Sömnlösheten Tär På Mig

Gårdagen spenderades i princip hela dagen i liggande ställning på soffan. Steg upp sent för att vara mig och gjorde inget under dagen så jag var inte trött när det var dags att gå å sova. Har vridit och vänt mig i sängen hela natten och tittat på klockan var tionde minut. Hade tänkt stiga upp vid sex i morse för att njuta av en morgon promenad men sista gången jag tittade på klockan var den 04,27 och jag har nog somnat in, men väldigt lätt bara, så när klockan ringde var jag inte redo för någon promenad.
Jag är inte redo att sitta på jobbet nu heller. Mitt huvud bankar, mina ögon känns som bly och jag svettas hela tiden. Denna sömnlöshet tär verkligen på kroppen och jag är en person som älskar att sova och inte brukar ha några problem med det alls!! Hoppas som fan att det bara var för en natt. Blir att lägga sig vid åtta tiden ikväll så jag orkar tatuera ryggen hela dagen i morn!

Frustration

Det enda jag lyckades åstadkomma igår var att handla lite mat och säga grattis till Elin som tagit examen och är sjuksköterska numera. Köpte en pizza och käkade i soffan framför tvn. Vissa dagar måste få vara såhär men jag har dåligt samvete för det var soligt och fint hela dagen och jag hade hunnit göra så mycket här hemma. Måla måste göras, olja in bron och altanen, plantera lite blommor och puttsa fönster.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0