Surprice

Idag drog jag, Brollo och Jeanette in till stan men matvaror och en plan att överraska mormor. Då vi kom till hennes lägenhet så var det låst men lyste överallt så jag förstod att hon var i närheten. Hittade henne i en vänninas lägenhet så vi snodde hem henne :)

Väl hemma fick hon sätta sig på en stol vid köksbordet och fram kom 4 stycken söta Mops valpar på 8 veckor som hon fick gulla med. Tårarna började forsa nedför hennes kinder när hon fick se dem och sen var hon lycklig :)
Medan hon satt och myste med valparna så lagade jag och Jeanette lunch. Det blev pastasås med kallrökt lax och stekt lök serverad tillsammans med färskpasta. Mycket mumsigt :)

Mormors dag eller vecka är nu gjord. Hon flyger på lyckliga rosa moln :) Sötnosen våran ♥


Modekungen.se

Jag hittade ett par short som jag bara älskar men så har de vart slut i lager länge men idag så mailade jag dem och frågade om de skulle komma in på nytt och fick som svar att kankse, håll utkik.
Nu då jag kollade mailen så hade jag fått ett nytt mail av dem där det stod att de nu fanns igen.

Tusen myckt tack till Modekungen.se som är så serviceminded att de skickade ett till svar till mig för hade jag inte fått det hade jag missat shortsen igen. Jag som tänkte att jag då får kolla nästa vecka igen men de kom ju redan så nu har jag klickat hem en beställning på dem och hoppas verkligen att de ska passa. Kan vara lite knepigt då det är Onesize men det var ju resår i midjan så det ska nog gå. Titta bara vilka söta godingar det är!!

Spetsshorts modekungen.se 399:-


Att man kan bli så kär i ett klädesplagg är ganska faschinerande :P


Svettigt Värre

Idag skulle det regna enligt vädret så jag passade på att ta en liten sovmorgon. Tänkte först stiga upp med älsklingen strax före sju men sängen var så skön och så kom Baggis och mös med mig så vi somnade om till strax före nio. Då vi steg upp så visade sig att vädret inte alls var så dåligt så det bar iväg till öjebyn för ett pass i gymet. Stod 20 minuter på crosstrainern och höll på att flyta bort. Det var sjukt kvavt inne i lokalen!!
Sen blev det ett tungt pass på maskinerna så vi får se i morgon om jag har nån värk i kroppen :)

Har kommit in i ett nytt tränings stimm nu. Vill göra allt...ut och springa, powerwalk, inlines, cykel, gymet osv men tiden finns inte riktigt till att göra allt. Har i alla fall tagit gymet idag och i morn blir det nog en springtur innan jobbet och på torsdag en inlinestur med Mike om vädret tillåter :) Helgen kommer inte innehålla nån träning alls då vi ska till Umeå på Wheels så då blir det bara bilar :D

Nu skiner solen så jag hoppas det håller i sig tills jag slutar för dagen och ska på Nodo med Misa!


Låång Promiss

Var gode slut efter jobbet idag så efter maten tog jag en powernap i älsklingens knä. Blev väck vid halv sju av Misa som ringde så då var det bara att stiga upp och göra lite nytta. Blev frissering av min älskling och Daniel fick sig också en ny haircut. Sen så tog vi på oss promenadskorna och knatade iväg på en lång promenad. Blev maran/hortlax runt så det blir ca 8 kilometer och tog oss 1.5 timmar. Nu är fötterna lite ömma och benen möra så det blir en dusch och sen sängen :)

Håll tummarna att Baghera låter oss sova längre än till fyra i natt :P

Till Salu?!

I dag är Baghera till salu till högst bjudande :P

Jag har verkligen hållt på att bli galen i dag på morgonen, eller snarare i natt. Redan 04.08 satte han igång att skrika så jag vaknade. Har hållt på att koka sönder av ilska på katten. Har inte sovit något mer sen han satte igång att gala värre än tuppen så denna dag kommer att bli lång!
Jag har provat med allt nu... ignorera men han fortsätter i evighet att skrika... säga till honom då jag håller han i nackskinnet och då är han tyst i två minuter... blänga han i ögonen och då skäms han så han ligger platt på golvet och är tyst i kankse 10 minuter... men lik förbannat så fortsätter han efter en stund så det sista jag provade med i morse var att ta fram vattensprutan och ge han en dusch varje gång han öppnade munnen. Det funkade en stund men jag hant inte prova så mycket då det var dags för att stiga upp... får nog testa lite mer i morgon.

Hoppas att han ska lära sig nått för annars står jag inte ut. Vi får aldrig sova längre än till klockslag mellan 4-7 på morgonen. Det han vill då han sätter igång är att bli utsläppt eller ha mat men han ska lära sig att han får vänta tills vi vaknat och inte att han ska göra dessa saker direkt han vill.


Camaro Pyssel

Idag har jag och älsklingen hjälpts åt att fixa till de sista sakerna på Camaron som så länge har fått vänta. Äntligen sitter innerdörrarna på plats och en massa andra små saker är fixade. Har vart mycket lösa delar i inredningen som skallrat och låtit men nu sitter det fast och bilen ska bli betydligt tystare och skönare att åka i :)
I morn ska vi sätta fast de sista sakerna uti dörrarna och sen är den som klar inför helgen. Fick limma och laga nå paneler som ligger på tork nu så de får vi vänta med till i morn.

Älsklingen har nu haft gipset i tre veckor så i morn ska han till sunderbyn och ta bort den och stygnen och så får vi se vad han får istället. de pratade om nån sorts skena så vi håller tummarna att den är smidigare så han kan använda tummen lite och att han slipper värmen i gipset!
Nu kan han inte ha gipset som undanflykt då jag frågat om han ska med ut å springa :P

Beachen

Jag vill till stranden nu!!

Solen skiner inte allt för mycket hemma på vår gård på grund av soldiset men ute på havsbadet borde den skina mycket mer ;) Jag vill pressa och få lite färg. Gjorde tabben i går och satt med solen i ryggen och nu bär jag brottarlinne för alltid :P Inte vackert med ett vitt linne så jag vill jämna ut kanterna :)

Gårdagen blev riktigt bra med firande av midsommar hos svägerskan Kicki och Thomas. Grillning av god mat och en massa surrande. Helt klart en lyckad midsommarafton men idag är det midsommardagen och det innebär födelsedagsfirande av Thomas och så eventuellt travet i skeå. Beblandning med myggen kankse ska inflikas också...fy fan för myggen i år!!

Nu mullrade det till riktigt kraftigt här åvanför oss. Det åskar trots sol och blå himmel. Jag fattar inte?!

Circus Sale

Den nya butiken i stan finnes till i Augusti och heter alltså Circus Sale. Jag gjorde ett besök där på min lunch och det var riktigt fina saker de hade. Massor med jeans och andra sorters byxor men tyvär så var det mesta för tråd smala personer, vilket jag inte är (ännu :P)
Jag testade ett par jeans, haremsbyxor och cykelbyxor men det blev inget dera...Såg några fina tischor och linnen också men just nu känns det inte så roligt att handla kläder då jag inte vet om jag kan ha det i slutet av sommaren så jag höll i pengarna för en gångs skull :P De fanns även skor men då i för stor size åt mig annars hade det gått en 50 lapp på dojjor ;)

Helt klart en butik man ska gå till ofta då de hela tiden kommer in nya kläder så vips kankse man faller över ett jätte fynd :) För dem som gillar kavajer och tröjor med axelvaddar och lite annolunda stil så vill man nog ha allt i butiken.

Ska jag orka gå på systemet efter jobbet?! Jag vill bara ha en flaska rosé ingenting annat. Är det värt det?!


När Kom Den Hit?!

Idag hade Sandra på jobbet vart och fyndat mycket fina kläder och från affärer som inte finns här och då komer det fram att det finns numera en outlet butik här i Piteå med kläder från just nu Monki, Weekday och Cheap Monday osv. De ska tydligen ha kläder inne från olika märken bara en period och sedan byta märken. Gäller att kika in där ofta ;)

Denna butik ligger inne i centrum men jag har missat den. Den ligger i samma byggnad som Hemmakväll och Flygger Färg här i stan för er som är Pite-bor. Aldrig har jag märkt detta!! Kläderna ligger på priserna 20 kr tröjan, 40 kronor byxor och 50 kr jeans. Kan inte bli bättre än så :)

I morn på lunchen lär denna butik få många besök från personal på Sparbanken Nord ;)

Visste ni andra om att denna butik fanns? Vad heter den? Har ni handlat något där?


Rabarberkräm Med Gotta

Idag har jag gjort en rabarberkräm med äpple och jordgubbar i. Krämen blir naturligt söt med av äpplen och jordgubbar så man kan dra ner på sockret lite. Jag bjöd in mamma på en sommar lunch så vi har suttit ute på altanen i solen och smaskat sommar lunch. Kräm är för mig något som man bara kan äta på sommaren och det är verkligen lyxigt. Äter bara hemmagjord kräm därav att det känns lyxigt. Det är så fräscht och gott :)

Mitt recept:

500 gram Rabarber (ca 4 stjälkar)
2 Äpplen utan skal
10 st Jordgubbar (lite på måfå)
5 dl Vatten
1 dl Socker
4 msk Potatismjöl


Skala av det tjockaste skalet på rabarbern. Skala även äpplena. Skär sedan rabarber och äpplen i små mindre bitar. Är jordgubbarna stora kan man dela dem annars är det gott att ha dem hela.
Koka upp vatten och socker. Sätt sedan i rabarber, äpple och jordgubbar och låt koka sönder under lock. Rör om då och då. Låt koka 5-10 minuter.
Blanda potatismjöl med lite vatten. Tag av kastrullen från spisen och rör ner potatismjölet i en fin stråle. Rör hela tiden om. Sätt tillbaka på spisen och låt det koka upp. Häll upp krämen i en skål och strö ett tunnt lager socker på utan så att det inte blir en hinna. Låt svalna och servera. Kan äver ätas helt kall.

Sommar sommar sommar :)

Tack söta mamma för sällskapet ♥


Frisering Ala Roknäs

Nu slutar jag om några få minuter och då bär det av med Mini hemåt för att hämta saxen och frans/bryn färg och sen vidare till Roknäs. Ska fixa till min kära mor. Ska bli spännande att testa nya trimmern :)

Har tänkt försöka hinna färga mina fransar och bryn också...måste bara plocka dem och klippa dem först :P


Hårförlängning Leverans

Igår hade jag mitt nya Clip-on set i brevlådan. Var såklart tvungen att testa det på en gång så jag stod och lagade mat samtidigt som jag sprang in på toan och satte i löshår mellan gångerna biffarna skulle vändas ;)
Kan tycka att håret är aningens tunnt, alltså lite hår på trenset men då det sitter i håret så märktes det inte alls utan var jätte fint. Färgen vart perfekt och smälter in i mitt eget hår utan nyans skillnad :)

Var sugen på att beställa hem microringar och sätta i håret som en "paermanent" förlängning men nu så känner jag att det var bra jag tog på clips. Är jobbigt att ha så här långt löshår!! Om sitt eget hår är så pass långt är det inte alls lika mycket jobb och besvär som med löshår, det blir bökigare på nått sätt då det inte sitter där i vanliga fall :P Skönt att kuna ta ut det efter nån dag och vara utan. Det tar ändå bara tio minuter att sätta i håret (utan styling).

Midsommar fin ska jag då vara :)


Stumma Ben

Idag arbetar jag kvällspasset så det innebär ledig förmiddag fram till klockan 12.30. I morse steg jag upp samtidigt som älsklingen så jag hade gått om tid på morgonen att göra det jag ville. Det blev en cykeltur till och från gymet på 40 minuter och så ett pass i gymet men mina ben är helt stumma. Var ute på en milslång inlinestur igår med Danne på cykel bredvid så det var ett högt tempo och backigt så benen var inte pigga idag. Har aldrig varit så tungt att cykla den vägen tidigare :P
Men men jag tog mig i alla fall båda vägarna men det blev bilen in till stan och jobbet nu :)

Inhandlat en ny hårtrimmer idag så nu ska den invigas ikväll på mammsen. Ska frissa henne och klipper alltid hennes nacke med trimmern. Så smidigt och blir garanterat snyggt! :) Ska försöka klämma mams och paps på en slant för trimmern också, det är ju trotts allt för dem som jag har köpt den, annars kan jag ju inte klippa dem :P
(vi kan undanse med att jag tappat bort en trimmer)


Braun Exact Power EP100

 


Minus 18 kilo

Nu idag har jag gått ner 18 kilo sedan tiden då jag vägde som mest. Idag var exakt 20 veckor sedan jag gick med i viktklubb.se och jag har nått ett delmål. Jag hade gått ner en del kilo i vikt redan innan jag gick med i viktklubb men sedan viktklubb så är det 10 kilo som försvunnit. Alltså 0,5 kilo i veckan och det är jag nöjd med. Nu har jag 8 kilo kvar till den målvikt jag siktar på och jag har tänkt att efter sommaren ska jag lyckas. Det tar den tid det tar men jag snittar 0,5-0,6 kilo ner i veckan så fortsätter jag i denna takt så borde jag vara i mål om ca 15 veckor. Som jag ser fram emot det!!

Jag har ingen tanke på om jag klarar det utan bara när jag klarar det för jag vet att jag ska klara det!!

Lite stolt är jag faktiskt över mig själv :)


Läste just rubriken en gång till och insåg hur hemskt detta är. Att jag tillåtit mig själv väga så mycket tidigare och inte tänkt att göra något åt det. Förens nu då... 18 kilo minus som det är nu och 8 till blir sammanlagt 26 kilo i viktminskning. Det är ingen liten summa!


The First Day

William har nu idag arbetat sin första dag på Storfors Varv och Marina. Det är alltså min älsklings lillebror jag menar. Han är verkligen världens sötaste tretton åring som nu har fått sitt första sommarjobb. Han har fått välja sin egen lön själv och fått sitt första kontokort. Ska blir roligt att höra hur han haft det på första arbetsdagen och om han vill tillbaka i morgon :)


Planen är att lära upp William så han kan börja jobba med älsklingen sen då han gått ut skolan. Crille behöver en andra man i verkstaden och det skulle vara perfekt. Återstår att se om dagens planer blir som man tänkt sig om fem år :P

 


Mini To Work

Solen sken i dag på morgonen men med fötterna i mina nya KMB skor så kändes det kallt och besvärligt att sätta sig på cykeln så en "ursäkt" till att ta min nya lilla Mini till jobbet :)
Älsklingen var inte förvånad kan jag säga att jag tog bilen :P

Den går så fint och ska bli ompysslad redan ikväll. Igår blev det dammsugning av den men idag ska jag dammtorka och så har älsklingen handlat ett lackstift och en kåpa som ska dit. Det saknades en kåpa bakom hellyset så den har inhandlats idag så det inte kommer in fukt i lyktan och sen ska vi polera och vaxa bilen så den verkligen blänker och så sätta igen lite små stenskott med lackstiftet. Den ska bli så blank så :)

Roligt att pyssla om bilen igen..har legat på latsidan med det hela vintern.


My New Pearl

Jag har blivit med ny bil idag. Min kära BMW som har pliktat de senaste åren ska nu säljas. Den är onödigt stor och dyr för att köra in till stan de dagar då det regnar, då jag inte kan cykla till jobbet så vi bestämde oss för att leta en ny och mindre bil till mig. Vi har inte alls haft något krav på bilmärke egentligen men jag vill ju såklart att bilen inte ska vara ful utan lite snygg, sportig eller så. Så vi har kollat på Civic, Prelude, A3, mindre BMW osv men så hittade vi denna sötnos i Luleå. Det är en Nissan Almera -04. En bil i mellan storleks klassen. Den är lagomt stor/liten till mig. Skönt med fyra dörrar, ett bra baksäte och ändå en stor koffert. Man kan till och med fälla baksätet så det går fortfarande att lasta saker ;)
Nu har jag mig en ny bil, bara sex år gammal, men som ny. Billig att äga är den också och soppan snittar 0,72 milen så det blir en fröjd att tanka lillen istället för stor tysken :) Ingen nöjdare än jag just nu :)


 

Så om nån är i behov av en stor och bra pendlar bil så är tysken till salu ;)

En BMW 525 -96 som gått 16000 mil.


Peacock #2

Foto: Jocke Jonsson
Modell: Linnea Lindkvist
MUA: Jag

Sovmorgonarnas Helg

I helgen har vi verkligen tagit det lugnt och sovit länge. Det har vart så skönt så :)

Dagen idag bjuder på lite veckohandling och så ska vi hälsa på lite familjemedlemmar. Måste tacka älsklingens morfar för allt han gör här hemma hos oss, vår lilla hustomte :)
Sen i eftermiddag ska vi åka till Luleå och titta på en bil åt mig. Har ingen aning om hur den bilen är att köra men om jag trivs med den så blir det märkesbyte. Jag som är så fäst i bmw, hur ska det gå :P

Ni får helt enkelt vänta och se men snart kankse jag har en nyare bil :)

Igår såg jag och älsklingen bröllopet. Låg i soffan hela dagen och tittade på alla fina bilder och allt folk. Verkligen en folkfest och de alla var så fina. Daniels tal till Victoria kunde så klart inte hålla ögonen torra utan här satt jag i soffan och grinade en skvätt, som så många andra under gårdagen :) När jag ser sådan lycka som vissa verkligen utstrålar så blir jag så förälskad i kärleken. Det är en sån underbar känsla som verkligen alla borde få uppleva!

Clip-on Set Rapunzel Of Sweden

Igår kväll så klickade jag iväg en beställning på ett nytt Clip-on set. Mitt gamla är väldigt gammalt och slitet och dessutom alldeles för kort. Nu blir det en nytt, fräscht och längre. De hade skickat det i morse så jag har det snart. Så bra med snabb leverans. I love it!!

Beställde i färgen #33 Rödbrun. Jag har deras färgkarta hemma så det blir ganska identiskt med den färg jag har på mitt eget hår vilket är toppen.
Nu längtar jag och helst hade jag velat ha det idag men så snabt går det inte utan jag får vänta tills måndag då vi har helg nu :)


www.rapunzelofsweden.se


Ur Fas Idag

Känner mig knasig i kroppen idag. Vet inte vad det är!? Snurrig i huvudet, lite seg allmänt och fryser konstant. Inte allt likt mig men nu sitter jag på jobbet med en långärman tröja och tacko och lov tog jag med mig en kofta också så den har jag på mig plus en filt på det. Jag fryser ändå....

I morse då jag satt och åt frukost och läste tidningen så fick jag se en bild på en äldre farbror och jag såg min farfar på en gång i denna man. Gråten bubblade upp men jag svalde. Är inte alls i form idag!
Just nu längtar jag bara till i eftermiddag då jobbet är klart och vi ska hem till Roknäs och grilla med min älskade familj. Kankse att det blir ett vin glas till maten :)

Är nog bara trött och vill ha helg :)


Choklad Polenta



1 Portion:

3 dl vatten
3 msk polentagryn
0,5 krm salt
1-1,5 tsk kakao

1 ruta 70% choklad
5 pekannötter
1,5 dl mjölk
2 msk turkisk youghurt

Värm vattnet. Då vattnet kokar tillsätt salt och polentagrynen. Rör om då och då. När gröten nästan ser färdig ut tillsätter du kakao. Beroende på hur mycket kakao smak man vill ha sätter man i mer eller mindre kakao. Låt gröten puttra lite till så den blir ännu fastare. Häll upp i en tallrik och bryt chokladen och pekannötterna i små bitar och strö över gröten. Klicka upp youghurten och häll till sist lite mjölk över gröten.

Frukost med stort LYX men nyttigheten kvar :)

Lunch Dejt

Om en timme har jag lunch och ska dejta en bakis Misa. Ringde henne precis för att väcka henne och vi får se hur pigg hon är för hon lät sleten :P
Ska bli härligt att sitta på en uteservering idag och gotta sig i solen. God mat är ett plus också :)

Nodo eller Challenge är frågan?


Har Jag Vunnit

I morse satte Baghera i vanlig ordning igång och skrika innan det var dags för uppstigning. Idag var det dock bara tio minuter innan klockan skulle ringa men tio minuter är nog länge att lyssna på dessa hemska magskrik som han gör. Men men jag hade i alla fall tänk att jag inte skulle ge mig så jag steg upp och drog igen sovrumsdörren så det blir lite lägre volym på skriken. Hörde att han började skrika högre och högre men jag ignorerade och älsklingen också. Efter ca fem minuters skrikande så började de avta. Kom nått kväkande då och då men inte hela tiden.
När min väckare ringde så satte han igång igen då han hörde att vi var vakna. Jag fortsatte att igorera och då jag öppnade sovrumsdörren satt han där utanför och fick sig en arg blick av mig. Då blev han tyst och det kom bara två eller tre kväk men för varje gång han lät så fick han arga blicken och ett bestämt NEJ.
Sen var han tyst...

Har jag lyckats eller var det bara för idag?!

Han nöjde sig med att jag skulle göra mig i ordning innan jag släppte ut honom. Annars i vanlig ordning tidigare så har jag inte kunnat göra nått, inte ens morgonpissat innan han ska ut men lika fort in igen. Han är allt en bra knasig katt min Baghera men han är ju så jäkla söt och go när han inte skriker på detta sätt.

Hoppas verkligen att vi får skrikfria mornar och nätter framöver!


Underbara Frukost

I morse gjorde jag en ny variant av gröt. Den var så saligt god att jag inte ville äta upp sista biten. Verkligen en lyx variant men som fortfarande är lika nyttig!
Ska bjuda er på receptet och en bild i eftermiddag då jag kommer hem men tills dess får ni bara veta att det var med choklad i gröten :)

Håll utkik senare under kvällen så kommer receptet..


Stan Tur och Retur

Efter jobbet så satt brollo min och hans söta flickvän Jeanette på bron. Jeanette hade reda inlinesen på fötterna så jag hoppade i andra kläder och tog på mig mina med. Vi har vart på en riktigt tuff runda men oj så skönt det var!! Vi åkte hela vägen in till stan och tillbaka. Hela vägen tillbaka hade vi goode mycke motvind så det var tung sista biten men vi tog oss i alla fall och det blir ca 1.1 mil på 40 minuter.
Nu blir det en tallrik med fil och lite flingor och sen en dusch innan sängen :)

Vinn 88 Paletten


Tävlingen finns hos http://amandarosende.blogg.se/2010/june/tavling-vinn-88paletten.html
Kolla in länken för att vara med och tävla. Jag är självklart med i tävlingen :D


Fashion Agains Aids

Jag vill verkligen ha dessa kläder från HM men de är helt slutsålda. De verkar inte som att det kommer att komma in nå fler kläder alls. Jag är arg på mig själv att jag inte hant att beställa kläderna. De är ju verkligen super fina!!
Fick ett mail av HMs kundtjänst där de tyckte jag skulle hålla utkik på hemsidan om någon lämnade tillbaka sina varor. Hur i hela *** ska jag hinna med det? Kan ju inte kolla hemsidan deras varje sekund på dygnet precis :(

Har någon av er hunnit med att beställa från Fashion Against Aids?


Wish List




Snygga luftiga sommar blusar som man kan bära på flera olika sätt. En jeansjacka som kan dressa det mesta vardag som fest. Sen finns det så mycket snygga smycken, skor och accesoarer och det får man aldrig för mycket av. Här i bilden är det bara ett par skor och det är de som jag helst av allt vill ha just nu men det finns tre par till från Nelly som jag suktar efter men de passar bättre fram mot hösten, nu ska vi tänka sommar!! :P
Känns som att det snart måste bli en beställning från Nelly så dessa godsaker får komma hem till mig :)

Allt detta kommer från Nelly.se. Förutom detta så har jag tänkt beställa Neulash och testa om det funkar.
Har nån av er testat det?


It's Still Running

Jag tog mig till jobbet utan problem. Det har regnat hela natten och morgonen men slutade två timmar för att sedan börja om så smått igen. Jag ville inte cykla till jobbet utan "inviga" BMWn igen. Så den har klarat dagens "mandomsprov" och har startat hela två gånger av två försök. Snabbt som attans startar den också, snabbare än någonsin tidigare :P Kan bero på det nya optimabetteriet som nu sitter under baksätet. Ikväll ska jag pyssla om min pärla lite. Vinter skorna ska få åka av för lite mer passande sommar skor och kankse att lite pollen ska få duschas av också. Välbehövligt vill jag lova!!


Lever Den Verkligen?!

Mike och älsklinge har hållt på med BMWn ikväll. Jag och älsklingen höll på igår och konstaterade att nya stift var behövligt så ikväll har pojkarna satt dit dem och försökt få igång bilen. Har även bytt batteri. Tillslut lyckades de men vet inte hur. Har bara stått och knetat på tändningen och tillslut startade den men rök utav bara fan pga av allt nötande så det var nog mycket soppa som legat i avgassystem och så. Nu är bilen urblåst och provat starta den igen fyra gånger och den startar direkt.
Återstår att se om det bara var tur att den startade eller om den startar även i morgon.... Har stått i snart två månader så nu blir man ju bortskämd om man har en fungerande bil igen :P

Håll tummarna för mig :)

My Beutiful Love ♥

 

Min söta älskling ligger i soffan och myser efter sin operation i tummen.

Lyckades få han att smila lite trots att han hade ont ;) Finaste smilet :D

Älskar dig!!


New KMB Red Shoes

Skulle springa in på Hälsokosten på lunchen för att inhandla nytt protein pullver som jag dricker efter träning och som mellanmål ibland. På väg till denna hälsokostbutik så går man förbi en hel del andra butiker och jag hade gett mig själv lov att gå in på Wedins då jag letar ett par fina sandaler som jag kan ha både på fest och till vardags i sommar. Gärna med lite klack men inte så mycket så man orkar gå i dem en hel dag.

Första butiken jag passerar är Amici och vad hinner mitt öga skåda?
-Jo ett par röda skinn sandaler med kilklack. Jag plockade upp den och såg priset. Satte ner den och rusade vidare in på Wedins... men det enda jag såg var den röda sandalen, ingen sko inne på Wedins var värd att titta på. Jag gick vidare och handlade mitt proteinpullver och påväg tillbaka till jobbet så var jag bara tvungen att plocka upp skon igen och sukta lite till. Men priset var lite mycket tyckte jag då det stod 1299:- på lappen. Jag måste prova den var det enda som min hjärna ville, så jag gick in och testade skon. Den satt som en smäck på foten och är verkligen sååå fin.
Nu ligger den i en fin karton och påse här bredvid mig på jobbet. De skriker efter att få se solen :)
Det bästa av allt var ju att de var på rea så de kostade i själva verket bara 599:- och när expediten sa det så var det som ett tecken att jag skulle köpa dessa skor så jag gjorde det. Nu kan jag sluta leta fina sandaler för jag har dem finaste!! De lär hålla i en evighet också då de är i äkta skinn och med jätte mjuk, dämpande sula trots den lite höga klacken :) Ska fixa bild på dessa när jag kommer hem...

 

Ni får ha överseende med mina strumpränder på fossingarna.. kankse borde ha lite nytt nagellack också :P


100 % Med Start Idag

Nu sitter jag på jobbet och har påbörjat min 100 % anställning. Känns lite tungt idag att veta att jag ska jobba varje vardag under sommaren nu men det brukar gå bra och vi brukar ha så roligt ändå :)
Visst hade det vart skönt med 4 veckors semester men då inte älsklingen kan vara ledig så är det ändå så tråkigt att vara hemma och ledig själv så då kan jag lika gärna jobba. Vi får ta semester mot höstkanten istället :)

Är inte riktigt återställd ännu känns det som. Är alltid på mornarna som jag känner mig krasslig men under dagen försvinner det. Idag är lite av huvudvärken kvar och knas i halsen. Kankse att det är vädret eller min dåliga sömn i natt?! Rocky fem visades på tv i natt så älsklingen låg och såg den i sängen. Jag som alltid brukar somna bättre med ljud kring mig kunde verkligen inte somna, var alldeles för pigg och så var det varmt i sovrummet så först kring två tiden i natt föll mina ögon igen men de har öppnats ett flertal gånger under natten och där efter fyra tiden så bar det av på jakt efter en skrikgalen katt som ville ut. Jag blir galen på Baghera snart...vad har han fått för sig att stå och skrika som en galning mitt i natten för att han vill ut men då vi väl stiger upp så blir han skit rädd och ska gömma sig. Han ligger inte på plussidan!!
Jag vet att jag gör fel som stiger upp och släpper ut honom men efter att ha hört hans skrikande i flera timmar så orkar man inte mer och då släpper man efter och släpper ut honom. Han vet att om han skriker tillräckligt länge så får han som han vill och jag vet inte hur vi ska bli av med hans ovana?!


Tävling Med Myggen

Jag och älsklingen har vart på Grisberget och sprungit ikväll för första gången. Nu är det dags för även gubben att träna upp kondisen lite så vi tog faktiskt kortaste rundan för att han skulle orka ett varv :P
2,3 kilometer blev det alltså plus en promenad till och från bilen-spåret. Gubben orkade inte springa hela vägen utan fick stanna till för att promenera några sekunder men det gick jätte bra för han fast han inte sprungit på ca 10 år.
Nu ska vi ta oss iväg några dagar i veckan har vi tänkt. Hoppas bara att det blir mindre mygg för nu var det nästan olidligt, speciellt då man stannade vid bilen och svetten kom pulserande. Som att myggen känner svettlukt på flera kilometers avstånd och alla kommer surrande och blodtörstiga :P

Nu soff mys med lite fruktsallad och en eller två bitar naturgodis :)

Klappra Tänder

Har jag börjat om med att klappra tänder om nätterna?!

Då jag var liten så kunde inte min kusin sova med mig då hon bara hörde allt gnisslande och klapprande från mina tänder men det slutade jag med innan jag fick bettskena eller nått sånt. Men de senaste dagarna har jag verkligen inte mått bra i huvudet. Jag har vaknat med huvudvärk och somnat med huvudvärk och igår berättade älsklingen att jag legat och klapprat tänder. Jag har alltså legat och tvärt slagit ihop tänderna och det ganska hårt också... Det kan ju faktiskt vara orsaken till min konstiga huvudvärk och yrsel eller så inte :P

I alla fall så hoppas jag verkligen att det bara vat en engångsföretéelse för att gnissla tänder är inte bra!

Elin Nilsson

Mitt namn är Elin och jag är en tjej med många olika sidor och intressen. Är född och uppvuxen i den norrländska staden Piteå och bor fortfarande här. Jag har ett sött litet hus tillsammans med mig fästman Christian. Vi har bott i huset sedan september 2005 och har renoverat en del.
I huset bor vi tillsammans med mina två katter Tiger och Baghera och älsklingens leguan Gandalf.

 


Jag är utbildad makeup artist och bankman. Har läst på Luleå tekniska universitet till finansiell ekonom och jobbar numera på Sparbanken Nord i Piteå. Sminkandet har jag än så länge som en hobby på sidan av. Jag sminkar till bröllop och bal samt olika fotograferingar. I framtiden kankse jag startar något eget men det är bara drömmar än så länge :)

Jag har alltid varit intresserad av "pojk-saker" och älskar verkligen motorsporten. Mina föräldrar har tävlat sedan långt innan jag föddes så det var en självklarhet att introducera mig i motorsporten också. sedan jag träffade min sambo har jag spridit mina intressen i motorernas värld. Tidigare var det folkrace, gocart och rallycross men numera så faller dragracing och offshore (båtar) in i listan :)

 


Jag är inte svår på att tycka om kläder, smink och accesoarer heller utan älskar att göra mig fin :)

Helt enkelt en tjej med många olika intressen och här i bloggen skriver jag om dem alla. Om ni är intresserade av att bli sminkad någon gång så tveka inte att höra av er! Välkomna hit och hoppas att ni stannar :)


It's Mine

Nu har jag inhandlat det ena halsbandet av de jag ville ha från indiska. Det är riktigt snyggt men aningens obehagligt faktiskt. Det sticker till lite då och då i halsen men det är det värt. Tyvär så fanns inte det andra som jag egentligen var mest sugen på men senare skulle det kankse komma in i butiken i Piteå. Annars kankse det blir en tripp till någon annan stad så kan jag se om det finns där istället :)



Idag är det studenten för de som går ut strömbakca. Snart börjar traktorerna och lastbilarna rulla med alla skrikande, lyckliga studenter på. Oj vilken känsla det var!! Åren springer verkligen iväg. Det är redan fyra år sedan jag sprang ut men det känns som igår!

Grattis alla ni som tar studenten idag :)

 


Rödluvan Racing EDPS 2010

 

Rödluvan på EDPS. Några bra repor där också :)


Mickes E30 Turbo







Här kommer lite filmer från helgens dragracing körning på Långnäs som vi tyvär missade. Det är Micke från Umeå som kör sin ny bygda bil. En repa på 10.26 sek 402 meter lyckades han få till och det är verkligen bra! Härligt :)

Så tråkigt att vi fick spendera vår lördag på sunderby sjukhus istället för på långnäs flygfält!

På Banan Igen

Nu är jag tillbaka igen. Jag har en mobiltelefon som fungerar men som jag inte riktigt kommer överens med, men det går att få tag på mig och jag kan smsa och ringa, det är huvudsaken :)
Har också fått byta mina inlines idag. Var in med dem i tisdags för att ett av kardborrebanden hade gått rakt av och det är lite irro på sprillans nya inlines så killen på sportaffären var snäll och kontaktade K2 som så snällt gav mig ett par nya skrillor. Jag valde då att lägga emellan 400 kr för att få den värre modellen så nu har jag ett par nya K2:or som heter Celena. Riktigt bra rullar dem :) Har tagit oskulden på dem ikväll.



Känner mig fortfarande krasslig och har haft ont i huvudet hela kvällen. Har en kopp thé framför mig och snart blire sängen. Helg i morn :D

Blogg Design

Nu är designen klar. Snälla svägerskan Kicki tog sig en blick på kodmallarna. Ni kanske har upptäckt att det inte riktigt har vart som det ska då man klickat in på någon av kategori knapparna men nu är det så fint. Var tydligen en enda röra i koderna så det var nog inte lätt att se vad som var felet.

Tusen tack Kicki!!

Fucking Förkylning

Vaknade med ont i kroppen, svid i ögonen och svid i halsen i morse. Är det pågång nån förkylning i min kropp nu eller vad?! Vill verkligen inte så KanJang flaskan åkte fram på morgonen och lite honumngs thé har slunkit ner. Ska motverka som in i bomben för jag ska inte bli sjuk!!

Har hunnit med en hel del på morgonen faktiskt trots min sovmorgon då jag kände hur jag mådde. Släppte ut Baggis strax efter sju tiden och insåg att jag kunde krypa ner med älsklingen nån timme till så det blev en härlig sovmorgon. Sen har jag hunnit att måla mitt nya ställ till postlådan som jag snickrade ihop i Tisdags.

Första varvet check √

Sen har jag planterat alla sommarplantor som inhandlades i tisdags också så nu står det krukor lite här och var med fina blommor i. Detta år har jag inte fått några tagetes av min farmor så jag fick handla egna. Konstigt att handla en blomma som man alltid tidigare har fått hur mycket man vill av. Måste bara ha den blomman just för att det är så mycket farmor över den. Egentligen luktar den ganska illa :P

Planterat blommor check √

Nu ska jag ta och klä av mig och lägga mig i solstolen en stund innan jag ska dra in till stan. Måste förbi Telia IGEN för den nya lånetelefonen jag hämtade efter jobbet igår den funkar inte den heller. Helt otroligt!!
Ska försöka styra en fika på stan med en vän idag också :)

Vill Ha Just Nu

Jag är så sugen på en snygg maxi klänning men jag har inte hittat någon ännu. Tror det lutar åt en svart så den går att ha till allt möjligt och så är man såklart mest bekväm i svart :P

Sprang genom Indiska påväg till Telia på lunchen och hant se att de hade hemma ett halsband jag spanat in. Hoppas att de har hemma det andra också då blir det att handla båda två. Skatteåterbäringen har kommit nu ;)
Jag trodde att jag skulle måsta betala skatt (då jag tagit hem en stor vinst på SPAX försäljningen i december) men jag skulle egentligen ha fått tillbaka ännu mer med skatten på vinsten åt upp lite men inte allt ;)

Dessa godingar skall bli mina :)



89:- Indiska

129:- Indiska


Is It Me Or What?!

Var då på Telia på lunchen och Sebastian börjar känna igen mig efter alla mina trubbel med telefonen. Han tyckte verkligen synd om mig att jag aldrig får ha min egen telefon utan bara dåliga lånetelefoner. Men idag tog verkligen priset... Jag måste in på Telia igen efter jobbet för den lånetelefon jag fick får jag inte igång. Fick med en laddare så jag tänkte att telefonen kankse var helt slut på ström men nu har den laddat i nån timme men jag får ändå inte igång den. Är det något fel med mig eller?! Börjar tro att jag är helt kass eller om jag har nån övernaturlig förmåga att bara få skräp telefoner.

Så om nån försöker få tag på mig så finns jag på jobb telefonen. Mobilen är alltså lönlöst just nu att nå mig på!


SATC & Bio Snacks

Ikväll har vi här på BVT Sparbanken Nord SATC på schemat. Vi ska tillsammans allihopa gå och se den på bio och det är för att vi klarat en tävling med marginal. Så detta är som en bonus :)
Ska bli så roligt!

Har verkligen längtat efter att se filmen men jag har lyckats hålla mig tills denna dag. Funderar på vad jag ska ha som snacks ikväll. Är så tråkigt att inte tugga på något alls på bio så nått smarrigt måste jag få äta men vad?

Är det någon som har ett bra förslag på nyttigt bio snacks?


Mobil Paj

Nu måste jag in med min telefon på service igen. Jag blir verkligen så less!!
Jag älskar telefonen i sig men jag hatar att den strular så mycket och att de inte gör en ordentlig service. Tidigare i vår hade jag in den för att den stängde av sig själv ibland då man svarade för fort och de var en jäkla tjorv den gången. Jag fick tillbaka telefonen utan att service var gjord osv...tillslut fick jag tillbaka den och den har fungerat i en månad ungefär. Åtgärden de gjorde förra gången var en mjukvaru uppdatering men det verkar inte vara det som var felet. Nu stänger telefonen av sig själv 99% av gångerna jag trycker på grön lur. Varje gång jag ska ringa någon eller när jag ska svara så blir telefonen svart men stänger inte av sig förens efter nån minut.

Ska springa in på Telia på lunchen och skicka iväg den ytterligare en gång och nu hoppas jag att de byter ut den (för andra gången) helt och hållet eller att de verkluigen fixar felet!!

Gooode irro att behöva ha en sämst lånetelefon i flera månader!!


Sommarens Premiär

Ikväll har jag spenderat några timmar med Misa på Nodo. Första med def inte sista gången för sommaren. Sommaren är verkligen här då vi sitter på uteserveringen och surrar om allt mellan himmel och jord :)

Dubbel avsnitt av Cougar Town får avsluta kvällen. Jobb i morn så sängen nästa.

Gräsklippning

Min lediga dag #1 denna vecka och jag måste klippa gräset. Är en vecka sen sist så det är verkligen dax igen men det är ju så tråkigt! Varför ta min lediga dag till nått sådant, då vill jag ju bara göra roliga saker :P
Hehe kankse att det blir en sväng på stan eller så sen. Solen skiner faktiskt idag så det skulle vara trevligt med lite njutning innan solen försvinner och kylan kommer tillbaka.

Någon mer som är ledig idag i Pite trakten som är sugen att hitta på något?:)

Uppläggning

Min mamma såg det direkt. Har någon annan sett det utan att anmärka det?
Min mamma vet att jag är expert på tillfälliga lösningar :P

Jag fick ett par vita jeans av min mamma i förrgår. Jag ville ha dem på jobbet igår. De var för långa. Jag hade säkerhetsnålar hemma :P
Ni kan väl förstå vad jag hade gjort med säkerhetsnålarna på de för långa jeansen?!

Igår lämnade jag byxorna hos min älsklings underbara mormor som är sömmerska. Hon ska fålla upp byxorna åt mig och det redan idag. Hon är snäll hon :)
Jag har ingen egen symaskin så det är svårt att sy då. Mammas maskin är alltid trasig så den litar jag inte på :P


Sista Veckan

Nu är det sista veckan som jag jobbar deltid. Från och med måndag den 14 juni så jobbar jag heltid igen. Ska bli både skönt och jobbigt. Det har vart jätte skönt att vara hemma lite och hinna göra massa saker hemma men samtidigt så är det verkligen kasst med pengar då man bara har en halv lön men samma utgifter :P Så det ska bli skönt att börja få hela löner igen så man kan spara en slant om det kankse blir nån utlandsresa till hösten och så ska jag och älsklingen till Göteborg i Augusti :)

Har lagt schema för hela sommaren så jag vet redan nu hur jag jobbar och det är ett bra schema. Både dag pass och kvälls pass och nån söndagkväll ska jobbas och det innebär en ledig dag mitt i veckan. Skönt att man aldrig jobbar helg också (bortsett från fyra timar en söndakväll). Jag kan alltså vara med på alla roligheter som sker under helgerna och så hinner man alltid nått på kvällarna också =) Ser fram emot sommaren och nu hoppas vi bara på att det blir bra väder!

Husvisning för oss idag. Har egentligen inga förhoppningar då det säkert blir hög budgivning med drömma kan man och det har vi gjort. Vi vill verkligen ha en sjötomt men det blir säkert för dyrt så vi dämpar förhoppningarna :P


Jag Orkade :P

Nu har jag vart ute på en 3.5 kilometers löprunda och jag kan meddela att det var värt det!! Fick riktigt ont i områdena kring revbenen men inte håll liknande utan mer som muskelspänningar. Förutom det så var det riktigt skönt!! Så här efteråt så njuter jag i soffan och ska strax sätta i lite färg i håret :)

Ska Jag Orka

Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät och funderar på om jag ska orka byta om och he mig ut på en löparrunda. Tuff tanke! Hur ska jag göra? Jag borde verkligen eftersom vi just har vart hos kusin och fikat tårta och födelsedagsbullar. Jag har frossat så jag borde men samtidigt så vart jag riktigt slö. How to do?!

Få nöta lite mer här så får jag se om jag orkar :P


Mor och Far bjöd på Sara sallad ala Tre Kronor idag så magen är verkligen mätt och belåten. Fick ett par vita jeans av mamma idag. Hon hade tydligen fått dem av min moster för jätte länge sen men ingen av dem har fått på sig dem så nu är de mina och de satt verkligen perfekt, nu i alla fall men de blir väl för stora snart de också :D Har verkligen inte ett par byxor som sitter som de ska längre!

Gjort Bort Det

Nu är operationen äntligen gjord för älsklingen.. Dock så blev det på sämsta tänkbara dag men inget att göra åt. Vi hade precis hunnit ut till Långnär i går morse då Sunderbyn ringde och vi skulle vara där inom två timmar. Väl där så blev det en jäkla väntan och vi var hemma strax efter åtta i går på kvällen. Verkligen hela dagen förstörd men som sagt så är det gjort nu och han kan äntligen börja läketiden.
Har var gooode så trött efter operationen igår så han har sovit närmare 14 timmar i natt plus en massa små snuttar i soffan och i bilen. Nu är han vaken :)

Vi missade alltså hela EDPS i går vilket var riktigt tråkigt!! Har fått se en del fimer då Micke snyter sin 10 sekunders repa så lite känsla har jag fått i alla fall :) Grattis till Micke som fick köra så pass mycket och lyckades på två tio sek repor och en riktigt bra, 10.26 sek 402 meter.

Umeå-borna åkte precis hemåt igen men vi ses snart. Wheels lär vi komma ner :)

Nu ska vi gå ner till Kusin Louise som fyllde år i fredags. Ska gratta henne och mysa lite med Mollsan :)

After Work Sparbanken Nord

Ikväll har vi After Work på Sparbanken. Det blir mycket folk och säkert super trevligt. Fest gruppen håller på för fullt med att förbereda i samlingssalen så det dunkar lite musik och det pysslas med lekar verkar det som. Hemlighetsfulla är de allihopa så vi får se vad det blir vid 17 tiden :) Det pratas om att gipset inte hinner torka....Undra vad som menas med det :P


Inte lång tid kvar till helg. Har inte jobbat mer än två dagar denna vecka (på banken) men jag har jobbat på hemma och då hjälpt älsklingen på hans jobb också. Ska bli så roligt med helg!! Hoppas verkligen vädret är bra i morn. Bara det inte regnar så är jag nöjd. Sent ikväll kommer Ume-borna så jag ska hinna handla frukost och bädda åt dem. Vart ska alla sova?!
Brollo jag kankse kommer och hämtar min bädd fotölj som du haft i några å nu ;)


Solstorm

Idag är det verkligen blåsigt ute men solen skiner i alla fall. Det har regnat massor nästan hela natten så vi har lyssnat till pårlande vatten. På morgonkvisteln, eller rättare sagt exakt tid 05.23, vaknade jag av att Bagera satte igång sitt skrikande i vanlig ordning. Just nu är jag så förtvivlad vad gällande den katten så jag vet inte vad jag ska göra. Måste kontakta Vet och uppfödaren för såhär kan jag inte ha det!

Idag kör jag Camaron till jobbet igen. Då det blåste så jäkla mycket som det gör så är det tungt att cykla till jobbet och man är sjöblöt i svett innan man är framme. Älsklingen ligger kvar hemma i sängen och väntar på samtal om han får opereras idag eller inte. Passar bra att köra bil då så jag kan ta mig hem snabt om han behöver mig :)
Ska ha afterwork med jobet ikväll också men jag får se hur det blir. Hade tänkt ta ett glas vitt med kollegorna men som det är nu så blir det spiknyktert. Misstänker att älsklingen kommer att sövas under operationen då han måste vara fastande så han lär nog må lite kasst om det nu blir nått idag så om jag då ska vara onykter och behöva skjuts så var det en svår kombo :P

Håller tummarna att han får det bortgjort idag!!


Spontan Shopping

Idag har jag spenderat dagen med min kära familj. Började dagen med en rejäl sovmorgon tillsammans med älsklingen. Det blev ingen operation för honom idag utan vi hoppas på i morgon istället. Sen har jag vart med Brollo, älsklingen och Jeanette hos mormor och hälsat på och fikat lite. Hjälpte henne med lite kanalsökningar till tvn så nu kan hon se allting igen :)

Jag och älsklingen har hunnit vara och handla lite saker till gården också. Håller på med en stenplatts på framsidan så nu är markduken handlad, fattas bara lite sand nu så kan vi lägga stenarna. Sen så ska jag göra ett nytt ställ till postlådan så vi handlade lite ribb och några meter 45x45 till det.
Men självaste spontan shoppingen blev då jag, Brollo och Jeanette åkte till Lule för att inhandla lite nya underkläder och sminkborstar.
Det var tanken i alla fall men så råkades jag gå förbi ett REA MONKI så jag fyndade allting till halva priset eller ännu mer REA. Det fick följa med hem en kjol (som jag tidigare tittat på men var för snål för), ett linne och en kofta för ynka 300 kronor :) Såklart handlade jag det vi åkte för också ;)

H&M Divided har verkligen de skönaste trosorna men då måste man åka till Luleå då det inte finns i Piteå.

Fenomenet Motvind

Nu då jag håller på med min kalori räkning och motionsräkning så har jag stött på ett frågetecken.
Då man ska räkna ut hur mycket ens cykelrunda förbränt i kalorier så ska man välja hur länge man cyklade och i vilken hastighet. Jag har en cykeldator på min cykel så jag kan ju se exakt vilken tid jag cyklat och genomsnittshastigheten och då för jag in det i kaloriräknaren. Men då till mitt huvudbry...
När jag har cyklat i medvind så går det ju såklart fort och är inte så tung cykling men i kaloriräknaren visar det ju att jag förbrännt mycket kalorier då snitthastigheten var hög. Sen om jag cyklar i motvind så blir det tung cykling, anfådd och svettigt men samtidigt blir ju snitthastigheten lägre då det är tyngre att cykla och kaloriräknaren visar att jag förbränt mindre kalorier fast jag egentligen har tagit ut mig mer än om jag cyklat i medvind.

Är det fler än jag som har funderat på detta?


Jag har börjat göra så att jag känner efter hur trött jag är efter cykelturen. Var det en lätt tur eller blev jag anfådd, svettig och trött i benen?! Sen sätter jag vilken hastighet jag cyklat utifrån mina egna känslor men det kan ju bli lite missvisande om jag tycker jag tagit ut mig mer än vad jag gjort osv. Helt klart ett I-landsproblem :P

Dun Tofflorna

Jag verkligen älskar mina dun tofflor och de är faktiskt bra till mycket mer än bara inomhusbruk. Min kära familj brukar skratta gott åt mig då vi är ute på vintern. Om vi kör skoter eller något sådant så vad tror ni jag har på fossingarna, jo mina dunisar :)
De är verkligen perfekta att ha på fötterna i Nokia stövlarna. Luften pressas ur dem och det blir som formgjutet i stövlarna men samtidigt så går det fortfarande att röra på tårna så man inte fryser dem. Ett bra tips till er som också alltid fryser om fötterna, se bara till att ha ett par bra strumpor innanför. Syntetstrumpor är rena döden ;)

Bra vintertips såhär mitt i sommaren ;)


Operation

Så var det konstaterat att älsklingen har slitit av ett ledband i tummen så i morgon ska vi upp till Sunderbyn för operation. Hoppas nu att det går bra så han slipper gå gipsad allt för länge men läkarn sa 4-6 veckor gips och sen några veckor till för att träna tillbaka tummen. Suck!! Det dröjer ett tag innan han kan sadla ny cykeln igen :(

Sitter på Marinan nu och har en liten paus. Vi har jobbat hela kvällen men snart ser vi ett slut. Måste hjälpa min darling att få ner alla båtar i sjön som ska levereras i veckan då han inte kommer att kunna jobba nått mer denna vecka. Sista båten ska i sjön nu och sen ska alla båtvagnar stuvas in innan vi kan åka hem. Har tvättat några båtar och kan meddela att jag är ganska blöt om benen och fötterna. Mina tår är som isbitar så det blir en lång varm dusch när vi kommit hem och så ska jag nog stoppa tossingarna i duntofflorna :) Mina favvisar :)

 


Akuten Icke Akut

Igår spenderade jag och älsklingen tre timmar på akuten i Piteå. Vi åkte dit icke akut men det är bara dit man kan åka om man vill röntgas och det innebär en massa väntan. Älsklingen jobbade på dagen men hade problem att röra axeln och så blev tummetott bara större och större så när han hade jobbat klart för dagen åkte vi upp.
Väl där var vi ensammen i väntrummet en stund men sen började de droppa in mer och mer folk. Vi satt nog bara 30 minuter innan vi fick träffa första doktorn som bara tittade på det och sa att det ska röntgas. En lång väntan innan bilderna togs och sen ännu mer väntan.
Tillslut konstaterades det att det inte fanns någon röntgenläkare på plats men allting såg helt ut i benen, det är kankse att ledbanden i tummen har fått sig en törn. Men inte fanns det personal på plats för sånt så det blev en skena och bandage och en akuttid till ortopeden idag för min älskling.

Tänk om det bara hade vart så att det gick över med bara en handpåläggning eller nått. Verkligen dålig timing att vara handikappad för honom nu! Mike fick agera hjälp igår på kvällen. Det var en båt som var tvungen att vara vaxad och pollerad till idag så Mike fick köra maskinen och älsklingen torkade av. Teamwork :)

Designen Modifieras

Nu håller jag på att försöka sätta in den nya designen så om det är lite grötigt och struligt just nu så är det för att jag trixar så gott jag kan :P
Hoppas jag får till kategorisidorna snart!!

RSS 2.0