WishList

Snart, i april, fyller jag år och jag har redan massa saker på mi önskelista. Vill gärna ha en pulsklocka innan april så jag ska nog flörta lite extra med min mamma ;)

Dessa saker finns på min WishList för tillfället.


Veckans Träning

Måndag och ny tag för träningen. Ikväll blir det gymträning med coacherna och sedan ska jag ha en individuell träning nån av kvällarna för att finslipa ett pass anpassat till mig, vilken dag vet jag ej ännu.
Förutom de två gym passen har jag tänkt ett konditionspass och nån kvällspromenad också. Planen ser ut som följande just nu men kan komma att förändras beroende på vilken dag jag får tid med individuella träningen. Är peppad till tusen!! :)


Lunch Promenad

Vädret är helt underbart idag igen. Solen skiner, droppet från taken trippar mot marken, tempmätaren visar flera grader åvanför noll strecket.... jag det kan inte bli så mycket skönare vår väder.
Jag var verkligen tvungen att gå ut på lunchen för lite frisk luft och sol i ansiktet. Tog mig en runda genom södra hamn och badhusparken innan min lunchrast tog slut.
Önskar att jag slapp gå in igen och sätta mig vid skrivbordet men jobbet kallar.

Önskar så in i bomben att det är sånt här väder till helgen. Då säger jag bara SKOTER!!!! :D
(kankse men bara kankse att älsklingen fått igång sx600 så då kan vi köra var sin skoter :D)


PannkaksTårta

Just ätit en god pannkaksTårta till frukost/lunch :) Gjorde plättsmeten på vetemjöl special så det blev en fullkornsvariant av plättarna och riktigt goda. Nu har de fått landa lite i magen så jag ska dra mig till Öjebyn på Actic för att säga upp mitt abonnemang som löper där och sen vidare till StepIn för att köra ett pass i gymmet.
Älsklingen ska strax iväg på dagens äventyr... så jag är ensammen nu resten av dagen och halva natten.

Vad händer sen idag och ikväll??

Underbart God Hallonsorbet



Denna sorbet är verkligen utsökt god. Jag älskar det syrliga och kalla. På kvällen i tv soffan när godis suget smyger på är det perfekt att tillreda och njuta av en nyttig antioxidant bomb med hallon.

Elins Hallonsorbet:
Stor satts (6 portioner)

400g hallon direkt ur frysen
1 dl färskpressad appelsinjuice
1 msk florsocker

Kör i en matberedare till en slät massa, slicka i dig och njut :)

Mumma

Min tur att ha fredagsfika på jobbet idag. Som alltid älskar jag att baka så att "bara" ta med en kladdkaka känns tråkigt. Jag vill alltid testa nya saker och smaskigheter. Idag hade jag fixat en Pepparmints semifredo och en helt vanlig ostkaka med lite grädde och hallonsorbet. Ostkakan är visserligen super enkel men den är sååå god och hallonsorben som är liiite syrlig mot den söta osten gör sig sååå bra. Mumma säger jag bara!



 Det blev en lyxig fredagsförmiddag på jobbet och det verkade gå hem hos kollegorna. I helgen tror jag att jag ska göra en pannkakastårta. Har vart sugen på det i nån vecka nu så det kankse blir lyxfrukost/lunch i morn :)


Jag Har Bestämt Mig - Tror Jag

Jag vill ha lugg igen. Inte en lugg lugg som bara är en lugg rakt ner hela tiden utan en lite längre lugg som man kan variera. Jag velar fram och tillbaka hela tiden då det är skönt att vara utan lugg men det är rackarns fint med. Har läst en blogg i några år som en tjej i The Big Apple skriver och hennes frippa gillar jag skarpt. Tror nu att jag bestämt mig för att efterlikna hennes bang :) Jag bara tror än så länge, ska smälta det ett tag till innan jag tar steget men nu har jag i alla fall hittat luggen jag vill ha om jag ska ha en ;)

How to do tycker ni?
Det är denna tjej, Keiko Lynn, som jag tycker har så fint hår. Kolla in hennes underbara blogg genom att klicka på bilderna som är från hennes blogg.




Går att variera hennes frisyr väldigt mycket vilket jag gillar. Jag har gärna jätte lockigt ena dagen men platt och rakt andra :) Jag tror detta är nått för mig!

SaveSmart

Detta är en hemsida som man gratis kan göra en anvädare på och få rabatter på olika saker. Just nu finns det tex rabatter på hyrbilar, klockor, ecspressomaskiner, tidningsprenumerationer mm. Om man är ute efter något speciellt kan man även skriva till dem önskemål som man vill att de ska rabattera.
Fungerar ungefär lite som Campadre.

Jag är medlem och kikar in ibland och kollar om det finns några bra erbjudanden som man ska slå till på. Kika in ni med och bli medlem :)


Klicka på bilden för att komma till hemsidan.


-26 Härliga

Inte förens jag var påväg från garaget upp på jobbet la jag märke till hur kallt det egentligen är idag. När jag var ut och satte bilen i värmaren så tyckte jag det var rätt så skönt men det visade sig vara rätt bitande ändå. Jajja bara att ta det och invänta bättre tidern

Idag är vi åter på benen så det är skönt. Lite lite matlust fortfarande men jag tvingade i mig en tallrik med fil på morgonen. Tanken är att laga tacopaj till middag idag men det får jag se om vi är så sugna på. Känns tungt att äta så pass lagad mat, skönast är flytande kall mat än så länge :P

Nyttig afton har jag planerat att ta ikväll. Det ser för jävligt ut hemma snällt sagt. Komma hem från stugan med packning och skoter utrustning och inta soffläge direkt innebär att hallen är som ett bombnedslag och jag ska inte ens ge mig på att försöka förklara hur hemskt dammigt golvena är, allt katthår som rullar och all blomjord som de lyckats sprala ut i helgen....
Det blir dammsugning, skurning, dammtorkning, tvätt av kläder och ren bäddning av magsjuke sängen ikväll. Roligt!! Vem vill komma och hjälpa till?;)


Sängen Strax

Har legat i soffan sedan klockan elva idag och strax blir det sängen igen. Har fått i oss lite fil och flingor till "middag" idag och så försöker vi dricka massor med vatten. Känner mig bättre men än inte hundra. Magsäcken spänner och krampar och huvudet snurrar direkt man reser sig. Detta kommer nog att vara borta i morgon efter en natt med sömn :)

Natti natti nya tag i morn :)

Mys I Stugan

I helgen har vi vart släkten i stugan. Det har blivit massor med bus med barnen, bastubad och allmänt njutit av stunden. Mormor har njutit av att ha alla barnen, barnbarnen och barnbarnsbarnen runt sig, hon har suttit i sin fotölj och stickat eller vart ute i solen och nutit av dess värme.
Har blivit några mil skoter också för mig och älsklingen. På söndagen då alla de andra hade åkt var vi ute och körde var sin skoter. Jag tog pappas och älsklingen hade vår F7:a och så har jag försökt lära mig att burka i lös/puder snö. Gick bättre och bättre för varje försök med det krävdes 4-5 fastkörningar ;) Nu kan jag det men kan alltid bli bättre ;)

Igår eftermiddag efter en liten powernap fick jag halsbränna som bara blev värre och värre och resulterade efter några timmar i magsjuka. Två timmar efter att jag insjuknat så var det älsklingens tur. Även moster och morbror och lilla kusinbarnet Meja åkte på magsjuka i går så det verkar som att någon hade med sig viruset upp till stugan och smittade oss andra :P Hoppas resten av skaran som vart uppe i stugan i helgen slipper, att det stannar vid oss fem!

På menyn idag står det blåbärssoppa och vatten. Mums :/

Frusen Timer

I morse var älsklingens bil utan värmare igen. Denna gång hade timern frusit redan 23.10 igår kväll. Tur var att direkt jag steg upp strax före sju så gick jag och kollade och satte i kontakten utan timer. Nu får denna hemska kyla fan ta och ge sig. Snart startar inte bilarna alls!!

Det är verkligen inte skoj då man inte kan njuta av solen som ser så inbjudande ut genom fönstret ):


Morgon Träning

Dagen började med en super mysig sovmorogn med min älskling och sedan frukost tillsammans. Motorvärmaren till hans bil hade inte funkat i natt så jag fick skjutsa han på jobbet när jag åkte för att träna. Efter träningen fick jag hämta han också så han tog sig hem för att hämta bilen efter nån timme i värmaren och så fick vi äta lunch tillsammans. Uppskattas så mycket de dagar man får lite extra tid tillsammans annat än kvällstid innan läggdax :)

Min träning idag gick kanoners. Körde 20 minuter rodd och det resulterade i 4 km distans. Sen blev det lite övningar för rumpa, insida och utsida lår, axlar, övre rygg, sido fläsket, nedre rygg, mage i flera olika varianter och så stretch på det. Grymt nöjd efter dages pass. Nästa pass blir på söndag förhoppningsvis.

strax eftermiddags fika här på jobbet och jag är galet hungrig. När jag startat dagen med träning är jag hungrig med ett intervall på 3 timmar. Slår aldrig fel utan precis efter 3 timmar börjar magen kurra och vill ha påfyllning av energi. Det måste den såklart få då det går åt mycket energi åt musklerna :) Blir en stor gul apelsin strax.


Dessert Till Lunch



Efter en förrätt och en varmrätt återstod det godaste, efterrätten ;)
Åt en mumsig bärpaj med blåbär och hallon. Den var verkligen perfekt! Lagomt syrlig tillsammans med lite sött lager överst. En mycket god och trevlig lunch blev det. Dock två timmar lång men ibland får man lyxa till det ;)

Lilla Meja har charmat oss hela tiden vill jag lova. Hon är så duktig på att räkna och lägga pussel och så vet hon hur man får uppmärksamhet, söt barn :D


HelloSugar Cupcakes

Om ni inte har sett denna tjejs sida och kreationer så har ni verkligen missat något. En pite flicka som slått sig ner i stora staden stockholm och arbetar med hennes passion vilket är bakning. Hon gör helt otroligt vackra cupcakes och är fenomenalt duktig med sockerpasta.

På mitt bröllop som jag nån gång i livet kommer att ha vill jag nästan ha en sådan här kreation med en cupcake till gästerna. Hur fiffigt är inte det och hur snyggt som helst!!

Se bara på dessa bilder...







...Helt fantastiskt fina!!

Bilderna är från Åsa Hellgren
Hello Sugar Cupcakes AB
Kika in på hennes hemsida för att se ännu mer bilder på allt fantastiskt söt hon har gjort.
Önskar att hon hade hållit till här i stan så man hade kunnat handla hos henne men marknaden är såklart betydligt större för henne i sthlm.


Herrgårds Lunch

Idag har vi bokat lunch på Herrgårn på Strömbacka med släkten. Mammas sida ska träffas nästan allihopen och äta god lunch och umgås med kusin Mattis som är hem från Göteborg med lilla sockertoppen Meja. Mejsan blev 2 år i söndags så hon kommer att få paket idag :)
Är så sällan man träffar dem så i veckan har vi en släkt vecka. Idag lunch och i helgen ska vi allihopen upp till vår stuga för att mysa och umgås ännu mer :) Hoppas att det blir lite mildare väder så det går att vara ute i snön och kankse köra lite skoter också, men det är nog önsketänkande som vi kan glömma. Tempen ligger nog ner mot -30 grader även hela helgen :(



Lilla Meja ska vi fira idag :)


Annorlunda Morgon

Lite sen till jobbet och stessade som en tok för att hinna i tid, vilket verkligen inte hade behövts. Vi hade kunnat ta sovmorgon hela bunten då vi var strömlösa upe på vår avdelning. Ingen annan i banken var utan ström bara vi på Telefonbanken och det resulterar såklart i inga datorer, inga telefoner och vi kan inte jobba. Massa felsökning och pojkar/farbröder från el firmor har sprungit omkring och försökt hitta felet. Tillslut hittade det en transformator som var utslagen i vårt lilla skrivarrum. Tog dock lite tid så allt kom igång vid 09.30. Fram tills dess har vi haft mys i mörkret med en massa tända ljus och gott bröd :)


Kostföreläsning

Idag är det kvällsjobb som gäller och sedan ilfart till StepIn för att gå på en kostföreläsning. Egentligen börjar den 19.45 men jag jobbar såklart till 20.00 så jag blir lite sen. Hoppas jag inte missar så mycket bara!

I morse steg jag upp med älsklingen och tog mig en lätt frukost och sen bar det iväg till StepIn för att köra ett pass i gymmet. Grymt bra gick det och jag är bara mer taggad. Vill köra hela tiden men tiden räcker inte till :P Blev i alla fall 15 minuter rodd och sedan 60 minuter styrke idag. Blir ett till pass på Torsdag morgon då jag också jobbar kväll. Längtar nästan ;)

Nu när vi bytt gym till StepIn och jämför med Actic känns det lite som att man blivit "lurad" på Actic. Fy sjutton vad mycke tyngre samma maskin är på StepIn jämfört med på Actic. Orkar inte alls lika mycket vikter fast det är samma övning. Här har man trott att man orkar 55 kilo bröst men på StepIn klarar jag bara 45. Ganska stor skillnad!! Men men nu känns allting toppen och mitt tagg har återfunnit sig. Beach 2011 ;)


Mitt HjärteGull



Mitt älskade söta hjärtegull. Han är allt finast i världen och helt underbar!!
Ha en toppen dag älsklingen tills vi ses i eftermiddag :D
Pusses i mängder


En trevlig och mysig alla hjärtans dag önskar jag er alla andra. Ha en toppen fin dag och ta hand om varandra, njut av livet och skratta högljutt :) 


Vardagen Är Åter

Nu är det vanlig vardag igen efter en helg med äventyr :)

Skotern är avlastad och inställd i garaget. Älsklingen har vart och pussat lite på den igår kväll och han är galet sugen på att smacka ner motorn hellst bara över en dag och ut och gasa sen men det lär nog ta lite längre tid än en dag :P Ska blir roligt när den är igång och provköra. Vi har i alla fall testat att vi rymms två den, behövs inte någon dubbeldyna.

Jobb hela dagen och sedan träning på StepIn ikväll. Jag och älsklinegn "firade" som sagt alla hjärtans dag i fredags i Sundsvall med hotell och good middag så det hinns inte med så mycket "firande" ikväll. Ska laga en kycklingwok till middag och sedan blir det träning ett par timmar på StepIn för mig. Efter träningen ska vi såklart njuta av något gott och mysigt som hör Alla hjärtans Dag till. Kankse inhandlar en bakelse efter jobbet :)

Äntligen i dag drar träningen igång med StepIn. Jag vet inte om jag nämnt det för er... jag ska vara med i Toppformarna som hålls på StepIn, därav mitt konditions/styrke och Bia test förra veckan och nu sätter vi igång med tuff träning i 10 veckor. Är så taggad och och peppad. Hoppas för guds skull bara att man slipper förkylningar eller skit som kan sätta käppar i hjulen!!


Höga kusten i Solskenet

På förmiddagen idag passerade vi höga kusten och det är väl som standard att ta kort på bron varje gång man passerar. Idag var vädret på topp och solen värmde:)

Nu är vi hemma om ca 5 minuter och tripmätaren står på 157 mil totalt :)

Nu väntas Mollys födelsedags kalas :)



Goood Middag på SteakHouse






Gårdagens middag kokade vi på första restaurangen vi hittade i Sundsvall. Det visade sig vara en jätte bra restaurang och populär. Vi kom precis i rätt tid för efter oss fick folk stå i "kö" för att grå ett bord.

Jag åt whisky markerad oxfile med smör stekta kantareller och råstekt potatis, älsklingen åt den största planksteken jag sett. Efterträtt hör till en lyx middag så jag åt gammeldags vaniljglass med varma hjortron och älsko trippel glass med noisette.
Efter middagen gick vi tillbaka till hotellet och sov...inte ofta man lägger sig klockan nio en fredag :)

Nu är vi i bilen påväg hemåt. Strax i Doksta.

Roadtrip uppdate

Lämnar Borlänge nu. Åkte från Pite 22.00 igår och nu är vi påväg tillbaka. Blev ca 3 timmars sömn för mig i natt. Älsklingen hade första kör passet ner till Sundsvall och sen tog jag över vid tre tiden och körde till Falun. Blir att stanna till i Sundsvall på Ikea om nån timma :D Återstår att se om vi kör hela vägen hem idag eller om vi s tannar och tar in på hotell i natt :)


Roadtrip Borlänge

Mitt andra lilla hjärta som jag har hemma i mitt hus, alltså min älskade sambo Christian har nu inhandlat ytterligare skotersaker. Igår var det en tripp till Råne vi avklarade och där inhandlade han en skotermotor som suttit i en Artic M7. Nu idag har han ringt och meddelat att han tänker köpa ett chassie att sätta denna motor i och då har han hittat det i Borlänge av alla platser i landet. Så det blev en semester dag från jobbet i morgon för att sätta oss i bilen i natt och köra de 78 milen till borlänge. Lasta på skotern på pickisen och sedan sätta röva i bilen igen och påbörja de ytterligare 78 milen hemåt.
Vi planerar att vara hemma lördag mitt på dagen någon gång. Blir att ta in på hotell natten mellan fredag och lördag någonstans så man får lite "lyxliv" mitt i roadtripen. Tur att jag älskar att åka bil ;)

Allt söt är han när han ringer, det hört i rösten på en gång att nu är det nått speciellt ;) ♥


Lilla Fyra Åringen

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Mollys födelsedag - Hurra Hurra Hurra



Presenten är inhandlad och den hittades på Toy´s R us i går i Luleå. Hoppas hon ska gilla det hon får och att det inte är något hennes mamma redan har köpt ;)


Underbara Ängel

Lilla skot barnet som jag älskar högt. Mitt lilla trollbarn Molly kan inte bli sötare än på denna bild. Jag smälter varje gång jag ser den!! Helt bedårande och underbart söt :D Tänka sig att hon redan har gått och blivit fyra år gammal. I veckan är det kalas...funderar bara på vad skönheten kan vilja önska sig?!





AiluCrash

Lite bilder från plåtningen på AiluCrash (tidigare Colored office paper/echo) med Maria som fotograf.
Alltid lika skoj att sminka killar som inte är vana att bära smink ;)





Filmen "Jag Saknar Dig"

I helgen hade filmen "Jag saknar dig" smygpremiär i Göteborg. Filmen är inspelad i vackra Piteå, såklart, och huvudrolls innehavarna är från Kiruna. Tidigare i höstas sminkade jag ett band som fotades tillsammans med Maria Fäldt och det är bandet som har gjort musiken till filmen "jag saknar dig" och sedan så har sångaren i bandet en roll i filmen.

AiluCrash heter bandet (tidigare Colored office paper) och de släpper sin skiva i samband med att filmen kommer på bio. När det blir vet jag inte riktigt med snart hoppas jag. Är nyfiken:)

Här kommer i alla fall lite bilder från smygpremiären som fotografen Maria Fäldt har tagit.
Kolla gärna in dessa sidor:
Jag saknar dig
Maria fäldt
AiluCrash








    

Försäljning

Nu har vi vår "gamla" skoter till salu. Vi har inte hunnit göra många mil på den men den ska ändå säljas nu då vi har köpt Articen. Yamahan är gudomlig och går som en klocka. Finns inte en skavank på den så det är bara att slå till :)


Länk

Vi köpte en "ny" skoter eftersom mitt hjärta kommer att sälja skotrar till nästa vinter och då av märket Artic cat så vi kan ju inte köra omkring med en Yamaha om han säljer Artic, ser illa ut :P Så nu har vi då istället får F7:a som är gudomlig den med :)

Skoter Hela Helgen

Nu är det söndag kväll och jag sitter på jobbet. Futtiga fyra timmar jobbas söndag kvällar och de är eftertraktade :)

Helgen våran blev utstakad med ett enkelt ord: Skoterkörning.
Jag behövde inte vara ororlig att ha en lugn stund över. Det har vart full rulle hela helgen och som den har vart skoj!! '
Fredag kväll for jag och hjärtat till Stridholm och inhandlade en ny skoter, en Artic F7 -04 (måste ju köra artic nu då hjärtat ska sälja det märket). Bestämde oss för att stanna i stan denna helg så lördag packade vi väskan och begav oss ut i rally skogen med den nya skotern. En helgdag utomhus med 6 mils körning blev det :) Trött som ett as när vi kom hem klockan 16 så det blev powernap på soffan innan middag hos söta svärmor. Ett rännande kors och tvärs Pite då vi skjutsade hem mor och far och deras vänner till Lillpite och Rokan innan vi drog vidare till Pitholm för födelsedagsfirande för Sandra :)
Trött tröttare än tröttast åkte vi hemåt vid tolv tiden och gjorde natt illa kvickt ;) Pigg som en mört i morse ringde vi och väckte folket i det Wikinska huset och åkte med skotern över isen för att peppa dem på en heldag ute i naturen. Idag blev det ca 7 mil körda och de har inte bara gått rakt och snällt utan en hel del bus och MASSOR puderkörning. Mör i kroppen men sjukt nöjd!! Vilken underbar helg :)


Degerberget på förmiddagen. Strålande sol och gnistrande trädtoppar.


Vischan Lillpite för lunch/middags paus och lite värme i kroppen.

 
Våra kompanjoner för dagen Marcus och Sandra :)


Oviss Men Fullpackad

Nu är det fredag och helgen kommen igen. Veckan har sprungit iväg och jag har det för onsdag. Vår helg är fullpackad med saker att göra men vi vet inte vad det blir änn....om de är väder ska vi till stugan och köra skoter eller stanna i stan och se rallysprinten på lördag. Om mitt hjärta får sin vilja igenom så åker vi till Sorsele en sväng och inhandlar en till skoter också. Sen har vi lovat att hämta mamms och papps på busstationen efter de vart på Jokkmokks marknad och så ska vi klämma in en middag med söta svärmor.
Ja jag funderar hur denna helg kommer att se ut egentligen...vilket av alla saker vi faktiskt kommer hinna göra :P

Vad ska ni göra i helgen?


Bybor

Igår gjorde jag och älsklingen nått som vi borde gjort för läääänge sedan. Helt galet att man låter det gå så lång tid!! Vi var och hälsade på en av mina allra bästa kompisar från Rokan. Vi var med varandra jämt när vi var mindre, verkigen konstant. Nu har hon bott granne med min mamma och pappa i två år tror jag det är men ändå var det först igår vi tog oss dit och hälsade på. Hemskt!! Ska verkligen inte bli lika länge till nästa gång!!
En trevlig surrstund och massa mys och bus med deras underbart söta lilla vovve (små kär blev både jag och hjärtat, kankse en hundras för oss ;))

Sen var det dags att köra de två hundra meterna med bilen hem till mamms ochh papps och lämna ÅngJanne som vi haft och tinat upp ett avlopp med. Blev en soffstund hemma i Rokan och Onsdags lyx med Gammeldags Vaniljglass innan vi åkte hem till sängen :)

Kan inte alls klaga på min onsdag utan istället tycka att den vart helt toppen bra!!


Käkvärk

Idag vaknade jag upp efter en underbar nattsömn (klubbad från sänggående till uppstigning) med ont i min högra sida i munnen. Har försökt känna efter vart jag egentligen har ont, om det är sista visdomstanden som är påväg upp eller vad det är. Hittar ingen tand som är ond och den visdomstand som ej kommit upp är på andra sidan munnen så det är nog inte den som spökar heller. Det känns med som att jag har ont i självaste käken på nått sätt. När jag biter ihop munnen kraftigt strålar det smärta upp i kinden. Mitt vanliga klick i käken är borta, jag kan inte framkalla det och i vanliga fall så kan jag knärta med käken bara av att öppna munnen.

Har aldrig haft tandvärk eller ont i munnen förr så vadan detta?!

Inget att göra, bara bita ihop, det går nog över det med.


Inbillning Eller Resultat

Jag tror på en blanding faktiskt. En hudvårdsprodukt kan såklart inte ge så snabba resultat men bara av at jag använt DUAC två kvällar nu så känns min hud betydligt bättre än i helgen då jag använde Skinoren. Men om skinoren har försämrat och så avslutar jag det och påbörjat nått som kankse förbättrar så kan man nog se en förändring efter dessa dagar. Mina pimples gör inte ont längre och de är inte röd och irriterade utan nu är de nästan borta helt och hållet. Strange men det verkar som att DUAC kommer att fungera :D

Är inte alls lika blank och fet i ansiktet nu heller. Med skinoren så var jag blank på 30 minuter men nu klarar jag en hel dag framför datorn utan att använda det bästa "oil blothing paper" för att få bort blankheten.

Jag är förväntansfull!


Min Hemska Hy

I måndags då jag var på vårdcentralen för mig hemska förkylning så passade jag på att fråga min läkare om detta med DUAC och Skinoren. Det är ju han som har skrivit ut skinoren till mig och nu fick han se att det inte hjälpt nått snarare förvärrat. Har fått sådana stora pimples som gjort riktigt ont medan jag har använt skinoren så nu skrev han ut DUAC istället till mig och vi ska se efter 4-6 veckor om det hjälpt något. Efter denna tid får vi se vad vi ska hitta på efter om inte DUAC hjälper nått men jag hoppas och håller mina tummar på denna salva.




Får ju inte vara dum och ta två flugor i en smäll då man likaså är på vårdcentralen ;)

 


Åter På Jobbet

Äntligen är jag tillbaka på jobbet och vardagen. Jag är fortfarande goode förkyld med hostan och snuvan med jag är på jobbet och slipper vara rastlös hemma. Sitter inte med telefonen idag då jag måste spara rösten och låta den komma tillbaka men vi har ju annat att göra än bara telefon så det pysslar jag med idag :)

Så mycket man missar på en vecka, galet!! Massor att ta igen och gå igenom så jag har fullt upp resten av dagen :)


RSS 2.0