En mör kropp men dags för festen

Nu har jag precis landat hemma i soffan och ska ta det lungt i nån minut innan det är god tid för att göra sig i ordning och börja festandet. Jag hoppas att vi tar oss in på statt ikväll....hörde att allt förköp v ar slut men om man är dr klockan 10 och hämtar stämpel borde det kankse funka =)

BodaBorg är verlkigen superskoj och så är man ju så tuff (eller tror man är det) så det r ju inget pproblem, hmmm. Kankse inte var så enkelt alltid! min kropp är ganska mör då vi mest har kört på svarta ddörrar vilket innebär fysiska rum. Vi lyckades bara klara ett grönt rum men 5 svarta/orangea så det säge att vi inte hade så mycket hjärna mest fysik =)

Kankse ska be Crille massera min nacke lite så jag slipper få sån spnningshuvudvärk sen för ikväll ska det festas och ha trevligt som attans =)

Vad ska ni göra ikväll?

Äntligen helg

Nu är det äntligen helg igen. Jag har vart sugen på att festa sedan förra helgen och i morn blir det äntligen av. Det är inhandlat en låda öl och det finns 3 liter sprit i skåpet...tror vi klarar oss!! =)
Bilarna åker mot skeå redan 10.00 i morn bitti så det blir en öl till frukost för jag ska inte köra...inte förens på måndag ska jag köra bil =)

Jag och älsklingen har vart en sväng på stan efter jobbet idag. Inhandlade ------------- i födelsedgspresent till en viss person. Kan inte avslöja vad ännu men det får ni veta sen. Snippade in en sväng på Carlings också och det blev dyrt...hittade en jacka och en klänning. Klänningen blir morgondagens outfit.

Efter BodaBorg i morn blir det fest och Collision Course spelning. Trummisen i bandet är tydligen sonen till en jobbarkompis så det var ju lite skoj =)


Vad att göra i livet ?!

"Om man väntar tills man är säker på att det är rätt, kommer man förmodligen inte att göra mycket av något"'

"För att vinna något måste man riskera något"


Följ dina drömmar!

The last one

Nu ska det spacklas för sista vändan i hallen. I morn är det klart för att slipa och sedan måla. Men jag jobbar hela dagen i morn så vi får se om vi tar en målarkväll eller om det blir att måla någon annan dag istället. Hade velat ha det målat och tapetserat klart efter denna helg men söndagen kommer nog att spendares i liggande läge...Alkoholen som skall insupas på lördag gör nog oss inte så pigga dagen efter =P Men vi får se.

Nu blev det ännu mer uppdate med vad som händer i huset =)

Golvet ska bort NU!

Vårt golv i hallen och köket är ju inte speciellt fint. En gammal korkmatta från 70-80 talet nån gång men den är ju fräsch så vi har inte idas byta den förens nu. Jag har nämligen kollat under mattan nu då vi håller på i hallen och det ligger ett plankgolv under mattan så jag ska riva bort den spräckliga fula mattan (kankse i helgen) och slipa upp plankgolvet och så blir det nog att lasera eller måla golvet sen =)
Det kommer att bli så fint tro jag. Älsklingen är inte lika entusiastisk som jag för han tycker inte att det ser fint ut...springorna mellan plankorna är nämligen ojämna och lite vågiga, kvistar lite här och var men det är ju det jag älskar. Det ska inte vara perfekt utan se lite "rustikt" ut. Jag är entusiastisk vill jag lova. Får se om vi gör både köket och hallen direkt eller om vi börjar med hallen och sen fortsätter med köket.


Fluffipuff

Nu sitter jag nerbäddad i soffan i mjukisdress och morgonrocken utanpå. Sen har jag mina fluffiga duntofflor som värmer fossingarna också. Har druckit en stoor kopp Ajuveda the och ser såklart Greys. Just nu kan det inte bli bättre faktiskt =)

Efter Greys blir det att gå upp i sängen och läsa en bok. Har inte läst ut Sofie Kinsella - En shopaholic i New York..Köpt den på Dollarstore för länge sen och jag trodde inte det var nån speciell bok men nu ser jag den överallt helt plötsligt.

Ha en bra kväll alla!

My precious

They´re back on my feet!

Korpen ringde idag och de hade kollat på filmen och fått tillbaka mina skor. Jag blev såå glad att de verkligen försökte och lyckades få tillbaka dem. Nu kommer jag dock aldrig mer att lämna skorna där ute....vill inte bli av med dem igen och kankse  inte ha lika tur som denna gång =)

En snabb uppdate blev det för nu  ska jag till korpen för träning. Det blir en tur på löpbandet innan jag ska köra ett Yoga pass på 75 min. Kommer vara så avslappnad sen då jag kommer hem och jag kommer förmodligen att sova som en stock =) Tur att jag har sovmorgon till 16.15 i morn ; )

So what, Im still a rock star...

Snart kommer Emms hit. Blir nog att se nått inredningsprogram, smutta på en the kopp och surra lite. En skön tisdagskväll helt enkelt.
Crille har just spacklat klart i hallen, första varvet i alla fall...lär nog behövas ett antal vnder innan det blir helt bra men det blir jätte fint. Måste åka och köpa blåfärgen i morn så jag kan börja måla på torsdag då jag börjar jobba 16.15. Längtar tills det blir klart och jag får sätta upp nya saker. Har beställt två hyllor på MIO som borde komma vilken dag som helst och så ska jag köpa en spegel på JYSk som snart kommer på halva priset hoppas jag =)

Var på gymmet efter jobbet idag och frågade vad som händer med mina skor så de skulle gå igenom filmen mellan de tidpunkter jag var där så jag hoppas att jag får tillbaka skorna. Tack för att det finns filmkameror annars hade det vart helt hopplöst =) Visst det är bara ett par skor men det är ju de skönaste med passning efter mina fötter och kostar en hel del.


Strålande sol

Idag skiner solen =)

Jag slutar jobbet om 30 min och då ska jag på korpen, träna en sväng och höra vad som händer med mina skor.....
Sen ska jag hämta lilla Molly på dagis igen men jag ska hålla mig undan små pojkar som ger mig örfilar. Är nog bästa att undvika att sitta i deras nivå fastän det är vad man ska göra. Idag gör jag inte det!

Smällt i mig en semla idag på jobbet...det är verkligen inte gott med mandelmassa så jag lämnade mitten av semlan, käkande runt kanterna. Hade en fundering på om jag skulle ha bakat egna semlor idg men jag skippar nog det. Vill älsklinegn ha så får han köpa en färdig istället för jag är inte så förtjust i denna gräddbomb.

Sista rycket nu!

Jag flydde fältet

Efter middagen idag började älsklingen med hallen äntligen. Det ska byggas igen lite små saker så det går att spackla och måla så det blir klart. Det var ju rätt länge sen han hade rycket att ta bort väggen så äntligen kommer nästa ryck men han är mer effektiv då jag inte är hemma så jag flydde fältet till Roknäs. Ville slippa allt damm och oljud också så då passade jag på att vara med Patricia en stund. Vi inhandlade winerbröd och en ramlösa och så åkte vi ut till huset i Roknäs. Vi har haft en mysig kväll med tända  ljus och en massa surr. Vi har drömt oss iväg till en strand i något varmt land och på hur skoj vi ska ha på Coldplay den 22 augusti. Nu vill jag ha vår och sommar!!

Nu nalkas det sänggående...Natti

Inte vart min dag idag

Det har verkligen inte gått min väg idag. Jag har varit klumpig, sagt fel och en massa sånna saker. Men till råga på allt så fanns inte mina skor kvar då jag skulle gå från träningen. det var ett par exakt likadana som mina kvar med i väldigt dåligt skick, fallfärdiga. Jag är alltid väldigt rädd om mina skor så de var ju såklart ett lockande byte då de var vita och hela. Det var ju mina favvisar, mina vita addidas. De i recepttionen på korpen skulle ringa om det var nån som kom på att de tatt fel skor, vilket jag inte tror nån gör. Annars vet jag inte, ersätter dom mig eller får jag bara köpa nya skor. Jag fick i alla fall gå från träningen i mina träningsskor men det kan jag juh inte göra hela tiden. ÅÅÅ jag blir så arg!!

Annars så tappade jag min fina och goda macka upp och ner på jobbet idag också. Hade gjort en härligt god macka med keso och advokado som bara var att sopa upp och kasta i soporna. Svarade fel i telefonen en gång idag också...blev en massa stakande och tillslut så frågade jag bara vad jag kunde hjälpa till med.

Inget har som gått som jag velat.

Hade ju stora planer på att vara ute med Molly och åka pulka också men då vi kom hem till dem så hade Louise satt nyckelt i ett otänt gravljus så den satt fast, gick inte att ta ut så vi tog oss inte in. Bara att fara hem till oss några hus uppför backen men vi har ju inga pulkor så det fick bli en mysstund med katterna, nallen och "Hitta Nemo". Molly stod mest och pillade mig på magen och i naveln samtidigt som hon sög på tummen....det är så Molly myser nämligen, hon ska klämma en på magen och valkarna samtidigt som hon suger på andra tummen och ligger med huvudet i knäet =) Hon är så söt min lilla trollunge =) Såklart så blev jag bemött av en sprinagde och kramgo tös då jag steg in på dagiset men en annan pojke var inte lika glad så han kom och gav mig en örfil....ouppfostrade unge!!

Nu har vi nyss ätit en inte så varierande och speciell middag men magen skriker i alla fall inte längre. Ska nog sätta igång och städa här hemma litegrann och tvätta kläder.

Snöbus och pulkåkning

Sitter på jobbet just nu men jag slutar redan 14.00 så då åker jag och tränar en snabbis och sedan blire att hämta Mollsan på dagis. Det är inte så kallt ute idag så det blir nog att packa pulkan och vara ute i snöhögarna och härja. Kanske till och med hinner göra upp en mysig brasa så Molly får en grilad korv till mellis.

Vill nån följa och åka pulka? =)

No fire in my body

Just nu har jag ingen ork alls. Det tog emot att stiga upp från soffan för att kissa men det är ju verkkligen nått som man inte kan strunta i så jag var ju tvungen. Men fort var jag tillbaka i soffan och skriver nu detta. Har haft en liten huvudvärk hela dagen och nu då jag hade frissat pappa var jag tvungen att ta en alvedon...den verkar inte fullt ut så jag ligger i soffan för resten av denna kväll. Har en påse godis i skafferiet som jag nog ska gå å hämta snart....om jag orkar =)

I morn ska jag jobba och sen hämta Molly. Hon går tydligen runt redan nu och säger att "Min Elin ska hämta mig på dagis" fast på hennes lilla språk =) Hon är bara för söt min underbara älskling!

Har käkat tacos här hemma för ett tag sen...Klippte pappa och sen bjöd vi på mat. Riktigt gott men blev lite för mätt. Kanke därav orkeslösheten =P Kanske skippar godiset för ikväll.. Har torka på vad som ska skrivas just nu så det får bli bättre i nästa inlägg =)

Hoppas glöden är tillbaka i morn!



Garagefest - Bowling - Snowboard

Nu blir det sumering av gårdagen och en plan för denna dag i samma inlägg. Kul att jag anmärker det för er också.

Just nu sitter vi och väntar på att Marcus ska komma för då ska vi packa in oss i bilen och åka till Vallsberget för en dag på brädan. Egentligen har vi massor att göra här hemma men vi kan inte skippa att åka denna perfekta dag. Bara -5 grader och så snöar det sakta fallande lapphandskar. MYS.
Allt här hemma såsom tvättning, laga mat till alla som kommer ikväll, handla, dammsuga, plocka undan och fixa hallen, det får helt enkelt vänta lite. Jag har vart effektiv och skrivit handlarlistan så vi ska hinna det efter Valls och sen så blir det att bjuda på tacos så det tar inte så lånng tid att tillaga så det hinns. Sen får jag väl tvätta ikväl och resten av det tråkiga.

Hade velat hinna åka till Jävrebodarna idag också för att se och eventuellt köra lite isbana men det hinns verkliggen inte. Var till garaget i Bodarna inatt där det var garagefest med isbilsbygge. Kan ju säga att bilen inte blev så fin och att det var ganska mycket alkohol i kropparna på alla sm söta pojkar. De såg verkligen ut som småttingar, smilen upp till öronen, hög musik på som de sprang runt och skuttade till =) Go somnade i massage-fotäljen, Danne spraymålade bilen grön, Jim tejpade stripes med silvertej....inte fin syn men tokskoj hade dom och vi.

Blev en bowlingrunda innan vi åkte till Bodarna igår med Mike och Crille. Jag förlorade såklart!! Mike har ju till och med gått och köpt eget klot så han är ju proffs numera och Crille hade flyt...men så äre man kan ju inte alltid vara bäst =P

Nä nu blire Valls. Bye!

Race i Norr

Klockan 19.00 äre pizza träff med Race i Norr på Hawaii idag. Kom dit vet ja! =)

Bli att vara lite chaffis sen till Louise och Björn.

Kylan är borta...

...åtminstonde för idag och det är sköönt!

Bara -6 grader och nyss var solen framme. Perfekt väder för att stå på  isen mellan turerna i bilen. Som jag har längtat efter denna dag!! Var ett år sen ganska exakt som jag åkte på isen, alldeles för länge sen!! Jag älskar känslan då man får åka fort och sladda...hihi blir som en liten flicka =) och en annan rolig sak som händer med mig är att jag blir gosig och speciellt vill jag gosa med pappa då jag åkt/kört...I dont know why men jag vill alltid  hålla pappsi i handen eller krama han...kankse för aatt det är han som gjort mig til den jag är, men det har ju mamma bidragit en hel del till men jag går alltid till pappa. Strange =P

Jajja, nu ska jag springa över till ICA och hämta ut pengar.

Fredags mys

Har just ätit en god taco-paj till middag med en god sallad till. Nu sitter vi med var sin dator men ska snart umgås med  Emma och Marcus. Blir Lets dance klockan 20.00 och kankse nått gott till =)

Var på ICA och handlade efter jobbet idag och jag har aldrig vart med om så mycke folk dr, inte enns i juletid!!
Fattar inte varför alla skulle handla halv fyra idag....alla kassor var öppna och ändå 15 min i köö. Så less jag var men jag var ju tvungen att handla så vi hade nån middag idag.

Ska bjuda gubben på glass och fruktcoctail nu =)

Bolt - Super bark

Jag tror jag har glömt att blogga om att jag sett filmen Bolt. Var till Jimmy och Jeanette en kväll och frissade brollo och sen la vi oss i soffan med alla hundar. jag fick en stor underbar Poppy i mitt knä. Han är verkligen ingen knähund men jag satt i hans fotölj så han skulle ligga i den men det var mysigt då han är min absoluta favorit. Vi pussas och kramas varje gång vi ses och han hoppar upp med tassarna på mina axlar så jag får en stooor och goo kram =)
Att man kan bli så förtjust i en hund =)

Men åter till Bolt. Jag hade ju tänkt säga att det var en bra film. Den var rätt hemsk vissa stunder och jag kan tänka mig att barn bblir förtvivlade men sen vänder det och blir lyckligt igen. Bolts "super bark" räddar hela historien =) Nu får ni inte veta mer utan ni får helt enkelt se den!

Nu ska jag måla hallen vit innan vi kan tapetsera, vill inte ha nån röd rand som lyser igenom den fina vita tapeten. Jag har sovit lääänge idag. Törs nog inte säga till Crille hur länge jag sovit...men jag steg upp vid sju och pissade och sen la jag mig då jag tänkte att klockan ringer 08.00 men den stängde jag av och vände mig. Sen vaknade jag och sträckte på mig, trodde jag sovit 20 min men det var nästan två timmar...klockan blinkade på 09.44. Ooops, sköönt =)

Underverket Meja

Detta är mitt nya kusinbarn Meja, Tidigare kallad Pyret.




Hon föddes fredagen den 13 Februari.
3610 gram och 51 cm
En göteborgare =)





Denna bild är bara så vacker. En pappas underverk =)
All lycka till er Mattias, Louise och Meja.
Hoppas att paketet passade =)

Jag längtar tills jag kommer till göteborg nästa gång...ååå vill se underverket nu!

Premiär av Greys Anatomy

Ikväll händer det. Om exakt 1,55 h börjar en ny säsong med Greys.

Lycka

Det blir att köra fort som fan hem från jobbet...jag slutar nämligen 21.00 och det är då det börjar. Tur att min bil går bra =)

Nån mer som skall se detta underbara program?

Jag är tillbaka

Äntligen!

Jag har vart på gymmet igen efter alla åkommor jag har haft. Två veckor utan nån som helst fysisk aktivitet men nu är jag tillbaka. Det var så skönt att vara tillbaka på träningen idag och det känns verkligen att musklerna har vilat alldeles för länge. Blir en sväng till gymmet i morn innan jobbet också. Jag älskar verkligen att träna, det är roligt och så har man tid för sig själv att rensa skallen och fundera på allt eller inget =)

Nu måste jag börja med maten så jag har nån middag på jobbet idag och så älsklingen har nån mat. Jag skämmer bort han alldeles för mycket med att ha mat på bordet då han kommer hem....men jag kan försäkra er om att jag bara lagar maten för att jag måste ha nått att äta. Om det funnits en matlåda i kylen så hade jag tagit den och Crille hade fått laga egen mat =P


För de lite tråkiga stunderna

Såg denna video på Linneas blogg och den var helt underbar.
 
Jag gråter av skratt.

Han får verkligen folk att skratta och glömma allt det tråkiga!!





Ha en underbar dag!

Ingen sovmorron till mig inte

Jag hade ju tänkt få sova ut i veckan då jag inte börjar jobbet förens 16.00 men denna morgon förstördes av att sambon springer uppför trappen med skor och allting, han börjar skruva upp ett proppskåp som sitter i sovrummet. Det går dåligt för han så hans otroligt korta stubin brinner, han skruvar och skruvar och blir förbannad. När han äntligen har fått loss kåpan så kastar han den i golvet och då brann min stubin så jag skrek att jag försöker sova!! Till svar får jag att han hållt på med att leta trasig säkring i 20 min och att hans bil inte haft värmaren igång.....inte mitt fel, låt mig sova ändå!!!!

Usch vad arg jag var. Då jag stiger upp före han så är jag tyst som en mus och jag har dåliga mornar också. Jag till och med jagar bråkiga katter istället för att ropa på dem så jag inte ska väcka Crille men då han haft lite dålig start på dagen så är det fullt lagligt att väcka mig och vara skitsur....vad äre man brukar säga - "Karlar".

Hant somna om i 20 min tror jag (eller jag sov inte utan vilade) innan telefonen ringde, dolt nummer. Skärpte till rösten och svarade, det var Micke, min chef. Det möte vi skulle ha med Erik idag var flyttat för att Erik var sjuk så det har vi i morn istället. Då blev det en tidigare arbetsdag i morn istälet för idag. Thats ok =)

Nu ska jag börja ställa iordning lite i hallen för att det ska gå å måla och tapetsera snart. Äre nån som vill komma och hjälpa mig?

Ebbenjarka 2009




Ikväll är det motorbyte i Mikes bil så det blir körning på Ebbenjarka på lördag. Ska bli skoj att åka lite turbo igen och ännu roligare på isen =) Sitter på jobbet just nu men slutar snart och då ska jag till garaget och se hure går för mekanikerna =)
Äre nån som är sugen på å följa till helgen?

Coldplay 22/8 2009

Jag har biljetter
Jag ska dit
Vi ska dit
Du och jag tillsammans
Lycka
Tokskoj
Längtar




Coldplay - Violet Hill

The Hills

Radion står på här hemma och nu börjades det spela intro musiken till den underbara serien The Hills. Det är låten "Unwritten" - Natasha Bedingfield. En bra låt och en bra serie. Nu blev jag ju sugen på å kolla The Hills =) Tur att det finns MTV.com där man kan kolla alla programen!

Se yaa

Gratis kläder

 

Jag blev medlem på denna sida för att börja samla poäng och sedan få presentkort på HM, JC eller NELLY.
Bli medlem du med: Gratiskläder.se

Drömmar

I natt har jag verkligen sovit som en stock men jag har drömt också...det var en trevlig dröm som gärna får slå in =) Jag vaknade upp en morgon och klädde på mig men plötsligt passade inga kläder, allting bara hängde och var för stort. Jag hade blivitt jätte smal över natten =) Inga bantningskurer eller träning behövdes utan den bara skedde....kan det inte vara så i verkligheten =)

Gårdagskvällen spenderades i soffan framför tv och en film. Emma kom förbi så vi gjorde gurk- och morots stavar med dipp och såg en  bra film, Dagboken. Till och med Crille tyckte att filmen var bra =) Det blev en mysig och trevlig kväll. En sån kväll som inte är så märkvärdig men ändå trevlig =)

Pappa ringde nyss och frågade vad jag gjorde. Han lät finurlig på rösten så jag förstod vad han ville, dricka kaffe =) Han har vart och jobbat kring oss ett par gånger nu och det är klart att han ska passa på och komma till dottra och dricka lite kaffe. Då får jag skämma bort han lite också, nog för att mamma också gör det men det är roligt =)

Jobbet börjar 16.00 idag...jobbar kväll tre kvällar i rad nu....kan vara ganska skönt då jag börjar först 16.00 då har jag juh hela dagen att göra saker på och så slutar jag 21.00 så kvällen är det ju kvar av. På onsdag blir det ilfart hem till tvn då det är premiär av en ny säsong av Greys Anatomy =D Enda serien som jag slaviskt följer.

Barnvakt bokad - Louise ringde i morse och bokade upp mig för barnpassning måndag och tisdag till veckan. Mer än gärna ställer jag upp =)

Nu blev det mycket information om vardagen....så nu vet ni det =) 

Målningar

Jag har haft lite tid över i veckan då jag vart sjuk så då har jag passat på att måla lite.



~ två prinsessor som föörgyller vårat vardagsrum med färg ~



~ Mollys födelsedagspresent ~



~ Bröllopspresenten till Jonas och Annicka ~

Alla hjärtans dag

Igår var det den 14 februari - Alla hjärtans dag. Men vi "firade" vår dag i fredags då vi var på Jonas och Annikas bröllop i går. Vi åt en god middag tillsammans och en tårta till efterrätt på fredagen. Jag fick en jätte stor ros av min älskade =) Fredagen bjöd även på annan stor kärlek. Skrivit att jag fått ett till kusinbarn som är jätte mycket kärlek men det som berörde mig mest på otursdagen - Fredagen den trettonde var mitt kusinbarn Erik.
Jag och Louise passade Hanna och skulle hämta Erik och Simorn från skolan...så pojkarna hade sagt på skolan att deras pappas kusin skulle hämta dem men det blev ju inte så utan min mamma var påväg in till stan så det blev hon som fick hämta pojkarna..
Erik hade blivit så besviken då det inte var jag som kom och hämtade dem men då mamma sa att jag var hos Louise och att de skulle dit så sken han upp igen. Det första jag möttes av då de kom innanför dörren var en jätteglad Erik som slog armarna om min hals och gav mig det sötaste kortet av dem alla. Han hade gjort ett eget alla hjärtansdag kort till mig =) Mitt hjärta smlälte lika fort som en snöboll i en bastu!! Underbara unge, du har blivit så stor!




Bröllopet igår var trevligt. Lagomt mycket folk i blandningen av släkt och vänner. Många roliga lekar och frågesporter. Jag och farfar Lennart vann =) Men dagen blev inte lika rolig som jag hade hoppats på då jag inte mådde vidare bra. Ända sedan jag började äta penicillin så har min mage vart konstig och igår hade jag så jäkla ont i den att det var jobbigt att stå upp. Sedan fick jag världens migrän också så vår bil rullade mot piteå redan klockan 21. Då vi kom hem så somnade jag på en gång efter att jag stoppat i mig två alvedon. Magen är lika knasig idag....ni vet när man har haft magsjuka kräkts mycket då är man alldeles öm i magen och det känns som at magsäcken sträcks...precis så har jag fast jag inte vart magsjuk.
Det viktigaste var dock att de båda sa JA och det gjorde dom. Nu är min ena bror gift =)




Jonas och Annicka 2009-02-14

Aldrig någon otursdag

Det är fredangen den trettonde idag och för många (även för mig förut) är detta en otursdag. Men det är slut på oturen nu, dagen blir precis som man vill och till det man gör den så inga dagar än nånsin mer otursdgara. Vissa saker kankse bara inte går som man hade planerat men så kan det gå ibland.

Denna dag är extra lycklig då min kusin Mattias och hans Louise har fått en dotter idag. Mattias är min kusin som bor i Göteborg för er som inte visste det så nu har jag en anledning att åka ner snart =P Måste ju få se det lilla barnet!! ÅÅÅ vad roligt. Grattis Grattis Grattis i massor =)

Utmanad

Då vare visst min tur att bli utmanad av Kicki.

Såhär går det till:
  • Gå in i din bildmapp och välj mapp nr. 6.
  • Välj sedan bild nr. 6 och visa bilden på bloggen och skrivt något om den.
  • Invitera 6 stycken nya. Länka till dem och låt dem veta att de blivit utmanade.


Det blev en bild från Storastenträsket påsken 2008. Bilden är på min pappa och morbror Roger och kusin Jesper i bakgrunden. Vi sitter i en bakval (en sorts kåta) och grillar dagens lunch. Det var en supermysig påsk med familjen!

Jag utmanar då Catta, Tina, Josse, Tina, Ida och Annelie.

The wall is going Vogue

Denna dag spenderas också hemma. Febern har gått ner men min röst är inte på topp, ena sekunden funkar den men andra sekunden låter jag som en kille i målbrottet. Måste ju vara frisk på lördag också då "brollo" gifter sig så det kanske är bra då att vara hemma en dag extra, annars är ännu mer sjuk sen ikväll och resten av helgen.

Blev ett avbrott på inläggsskrivandet ett tag. Fick besök av söta pappi då han vart och jobbat hos en granne till oss så då passade jag på att bjuda han på lite lunch och en kaffetår. Min söta älskade pappi =) Så nu har vi suttit och surrat ett tag men det var dags för honom att åka på nästa jobb, mycket saker som fryser sönder hos folk nu. Tur det finns rörmockare som kommer till undsättning =P
Min farmor får komma hem från sjukhuset idag. De kommer och ska ta bort alla trösklar och bredda dörrar och allt vad de nu måste göra för att hon ska kunna ta sig fram med rullatorn utan att ramla. Men den lilla kruttanten kommer nog att strunta i rullatorn ganksa ofta tror jag, hon göre redan på sjukhuset så hon ska gå på toa och så. Hon är verkligen en kruttant på 90 år som kan springa runt utan stöd nyss efter en höftoperation. Det är min farmor det, jag ska bli likadan =)

The wall is going Vogue - Nu är tapeterna till hallen äntligen beställda så nu kankse det blir lite gjort här hemma. Passade på nu när pappa var här att visa han komoden vi vill ha till lilltoan så han ska beställa den till oss =) Då får vi en fräschare toa på nedervåningen i samma veva...där ska vi riva av det som är på väggarna och sätta väv och måla i samma färg som hallen blir. Nice tror jag det blir.
Åter till tapeten som blir på väggen med den röda randen....den blir vit som jag önskat och med ett ornament mönster. Jag tycker ju om medaljonger och blommor men det gör ju inte Crille, dock fick jag fria händer till hallen men jag vill ju att han ska trivas med tapeten också så det blev med mönster men inte blommor eller medaljonger. Tapeten är av märket Decor Maison - Vogue. Jag tror / hoppas det blir tokfint =)

Nu tror jag att jag ska slå igång en film och samtidigt måla en tavla....Vad ska jag måla för motiv? Jag älskar att pyssla men tiden finns som inte till, mennu då jag är hemma och sjuk kan man ju passa på att göra smycken eller måla mellan sov och mat pauserna =)

Ha en strålande dag allihopa!

Tråkig dag med strålande sol

Jag ligger fortfarande kvar i sängen. Crille hade tatt upp datorn i gårkväll då jag låg och såg min film så i morse (klockan 9) dåå jag vaknade och ringde och sjukanmälde mig till jobbet så behövde jag inte stiga upp. Har tatt några stapplande steg till toan för att göra morron bestyren men sen tog jag stegen tillbaka till sängen och där ligger jag än.
Har fått feber och en hemsk hosta så jag måste kurera mig så jag är frisk till helgens bröllop....men denna dag vill jag inte spendera i sängen då det är såå fint väder, men så äre inbland.

Nu måste jag  nog ta mig nerför trappen och äta lite frukost...

En kväll i backen

Idag har vi verkligen hunnit med mycket. Så här mycket har det inte hänt på en och samma dag så långt som jag kan minnas. Det känns tok skönt men just nu är jag som däckad....som en klubbad säl =)
Efter jobbet klockan 16 hämtade jag Crille och så åkte vi till stan för att lämna igen ett tapetprov och vidare för att leta mer tapeter. Vi var på Jowa ett bra tag innan vi fick hjälp som inte hjälpte oss ett dugg. Vi tänkte att vi fick fortsätta senare då vi inte visste hur många rullar eller nått som vi skulle ha. Åkte vidare in till stan för att köpa en liten blomma till svärfar och nya svärmor som firar tvåårig bröllopsdag idag. Grattis =)

Medans vi var på blomaffärn ringde kusin Louise och berättade vilken tapet och butik hon köpt sin på...det är den som jag också vill ha i hallen...så vidare vi åkte till Beijers och där hittade vi tapetetn direkt. Men det fanns en till tapet som verkligen var fin så nu har jag beslutsångest. Ska upp på Jowa i morn och kolla in den andra tapeten då den inte fanns på visningsrulle på beijers så i morn har jag nog bestämt vilken det blir =) Då blir det att beställa både färg och tapeter så hallen blir klar nån gång!

Hem till kycklingen som väntade i ugnen...lagade en wok till middag och packade samtidigt ihop alla kläder och utrustning för att åka till Vallsberget. Där har vi vart tills nu =) Det var tok bra före i backen och inte allt för kallt. Visst frös man vissa stunder då det blåste lite men det var skönt. Min kropp känner sig dock inte så frisk så därav känslan klubbad säl =) Skrev just ordet knubbad istället för klubbad...hur roligt låter inte det!! Hahaha en knubbad säl, vad är det för nått?!

Nu ligger jag med fötterna i karlns knä, fotmassage är alltid skönt =) Blir en dusch nu och sen tror jag att jag tar med en stor the kopp och går och lägger mig i sängen. Slår nog igång en tok bra film också - Dagboken.
Ska mysa resten av kvällen som är kvar =)

Ha en underbar fortsatt kväll alla!!

Som en ny människa

Idag är min röst lite sämre, inte den styrkan det brukar vara i den men så äre ibland. Det går över!

Jag har ganksa nyss kommit hem från jobb och allting...var nämligen på en ansiktsbehandling direkt efter jobbet idag. Jag går hos en kvinna på Lidgatan som är jätte trevlig och det är så mysigt där. Jag går dit en gång varannan månad för att få bort min dåliga och finniga hy. Hon rengör massor och sedan klämmer hon en hel del. Det gör tokont ibland men man får bita ihop för resultatet blir bra. Så nu är jag lite, men bara lite rosig i ansiktet men det är borta om någon timma. Man känner sig verkligen som en ny människa efter behandlingen. Ansiktet känns fräscht och rent. Sen så passar hon alltid på att noppa och vaxa ögonbrynen =) Me like, de blir alltid så fina efteråt!!

Nu är snart Paulina och Filíp här så jag ska sprinag ner enn tur till källaren och hänga tvätten och sedan ska jag göra lite fruktsallad med glass. Är sugen på något gott men inte allt för onyttigt =P



Alldeles ensammen

Nu började Beck på tv. Det är inget annat att se så det får bli den fastän jag redan sett den filmen. Men de är rätt så bra så det går an. Har just hackat upp gurka och morötter och blandat ihop en god dipp som jag ska njuta av till filmen.

Såg just vem som är med i denna film, har jag inte tänkt på frör men det var ju Björn Gustavsson =)

Crille är som vanligt i garaget och jag är ensammen hemma. Det har varit skönt några kvällar att vara ensammen och har sin egen tid men nu börjar jag verkligen känna mig ensammen och vill inte vara det. Men nu ser det ut som att jag får stå ut med ensamheten ikväll också...tur att jag har två katter som gör att det knns mindre tomt =) Ytterdörren är låst också och filten framplockad så nu ska jag mysa.

Som att flyga på moln

Just nu så snöar det och stormar så jag håller på att bli tokig!! det är vitt överallt och inte bara lite. Det yr omkring och man kan inte gå ut utan att bli alldeles blöt. Det slutar verkligen aldrig! Min bil håller på att frysa ihop då man hela tiden måste ha i motor och kupé värmare men det orkarr inte hålla undan snön ändå utan det bara smälter och fryser sedan. Usch blä och fy vad jag vill att det ska bli vår nu!!

Många önskar all denna snö och flyger på molnen för att de får köra skoter eller nått men det blir bara för mycket. Vi fick ingen snö under januari så det  är som att all den snö som skulle kommit då kommer nu över en helg!!

Hoppas att jag kan åka till gbg igen till helgen...Paulina och Filip måste åka på söndag för att jag ska kunna följa så  jag måste övertala dem =) Inte får de åka på lördag då ska jag juh på bröllopet...

Maggie Nath och Inflyttningsfest

Det blev en lördag med många planer. En tur på stan under dagen, Crille följde faktiskt med =) Köpte lite nya undies så han tyckte nog inte att det var allt för hemskt att följa med =P Tog en mysig fika på Kvarters innan vi åkte hem. Jag satte då igång att städa och dammtorka lite och gubben åkte till garaget som vanligt. Vid sex t iden dök Emma och Marcus upp för att få i sig lite mat innan vi skulle iväg på Magisk afton med Maggie Nath. Maggie är ett transmedium för er som inte visste det. Där är det alltid trevligt att vara och få budskap som man funderar en hel del över.

Drog vidare till bergsviken för inflyttningsfest sen hos kusin Lisa. Det var trevligt men det blev inte där så länge då vi kände oss ivägen ;) Gick till Anders och Pernilla istället och surrade lite till men jag åkte hem rätt tidigt då crille kom från garaget =)

Så där har ni min Lördagskväll.....Vad gjorde ni?

Idag äre söndag. Det innebär middag i Roknäs, veckohandling och att Paulina och Filip anländer. Yeey =)

Afterwork med jobbet

Fredagskvällen spenderades med min affärsgrupp från jobbet + några av våra favoriter som ej jobbar med oss längre. Det blev middag på 1906 och en hel del surr. Många roliga komentarer och super trevligt. Så roligt att Anna och Marie, som numera jobbar i Lule också kom. De kommer alltid att tillhöra företagsgruppen!!
Klockan 23.00 stängde 1906 så då gick vi vidare till kalles där det var väldigt mysko folk igår. Träffade två stycken som jag känner, thats odd!!

Känner en förkylning på gång så nu stinker jag vitlök. Har inte tid med någon förkylning och verkligen inte lust såklart så därför försöker jag med alla medel motverka den. Blir många koppar the, vitlöksklyftor och appelsiner =)

Ikväll ska jag och Emma på bryggargatans vardgasrum och lyssna på Maggie Nath. Ser verkligen fram emot det =)

Förlåt för mitt tjat

Det enda som jag verkar skriva om nu är min farmor men hon är verkligen värd allt för mig och nu tänkte jag uppdatera min "dagbok". Jag och Louise åkte till farfar i morse och städade hos dem, de städar alltid på fredagar så det kan ju inte slutas med bara för att farmor ligger på sjukhus =)
När vi var klara så åkte vi i riktning mot sunderby sjukhus och  väl framme fick vi se en trött men mycket välmående lite dam. Hon var betydligt piggare och i mer gott mod än vad vi förväntat oss. En och en annan tår kom i mina och Louises ögon då farfar fick se farmor. De är ju faktiskt 90 år och håller inte på att pussas och kramas så mycket men vi vet att de älskar varandra men idag så var dom så otroligt söta. Man kan inte annat än att fälla nån tår då ett 90 årigt par kramas och håller varandra hårt i händerna. Farfar strök undan farmors hår och gav henne en söt puss på pannan. ÅÅå mitt hjärta smälte =)

Operation gjordes i natt och gick bra. Farmor får komma till Pite lasarett redan i eftermiddag så det blir bra!

Nu ska jag å klippa svärmor =) kanske gör vi något drastiskt....hahaha, nä hon ska ha  sitt långa blonda svall =)

Ingen operation ännu...

Klockan är snart 21.00 och vi har inte fått något samtal från Sunderby sjukhus. Detta betyder att farmor inte har opererats ännu och efter kl 21.00 så börjar de inte med några operationer. Stackars lilla farmor som får ligga där alldeles själv och ha ont. Mamma hade pratat med en sköterska och hört farmor i bakgrunden då hon sa: "wörre lääng sko man behöv å ligg jenna" på grovt pit-mål såklart. Min farmor kan inte prata "fin svenska" utan det är bonskan som gäller.
I morgon bitti åker jag och Louise upp med farfar så han får träffa farmor. Hoppas hoppas att hon får opereras ikväll bara så hon är vaken då vi kommer.

Det känns som att oturen förljer efter mig

Det gick inget vidare för lilla farmor igår. Det blev räntgen som visade på en fraktur i höften så hon fick åka ambulans upp till sunderbyn medans mamma och pappa åkte hem för att meddela farfar och alla andra. Idag får hon opereras men vi vet inte vilken tid så vi åker upp till sundebyn senare.
Farmor var förtvivlad igår då hon fick åka iväg och jag lider verkligen med henne. Hon får inte bli deppad av detta nu, hon måste orka. Farfar har nog inte sovit speciellt mycket i natt. De människorna går inte att skilja åt, de lever verkligen för varrandra!!

Jag älskar er fammo och faffa!!

Jagbörjar inte jobba förens klockan 13.00 idag och nu hade jag tänkt hinna fixa till lite mer på övervåningen. Har inte fått undan alla kläder ännu så det blir ett litet projekt att skruva fast en klädhängare jag köpte igår och stuva undan sånna stora klädesplagg som min balklänning och det som man sällan använder (Chrilles kostym) hehe. Kanske hinner med en promenad också nu då jag inte får träna, eller får får jag men inte nå mycket för det gör att imunförsvaret blir sämre i och med antibiotikan. Jag har inte tid att bli sjuk så jag håller mig på den säkra sida så det blir många promissar istället nu då =) Vill nån joina mig på en härlig promenad i snöyran med snö upp till fotknölarna?? Usch det var ju oplogat ute så det blir nog ingen promenad förens det är skottat och plogat.

Den bara sprang iväg

Trodde att jag skulle vara trött och tung i skallen idag av medicinen men det blev tvärtom. Hade inga som helst problem med att stiga upp före kl 06.00 och sedan har dagen bara sprungit iväg. Jobbet har inte ens för en minut kännts långtråkigt snarare tvärtom. Har haft jätte roliga och några väldigt långa samtal så jag höll till och med på att missa lunchen. Känns skönt att det finns dessa dagar också =)

Fick nyss ett tråkigt samtal av mamma dock, farmor hade ramlat idag då hon var ute och sparkade så de var på väg upp på lasarettet. Hon klagade på ont i höften och benet så nu håller vi tummarna att det inte är nått brutet. Det skulle bli väldigt jobbigt för alla om det är nått allvarligt. Hon är ju 90 år lilla gumman och diabetets så det ska inte hända mycket för att det ska bli allvarligt. Jag ber till gud och hoppas att allt är bra med min underbara lilla farmor!! Det får ni med göra!!

Ska inte träna så mycket då jag äter antibiotika så det blev bara ett pass styrke i veckan =( Så typiskt då jag har perfekt schema på jobbet för att ha tid att träna och jag hade verkligen tänkt köra hårt. Har blivit som ett beroende att träna nu och det känns verkligen skönt!! Det är verkligen avkopplande för hjärnan då man tränar och man blir så tillfreds =) Men det får bli desto fler promenader istället i veckan då..ska strax ut på en lååång en med Catta. Karlarna ska som vanligt till garaget så då får vi hitta på annat skoj =)

 Har inhandlat gräddfil, kryddblandning, gurka och morötter till sen ikväll..ska dippa lite gotta =)


Glöm inte att hålla tummarna!

Orken kankse beror på nått

Idag har jag fått antibiotika för en urinvägsinfektion....kankse har vart så trött en tung i skallen pga infektionen. Men nu ska den bort i alla fall!! Detta är första gången jag har detta och hoppas det är sista.

Hade planerat att åka bräda nån dag denna vecka men nu vetta fan om det blir av. Kanksse inte är det bästa att göra nu då man sitter i kall snö ganska mycket då...suck vad less jag blir =P

Nä nu ska jag drickaa lite mer tranbärs juice som tydligen ska vara bra.

Ingen ork alls

Dagen började bra på jobbet idag. Förmiddagen bara rusade iväg men jag tror aldrig om att jag har vart med om en så lång eftermiddag. Har inte riktigt goet i mig för att orka kämpa efter affärerna på jobbet. Känns bara som att jag tar 200 samtal per dag och alla ska göra överföringar. Blä vad less man kan vara ibland men det vänder nån dag =)

Nä nu ska jag sluta deppa ihop. Jag var och hämtade underbara Molly på dagis idag och när hon fick syn  på mig så blev hon så förvånad att hon visste inte vad hon skulle göra, hålla leksakerna och kramas, ställa ner dom och kramas eller......tillslut gav hon mig leksakerna och sen  kramade hon mig =) Sötunge!! Man kan inte annat än alska henne. Nu har hon börjat prata så mycket också så hon slutade nästan aldrig säga att kusin Elin hämtade henne. Till alla hon såg sa hon det med sin lilla röst =)

Nu blir det en sväng till Korpen för nån timme i gymmet!

What to do?

Ikväll blir det bara tt ligga på soffan och slöa framför tvn. Kanske äta en stor skål med god glass =) Börjar jobba 06.45 i mornbitti så det blir en  tidig kväll i kväll.
Har vart å käkat  middag i Roknäs hos sjuklingarna som äntligen börjar vara tillbaka på benen. Har inte träffat hundarna på väldigt lnge och det kom som en chock att se Hemi och Julle, de har verkligen växt hur mycket som helst sen jag såg dem sisst!! Små sötnosarna är inte så små längre...har myst med Poppy killen också =)
Sen har vi även hunnit med veckohandlingen ooch en tripp förbi Annelund med kläder och där fick vi en glad överraskning...Birgitta (Crilles gudmor) från sthlm är här =) Så roligt att se henne, hon är alltid lika glad! Wille har nu köpt min gamla bräda så det ska bli skoj att se honom lära sig åka snowboard också =)

Nu blev det väldigt mycket strunt prat..inget roligare att skriva om för tillfället =P

RSS 2.0