Söndagsmys

Helgen har vart skoj men ganska uttröttande. Blev en hård fredag vilket inte var tanken men så skoj. Det är verkligen de spontana festerna som blir de roligaste :) Blev utgång på challenge med Brollo och Jeanette och svärmor anslöt tillsammans med Thomas och Kicki.
Låg och sov / slöade hela dagen på lördag och sen var det dags för födelsedagsfirande för Pelle och det började med en middag på Golden. Challenge var fullproppat av glada hockey entusiaster :P Jag var inte riktigt sugen på vin en till dag så jag körde på bubbelvatten hela kvällen men det går att ha skoj ändå. Dock sög utgången på Kalles! Blir challenge alla andra gånger fastän kön är milslång. Aldrig mer sunkiga, äckliga kalles!! :P

Hahahaha en parentes... sitter och ser Wallander och tjejen sa precis att hon blivit erbjuden jobb i Boden men vem fan vill bo där!! Hahaha :P

Nu ska jag i alla fall mysa med min älskling. Har vart och tränat tidigare ikväll och han började må rätt så dåligt då så nu ska jag pyssla om han. Har gjort lite fruktsallad som vi ska njuta av :)

Jobb hela veckan. Första veckan jag jobbar alla dagar sedan julens ledigheter. Känns konstigt, undra om jag orkar :P


Afterwork Medelhavsbuffé På Furuborg

Klockan 18.oo ska jag och tjejerna äta på Furuborg. Var länge sen jag var på en afterwork så det ska bli skoj! Hoppas at maten är bra också :) Efter en matbit och en hel del surr ska jag och älsklingen ringa efter skjuts av mor och far så vi tar oss ut till Roknäs där Brollo har fest ikväll. Blir en lugn kväll då riktiga festen är i morgon, lördag. Ska bli trevligt att träffa Erik, Isa och lilla Silas. Förhoppningsvis kankse vi kan åka hem efter några glas vin med deras lilla familj. Isa skulle vara nykter ikväll så hon får nog agera natt taxi till Storfors :)

Middag ute på Challenge i morgon så det blir mycket restaurang mat i helgen. Men det är inte bara onyttiga maträtter så jag ska leta mig till passande mat för mig :) Vinet är desto sämre :P

Trevlig helg på er alla!


L8Nyberg

Nu har jag provat L8Nybergs eyeprimer och jag är väldigt nöjd med den. Den är väldigt lätt att aplicera då värmen från fingret gör att den nästan smälter in. Färgen är något ljusare än min hudton och ger en fräsch bas som sitter hela dagen. Skuggan klumpar aldrig ihop sig i vecket på ögonlocket utan sitter som berget hela dagen. Primern är inte för kladdig så det är lätt att sudda skuggorna och det blir inte för mycket som fastnar.
Burken är väldigt dryg och räcker nog väldigt länge.

  


Coloring Eyebrows And Eyelashes

Ikväll, efter jobbet, ska vi till Roknäs. Mitt fina Roknäs :) Vi ska först få lite mat i magen och jag hoppas det är något mumsigt gott. Mamma är så duktig på att laga mat och hon har nämnt att Crille äter lax så jag hoppas att det är något smarrigt med lax. Det var länge sen jag åt fisk, det är så gott.
Efter maten ska jag sätta igång och jobba. Det blir först att klippa pappsen och kankse mamma, får se hurlångt håret hennes är men sen så ska jag färga mors "ansiktshår". Det blir svarta ögonfransar och mörkbruna ögonbryn. Ska komma ihåg att ta med mig kameran så jag kan ta nån före och efter bild.
Jag är så dålig på att ta bilder och lägga upp så jag ska skärpa mig då det gäller den biten :) I morse tog jag faktiskt bilderna till Lotta Nybergs ena produkt som jag testat ut i några dagar. Recensionen och bilderna kankse hinner koma upp ikväll.

Yrande storm är det i större delarna av sverige idag tror jag men här i älvsbyn märks det av genom att vi har väldigt få kunder. Det är inte många som vågar sig ut i detta hemska väder. Det hör vintern till med lite snö och blåst men inte är det trevligt då det blir så här mycket. Dagar som dessa önskar man att det stod en crosstrainer eller löpband hemma och att man fick stanna inne hela dagen ;)


Nodo afton

Ska äta en tacopaj alldeles strax till middag. Har återfått lusten att laga mat då all mat verkligen är god och uppskattas. Skönt!
Efter maten blire att åka in till stan och sitta på Nodo och surra med en massa tjejkompisar. Vet egentligen inte vilka vi blir men det brukar alltid bli trevligt! Gott med en latte eller något gott thé också :)

Har nyss fårr hämta Beghera ute på baksidan. Han stod ett tag på bron och skrek för att han ville in men jag tyckte han kunde vara ute tio minuter i alla fall men då kom han på altanen på baksida och ställde sig och skrek så då stod jag inte ut längre...men då när jag ska släppa in han så fattar han inte att jag står på framsidan och ropar så han sitter och gallskriker på baksidan tills jag gick bak och visade mig, då först fattade han att han skulle få komma in på framsidan. Knäpp!


Turkosa

Jag är ett fan av färgen turkosa. Det kan variera jätte mycket i ljusstyrka, kontrast osv men allting i turkosa faller jag för handlöst. Igår kväll när jag satt och läste massa bloggar hamnade jag på en sida som säljer färgade linser så vips hade jag hittat ett par turkosa linser som jag längtar tills de kommer hem :D
Brukar ha färgade linser ibland men nu är det jätte länge sedan jag hade det så det bli roligt att prova igen. Valde utan styrka just för att kunna ha linserna även med glasögon på och jag behöver ju inte glasögon konstant. Om själva formen på linsen passar mitt öga ska jag nästa gång köpa med min styrka på dem, men just nu älskar jag mina brillor så jag har dem gärna på näsan :)

Ni får kanske se sen då linserna kommit hur de funkar och om jag fick någon annan färg på ögonen....


Längtan

För de som känner mig vet att jag är galen i glass. Jag äter hellre glass än godis eller annan efterrätt (en efterrätt behöver inte vara avancerad till mig) så gick jag ju och gjorde det dumma precis innan jag skulle börja fasta. Jo jag köpte ett paket gammeldags vaniljglass och en liten tub noisette. Vi brukar aldrig ha noisette hemma men jag köpte det för att överraska älsklingen då han kom hem från sthlm men det blev aldrig att vi åt av det så hela tiden jag har fastat har jag vetat att den goda glassen funnits i frysen och noisetten i kylen. Såå i går kväll, då jag ätit mat i två dagar, tyckte jag att jag var värd att få smaka av den goda glassen så jag åt en liten liten bit glass med noisette och OJ så gott det var!! Men jag orkar verkligen inte mycket innan magen känns full :)

Visst vara jag värd lite glass efter sex hela dagar utan all sorts mat?! :P

Nu får det dröja ett tag tills det blir slisk igen. Ska hålla mig sund så kankse fastan inte vart förgäves. Ger ju inget om man ska proppa i sig en massa skräp på en gång och lägga på sig de kilon man lyckats få bort. Mer kilon ska bort nu men med andra metoder. Fastan kändes som en start på ett nytt liv ;)


Jag Förstår Inte

Det är så många som suckar då måndagen anländer. De tycker det är en hemsk dag som aldrig vill ta slut. Jag förstår inte riktigt detta. Varför tänka så och vara så negativ till en veckodag?! Det är ju bättre att göra det bästa av den så kankse den inte känns lika tung. Visst det är 5 arbetsdagar kvar till helg men man kan faktiskt ha skoj och må bra under arbetsveckan. Bara av att tänka possitivt och glada tankar brukar det bli bättre. Sen om man har något litet mål att se fram emot under dagen eller veckan så brukar tiden springa iväg. Har jag inget planerat så brukar tiden bara flyta ihop och man har ingen koll på vilken dag man gjorde vad och då känns det som en längre vecka. För min del i alla fall. Idag var det träning jag såg fram emot, i morgon troligtvis simning och på onsdag middag i roknäs sedan klippning och färgning. Ska färga mammas ögonbryn och ögonfransar innan de ska till utlandet.

För er som inte visste det så ingick det grundläggande ansiktsbehandlingar samt brynplock och färg av bryn och fransar i utbildningen så jag har allting hemma för  att göra dessa behandlingar om någon skulle vara intresserad :)

Idag har jag jobbat och haft riktigt bra med kunder så det har inte vart en lugn stund på hela dagen. Direkt efter jobbet stannade jag i Öjebyn och möttes av älsklingen så vi tog ett pass i gymmet. Nu har vi anlänt hemma och ätit middag och sedan lite slötid framför datorn. Jag känner mig jätte duktig och är så otroligt pigg och energisk. Nu börjar jag verkligen märka av resultatet av fastan :)


Sista Föreställningen

Idag är det sista föreställningen jag ska sminka, nästkommande helger är det de andra tjejerna som ska få sminka. Känns skönt att jag klarat det. Jag hade inte alls behövt vara så nervös som jag var innan. Det har gått jätte bra och vi har haft bra med tid på oss. Jag ska till och med åka hemåt Piteå i tid idag. Annars brukar jag inte vara hemma förens kring åtta nio tiden men idag lämnar jag Umeå kring tre tiden :D Blir nog att stanna till i Sävar (om inte sävarbon kommer in till stan) för att lämna av en consealer penna som han beställt då vi hade manlig makeup.

Igår fick jag börja äta mat så smått igen och en filtallrik har inte vart så god på väldigt länge. Egentligen så åt jag nog mer mat än vad som man är rekomenderad första dagen men jag har inte kännt av det nånting så det gjorde nog inte så mycket. Jag blev nämligen bjuden på restaurang middag av min lärare och hennes man efter föreställningen igår så det blev en bacon och ost burgare på Allstar. Men jag kan lova att magsäcken har krypt för jag åt inte mycket innan jag kände mig mätt. Tror det blir barnmål i fortsättningen för min del om jag ska äta hamburgare :P

Tänkte äta lite frukost nu och sen gå på en härlig morognpromenad innan jag ska till Evys för sista gången.

Premiärkvällen

Det blev en lite stressig dag och framför allt morgon igår. Jag fick åka upp på skolan tidigt för att sminka en tjej då den andra personen som skulle sminka inte kunde komma. Nyss uppstigen ur sängen och 40 minuter på mig att vara på Ersboda...blev inte som jag planerat morgonen men det funkade. Efter sminkningen på skolan bar det av till stan med tjejerna för att inhandla rekvisita till slutfotona. Innan revyn skulle påbörjas hant jag hem några minuter för att packa med mig "middagen" och några påsar thé.

Klockan fyra satte vi igång och sminka allihopa och vi var klara i god tid. Allihopa gjorde en bra insatts med lite mindre fel bara, nån textrad som försvann och så men det får man räkna med =)
Klockan tre idag börjar nästa föreställning så jag sätter igång vid ett tiden med sminket. Kom och se om ni är i Ume vet jag =)

Idag är första dagen med upptrappning för mig. Jag ska få äta fil till frukost och det ska bli sååå gott. Sen får vi se vad jag hinner fixa för mat idag eller om det blir vitamindrycker resten av dagen :P Hoppas min mage inte ska protestera så mycket nu då jag ska börja äta igen. Har inhandlat verum hölsofil som jag hoppas är lite mildare mot magen.

Nu blir det frukost =)


The Day Off

Nu har rumpan dunsat ner i soffan igen efter en ledig dag här i Umeå. Det blev en promenad på morgonen och sedan en promenad in till stan efter lunchen. Tog en paus med lunch och dusch därimellan innan promenaden fortsatte och man kan faktiskt säga att den pågått tills alldeles nyss då jag klev innanför dörren på Grisbacka igen. Gick in till stan, gick på stan och gick hem. Är ganska nöjd med att ha 13 314 steg på min stegräknare denna tid på dagen. Hade den inte på mig förens vid 11 tiden idag, innan jag gick på första promenaden så egentligen har jag ännu mer steg än det som syns ;)
"Stega mera" är en aktivitet som vi har på jobbet nu så det är därför jag bär stegräknare och checkar av den stup i kvarten. Vårt kontor ska vinna så att vi allihopa tillsammans får gå ut och äta :)

På stan fyndade jag en creme beige/vit tunika på Rut mfl, ett par örhängen till ett av mina teman för slutfotograferingen, muffinsformar från Indiska med massa blommor på, några fler av thé kopparna från lagerhaus som jag fick i julklapp och så lite hårnålar och hårklämmor på H&M. Hittade en tunika i leopardmönster på H&M också men då hade de bara en i storlek 40 och på den var det ett stort klippt hål i ryggen så jag hoppas H&M på Ersboda har den tunikan för såklart blev  jag jätte förtjust i den.

Vad kvällen har att erbjuda vet jag inte riktigt ännu men nu blir det grönsaksbuljong till middag i alla fall. Bara en dag kvar helt utan mat. Jag vet inte om jag vill börja äta igen, mår verkligen toppen just nu!


Sovmorgon

Har just stigit upp från en lång och härlig nattsömn. Har sovit frpn 23.30 till 9.40. Så skönt!! =) Nu så har jag pallrat mig till soffan och sitter med datorn i knäet. Ska nog gå och få i mig min vitamidryck till frukost så jag inte rubbar balansen så mycket.
Gårdagskvällen på genrepet gick bra. Var inte tänkt att vi skulle sminka alla bara inför genrepet utan vi skulle se vilka sorters karaktärer de skulle spela så vi kunde planera sminket till sen men så helt plötsligt så fanns det fotografer på plats så det var bara att stressa på sminket på dem alla. Tack och lov så var vi ju alla från skolan på genrepet så vi stod fem stycken och sminkade febrilt. var klara på ungefär tio minuter så det gjorde vi toppen bra =) Känns bättre inför denna helg nu, nu är jag inte nervös längre utan det kommer att gå riktigt bra tror jag =)

Nu sitter jag här och har en helt ledig dag i Umeå. Vet faktiskt inte riktigt hur jag ska fördriva hela dagen men jag har tänkt att ta en promenad, läsa lite ur min bok som jag aldrig annars hinner och så gå en stund på stan. Blir att vara på skolan i morgon på förmiddagen, ska hämta lite löshår till Emmeli och gå igenom lite små saker som vi känner vi vill kolla mer på. Efter det så ska vi springa på stan tillsammans och leta grejer till slutfotograferingarna =) Vad kan man mer göra en dag som denna i Umeå??


Framme I Umeå

Nu sitter jag på Grisbacka och ska sleva i mig min midag, 0.5 liter grönsaksbuljong, för att sedan åka till Ersboda på Evys där revyn håller till.
Lilla Nisse hoppade precis upp på skrivbordet, det är inte ofta han orkar en sådan  kraftansträngning. Hahaha han är inte så liten den katten. Kankse att de har fått ner hans vikt till 11-12 kilo nu :P Hahaha han är kesjuk...nyss klev han på tangentboredt så det blev en massssa knasiga boksäver :)

Jajja hinner inte mer nu uppdaterar mer om hur allt går lite senare =)

Skakis I Kroppen

I morse hade jag tänk ta en liten sovmorgon till halv nio ungefär men så blev det inte. Vaknade strax före sju och vred och vände på mig. Strax efter sju började älsklingen väckarklocka att ringa och hans snoozning var påbörjad. Låg och mös i sängen tills han skulle upp och iväg på jobbet och då ställde jag mig i duschen. Då jag hade duschat ett tag så kände jag att jag blev konstig i kroppen, alldeles skakis. Jag orkade knappt lyfta armarna och händerna skakade hela tiden. Tänkte att det kankse var ett tecken på att få i mig min "frukost" som består av 4 dl plommonjuice och en thé kopp. Var inte lätt att gå ner i trappen då benen vill vika sig men efter att jag fått i mig frukosten så la jaag mig på soffan en stund så nu är det fint igen =) Behövde nog den lilla frukosten så nu ska jag ta en kopp thé med lite honung i så ska det motverka skakigheten ännu mer.

Styr bilen mot Umeå vid ett tiden :)


Tredje Dagen Snart Avklarad

Har snart fastat i tre hela dagar och denna dag har verkligen gått bra. Kände en dipp strax innan lunch men efter lite dryck och en halvtimme i massagestolen på jobbet så var jag som ny människa igen. Hoppas det håller i sig och går ännu bättre i morn. Energin har börjat komma tillbaka så just nu sitter jag jätte pigg i soffan för första gången sedan tidiga hösten :) Detta verkar faktiskt fungera!

I morgon åker jag till Umeå för att påbörja praktiken med Revyn. Genrepet går av stapeln i morn kväll så då ska jag vara redo. Fy bubblan vad nervös jag är. Fick höra igår att det kommer bli en massa jobb då de har en "scen" med sombies och den andra som 20-tal...varför inte vända på den ordningen så skulle det gå mycket fortare för mig :P Skillsen ska sättas på prov nu!

Har fått två leveranser idag. Skickade en beställning till Bonvisage igår och idag så hade jag det på köksbordet då jag kom hem. Det kallar jag bra service!! Hade beställt en tom palett och sedan 15 skuggor att fylla den med. Sen blev den en foundation, pennvässare och lite mer smått och gott.
Den andra leveranser var från Lotta Nyberg. Fick hem tre produkter som jag ska testa och recensera. Detta kommer att komma här på bloggen lite senare :)
Har hunnit testa en av produkterna och själva användandet var toppen, nu ska jag bara se om det är ett hållande resultat.

En liten visit till Thomas och Kicki blir det nu, Kicki har ofått en julklappp av oss :P


Ledins Vitamin fasta

Jag och mamma kör tillsammans men jag ligger en dag i förväg. Vi fastar i 6 dagar och har sen upptrappning, innan hade vi nertrappning. Det innebär att vi inte äter någon mat men dricker dessa drycker som tex plommonjuice, vitaminjuice, grönsakskur, grönsaksbuljong och en massa ört thé. Just nu är jag inne på min andra dag helt utan mat och det har gått bra hittills. Just i denna stund kurrar magen nå fruktansvärt och jag har dessutom haft Oturen med att vakna upp och ha inlett lingonveckan. Magsmärta och allmänt hemsk vecka samtidigt. En chokladbit är aldrig fel då man har mens men nu jävlar kör vi hårt. Tar jag mig förbi morgondagen ska det bara börja gå bättre och bättre. Hungerkänslorna ska försvinna efter ungefär tre dagar och man ska börja få en otrolig energi. Nu ska verkligen alla slagg produkter lämna denna kropp och förhoppningsvis hålla sig på avstång ett tag ;)

Vart med min Misa ikväll och har sett Spårlöst. Spännande och alltid lika förlösande då de äntligen får träffa sina förälldrar.
Nu ska jag gå och lägga mig så att jag slipper vara hungrig :P


Goabdalis

Goabdalis står det på den ena skylten och på den andra står det kobdalis. Samiska och svenska skulle jag tro att det är =) Det är i alla fall vart vi har hållit till idag. Vi steg upp tidigt (för att vara en söndag) och packade bilen full med kläder och utrustning och sen bar det av till jokkmokks komun och skidbacken.
Första åkningen med brädan för denna vinter och detta år. Var rätt så skön temperatur men lite blåsigt. Blåsten tilltog under hela dagen så de sista åkena blev väldigt kalla.
Den nya sitt liften fick klart godkänt. Berget är visserligen inte så långt men man hinner ändå få ont som bara den på insidan av låret från bygelliften, så att sätta sig på en bänk med varmt sittunderlag och bara njuta av utsikten tills man är uppe skadar inte :) De nya nerfarterna var sådär. Nån backe som gick att åka i och som var rätt skoj men de hade förstört vår absoluta favorit med att göra puckelpisten där =( Lite tråkigt! Men familjebacken och den nya backen till sitt liften vart de nya favoriterna och åktes flitigt i.

Jag har redan kramp och värk i mina vader så i morgon vill jag inte ens tänka på hur de kommer att kännas. Tror jag drog åt skorna lite får mycket efter lunch pausen så efter halva liften hade jag kramp i de små vaderna så därav den extra smärtan tror jag.

Lite blåsningen nu och kankse färgning av håret :)


L8Nyberg.se

Ett sammarbete med Lotta Nyberg har inletts.
Lite erbjudanden kommer att komma lite senare...
Kolla in hemsidan och hitta de produkter du vill ha så kan vi ordna beställningen sedan :)
Mer info inom kort.


Träningsvärk och Pyntvärk

Träningen igår efter jobbet varriktigt skön men onödigt varm. Det är så varmt och fuktigt i Nautilus lokaler nu då de håller på att bygga ut lite mer gym åvanför bad basängen. Det blir väldigt kvavt av värmen från vattnet men det är ju bara för en period så man får ha överseende. Det gick i alla fall riktigt bra så idag känns det i min kropp. Känns mest i axlarna och vid skuldrorna men det är en skön känsla. Igår då jag höll på att plocka bort julen så blev det ex antal vänder upp och ner för trapporna i huset så på kvällen kände jag av både träningen och pyntningen i benen så jag trodde jag skulle ha ont i dem idag men de känns ingenting.
Nog surrat om träningsverken nu :P

Ikväll kommer Camilla Sundström förbi så jag ska plocka ut löshåret som jag satte i på henne i höstas. Hon har verkligen stått ut länge med det!! =) Tror att hon kan längta efter att få dra en hårborste genom håret tätt mot huvudet, det är det bästa efter några månader med löshår :)
Jobbar långdag idag så jag är inte hemma förens vid sju så Camilla kommer på en gång och om jag hinner efter vi är klara hade jag tänkt göra den sista städningen som jag inte hant igår. Det är kvar att dammsuga och skura sen är huset som nytt ;) Jätte skönt!!

Mike var förbi en sväng igår på kvällen så vi åkte på ICA och hämtade ut det efterlängtade paketet med zenon ljus till bilarna. Blir att montera för mig på BMWn i helgen men Mike skulle montera redan idag. Hoppas mitt lyse blir bättre, ser så dåligt när jag pendlar så mycket i mörkret nu :/

Grillade årets första korv igår kväll också. En snabbvisit hos Daniel som satt ute i snön men Pelle och Emma och grillade. Man luktar så gott efteråt :)


Begravning

Idag har det vart begravning för farfar. Fy bubblan vad jobbigt det har vart men skönt att vara med släkten. Alla små barn gör att det är lättare och att det blir skratt ibland. Jag har verkligen världens sötaste kusinbarn!! :D
Brollo och Jeanette har vart hos mig ikväll. Har myst på soffan framför en tjejfilm som var riktigt bra. My best friends girl hette den. Nu visas so you think you can dance :)
Tillbaka till älvsbyn och jobbet i morgon. Hade vart skönt att vara hemma en dag till men det är snart helg får jag trösta mig med. Onsdag redan i morn veckorna går så snabbt. Nästa vecka är jag i Umeå igen för att sminka Hörneforsrevyn alla kvällar. Galet nervös!!

Orkar inte plita ner något mer idag. Natti natti får det bli♥


Hemsida

Jag har börjat knåpa på en hemsida där det kommer handla rätt mycket om makeup. Kommer till en början att finnas både här och där men såsmåningom kankse bara på ett ställe... Sidan är www.nogg.se/elinilsson

Välkomna!! :)


Dött På Inlägg

Nu har det vart dåligt med inlägg hela helgen.. Har vart i Umeå på utbildningen och inte haft med mig mitt mobila bredabnd då älsklingen skulle ha med det till sthlm. Då blire lite svårt att göra inlägg utan internet och utan tid. Helgen har vart fullproppad av tok roliga saker. Vi har verkligen jobbat med fantasin och haft skoj! =D Torsdagen började med att kika på massor med inspirationsbilder, fredagen körde vi igenom fantasy och Trend, lördag gällde dragqueen och barnmålningar och idag har vi haft fotolära och svart/vit fotografering.
Tackar så jätte mycket åt EC som var min modell idag. Skoj att ses då det var tok länge sedan och bli lite uppdaterad på vissa fronter :D Grattis till Maria!! :D

Kommer att komma ut en del bilder i veckan från skolan. Har haft lite krasst om tid att få ut allting men nu ska det tas tid.. Har lite tid över då jag är gräsänka hela veckan. Älsklingen är i Sthlm på kurs så det blir hela åtta dagar utan varandra.
Jag och katterna ska ta och bege oss mot sängen strax. Är ganska död efter denna helg och i morn är det åter till jobbet som gäller. Ingen sovmorgon. På tisdag kanske jag kan sova lite längre, jag har möjlighet till det men frågan är om jag inte kommer att vakna tidigt och inte kunna somna om ändå :S

Jag har fått så otroligt mycket inspiration från skolan i helgen att jag vet inte när jag ska hinna allt. Vill göra massa saker och ska maila till en massa sidor. Ska bli medlem och förhopningsvis kankse resencera lite produkter. Håller tummarna :D

2½ Men och sängen....



Plugga Ideér För Slutfoto och Dragqueen

I morgon åker jag till Ume. Ska redan i morgon visa upp våra ideér för slutfotot så idag blir det att sitta och rita och försöka få ihop detta :) Ska börja fundera på hur min dragqueen sminkning ska se ut också. Den ska göras på lördag och jag hoppas att Lars är ledig så han kan sitta ner i modell stolen igen =) Annars måste jag ragga en ny man att göra om till kvinna ;)

Inför söndagen behöver jag en kvinnlig modell som ska fotograferas i svart/vit foto. Måste börja kika runt om det är någon so har möjlighet att komma till skolan och slå sig ner i stolen en timme innan det är dags att stå framför kameran :) Någon sugen??

Nu så sitter vi och äter av gårdagens godis. Tror jag ska gå och göra frukost istället....


Saluhallen

Nu har våra soffor lämnat oss. De är inte våra längre. Kvinnan som var och kollade på dem förra veckan höll sitt ord så det kom pengar idag och en kille som hämtade sofforna. Vårt hem är ett hav nu :P
Har vart död efter jobbet så nu har vi vilat en stund påsoffan så vi orkar ta tag i hemmet och fixa iordning lite. Ska storstäda på onsdag, första gången jag längtar till en storstädning :)

Har nyss lagt ut en ny annons på Blocket på Den misslyckade julklappen åt pappa. Buddy Holly biljetterna var för den 20 Feb och de är utomlands till den 23 feb. Typiskt då man tycket att man kommit på nått bra :(
Är det någon som vill gå på musikalen den 20 februari så har vi två biljetter på rad 2 till salu för 800 kr.

Sitter i soffan med mitt nya underställ på mig. Var på intersport efter jobbet och skulle byta storlek på ett underställ jag fått i julklapp men jag böt även från layer one till layer two. Helt magiskt mysigt!! Är så otroligt mjuka och lena, som silke mot kroppen. Nämns inte ha något lager under detta, vill ju känna den jätte mjuka insidan mot kroppen ;) Provade en annan storlek av layer one men kom inte överrens med grenen och midjan på nederdelen. De var så låga att man visade rumpan om man böjde sig framåt och sen var det en knasig gren som aldrig riktigt kom hela vägen upp, ständigt häng på långkallingar är inte skönt :P

Nu ska jag ställa in bokhyllan i vardagsrummet igen och dammsuga bakom byråt i hallen. Änglarna har lämnat mycket stoft :P


Vintrigaste Vintern På Flera År

Det är verkligen en riktigt vinter i år. Det är en massa herrans år sedan det var så här mycket snö och kallt hela tiden. Idag blåser det också utav bara f*n så det isar i märk och ben. Då jag väntade på att Carl skulle komma i morse för att vi skulle åka till jobbet så trodde jag verkligen att mina tår och ben skulle förfrysa sig. Min parkering var fortfarande inte plogad så jag fick ta satts för att ta mig fram till vägg uttaget och så körde jag fram och tillbaka några vändor så att bilden inte skulle fastna tills jag ska hem. Hoppas verkligen att någon traktor kommer och skottar bredvid min bil idag så jag slipper plumsa i djupsnö och kankse köra fast.

Jag klagar absolut inte på att vi får ha en riktig vinter, då det är så mycket mysigare och trevligare än ingenting alls....MEN, lite varmare skulle vara perfekt. Ca -10 grader så man kan vara ute och njuta av snön. Då det är såhär jäkla kallt så vill manj u inte gå utanför dörren. Finns ju så mycket skoj man kan göra på vintern såsom att köra skoter, åka snowboar, pulka, grilla mm. Men just nu är det för kallt :/

Sömnen har vart frånvarande i natt. Somnade inte förens efter tre nån gång och steg upp halv sju. Har sovit för mycket hela helgen så det straffade sig i natt. Än så länge känner jag mig pigg och inte påverkad av för lite sömn men vi får se hur eftermiddagen blir. Halvdag i morn och sedan ledig igen :)
Januari månad kommer att innebära ganska mycket ledighet från jobbet för mig, men då har jag andra sysslor istället. Snart Umeå och utbildning :D


Gaddad.se

Min ryggtavla är utlagd på Gaddad.se. Det visste jag inte alls om men Tinas Crille visade mig det igår. Ganska skoj faktiskt och det var vissa som komenterat den. Måste tacka för att folk tycker den är snygg :D

Crille och Fredde verkar ha samma åsikt och det är att det är en Pelefant :P

Haha kolla in min och många andra snygga tatueringar på Gaddad.se

För att se min gå till http://www.gaddad.se/gallery/tattoo/90368/


Bilden är tagen av Fredde Edin och ligger på gaddad.se


Finbesök Från Göteborg

Nu är det omvända roller. Det är Mattias, Louise och Meja som ska komma och hälsa på hos oss. Det brukar alltid vara jag som hälsar på dem nere i Göteborg. De har vart här över hela julen så vi har setts redan flera gånger men de har aldrig vart hem till oss i huset så nu var det dags ;)
Så typiskt att jag är förkyld då Meka ska komma. Vill ju gosa och mysa med lilla kickan men det är inte så snällt då jag kan smitta henne. Inge skoj att flyga hem med ett förkylt barn.

Mös med Misa igår kväll framför tvn. Blev en hel del surr, lite fika och ganska mycket funderingar. Jag håller tummarna för dig Misa och hoppas verkligen att det går vägen :D


Årets Första Dag

20100101 är dagens datum. Ser ut som en massa datorkoder istället för ett datum. Konstigt att ett deccenium redan har hunnit passera. Känns som att millenie skiftet var i förrgår. Nytt år, nya möjligheter och nya utmaningar.

Gårdagen var jätte trevlig. Maten  var super god, sällskapet var toppen och natten fick jag avsluta med min älskade familj. Överraskade mamma och pappa med att komma till dem efter tolvslaget och det blev en hel del tårar och skratt. Underbara familj!! =)
Hos värdparet på pitholm bjöds det på en hel del sjungande framför kareoken. Kanske min röst försvann lite där :P Idag har vi sovit tilll strax före två och sedan förflyyttat oss till soffan. Är inge bakis men min näsa har helt och hållet stockat igen så jag går omkring med en pappersrulle hela tiden. Har börjat bli öm om snoken :(

En sväng till Boden blir det ikväll för att köpa extraljus till Pickisen och delivery av vår dator som en kille ska köpa. Kankse svänger förbi vittjärv om Brollo håller sig hemma :)


RSS 2.0