Bilen Är Äntligen Helt Klar

Idag var sista dagen för ombesiktning på Camaron innan körförbud. Igår kväll var vi i garaget och böt bromscylindern och fixade positionsljusen. Det var det som det var anmärkning på så i morse 09,20 var det ombesiktning. Såklart så gick den igenom nu. Känns otroligt skönt att bilen äntligen är laglig och den är det ett helt år till =) Har vart en lång procedur att få igång bilen, den är ju trots allt helt renoverad och ombygd en del!!

Blir nog att den rullar till Umeå i helgen på Wheels Internationals utställning och sedan trevlig badtunne fest med Holmsundarna. Hoppas på lite båt åkning med Peppe om inte han ska till Dyvik och köra tävling. Jag tycker om Ume stad...njuter alltid extra mycket då jag är där och jag känner mig till freds =) Haha!

----------------------------------------------------------------------------------------------

Jobbar eftermiddag idag så jag hade en lång och mysig förmiddag. Tog en morgon promenad på 60 minuter och sedan njöt jag av en god frukost på altanen. Solen lyser så jag njuter som bara den!! Efter frukosten så gjorde jag mig i ordning och cyklade in till Annelund. Min kusin från Göteborg har kommit hem och han hade såklart med sig frugan Louise och dottern Meja. Jag hant aldrig åka nått till gbg i vår och träffa mitt kusin barn men i dag har jag myst med henne. Så otroligt söt hon är!! Jätte lik Linas pojk Jesper och sin pappa =) En liten tjej som bara är ca 4 månader gammal. ÅÅ så mysig hon var =) Alltid roligt att träffa Mattias också. Är inte allt för offta man gör det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0