Wheels vs. 30 Års Fest

Helgen har bestått av sol och en otrolig värme. Det har vart underbart skönt!

Hade många saker på schemat och jag hade svårt att bestämma mig. Hade helst av allt vart överallt men det skulle ju inte gå. Så för mig blev det alltså att stanna hemma i Piteå, inte åka något till Umeå på Wheels Internationals. Jag stannade på hemma plan och firade min kusins 30 års dag men familjen. Det blev massor med god mat, roliga lekar och många skratt. Det var den roliga biten, vi glömmer alla myggen, de trevliga regnskurarna och det gigantiska haglet =P

Men bara för att jag inte var på Wheels så var inte min bil det =) Crille och Marcus körde Camaron och Danne och Jenny tog PVn. Det hade vart varmt för dem på väg ner. Jenny och Danne hade klätt av sig plagg efter plagg tills de satt i bikini och de höll ändå på att flyta bort. Stackarna hade ingen kupé fläkt, ingen AC så klart och så gick inte fönstrena att veva ner. De satt alltså i en kuvös men hörselkåpor på hela vägen till Umeå. Tror de gruvade sig för hemresan!

Gårdagen (söndag) spenderades på ryggläge i solstolen hela dagen. Vi åkte till småskärsudden på Mikes stuga och solade och badade. Det var så otroligt varmt fastän vi låg vid havet så det blev nått dopp i det blå =) Somnade nere på stranden och vaknade upp då det var matdags. Kvällen bestod av ett kvällsdopp bland myggen med Catta, Emmeli och Jenny. Vill ha fler av dessa dagar!!

Nu är det måndag igen och en vecka med jobb. Jag vet inte vad jag har gjort men jag har så fruktansvärt ont i min höra axel/nyckelben/skulderblad. Idag har det börjat värka i sidan av nacken också. Knaprar alvedon och hoppas det ska gå över fortast möjligt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0