläder från säckarna :P

Lovar att bjuda er nyfikna på lite bilder men lite senare när vi har fått undan lite mer kartonger. Inge roligt att se allt bråte juh så ni får hålla ut ett tag till ;)


Kommentarer
Postat av: Louise

När åker du till Ikea?

2011-11-14 @ 13:24:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0