Kläder överallt!!

Idag är jag ledig så jag har redan fått helg men dagen är ändå fullspäckad. Vet inte i vilken ordning jag ska ta allt.... Tror jag börjar med att söka lite jobb via Internet och sen rensa ur den fullskockade garderoben. Sen gör jag mig iordning och åker in till stan och söker lite mer jobb....hinner jag så blire en sväng till återvinningen =)

För att återgå till det som känns som dagens projekt, att rensa ur garderoben. Sen jag kom hem från Götet så har det legat alla nya klder + alla som jag hade med mig på golvet i en stor och fin hög. Katterna har verkligen tyckt om att göra gångar i kläderna och mysa ner sig. Men nu är allt tvättat och ska få plats på nån av de millimeter som finns kvar i garderoben. Måste verkligen rensa för att nått mer ska få platts, göra lite omorganisationer kankse är behövligt =) Men vart ska jag sätta allt?? Problemet är faktiskt att jag använder nästan varje plagg jag har i garderoben, nån tee som inte används men den tar å andra sidan ingen plats heller.

 Nä nu ska jag ta tag i allt så jag inte fastnar vidd dumburken hela dan!




VILL HA!

I like it this way

Nu är ju mitt hår inte som vanligt längre...elller det är ju vanligt men i en ny färg. Blev betydligt mörkare än jag trott men I like it. Fick lite ångest igår efter att jag färgat men det får jag alltid, så idag känns det mycket bättre =) Sorry mamma att jag inte lyssnade på dig men jag ville ha en förändring, som alltid ungefär =) Hoppas du tycker det blev fint i alla fall!!

Nu är kuvertavgiftten till bröllopet betalad. Längtar en smula efter att få se de söta gift sig...det är stort. Jonas (min "bror") ska GIFTA sig. Ska bli roligt att träffa Fabbi gumman också, min underbara unge!! Jajja, nu ska jag sluta tjöta trams och gå å sova istället...

Krya på er mammi och pappi

Drömmarnas dröm




Vilket underbart sovrum. Jag verkligen älskar den amerikanska, marina, gammeldags och mysiga stilen. Jag skulle aldrig stiga upp ur sängen om jag hade detta sovrum tror jag!! Så otroligt mysigt och fint =)
Tyvär så har jag inte allt denna stil i mitt sovrum men jag ska ha det i  mitt nästa eller om jag gör om det vi har nu =) ÅÅ vill bara krypa ner under täcket i sängen nu!! Bilden är tagen på Promotion mässan i Elmia 20090115.

Svetten ska rinna

Ska på bodypump  med jobbet då jag slutar. Ska träna stenhårt idag tror jag. Känner mig inte speciellt pigg i skallen men kroppen längtar efter ett hårt pass. Tur att huvudet inte behövs i pump =)

Slutar 17.30 men då ska vi vara ombytta och klara på step in så det blir att rusa några minuter tidigare.....längar tills denna arbetsdag är slut. Har bara en arbetsdag kvar sen denna vecka =)

Bestämt mig

Nu har jag nog bestämt mig för att sätta i en mörkare färg. Ska göra samma färg som vi färgade på Tina så jag tror inte att det blir allt för mörkt. Tänker som så också att om jag ångrar mig och vill bli lite ljusare så kan jag alltid göra lite ljusa slingor. Kusin vitamin är duktig på att fixa till om jag skulle bli missnöjd =P
Dock tycker hon att jag ska sluta exprimentera med egen färgning men det är ju roligt och billigare än att gå till frissan, fastän det är släkt =P

Får se vilken kväll jag har tid att slänga i färgen men jag tror det blir i veckan =) Bilder kommer väl senare på resultatet.

Tripp till Boden

Idag bar det av till Boden för att kolla på en bil åt Paulina och Filíp. Det blev ett köp av en volvo 850 som skall åka ner till Göteborg. Hoppas Filíp tycker om den bil vi köpt åt honom då han ser den i verkligheten, men det tror jag då den var väldigt fräsch och rostfri =)
Passade på att hälsa på Dicken i Bredåker för att se hans hus....ett sött hus med ganska mycket renoveringsbehov på insidan. Allt var gammalt men väldigt charmigt. Synd bara att Bredåker inte är närmast, kommer bli ännu mer sällan man ser till karln nu =(

Har just haft mor och far på middag så nu blire nog att krascha i soffan för resten av kvällen.

Ljus vs Mörk

Jag har beslutsångest....ska jag ha den hårfärg jag har nu eller ska jag bli lite mörkare soom jag vart tidigare? Jag trivs som jag har det nu men det är verkligen snyggt med en ren brun färg också....Hur tycker du jag ska göra?


 



Underbara helg

Det blev en sen kväll igår för att bli en tidig morgon idag. Kom hem vid 00.00 men då vare ju scrubs på tv så vi fastnade framför det. Somnade nog vid halv två skulle jag tro och så steg jag upp 07.15 för att åka ivg och simma. Det blev en härlig simtur och en låång stund i bastun.
Nu har jag nyss kommit hem från en dag med Sofia på stan och såklart har jag hittat massa saker, jag som inte skulle köpa nått  =P Så kan det gå.

Middag hos svärmor väntar nu..hoppas det blir nått riktigt gott för min mage kurrar  =)

My head is spinning

Hade just mitt eftermiddagsfika och jag är så trött fast ändå inte trött. Jag tror att min hjärna är trött men fysiskt är jag hur pigg som helst. Satt och bara stirrade på tidningsstället som hänger på väggen i fikarummet...hörde inget och "såg" inget. Tillslut blev det som en lysande gloria kring tidningsstället för att min blick hade fastnat på det så länge....det är verkligen konstigt för jag har inte tänkt speciellt mycket idag.

Men snart slutar jag och då ska kroppen få arbeta istället för hjärnan, ska en sväng å träna efter jag kastat i mig lite mat. Jag älskar verkligen att träna nu, man blir så härligt trött i kroppen och så börjar det ge resultat =)

Vad ska alla göra i helgen?

For once

Jag  vann ikväll på ett lotteri..Jag menar att JAG vann =) Det brukar jag aldrig nånsin göra, min mamma har tatt all tur för vår familj. Men idag hade jag turen med mig att vinna en behandling på Lime här i stan. Ska bli riktigt skönt!! Emma hade också turen med sig att vinna ett presentkort på synsam. Vi hade allt bra trevligt ikväll. Provade många snygga bågar meen jag fastnade för ett par bågar i guld från Bruuns Bazaar. Vill ha dem men jag har ju just köpt två par =/


Pratat med Sofuus och Annelie idag. Annelie har börjat om å plugga fast till sjuksköterska denna gång. 3 år på distans, riktigt stark av dig vännen! Sofia hade sina vägar förbi pite/hortlax på lördag så vi ska la ses en sväng. Ska bli skoj å höra hur hon hare på nya jobbet =)


Tillbaka i de gamla rutinerna

Äntligen har jag vart och tränat igen!! Har haft en ledig vecka då jag vart i göteborg men har haft dåligt samvete hela tiden...kroppen har verkligen krypit som om jag haft miljoner myror i den men nu efter träningen är det som borta. Missade precis pumpen idag men vi får ta det en annan kväll. Träffade svärmor och Kicki påväg ut, de hade hunnit med och fått biljett till pumpen, var tydligen sjukt fullt och många rymdes inte. Hatar när man måste vara typ 30 min före passet börjar bara för att slåss om en plats...då kör jag hellre i gymmet i min egen takt och slipper trängas!!


Scrubs på Tv nu...ska hoppa in i duschen och sen slänga mig i sängen. Se yaa!!

Blondie and the Brunette

Det finns numera en till blogg där mina inlägg syns. Kankse inte uppdaterar här varje dag men jag lovar att det finns roligheter att läsa på Blondie and the Brunette!

En skojfrisk och spontan blogg by Me and Paulina.

"Kom ihåg att änglar bajsar guld!

"Genuin Norrlänning"

Gjorde just ett test på facebook - Är du en äkta norrlänning eller bara en wannabee?
Jag valde verkligen de svar som passade in på mig, inte de svar som jag trodde skulle representera en norrlänning...trodde det skulle bli att jag ver en looser som försökte vara norrlänning men det blev raka motsattsen. En äkta norrlänning äter inte bara renskav och har älg eller ren som favoritdjur =)

Gör testet och se vart ni hamnar =)

Hemma i norrland

Nu sitter jag i soffan hemma i Pite. Ganska skönt att vara hemma men samtidigt inte....så otroligt skönt att slippa snön och vara i underbara Göteborg samtidigt som det är skönt att komma hem till vardagen, katterna och prinsen =)
Det blev en väldigt sen middag för mig i dag och den blev på Sunes =) Verkligen hemma nu =P

Har hunnit packa upp lite nu och kollat igenom posten.....en bröllopsinbjudan till Jonas och Annika hade dimpt ner =) Jag visste redan om att det skulle bli bröllop men har vart tvungen att hålla tyst om det och så visste jag inte när men nu blir det den 14 februari. Då blir det Boden =) Skoj med bröllop =)

Nu ska vi äta lite glass, mysa och sen sova.....

Söndagsgöra

I morse åkte vi iväg till Saronkyrkan för att gå på gudstjänsten som var i morse. Väldigt härligt med massa sånger, kul att sjunga med =) Efter det så gick vi för att käka en brunch. Satte oss på Egg&Milk och käkade jättegoda blåbärspannkakor och en smootie.

Filips snälla mamma hade kommit med bilen in till stan så efter den goda brunchen åkte vi ut mot kullavik till Filip men innan så åkte vi förbi Särö för att kolla in alla de gigantiska villorna vid havet och hur fint det är där. Jag vill bo där!!! Vilken miljö och vilka hus....priserna ligger mellan 15-35 miljoner för villorna där tydligen, fy fan!!
En mycket god middag fick vi hemma hos Filips förälldrar i kullavik och nu sitter jag ensammen hemma i lägenheten. Paulina och Filip är iväg på ett möte så jag ska väl hoppa i duschen, koka mig en kopp the och börja packa min väska...hur ska jag få ner allt?!


Baghera

Idag är det den 17 januari och då fyller vår underbara Baghera 1 år. Lilla vännen växer och växer som bara den men ännu är han inte så stor som jag vill att han ska vara. Den lilla skiten har lärt sig att ta lös mina kristaller som hänger i lampan i köket...inge bra alls, det måste vi vänja av honom med då jag kommer hem!

ÅÅ mina underbara missemjauer.


Underbara vänner

I morse åkte vi iväg till Smyrna kyrkans secondhandbutik. Där fyndade jag två väskor =) Jag älskar väskor!!
Sedan åkte de andra tjejerna hem för att göra sig iordning inför kvällens stundande teater. Jag och Filip stannade inne i stan...vi promenerade och myste på i de lite mindre butikerna, handlade lite tvålar på Lusch och sedan ett par örhängen för mitt presentkort på Accent =)

Nu ikweel har vi vart på el Corazon och ätit en jätte god middag med allihopa och efter det så gick Paulina, Frida och Emilia på teater och jag, Filip och Filip gick till en mysig bar vid Smyrna. Där tog vi några öl till premier leage och Luleå-Linköping hockey. Det har vart en jätte mysig dag/kväll. Nu sitter vi i soffan med en varm och god kopp the för att få tillbaka lite värme i kroppen efter promenaden hem från stan.

Jag har gått så mycket att det värker i mina benhinnor....så äre men det går över =)


Bortskämd som få

Nu är vi tillbaka i lägenheten efter en trevlig dag på stan och restaurang. När vi kommer hem så sitter Filip och Filip i soffan. Disken är bortplockad och köket städat. Vilket lyx att allt är fixat =)

Nu är det mysstund...en massa ljus tända och massage =)


Förbannade slagborrmaskin

*ARG*

Det finns tre lätt så arga tjejer i denna lägenhet idag. Det börjar väl svalna nu men tidigare vare inte skoj då grannarna på övervåningen började borra med en slagborr i morse strax före klockan åtta på morgonen. Vi gick inte å la oss förens vid 02.00 i natt så vi skulle ju sova ut men då vaknar man av ett jävla liv genom väggarna. Dessa gånger är jag sååå glad att vi bor i hus så man slipper störa sig på grannarna och vakna av dem.

Nu ska vi i alla fall göra oss i ordning och sedan sticka iväg för en mysig dag på stan. Ska gå i lite småbutiker i Haga ocg bara strosa och ta det lungt. Nu blev det min tur i duschen.....

Testat mina kunskaper

I morse åkte vi i väg rätt så tidigt till Jönköping för att gå på Elmia mässan. Väl framme så var vi väl där i 30 min innan vi åkte vidare till A6 för shopping. Paulina satte sig i bilen i morse och körde kanske 30 min innan hon började klaga på ont i ögonen och allt så jag tog över ratten och har kört resten av dagen. Det var verkligen skitskoj att köra bil i lite större städer än Piteå. I vår lilla stad kan man ju alla regler så där kör man utan att titta på skyltarna men här är det en helt annan sak. Jag har klarat det helt problemfritt och klarat av att köra mitt i Göteborg. Det finns en stolthet till mig själv =)

Efter Jönköping åkte vi mot Lager 157 utanför Borås. Det fyndades en svart herr kofta och lite smycken. En helt otrolig butik med Asbra priser! Denna dag har vart lång med lite sömn i ryggen också så nu har vi haft en slöar-kväll framför "The Hills". Vi blev pampered by Filip när vi anlände till lägenheten i form av att vi låg och sov i ett rum fyllt av tända ljus och Filip lagade mat åt oss och diskade vårat berg som blev efter frukosten. Vilken service, och stackarn är ju sjuk. Han är bara för go!! Att sedan bara bli väckt och middagen är serverad kan bara ge honom plus i kanten =)

Nu ligger vi tre tjejer i samma säng och det är dags att knoppa in.

Sjusovande och bilturer med Pao

Igår natt var vi väldigt rastlösa och det pirrade i mina muskler....jag har ju inte tränat på flera dagar så vi bestämde oss för att ta en nattpromenad. Det var jätte skönt men det kanske blev en lite lång sväng, vi gick redan vid 23.30 men var inte hemma förens vid 01.00 tiden. Vi var i säng först vid två så i morse sov vi länge. SKÖNT!

Idag vart det en snabb sväng på Ragtime och Prickig katt sedan iväg till Linnéplatsen för att hämta bilen. Möttes upp med Filips söta och trevliga mamma som skjuttsade oss till Kullavik. En fika och rundvandring fick vi i huset och sedan åkte jag och Paulina, bara vi två in till stan med bilen.....ojojoj vad nervös jag var för det var nämligen inte jag som satt bakom ratten utan min kära vän!! Men allting gick jätte bra, vi irrade omkring lite i Kallebäck innan jag kände igen mi och visste vägen till Lackarebäck och Mattias. Så ikväll har jag vart och hälsat på kusin vitamin och Louise. Magen var inte speciellt stor trots att det inte ens är en månad kvar men så söt =)

Nu ska vi gå å lägga oss i sängen, blir väl en hel del surr innan vi sluter ögonen men i morn måste vi åka senast 08.00 för att det tar nästan 3 timmar med bil till Jönköping och Elmia mässan. Tror att jag ska köra också så jag slipper vara så nervös =P

Mer inlägg kommer sen =)

Ensammen morgonmänniska med druvor och ljus

Som den morgonmänniskan jag är så sitter jag nu själv med datorn i knäet, massa ljus tända och en skål med vindruvor framför mig. Har legat vaken i sängen rätt så länge men vid halv nio tyckte jag att det var dags att stiga upp =) Snart ska jag väl väcka de små sovande trollen och då blir det en dag på stan i kungsbacka. Både Fillip och Paulina är lediga så vi ska ha en toppendag tillsammans.

Nu låter det faktiskt som att nån har vaknat inne i deras rum, behöver kanske inte väcka dem =)

Senare idag ska vi nog åka och kolla på lite bilar till Filip också. Vi genomsökte blocket igår kväll och han vill titta på två SAABar....inte min smak av bilmodell men det är säkert en fin bil till Filip och Paulina. "Ungraren" ville hela tiden titta på alla konstiga bilar, nån liten daewoo som var söt sedan en stor chrysler familjebil...Ja hon är roli hon =)



Veckans som den ser ut:
Tisdag = Shopping och billetande
Onsdag = Hälsa på Louise och Mattias
Torsdag = Åka till Jönköping på en mässa och samtidigt shoppa.
Fredag = Ingenting planerat ännu.... Förslag??
Lördag = Umgås med bara Filip då Paulina ska på en teater, biljard och middag eller nått.
Söndag = Sista dagen, myser och packar.


Två miffon med var sin tandborste

Just nu sitter jag i soffan i Göteborg och framför mig har jag två dansande miffon som borstar tänderna. Här kan man inte klaga på att det inte skrattas. Vi har haft en jätte mysig första kväll tillsammans. Så fort jag kom innanför dörren så packades det en ny väska och så bar det av till Panorama hotell för att bada bastu och bubbelpool. Nyss har vi käkat lite kvällsfika som söta duktiga Filip fixat =)

Paulina är en toksmörjare säger Filip...jag skulle skriva med det också tyckte han =)

Hahahahhahaha, nu rakar Paulina Filip, tur att det är en apparat och inte en hyvel. Pao undrar/funderar hur en rakapparat funkar, hur den kan ta bort skägget liksom. Jag håller på att få ont i magen av alla roligheter =)

Nu ska vi krypa till kojs. Natti

Vaknat med fel dag

Jag vaknade strax före sju i morse av att Crille inte låg i sängen utan han stod i hallen och ropade på Tiger. Jag satte mig upp i sängen och tittade runt lite innan jag frågade vad Crille gjorde. Då sger han att han ska släppa ut Tiger..med en självklar röst och ett lite funderande tonfall. Jag satt bara i sängen och funderade lite till innan jag frågade vad fan han gjorde uppe den här tiden (han som är så morgontrött)!! Tillbaka fick jag ett skratt och frågan om jag tror det är söndag....Ooops det är ju måndag och Crille ska på jobbet =)
Så efter allt mitt funderade så kunde jag inte somna om. Försökte men 07.10 hade jag nog tittat på klockan tio gånger utan att den blivit mer än nån minut senare så jag steg upp. Det är så knasigt, när man får sova kan man inte det men när man inte får sova vill man sova flera timmar till.

Nu passar jag på att mysa så mycket som möjligt med mina små katter. Det är alltid tråkigt att lämna dem hemma men jag kan ju inte ta med dem. Jag har lite dåligt samvete för Baghera också..han föll ner från övervåningen igår. Han följer mig som överallt jag går så när jag gick från toan till sovrummet såg jag att han skulle hoppa upp på räcket men han hoppade för långt så han kraffsede för att få fäste men dunsade rakt ner i trappen på nederväningen. Stackars liten!! Nu är det andra gången han faller ner där...som jag vet om i alla fall. Just nu ligger sötisen på min mage, han trängs med dator så det är tur att jag har en liten dator =)

Packat och klart

Nu är väskan packad.

Jag ligger i vår ena soffa med lilla datorn på magen....Älsklingen sitter i den andra soffan med sin dator i knäet.
Vi är så sociala med varran just nu, hehe. Ska bara skriva ett egentligen onödigt nlägg här sen ska jag byta soffa och mysa framför tvn ett tag. Blir kanske att se en film i sängen. Mys =)

Efter middagen i Roknäs åkte vi till Crilles syster Kicki då hon ville träffa mig innan jag åkte. Jag tyckte hon lät lite konstig på rösten då hon ringde och nu förstår jag varför... De har länge försökt lämna Leo (hunden) hemma men han klarar det inte. Han ylar, gnäller och skäller så de har blivit så låsta att de aldrig kan lämna han ensammen. De hade till och med en bur som han fick vara i men den bröt han sig ur. Så nu har de bokat en tid för att ta bort honom då han inte går att lämna....men han är ju världens mysigaste och snällaste Amstaff så det är inte det enklaste. Då hon ringde till mig ville hon ju såklart att jag skulle få träffa Leo en sista gång....men nu kanske han inte behöver åka till himlen =)
Vår kompis Johan har pratat om att skaffa en Amstaff och en kamrat åt Troja så vi ringde han och i morn ska han se om Troja ochh Leo går ihop. Om de gör det så lever Leo och Lingon får en till vovve som han ville =) Alla parter blir lyckliga!!

Så alla som läser detta nu måste hålla alla tummar och tår att det går vägen i morn. LOVA!!

Packning och massa annat

I morgon äker jag till Göteborg för en vecka som nog alla av er redan vet. Så idag måste jag packa det jag ska ha med mig....har redan lagt fram det mesta tror jag så det ska ner i en väska och sen alla smådetaljer som ska med. Jag är inte den som byter örghängen och sånt varje dag men det kan ju vara skoj att variera lite beroende på vad man har för kläder så jag ska nog plocka fram lite smycken och småkraffs =)
De gånger jag vat i Göteborg tidigare har jag haft en förmåga att ta med alldeles för mycket kläder...jag handlar ju en massa nytt där som jag vill använda på en gång så då blir mina "vanliga/gamla kläder" bara liggande. Denna gång ska jag inte göra samma sak som alla andra gånger. Jag ska ta med mig så lite som möjligt så jag får med mig så mycket som möjligt hem =)

Annat helt vanligt svensson som händer idag är att jag ska till gymmet och träna, på affärn och handla, käka middag.... Det blir mamma och pappa som bjuder på denna söndagsmiddag så jagg hoppas det blir nått riktigt gott.

Gårdagskvllen spenderades med Emma & Marcus och Mike. Vi åkte till Älg-est och käkade pizza, men det gör vi aldrig om. Pizzan var jättegod men vi stank ju efteråt!! Eftersom de har vedeldning och en sån ugn och så kunde de inte elda heller så vi satt i en dimma av all eldrök, tillslut stack det ju massor i ögonen och näsan så det var mest bara otrevligt. Att ta med maten därifrån kanksee vi kommer att göra igen men verkligen inte sitta där och äta.

Nu steg min käre sambo upp och det första han säger är att jag ser ut som en trollunge.. Haha, hade lockigt hår igår och nu är det lurrvigt =)

Underbar start på dagen

I går var jag med min underbara och älskade gumms Patricia. Vi satt i soffan hela kvällen och surrade, åt ost och kex och sen även lite glass med mycket chokladsås =)
En jätte trevlig kväll som är välbehövd ibland. Man måste få vara helt sjäjv med sin tjejkompis och surra av sig, det kan handla om allt från A-Ö och det är så skönt efteråt. Det blev en tidig kväll...gick upp och la mig i sängen redan vid 12 snåret och såg Scrubs =) Bästa serien ever!!

Så nu på morgonen steg jag upp redan klockan 07.30 och packade väskan för att åka och simma. Det blev 62 längder som motsvarar 1km i den varma och sköna basängen i Hortlax. De har till och med höjt temperaturen nu så den ligger på 33-34 grader. Sen satt jag en lång stund i bastun och bara njöt. Så otroligt skön morgon detta vart. Ska börja simma mer ofta på lördagsmornarna =) 

Nån som vill slå följe?


Nu måste jag snöra in lite kläder i tvättmaskinen och sen ska jag nog färga håret på Catta.


Let´s dance

Ikväll är det premiären för Let´s dance och jag måste se det. Har inte sett det förut men det verkar vara ett roligt gäng i år. Magnus Samuelsson, Bella Löwengrip, Laila Bagge...mm. Tror det kan bli riktigt skoj att se på, framförallt ser jag fram emot att kolla på Samuelsson. Det måste se roligt ut när den stora muskulösa kroppen skall dansa =)

Är det nån fler som skall bänka sig framför tvn ikväll och se?


ICA reklamen

Jag såg just den nya ICA reklamen, tror då att den är ny när jag inte sett den förr.
Tycker att reklamen för ICA har vart lite tama på sistonde, men denna är bara så bra. Den jag pratar om är då Stig visar sig ha en streckkod till soltorkade tomater i ansiktet i form av sina rynkor. Den är så sööt och oskyldig men sårar så mycket =) Haha, ett bra skratt förlänger livet!

Idag tror jag alla på jobbet (i min affärsgrupp) hade tråkig mat med sig så det blev en beställning från Time...Jag och Åsa tog de underbart goda Cesedillas med mycket sallad...ooo så gott jämfört med min filbunke jag hade med mig =)
Nyss har jag avnjutit en stooor kopp med hemmagjord Chailatte. Man blir så varm och god i kroppen av den och somnar sött =) Nu blire sängen och krama kudden...

Det är morgon i Fredag.....ooops, det blev fel men ni fattar säkert vad jag menar =) Jobbet börjar kl 14.00 så innan blire gymmet och kankse en stund i bastun sen =)

Powernap

Nu ska jag ta en liten tupplur hade jag tänkt...måste ju orka jobba ikväll.

Kankse tar en promenad sen innan det r dags att jobba också...vi får se hur länge jag sover =)

Biltur till Luleå

Steg upp i morse för att skjutsa Catta och Roy till djursjukhuset i Lule. Roy skulle undersökas för sin hals och varför han blir så arg ibland. En kort undersökning blev det, mest bara prat men ändå gick det på närtan 500 spänn.

Jag tycker verkligen inte om det djursjukhuset då de inte visste hur man handskades med ödlor. Efter att vi hade Lennart (vår gamla underbara och mysiga leguan) där för observation så hade de tagit en massa prover på han som vi inte ville, visste om eller hade godkännt...de hade tagit dem för att LÄRA sig mer sa de, men de ska ju för fan redan kunna allt. Sen så hade de ju gett han så mycket vätska men ingeen värme eller UV lampa så han såg ju ut som en sprickfärdig vattenballong. Vår lilla Lennart =( Då bestämde vi oss på en gång att han skulle slippa lidandet så vi tog bort honom på en gång, usch så hemskt det var!!
Till råge på allt så skulle det där jävla sjukhuset ha betalt för de prover som de tagit....enda provet vi godkännt var ju blodprovet så i helvete att vi skulle betala för deras jävla skit. Det var ju dom som skulle gett  oss nån ersättning för att de förstört vårt djur!!!

Aldrig mer att jag lämnar ett djur där!!




Just an ordinary day...

Japp, det är vad detta har vart för dag. Precis så vanlig som en dag bara kan bli. En ganska skön dag kan jag tycka =)
Har såklart jobbat idag och det blev bara ett fem timmars pass. Hant efter jobbet en sväng till korpen och det blev ganska hård träning idag. Körde30 minuters kondition och sedan drygt en timme i gymmet. Just nu är kroppen jätte skön, tog såklart en låååång varm dusch på korpen innan jag satt i bilkö hem.

Polisen hade stannat en låntradare och en personbil precis nedanför Bergsviksbron så trafiken stod stilla. Men ingen stress här inte utan bara att vrida upp volymen på radion och digga lite =)

Om en stund ska vi till Ulf och Camilla för att fira Camilla födelsedag och förhoppningsvis få en god middag =)

Vad har er dag sett ut?

Slöheten själv

Idag har vi verkligen inte gjort nånting. Vi har suttit i var sin soffa med en dator i knät hela dagen.. Först så sov vi ju väldigt länge och sedan soffnötare.
Vi har för ett tag sen faktiskt vart med bilen till Annelund och sedan handlat lite mat. Middagen bestod av hemmagjorda hamburgare =) Snabb mat, god och enkel.

Man får vara så här slö när det är sista lediga dagen, visst?!


Bröllop i Skeppsvik

Nu sitter jag framför datorn hemma i mina mjukiskläder och är allmänt slö. Har inte gjort något än så länge idag och jag tror inte att det kommer att ske så mycket heller.

Gårdagen spenderades i Ume på Stefan och Katarinas bröllop. Steg upp redan 06.30 för att hinna duscha, föna håret, platta håret, sminka mig och alltihopa innan kloclan 08.00 för då gick bilen mot Ume. Väl framme i Grisbacka blev det lite lunch i magen och det var behövligt. Sedan stressade jag och Crille iväg. Jag hoppade av i stan för att köpa en present till Camilla som fyller år i morn och Crille fortsatte till Holmsund för att hälsa på Peppe och Junior i garaget.

Vigseln börade 14.00 och vi skulle ju byta om till finkläder och så så vi skull vara tillbaka i Grisbacka vid 13.00 senast men vi blev lite sena men det gjorde inget, vi hant i alla fall. Vigseln var i Helena Elisabeth kyrkan i Gammlia och mottagningen var i herrgården i Skeppsvik. Det var ändå lite tid över mellan vigseln och mottagningen så vi hade en liten kaffepaus hemma mellan milstolparna. Vi träffade Katarinas sida av släkten och lärde känna dem =)

Efter en 45 minuters bilfärd var vi sedan framme i Skeppsvik och det var otroligt vacket!! Vilket ställe....Sävarån låg på södra sidan och havet lg på nprra sidan av herrgården. Bara 150 meter mellan vattnen och en smal väg. Nu var det dock mörkt ute och snö men jag kan bara fantisera om hur fint och vackert det måste vara där ute på sommaren =)

Det var ett lungt och trevligt bröllop men ca 25 gäster. Vid 8 tiden åkte vi in till sävar för att hämta toppana till Mustangen som Jens hade fått nu. Klockan 23 var vi hemma i Piteå kommun och stannade till på Havsbadet där det var fullt ös. Vi hade haft fest i bilen p väg hem, det gick åt 1,5 liter rödvin och ett antal kisspauser =)
Crille var ju chaffis så han åkte hem men jag och svärmor och svärfar gick in på havsbadet och ville inte hem. När de stngde vid två fick Crille hämta mig men Anneli och Bocke hade hittat nån efterfest på hotellet så de stannande....det börjar vara dags att åka med ´deras bil hem till dem snart.

Hade trott att jag skulle vara yngst på bygget då trettondagsaftonen brukar vara "gamlingarnas" dag men det var många ynglingar så det var super skoj, sed spelade ju Storstryk i kasinot så då kan det inte bli annat än tokskoj!!
Jag träffande  många av mina förälldrars vänner och alla hälsade så mycket åt er mamma och pappa =) Jag träffade även min gamla chef...Janne som var restaurangchef på havsbadet förut, men han var gäst nu. Jätte roligt att träffa han, han är den klart bästa chefen man kan ha!!! Har inte träffat han sedan han slutade som chef och strax efter han slutade så gjorde jag med det...året var 2005.

Nu börjar min mage att kurra och klockan är mycket. Måste hitta på nån mat =( Var taggad att träna men det är väl inge bra dagen efter en massa vin?! Lämnar det till efter morgondagens jobb.




Nytt inlägg

Hade tänkt skriva ett inlägg nu så det blir en uppdatering på bloggen men min hjärna står verkligen still. Den har inte hunnit vakna ännu tror jag så jag vet inte vad jag ska skriva om......

Kan ju börja med att skriva att jag är ensammen idag. Älsklingen skall i garaget och jag vet inte vad jag ska göra, kanske blir en sväng till korpen för att träna ben idag men det tar ju inte hela dagen så om det är nån som vill hitta på nått så hör av er =)

Nu blev det många som började surra på msn så det blev mycket skrivande.....uppdaterar med något roligare sen.

Ledighet igen

Ja så vare fredag och ledigt igen. Bara fem timmar på jobbet och nu ledigt fram till på onsdag. Skönt skare bli =) Ikväll ska vi alla tjejerna till Emma och spela spel tillsammans. Killarna skickar vi iväg på nått annat.
Har just ätit lite middag och nu sitter vi med var sin dator i knät och ser filmen Yrrol-En kolosalt genomtänkt film. Haha verkligen knasig och lite för mycket men samtidigt rolig.

Vad ska alla göra i helgen?

Vi har inget planerat ännu. Det flög en stråk genom luften att vi kankse ska till Boden men det är osett n så länge. Dick den lilla skiten har ju gått och köpt hus utan att säga nått åt oss....han bara är i Boden jämt och renoverar utan att säga vad han pysslar. Han har gått å blitt hemlighetsfull. Tjejen hans tycker vi det är dags att vi får träffa också. Vi måste ju godkänna henne =P

Nu ska jag gå å fixa håret och sminket...

Nyårsafton blir till vardag

Steg upp ganska tidigt igår för att packa allt och sedan åka till havsbadet för att bada. Hade storaa förhoppningar på att de skulle ha renoverat bra och gjort nått nytt men det enda var att de satt in ett livsfarligt kakel som alla halkade på och glömt vissa ställen där det verkligen stinker mögel.

Håller med Bella som skrev att man känner sig smutsigare fteråt än innan man badade, det är bastun och de varma duscharna som gör att man blir lite fräschare. Men det är alltid roligt att bada och kroppen blir så härligt ljummen efteråt =)

Hemmåt det bar för en powernap på 10 minuter och sedan in till Sandra och Wiking för att laga maten, göra oss iordning och fixa allt annat. Det blev en dundergod middag som bestod av fylld fläskfilé rullad i bacon, potatisgratäng, sallad, en massa goda såser och sedan mina hemlagade dessterter. Mycket goda drinkar och skumpa blev det också under kvällen.

En helt lyckad Nyårsafton med mnga goda vänner, Tack alla flr en trevlig kväll!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Men men, det roliga är fort över. Idag har vi inte gjort nått vill jag lova. !3.30 ringde min mamma och då vaknade vi...sedan satte jag på filmen "ps I love you" så jag har legat och gråtit i sängen till 15.00 då jag föflyttade mig till soffan där jag ligger nu. Ska pallra oss iväg till Anneli och Bocke för att bli bjudna på en bakispizza snart =) Mumma ska det bli.


RSS 2.0