Sköna Måndag

Morgonen började med sovmorgon tills jag vaknade av mig själv. Det blev dock inte längre än till åtta men då jag sovit hela helgen så var det bra =)
Åt en god frukost och åkte sedan till korpen för att återuppta träningen som legat nere i tre veckor. Det har vart tre slappa veckor kan jag lova, knappt någon promenad eller springtur och def ingen styrketräning. Men nu har tatueringen läkt ihop och skorporna är borta så då kan jag börja om. Oj så skönt det känns i min kropp nu. Man blir direkt så mycket piggare och allert. Träffade på underbara Emma och Fredde på gymmet, det var bara vi som var morgonpigga =)

Har hunnit med en del nyttiga saker hemma också på förmiddagen. Tvättat två maskiner kläder, vattnat blommorna, plockat undan alla kläder i sovrummet.... Hant även in på systemet och handlade för midsommars helgen =) Är nöjd med min måndagsmorgon, den har vart riktigt skön!
Vad roligt för er att veta precis vad jag gjort på morgonen =P

Gårdagen spenderades i soffliggande läge. Regnet öste ner och jag var helt slut i kroppen. All sömn och vila jag haft i helgen har vart välbehövd och nu känner jag mig som en ny människa. Hyrde en film igår och köpte lite godis. Det blev "Taken" och den nya Jordgubbs chokladen från Marabou. Båda var en hit =)
Min underbara Dick och hans tjej Jess kom förbi så det blev lite surr. Efter vi sett "Taken" så var det Austin Powers på tv så vi fortsatte att glo film och skrattade en hel del =)

---------------------------------------------------------------------------------------

Dagens dilemma - Vart ska vi fira midsommar och med vem??

Det finns många bud och jag har ångest vilken jag ska välja. Kluven kallas det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0