Nattlig promenad

Gårdagskvällen hade sina up and downs =)

Det blev grillning hos Mike och Lollo. ycke folk i en väldigt liten lägenhet men det var skoj. En massa ume bor var på besök. Utgång blev det på 1906 och det är verkligen Piteås bästa krog! Varför bara öppet på sommaren?!
Crille och David blev utslängda efter ett tiden då de dansade för hoppigt så vi åkte hem till storfors och hade efterfest. Junior prövade gäst sängen men alla andra Ume bor promenerade de nästan 5 km in till stan vid 4 tiden....Maten som de var ute efteer hade hunnit stänga innan de var i stan två timmar senare. De orkade inte gå tillbaka så Coop parkeringen har haft nattligt sällskap.

Någon klagade på träningsvärk idag.

Gårdagen på EDPS var växlande. Kom hagel och regn så det blev inte allt för mycket köra. Mike tappade fästet totalt sista repan så han gav upp. Blev ingen kanon tid men ändå en 10.59 sek. Pell har fortfarande den lägsta tiden, men det finns fler tillfällen =)
Kallt som fan vare men det är som det brukar första tävlingen. Orkar nog inte åka ut dit idag, är inte körklar heller!!

Kommentarer
Postat av: PJ

Får absolut ta och komma upp. Lite full upp hemma bara :)Jag vill ta första platts i Simpnäs, och det måste jag för att slåss om SM, iom att jag kommer hoppa över två tävlingar i sommar ;)

2009-06-07 @ 15:30:29
URL: http://team58.blogg.se/
Postat av: Linda

Vet faktist inte riktigt hur många det var som ställde upp men nog var vi en del nog. Tror att alla klarade sig rätt bra och hade kul, däremot blev vi lite irriterade på alla såsproppar som ställt sig i fel spår. :(

Vi saknar dig också ska du veta, hälsar imorgon! =)Hur känns nya jobbet då?

2009-06-07 @ 23:30:22
URL: http://lindagosing.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0