Sugar Skull

Emmelie hade beställt en halloween kostym för ett par månader sedan men i fredags hade den fortfarande inte kommit så hon fick byta idé på utstyrsel så igår sminkade jag henne till en sugar skull och på sig hade hon lack byxor, svart korsette och röda pumps. Awesome blev hon :)







Produktlista:
Nyx Jumbo pencil - Milk
Elf - Transparent puder
Grimas ansiktsfärger svart/blå/röd
Nyx Jumbo pencil - black bean
Sleek iDivine Curaco palette - svart skugga & röd skugga
Elf Rouge

My Halloween Makeup





Anime eyes blev min lilla utklädnad igår. Hade inte planerat nått men ville ändå göra nått annorlunda och skoj så då fick det bli lite animerade ögon. Många som tyckte dte var obehagligt att prata med mig då de inte visst vart de skulle kolla :P Ganska skönt att blunda en hel del under kvällen :P

Produkter jag använde mig av:
Nyx Jumbo eye pencil - Milk
Elf Studio Mate eyeshadow - Pearl
Isadora flex-tip eyeliner
MUS eye pencil - Black
ColorCare Liner eye pencil - 92460 (blå)
VivaLaDiva ögonskugga - nr 651 (blå)
Elf mineral eyeshadow - Beachy
Elf lashes - Natural Lash kit

Todays Makeup



Sleek i-Divine Primer Palette - Den rosa primern
Sleek i-Divine Caribean Palette - Rosa och svart skugga
MUS Eye Pencil Black
Isadora Flex-tip eyeliner
4D mascara


Onsdagens Make





Lumene Blueberry Long-wear Crystal Eyeshadow i färgerna Frosted Forest och Ice Crystal.
Isadora Flex-tip eyeliner
4D mascara
L8Nyberg primer


Sugarpill Lösskuggor

Förra veckan fick jag hem tre lösskuggor från Sugarpill. Skuggorna är grymma i pigmenten och glittrar hur fint som helst. Dessa tre skuggor gav en hemsk mersmak. Nu vill jag bara ha ALLT från Sugarpill. Blir en beställning från Sugarpillshop.com inom en snar framtid ;)



Sugarpill Loose Eyeshadow


Stella Loose eyeshadow - Svart skugga med multifärgat raidbow glitter.


Goldilux Loose Eyeshadow - Massaor med reflekterande metallic gold.


Magentric Loose Eyeshadow - Mettalisk magenta med turkost sparkling glitter.


På primer - MUS High Tech Lighter








Depot NYX Eyeshadow Pencils


För att Depota NYX pennorna behöver du en hårtork, något att hålla pennan med eftersom det blir väldigt varmt (jag använde en skiftnyckel) och en burk att sätta färgen i. Kan vara bra att ha burken i något eller sätta en tejp under annars blåser den fort iväg när man startar hårtorken :P

Jag tog av "toppen" på pennan innan jag började, då ser man lättare när all färg har runnit ur pennan. Jag tog helt enkelt mina tänder till verktyg och drog loss "toppen". Håll sedan pennan rakt åvanför burken du vill ha färgen i och starta hårtorken. Håll torken nära pennan och låt den blåsa. Det tar ca 4-5 minuter och när färgen i pennan har blivit tillräckligt varm så kommer den ut i trögflytande form.

När all färg har kommit ut ur pennan så är det bara att släppa den i bordet ett par gånger så blir det jämnt och fint i burken och färgen stelnar på bara en minut. Klart att använda på en gång :)
Än så länge har jag bara gjort detta med de svarta och vita NYX pennorna. Blir riktigt bra och smidigt att använda sen.


Soff Myys Med Finaste





Underbara, vackra, gosiga och karamell doftande katt ♥
Att en pälsboll kan vara så betydelsefull och kärvänlig.


Innebandy Debut

Debuten i målet gjordes ju under vår Swedbank/Sparbanken turnering i Sundsvall för nån helg sedan och det visade sig vara riktigt skoj. Nu idag har jag min debut i målet på en korpen match med laget "Babes" som jag mest troligt ska börja lira med :) Ska bli e spännande kväll och riktigt skoj :D

Måste se till att bli lite duktig i kassen nu då bara :P

Vinter Förrådet Fyllt

Har vart en lugn och stillsam helg. Har känt mig lite krasslig i kroppen och laddar batterierna för lite party till helgen och innebandy match ikväll :)

Fredagen aggerade vi hjälpande hand till bästa Mike som skulle inhandla bil i skeå så det blev en godis påse och en kväll i bilen. Lördagen spenderades i filmsoffan. Jag såg en X-men film. Första i mitt liv eftersom jag brukar vara tvärt anti den sortens filmer.. Blev lurad av mitt hjärta och hans syster :P Men jag ska vara ärlig och medge att just denna film var inte så dålig och jag avskydde den inte. Den inehöll inte allt för mycket blodbad och slagsmål :P Jag hatar den typen av filmer där man sitter och är äcklad hela tiden och mår dåligt efter man sett filmen. Tydligen har vi x-men trologin hemma och nu tror jag mitt hjärta fick ett hopp om att vi kan se dem tillsammans istället för att han ska passa på när jag är borta nån gång :P

Söndag igår och det blev en effektiv dag. Uppstigning relativt tidigt för att dra till Jävre Bodarna och dra upp lite fisk. Blev nästan 30 kilo sammanlagt med det mor och far drog upp. Nu har vi fisk så vi klarar oss i vinter. I min frys finns nu ca 10 kilo lax :) mums!
Efter JVB så var det dax att lägga en vårdande hand över min lilla bil så den blev tvättad in- och utvändigt, vaxad och vinter däcken påsatta. Söndagar gör vi ju den vanliga veckohandlingen också så även igår innan det var middag hemma i Rokan hos mors fars :)

Helt enkelt en slapp helg med ett nyttigt innehåll :D

Hoppas er helg vart bra!!


Dagens - Fiskbens Fläta





När håret egentligen borde tvättas men man kan klara sig en till dag så tycker jag detta är den perfekta frisyren. Idag blev det en slarvig fiskbens fläta. Tiden till att göra en perfekt fläta med så små tesar som möjligt fanns inte i morse men en slarvig fläta med lite mer hår i varje tes har sin charm den med ;)


Studio Plåtning

More Pics från studio plåtningen med Martin Karlsson kommer här. Delar upp lite och sprider ut bilderna ;)
Här nedan är härliga Tina Berglund :)






Bakis Livet

Idag är det en seg dag. Är gode slö efter gårdagen men ack så roligt vi hade det. Spontan fester är alltid rolgast!! :D

Blev hämtmiddag från Golden Dragon med fina vänner och sedan party hos Fahlman. Roligt att se hur han fått det i huset efter all renovering. Så klart blev det Challenge utgång, ett lyx på sunes och sedan natti natti strax efter tre tiden.
Nu så är det södagsjobb som gäller fram till klockan åtta och då blir det soffläge igen med en hyrfilm och mys med hjärtat innan han åker till Östersund för kurs till på torsdag.


Fredagen Makeup. Lila skuggor från SLEEK iDivine - Bad girl paletten.


Todays Makeup



Jag måste verkligen ta mig i kragen och försöka få upp lite bilder på mina egna sminkningar oavsett om det bara är en basik vardagssminkning som jag kan ha på jobbet eller om det är fest. Mitt problem är att jag sällan har tiden till det på morgonen :P Ska försöka hitta nån bra app till telefonen så kankse det blir lite roligare bilder. Nu har jag gjort dessa bilder i telefonen bara men skulle vilja hitta den perfekta appen med frames och massa olika teman. Några förslag?

Detta är i alla fall denna dags makeup. En guldbrun lösskugga från Elf mineral makeup kombinerat med NYX yellow. Isadora Flextip eyeliner och 4D mascara.


TFP - Simon & Tina

Gjorde en TFP med Martin Karlsson och Simon & Tina på sensommaren. Blev rätt mycket bilder så det tar ett tag att gå igenom och fixa till dem men nu har Martin börjat få ordning på några :D
Här kommer lite smakprov :)





Modeller: Simon & Tina
Foto: Martin karlsson
Makeup/hår/styling: Jag


Guldet Är Vårt

Helgens Swedbank turnering som gick av stapeln i Sundsvall har vart fantastiskt roligt!! Startade lördag morgon med första matchen 08.00 och därefter följde fem till matcher. Allt som allt 6 matcher spelade och guldet i vår hand :D

I finalen mötte vi Swedbank Furunäset här i från stan så det var Pite starkt i finalen och grymt roligt. I halvlek låg vi under med 0-1 och Jimmy vars flickvän jobbar i motståndarlaget ansåg att vi kunde verkligen inte förlora, då skulle han inte kunna komma hem :P Hahaha så efter mycket starkt kämpande av oss så vann vi med 3-2.

Nästa års Swedbank turnering går i Önsköldsvik. Grymt rolig tillställning och riktig skoj att träffa alla andra Swedbank och Sparbankers lag :) Tack för detta år och nu återgår vi till rehab och lagning av kroppen ;)



VI VANN!! :D

 


Swedbank Turnering

Idag vid två tiden drar karavanen iväg. Då bär det av till Sundvall för oss och dags för årets Swedbank turnering i Innebandy. Morgondagen kommer jag spendera på mina knän och vakta målburen :)

Varje år går denna turnering av stapeln mellan olika swedbank och sparbanks kontor runt om från Sverige. I år är den placerad i Sundsvall och nästa år blir det någon annan stan.
Nu får ni se till att hålla tummarna för oss så vi kankse tar oss till final som i fjol ;)

Några år sedan jag stod i mål inom idrott. Är nog cirka 10 år sen sist så detta blir spännande. Vanan sitter fortfarande i att bollen ska bort och inte in i mål och jag har inte skapat mig nån bollrädlsa heller, bådar gott ;) Lite annorlunda dock att stå på knä i ett lite mindre mål än i fortboll, annars rätt likt :P

Tror och hoppas att denna helg kommer att bli riktigt skoj!! :D


Visning #1

Ikväll kl 18.00 är första visningen på vårt hus.



Vi passar på att rymma hemifrån och hälsar på älsklingens farmor som vi inte träffat sen i början av Augusti. Är på tiden att tantalora får bjuda oss på middag. Rätt trevliga är vi då vi ringer och meddelar att hon ska bjuda oss på middag, inte att hon bjuder oss utan vi bjuder in oss själva :P
Hihihi nej men vi har kommit överrens om att vi ringer henne när vi har tid, annars ringer hon oss och så har vi redan massa planer och hinner inte osv, så då meddelar vi när vi har möjlighet så slipper hon jaga oss :P

 

 

 

 

 


RSS 2.0