Lyckad helg i Ume

Lördagsmorgonen blev tidig för att åka iväg mot Umeå. Klockan var 11.00 när vi var framme och då var det fint väder med, sol, värme och sommarkänslor.
Klädseln under Wheels Nationals helgen är väldigt varierande...den ena 50-tals raggaren värre än den andra och tjejer som ser ut som verkliga pinuppor är väldigt roligt att se! Själv så kör man på den gamla vanliga stilen som man har varje dag, inget för mig att klä ut mig.
Hade inte förutsett att mina skor skulle pajja under dagen men jag löste det med en bit silvertejp, för ett tag...lita senare gick hela skiten sönder =( En jobbig promenad in till stan blev det men jag hittade nya skor, tre par vill säga =D
I Love Shoes!!

Var betydligt mycket mer bilar kändes det som i år...en hel del nya bilar dessutom, som man tidigare inte sett. Några Pitebor hade tatt sig ner för att ställa ut sina åk också =)
Kvällen spenderades i sällskap med Mattias och Erik + deras vänner... en trevlig kväll men en god öl på båten =)

Nu ska jag iväg och jobba....bilder från Ume kommer sen =)

Kvälls turen

Det är min tur att  jobba kväll denna fredag. Jobbade även kväll igår och det gick bra, hade dock en lång kö vid stängning så det blev lite övertid...var inte hemma förens 23.55.
Sen efter jobbet blir det direkt att lägga sig och sova så man orkar upp och åka till ume.

Nu skall jag käka lite lunch och sen blir det en sväng på stan innan passet början 15.00.

Dagens humör: Glad som alltid men ganska trött efter en natt med smärta i magen.
Dagens borde: Träna, men det blir efter antibiotikakuren...
Dagens frisyr: Ruffsiga lockar i en svans.
Dagens materiella vill ha: En ny dator och kamera.
Dagens längtan: Tills arbetsdagen är över, då äre helg =D
Dagens fundering: Varför så dryg?!
Dagens beroende: Diklofenac T (värktabletter)
Dagens tråkigaste: Allt skräp i vardagsrummet efter att ha fixat till den nya TV-bänken med sågen....

Dagens personer: Älsklingen, och jobbarkompisarna.

Dagens roliga: William spelar fotboll och går paraden, men jag får inte se på dock...vet bara att han är söt och har roligt! =) Helg!!

Äckel väder

Det är som att himlen bara små pissar hela tiden. Det regnar men man ser det inte, det är så fint att det tränger igenom allt!! Om det nu ska vara dåligt väder kan det väl lika gärna regna massor så det är över nån gång men när det bara pissar så tar det ju en evighet innan det blir bra väder.
I helgen äre Pite summer games och Kyrkmarknaden i Öjebyn och det brukar alltid vara fint, varmt och solig denna helg men prognoserna detta år ser inte lovande ut =(

Har vart skönt att vara ledig hela dagen idag efter lilla Julias begravning. Dock så har jag haft ont i magen i tre dagar så idag passade jag på att gå till läkaren...de kollade en massa men visste inte vad det kan vara, de kollade för säkerhets skull ett graviditets test och det visade tack och lov negativt =)
Fick lite piller utskrivna som ska hjälpa mot smärtan men om det inte är bra till på fredag skall jag upp till sjukan....hoppas det blir bättre!! Har inte tid att kröjma!

Ikväll har vi vart och köpt en ny tv bänk. Efter lite kapande och trixande fick vi tillslut in förstärkaren =) Det blev jätte bra, äntligen har jag hittat en mörk bänk =)




Jobbar kväll resten av denna arbetsvecka...missar skoter på vattnet i boden i morn men det är sånt man får ta. Har istället lite tid till att gå på stan och kankse hinna sätta lite blommor =)

Nu väntar Tv och sedan sängen! Natti Natti

Några dagars uppehåll...

Nu börjar det vara ett par dagar sedan jag bloggade sisst. Har haft ganska fullt upp hela helgen och har knappt hunnit kolla mailen. Men men, nu är midsommar över och den har vart underbar!!
Har haft tur med vädret förutom i söndags när jag var i Skellefteå och hejjade på Daniel Loggert som körde Rallycross. Gick riktigt bra för övrigt, han vann =D Det blev fest för alla Bodensare på söndagen och sjukskrivning på måndagen!
En spännande tävling där alla man känner och hejade på var i samma heat och i A-finalen tillsamman =)
På pallen bla Loggert, Pettersson, Wikgren, Öhlin och Hjertberg.





Ett Härligt gäng suportrar från boden och vänner som man skall hålla kvar =)

Nu sitter jag och surrar med Emma i telefonen och planerar lite inför helgen och vår årliga lilla Ume tripp. Wheels magasin har utställning i helgen och sedan blire crouising och fest på kvällen=)

Nu äre dags för mig att stänga av dumburken och krypa till kojjs...blir en tung och jobbig dag i morgon!! Vår lilla Julia skall begravas.

NattiNatti

Glada miner

I morgon är det midsommar och vi hoppas på bra väder!!
Hoppas att dagen blir bra, med mycket vänner och god mat =)

Har, som tidigare skrivet, inte riktigt vart 100 % frisk i veckan...man blir som lite lågmäld då men när jag läst Jens blogg idag så ändrades det! Han länkade till en musikvideo på Youtube som man bara blev sååå glad av. Låten är egentligen kass men den piggade verkligen upp och värmde hela kroppen!!
Videon bjudet även på lite ögongodis =)



Dialekten är ju bara för skön också!! Älskar skorret på "rrrren".

Trevlig midsommar på er alla!!

Fucking förkylning

Har lyckats dra på mig en förkylning som har satt sig i halsen. *ARG*
Det är ont, tort och blåsor i halsen så det är väldigt jobbigt att jobba just nu....det kommer garanterat bara för att jag har ett jobb där man använder sin röst hela tiden!!
Hur kul äre att sitta i telefonen med kunder och bara harkla sig och de hör knapt vad jag säger...men det är bar att bita ihop, det är ju helg snart!

Blir inget roligare inlägg än såhär idag, har ingen ork! Ska gå å sova nu =)

NattiNatti

Julia Lindén 5/6 2008



I morgon kommer den underbart söta lilla flickan till piteå, hon ska hämtas hem från sunderbyn. Ulf och Camilla har idag vart och handlat fina kläder till  henne och på Onsdag till veckan har vi begravning för henne. De bilder vi har sett av henne var hon så fin på. Det går inte att förstå vad som hänt, det känns så overkligt!! Idag var det många som frågade på jobbet varför jag skulle vara ledig och jag har sagt precis som det är och jag var inte ensammen om att fälla en tår. Det känns bra att arbetskollegorna vet om varför man vissa dagar kan vara lite tankspridd och inte alltid på 100 procentigt humör. Det varierar väldigt mycket från dag till dag vad man är på för humör, om man klarar av att prata om det eller om gråten infinner sig bara någon pratar om barn. Jag kan inte föreställa mig hur stor sorgen är för Ulf och Camilla!!

Det känns lite bättre efter att få skriva lite tankar och känslor.

Sååå pinsamt

Var på affärn en sväng idag efter jobbet och hade plockat en full korg med saker och så när jag kommer fram till kassan så gör jag som man skall...packar alltså upp allting på bandet och kassörskan bipar in alltihopa.
Så då var det dags för mig att göra rätt för mig, att betala!
När jag öppnar min plånbok så upptäcker jag att jag inte har något kort.....EEE.....vart är det, vad gör jag nu?!
Sprang ut till bilen för att se om det ramlat ut i handväskan men det hade det inte...........tankarna for, vart kunde det vara!?
Det var bara att gå in på affärn igen och säga som det var...Jag hade inget att betala med, jag fick stå där och skämmas!!

Har nog inte svettats så mycket på länge...det var hemskt!!

Nu sedan jag kom hem har jag funderat på vart kortet kan vara, om det blivit stulet, tappat eller förlagt....och så klart så har jag kommit på vart det är =) I mina jeans som jag hade på krogen i helgen =D
Hahaha, kommer nog aldrig att göra om detta för så mycket som jag skämdes vill jag aldrig mer göra!!
Tack och lov var kassörskan jätte trevlig och förstod mig, hon önskade mig att kortet inte skulle vara stulet och raderade hela mitt köp, jag behövde inte ens ta undan alla varorna för det gjorde hon =)

Nu ska jag cykla iväg till gymet och träna!!

En helg till är avklarad

Nu är det Söndag igen och i morgon skall man återgå till jobbet. Det blir en kortare arbetsvecka denna vecka, det är midsommar till helgen!!¨
Helt sjukt att det redan är midsommar, värmen har knappt kommit ännu!!

Blev i alla fall en lugn och trevlig fredag. Middag på stugan, en tur till Roknäs för hämtning av funktionrslicensen, pratstund på Pitholm men Mikes trevliga förälldrar.
En senare kväll än tänkt efter att min bil började gå varm....För lite kylarvatten var felet, undrar vart det tagit vägen!!

Lördag morgon ringde klockan 06,30. Steg upp efter att bara sovit 4 timmar den natten...Åkte iväg till Kalix MK där det var Rallycross. En trevlig biltur med min käre bror, allsång till Fergie och Christian snarkade.
En helt underbar dag med bra väder, dock bara på ena sidan...höger sida på allihopa är mer bränd än alla andra.
Varför kan inte motorklubbarna planera sina vallar bättre, solen skall vara framifrån och inte från sidan =P
Ett stort gäng med bodensare och tre pitebor, som det var förr. Öl drickandet satte igång tidigt på morgonen och fortsatte hela dagen och kvällen.
Utgång på 1906, terassen är bra!! Mycket folk och en massa kända ansikten som inte setts till på länge, mycket lyckad kväll!!

En tanke går till Helena idag som inte lyckades hålla sin cykel på vägen...en cykeltur in till stan blev helgens roligaste moment när hon helt plötsligt låg i en sandhög med cykeln bredvid sig och all packning utspralad i sanden. Hon fick helt enkelt hålla sig till pakethållarna =)

En anmälan gjordes till polisen inatt efter att Crille hämtade mig på krogen. Han hade parkerat bilen utanför Emma och Markus kring 01,00 och när han gick ut igen en timme senare så hade någon jävel snott mina vita blinkers från bilen!! Visst lite töntigt att anmäla blinkers stulna men det är bara för att slippa böter om man skulle bli stoppad av polisen, innan vi fått nya. Tack måste jag i alla fall säga till tjuven eller tjuvarna, de hade med sig verktyg för att ta lös blinkersarna så det var inga repor eller utslitna kablar utan de hade skruvat lös dem och sedan klippt kablarna med en avbitare.

Så onödigt!!

Nu måste jag verkligen ta mig upp från soffan. Ska klippa gräset idag och handla mat. Måste åka en sväng till sjukan också för min farmor har åkt in i morse, tydde på lunginflammation =( Hon är 90 år gammal om ganska prick en månad så det kan vara tungt med lunginflammation då....hoppas hon blir bra!!

Första dagen alldeles ensammen

Idag har jag suttit själv framför datorn och tatt samtal samtidigt. Tidigare i veckan har jag alltid haft en medlyssnare som hjälpt mig men nu flyger jag på mina egna vingar.
Var ganska nervös i morse, fast egentligen vet jag inte varför, men dagen har gått jätte bra!!

Har nyss vart en sväng på Fjällströms garaget och kollat hur det går med Corvetten. Han sköt motorn i helgen och nu har isärplockandet börjat...inge skoj alls!!
By the way så har jag blitt Camaroägare idag =) Bilen blev kvar i familjen, för fin för att sälja!!

Nu äre sängen som skriker, är ganska trött efter dagen!!

Natti

Sex and the city

Efter en hel arbetsdag så ligger jag nu på soffan med datorn på magen och sex and the city på tvn. Så avkopplande och underbart!! Är verkligen skönt att jobba istället för att plugga, när man kommer hem så är man ledig! Om än jag har jobbat kväll så har jag tid kvar att göra nått roligt istället för att sätta sig och läsa!

Har hunnit vara på stan en sväng innan jobbet började. Mamma var på strålande humör så hon bjussade på en klänning, en nessesär och lite småsaker =) Thanks lovely mom!!
Hittade även en klänning till Elena och Andreas bröllop, en blommig liten sak! =)

Nu ska jag se klart tv och sen sova!!

Natti

Just hemkommen ...

Just hemkommen efter första arbetade kvällen på jobbet. Gick riktigt bra och fort...dagen har bara sprungit iväg, tycker att det enda vi gjort är att äta och fika =P
Trodde att dagen skulle gå jätte sakta och kännas tråkig för att inte kunna hitta på nått under kvällen men det gjorde det inte...kändes ganska skönt att jobba kväll, ska inte bli nått problem i sommar!! Kommer nog att vara ganska trött de kvällar jag arbetar till 23.15 men de är inte sååå många, jag är ju van att ligga i sängen vid 23 tiden och sedan läsa mig till sömns som tar typ 2 sekunder =P

Nu ska jag sätta igång och frissera Mike och sedan slänga mig på soffan i mjukiskläder och se 40 days and 40 nights.
Älskar det filmen, Josh Hartnett är bara så snygg =) En riktig flickfilm, precis som jag vill ha dem =D

Nu sitter Mike redo och vill bli klippt så jag måste nog sluta skriva på detta vardagliga och trista inlägg..men ett inlägg att läsa blev det i alla fall =P




Xtreme Rallycross Kalix

Nu tänkte jag vara en lite reklam pelare inför helgens rallycross tävling i Kalix.
Självklart så ska jag dit och jag tycker att så många fler som möjligt även ska det =)

Blir inte bara en tävling utan även en folkfest!!



Onödigt men roligt vetande

  • Om du skriker i åtta år, sju månader och sex dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe. Kan det vara något för bankens miljöprofil.
  • Om du fjärtar oavbrutet i sex år och nio månader kommer du att producera tillräckligt med gas till en atombomb. Nu börjar det likna något.
  • Hjärtat producerar så pass stort tryck när det pumpar blod runt i kroppen att det kan spruta 914,40 cm. Oh My God.
  • En gris orgasm varar i 30 minuter. I mitt nästa liv vill jag vara en gris.
  • En kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud innan den dör. Ohyggligt. Jag har fortfarande inte kommit över det där med grisen.
  • Om du bankar ditt huvud i väggen gör du av med 150 kalorier i timman. Prova inte detta där hemma - men kanske på arbetet.
  • Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud. "Älskling, jag är hemma! Vad f.n!"
  • En loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd. Det motsvarar att en människa hoppar längden av fem fotbollsplaner.
  • 30minuter... Lyckliga gris. Kan du föreställa dig?
  • Havskatten har över 27000 smaklökar. Vad kan vara så välsmakande på botten av havet?
  • Lejon kan para sig över 50 gånger om dagen. Jag vill fortfarande vara en gris i mitt nästa liv - kvalitet framför kvantitet.
  • Fjärilar smakar med fötterna. Någonting jag alltid har önskat att veta.
  • Den starkaste muskel i kroppen är tungan. Hmmmmmm...
  • Högerhänta människor lever i genomsnitt nio år längre än vänsterhänta. (!)
  • Elefanter är de enda djur som inte kan hoppa. OK, det är nog bra.
  • En katts urin lyser under svart ljus. Kan undra vem som har betalt för att ta reda på det?
  • En struts öga är större än dennes hjärna. Jag känner människor med samma problem.
  • Sjöstjärnor har ingen hjärna. Sådana människor känner jag också.
  • Isbjörnar är vänsterhänta. Om dom byter, kommer de att leva längre?
  • Människor och delfiner är de enda arter som har sex för nöjes skull. Men grisen då?

  • Första dagen

    Idag är första dagen på jobbet. Har ju vart där tidigare men nu så äre på allvar, jag skall inte gå nå mer skola!! =)
    Är lite nervös ändå...mest för jag vet att jag kommer bli dötrött där vid 13 tiden för jag har inte sovit nått i natt. Fattar inte varför jag inte har vart trött, när vi gick och lade oss så  var jag jätte pigg och det gjorde att jag inte sovit en blund...steg tom upp före väckarklockan bara för att jag var kräk less på att ligga i sängen!!
    Skit konstigt för att vara jag!! =P
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Helgen har gått i motorns tecken =) På lördagen var det Långnäs och dragracing som gällde och på söndagen var det Rallycross.
    Mycket folk och bilar var det i Långnäs. Det gick inget vidare för Mike, han fick inte till någon kanon repa och ingen tia som vi siktade på. Däremot så får man grattulera Fjällström istället som tog sin tia men som sedan sköt motorn var väl desto sämre.
    En hel del motorer gick sönder men det är sånt man får ta!

    Den lilla flickan som aldrig fick se världen

    I går skedde det oförståeliga, orättvisa och förskräckliga.
    Det som ingen hade någonsin kunnat tänka sig skulle hända, det hände!

    Familjen skulle få ett välkommet litet tillskott för tre veckor sedan egentligen, men hon ville stanna i magen ett tag till och på natten till torsdagen skedde det ofattbara, hon lämnade oss alla utan att vi fick se henne.
    Det är i dessa stunder man undrar om det finns en gud!!

    3800 gram, 54 cm lång och krokiga lillfingrar...det blev en tjej som vi alla önskat för Camillas skull men vi fick inte njuta av henne!

    Oförglömligt..



    Bild från google.se
    -----------------------------------------------------------------
    En liten ängel sändes till far och mor,
    9 månader passerar.
    Mor och far dom väntar,
    Deras ängel skall snart va här.
    klockan tickar, 
    du ser aldrig världens ljus 
    för gud han gråter,
    för han vill ha dig åter.
    Vänner tänder fina ljus
    och tröstar mor och far.
    Lilla Ängel dom saknar dig så,
    inget kan laga det stora hål
    du lämnade i deras hjärtan
    när du for.
    Saknaden blir större för var dag som går
    men du kommer alltid vara deras älskade ängel.
    --------------------------------------------------------------------------

    Svenska Nationaldagen

    Idag är det mycket firande på olika håll. Trevligt att denna dagen har blivit röd =)
    Ska nog starta vårt firande lite senare ikväll efter en grillad middag och sedan blir det nog några öl=)

    Har under dagen vart ute på tomten och gjort massa nyttiga saker, har tagit en liten paus nu men ska ut igen alldeles strax. Måste olja in mina nyinköpta ute möbler så de inte blir förstörda.

    En dag med massor av lycka och olycka på ett annat håll

    Idag är dagen då de som är födda 1989 tar studenten.

    Sång, skrik, glädje, skratt, släpvagnar, sommarlov, frihet.

    När man själv tog studenten var en helt underbar dag, det kommer man aldrig att glömma!
    Nu är det två år senda för min del och tiden går aldeles för fort...känns som att det var igår.

    Dagen har bjudit på sjukt bra väder men rinnande tårar....
    När andra njuter av glädje och lycka gråter andra av olycka och ställer sig frågande till gud....

    Även denna dag kommer alltid att finnas kvar i minnet, aldrig kan man glömma en såda sak!!

    Sista dagen i skolan

    Nu är min utbildning färdig.

    Jag är klar, ingen mer skola, jobba, tjäna pengar...jag är KLAR!!

    Det känns helt underbart, äntligen är jag färdig med skolan =D JIPIII.
    Min redovisning idag gick bra men det blev lite tradigt eftersom vi var tre som hade skrivit om samma saker. Tråkigt dock att lämna alla klass kompisar, vet aldrig när man träffar dem igen. Isabell flyttar till gbg i dag så henne kommer jag att träffa snart igen men Nicklas, Lippo och de andra...Soifia kommer att vara i pajala hela sommaren!! =(

    Gav mig själv en present som jag velat ha länge men aldrig vågat göra...idag vågade jag tack vare  Sofia =) Jag har satt en söt pärla i naveln. Älsklingen blev inte vidare nöjd men det struntar jag i =P

    Har nyss vart ute på en underbar båt tur...vädret är super varmt och sköönt!!
    Klockan 21.15 var det 22 grader varmt ute och 26 grader inne...sovrumsfönstret står vidöppet och dörren stängd...annars går det inte att sova ikväll!! =)

    Nu äre Greys på tv...i morn äre studenten...picknick i parken med underbara vänners sällskap och hoppas på en dejt med Paulina^^

    Update BB; ingen bebis ännu.

    Snabbis brännboll

    Har just vart iväg en sväng till munksund och pitholm för lite brännbollsspelande men ett gör gott gäng =)
    Blev ca 10 pers så det vart lite jobbigt i slutet, så fort man kom in efter en runda var det ens tur att slå igen. Hoppas jag slipper träningsverken i morn den här gången =P

    Nu ska jag sörpla i mig lite vattenmelon sen skriva ut massa papper till morgondagens redovisningar och sen duschen och sen sängen. Det blev många sen i den meningen^^

    MIna små sötisar ligger allihopa på soffan och slöar just nu... de är bara för söta =D

    NattiNatti

    Nu bär det av mot BB

    Japp nu är barnet på gång =D

    Äntligen efter drygt två veckors övertid!!

    Hoppas nu bara att allt går bra..de var iväg hos barnmorskar på koll idag och hon skickade iväg dem direkt till Sunderbyn eftersom fostervattnet hade börjat ta slut. Det blir ingen naturlig start på förlossningen alltså utan Camilla blir igångsatt redan ikväll =)

    Nu håller vi allihopa våra tummar på att det går bra och att det blir en liten tös =)
    Ulf har ju redan två barn, en av varje, så det här hoppas jag/vi skall bli Camillas lella.

    Mysig lunch med stormvindar

    Vi hade bestämt oss för att sitta ute på altanen och äta, solen sken mellan molnen i alla fall. Men den blåste lite väl mycket för att det skulle vara underbart, det blev bara mysigt och lite kallt.

    Min somriga sallad var till belåtenhet =) Den var jätte god!! Mamma åt till och med quinoa.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    Vi såg, som jag skrev igår "what happens in vegas" igår då...det var en riktigt bra film. Tilltalade mig så klockrent!! =)
    Visst äre en förutsägbar film där man vet att de ska bli tillsammans i slutet men jag älskar sånt ändå. Jag kan se film efter film som är likandan utan att bli less =)
    Man blir så glad och varm innombords av den kärlek filmen förmedlar och det är såå härligt =)
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Natten har vart orolig...jag kunde inte somna igår kväll fast än vi hade nyrenbäddat och jag var aldeles nykommen ur duschen. Då brukar jag juh sova som en stock heeela natten och aldrig vela stiga upp, men  i natt har jag vart vaken till och från hela tiden och somnade inte nånting före klockan 1...det var sista gången jag tittade på klockan!
    Hoppas jag kan sova denna natt i stället =)
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    fick en rolig men samtidigt inte så rolig syn i morse efter frukosten....jag hade läst klart tidningen och vek ihop den innan jag kastade den i pappersinsamlingen som vi har i en kord under bordet... vår söta lilla Bagera hoppade ner i korgen och busaden med alla tidningar som han brukar göra men sedan gjorde han det äckliga och oväntade, han kissade i tidningarna!!! *SUCK*
    Jag tror att han inte tycker om den nya kattsanden som vi har så jag måste iväg och handla ytterligare något nytt...den gamla luktade så förfärligt äckligt när den var ren...som betongdamm!! =[
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Nu blev det en allmän och ganska tråkig uppdatering men jag har ingen ork till att komma på något roligare just nu...sitter och knåpar på min PowerPoint presentation inför onsdagens redovisning av ex-jobbet.

    Hade underbart allihopa!!
    LoveElin


    Sista showen för systrarna bäver

    Mammas 50-års fest var super skoj!
    Väldigt lyckat, härliga folk, bra väder, motorcykel...bara underbart!!

    Under dagen och kvällen var Max mani närvarande för olika slags trpllerier och shower och självklart hade mostrarna, ala systrarna bäver, satt ihop lite roligheter...
    Mamma är den sista som fyller 50 och därför var det sista showen med de prickiga tantklänningarna för bävrarna. Klänningarna blev ett minne blott när de revs sönder och det nya minnena blev systrarna med väldigt stooora bröst och lurrviga kön...HAHAHA, muffinsformar och tomteskägg kan faktiskt vara skit skoj!!

    men men, det blev en snabb uppdate av helgen...nu skall vi se "what hapens in vegas".


    LoveElin

    RSS 2.0