En Nykter Helg

Har haft min första nyktra helg på väldigt länge och det har vart så skönt. Ha inte gjort så mycket annat är att legat påå soffan heller så nu ska jag förhoppningsvis vara lite mer utvilad och orka med en vecka på jobbet.
Renet öser ner idag så det blir inte många knop nu heller. Har sovit väldigt länge och sedan bara hamnat i soffan med dumburken på magen =)

Ska väl iväg och veckohandla lite senare men så tänkte jag faktiskt he mig iväg till gymmet. Det var några veckor sedan sisst men nu är tatueringen klar och de flasta skorporna har släppt så då kan jag börja träna igen. Mycket att ta igen!! =)
Träningsverk punkt nu i morgon!!

Körde en hel del Camaro igår kväll. Var förbi mamma och pappa på campingen så pappa och Roger ville ha en tur. Vet inte varför men vid stadskörning blir den lite väl varm, den var upp på 98 grader igår och det är ju inte ultimat. Kankse får tömma kylsystemet och försöka rengöra om  det kommit mycket skit. Annars så går den fin fint =)

På väg till Öjebyn igår blev jag stoppad av snuten för första gången sen jag tog kortet. Körde om Danne på timmerleden och såklart racade vi mot öjebyn.....gasade på rätt så mycket och helt plötsligt såg jag en bil stå med varningsblinkers på och någon som stod mitt på vägen. Min tanke var såklart att de tagit mig med lasern men tack och lov så hade både jag och Danne världens tur. Det var bara en kontroll av körkort och nykterhet!
Ingen av oss kör helt lagligt och så gick det en anings för fort på 70 sträckan....Har aldrig vart så nervös på så kort tid, mitt kort klarar jag mig inte utan!! =)
Danne såg mina bromsljus och fattade på en gång vad det var så han hade ju mer tid på sig att bromsa in men han körde desto mer olagligt än mig. När vi fick åka så tog jag på mig bältet och allt i så fin ordning, sakta och lugnt....tittade i backspegeln och såg paniken i Dannes blick så då vare bara att gasa iväg. Frågade varför han såg så panikslagen ut och det var för att polisen gått bakom hans bil och då ville han åka fort så de inte skulle kolla reg nr och se att den är obesiktad och att det är vinterdäck på den!

Tur ska man också ha =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0